Idézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 01. 15:49
Ok! Legközelebb aug-ban lesz, de biztosan nem a következő héten....legalábbis nem oly nagy számban.
Asszem rátóti, vagy hajmáskéri napok lesznek, ott lesz a csapat zöme...
de ha tudom a következő időpontot, akkor szólok!
Voltunk olyan épületekben is, ahol még azok sem jártak, akik már évek óta járják a pályákat. Te ez a St.King-i pálya EGY AZ EGYEBEN PRIPJATY ! ! ! nem kell odautazni katasztrófaturistaként

Nagyon durva....
Mairól írhatnál egy részletesebb beszámolót, érdekelne hogy zajlott, mi volt a szitu? Tagságról esett szó?
Igazából a játékkal kapcsolatban semmi különösebbet, nem tudok elmondani! Az elején a két kalóz csapat is harcolt egymással, aztán együttesen a Spec. erők ellen mentünk! Volt részünk tüskés hangyás földön fekvő várakozós, alkalomban, és "hegy" elfoglalós hadműveletben is. A játék vége fele volt egy csapat, aki nyilvánosan és hangosan nemtetszését nyilvánította ki a szervezéssel és a játék minőséggel kapcsolatban, amit Tibeszal a mostani egyik fő szervezővel vitattak meg!
Tagfelvételről nem volt szó! Ahogyan mondtam is, ezt a dolgot nem fogom erőltetni addig, amíg nyíltan fel nem ajánlják, mert nem tartom égető dolognak, és tolakodni sem akarok több okból is!
A fegyveremmel viszont valami gáz, van! Folyamatosan csökken az ereje, most már csak 300-mértünk vele, szóval tömítés vagy rugó kínja lesz! Most egy darabig nem megyek játszani, így majd valamikor szervizeltetnem kell! Legjobb haverom Dani pesten dolgozik a Bulletsban, paintball fegyvereket szervizel, szerintem ő is kitudja cserélni, így csak anyagot kéne fizetnem! Majd idővel kiderül!
Zsombi GBB-s pisztolyát próbálgattam és nagyon bejövős! Egy hosszú távú project lesz de valamikorra, majd csak összejön!