HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#1201 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 25. 16:17

Idézet

[font=" 'Lucida Grande','Trebuchet MS',Verdana,Helvetica,Arial,sans-serif; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]Valakinek jó erős fegyvere volt a mai tinglitanglin, grat neki!
Egyszer talált combon a színházban. Legalább 20m-ről, gatyán keresztül olyant ütött, hogy 200Ft-os nagyságú nyomot hagyott
Kép
Volt egy bekapott headshotom is, de hála isten nem tőle kaptam. Ketté állt volna a fülem. Ez még így húson át is fájt, nemis kicsit [/font]
Hááááát, biztos fájhat, a múltkor enegm is meglőttek combba....ekkora azért nem volt, de az is kib@sz0ttul fájt.
Ezt meg el sem merem képzelniKép..áhhhhh....
Engem múlt héten egy kb 400 fps-es pisztollyal lőttek meg 3m-ről a csípőmbe, mondjuk az sem volt kellemes.Kép

#1202 Felhasználó inaktív   Skoroop 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 25. 16:26

hello mindenki
nekem is van airsoftom csak nincs kihasználva :-D
ezért mivel nyár van szívesen mennék játszani.
örülnék ha megdomnátok egy MSN címet, köszi :Đ mennék szívesen veletek xD Kép

#1203 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 25. 16:50

Idézet

Idézet

Hááááát, biztos fájhat, a múltkor enegm is meglőttek combba....ekkora azért nem volt, de az is kib@sz0ttul fájt.
Engem múlt héten egy kb 400 fps-es pisztollyal lőttek meg 3m-ről a csípőmbe, mondjuk az sem volt kellemes.Kép
Az jó lehet...Engem pólóban 20cm-ről lőttek hátba 320FPS-es kisfegyóval...Hát néha aszittem beszarokKép
Jah igen...2 Tárat küldtek belém...2x25BB 0.25...

RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1204 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 17:09

Idézet

Idézet

Idézet

Az jó lehet...Engem pólóban 20cm-ről lőttek hátba 320FPS-es kisfegyóval...Hát néha aszittem beszarokKép
benne van a pakliban :Đ
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#1205 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 07. 25. 17:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Igen...Saját fegyómmal saját csapattársam...
RiG:

Kép

#1206 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 17:13

Idézet

Idézet

Idézet

Igen...Saját fegyómmal saját csapattársam...
rendes csapattársaid lehetnek:)
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#1207 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 25. 21:33

Idézet

Idézet

Idézet

Nem is te lettél volna ha nem próbálsz ki ilyen baromságot :Đ
Kép
Kép
Kép

#1208 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 07. 25. 21:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem is te lettél volna ha nem próbálsz ki ilyen baromságot :Đ
Nem mondtam nekik, hogy lőjjenek:D Lőttek azok maguktól is:D
RiG:

Kép

#1209 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 21:39

Idézet

Idézet

Idézet

Olyan közelről az sem lehetett kellemesKépKépKép...engem pedig éppen amikor sompolyogtam a fal mentén, csak egy pillanatra megfordultam, lássam mi zajlik mögöttem amikor PUFF!!!,a sarok mögül vki és telibe csípőmbe, nekem ez fájt a legjobban, még a comb lövéstől is jobbanKép, hál istennek az adrenalintól nem fájt brutálisanKép.Mondjuk ez vele jár Kép.

#1210 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 21:42

K2...azt mondd meg, hogyan tudtak 2 tárat is kiüríteni rád? Megvártad amíg úra tölt?Kép
Vagy nem győzted kimondani, hogy: TALÁLAT!!! ??????????Kép

#1211 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 07. 25. 21:48

Idézet

K2...azt mondd meg, hogyan tudtak 2 tárat is kiüríteni rád? Megvártad amíg úra tölt?Kép
Az a saját csapattársam voltXD ÉS Annyira fájt, hogy nem volt kedvem megfordulni, hogy hasba is kapjak:D Fúúúúú...De utána...
RiG:

Kép

#1212 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 21:54

Idézet

Idézet

Az a saját csapattársam voltXD ÉS Annyira fájt, hogy nem volt kedvem megfordulni, hogy hasba is kapjak:D Fúúúúú...De utána...
....gondolom "megbosszúltad"Kép, velem az egyik kemper játszott, 2x is eltaláltam TUTIRA láttam ahogyan beszopja a lövéseket, de nem jelentett !!! Nah 3x sikerült: kb 5-6 m-ről kiürítettem az egész táram, abszolút nem izgatott, hogy mondogatta: Elég, megvagyok!!!!!!Kép Utána már korrektul játszott, legalább megtanítottam a rendreKép....

#1213 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 07. 25. 22:48

Idézet

Idézet

Idézet

....gondolom "megbosszúltad"Kép, velem az egyik kemper játszott, 2x is eltaláltam TUTIRA láttam ahogyan beszopja a lövéseket, de nem jelentett !!! Nah 3x sikerült: kb 5-6 m-ről kiürítettem az egész táram, abszolút nem izgatott, hogy mondogatta: Elég, megvagyok!!!!!!Kép Utána már korrektul játszott, legalább megtanítottam a rendreKép....
Igen...Kicsit:) Szerintem, ha tehette volna, akk könyörgött volna, hogy inkább lőjem le:)
RiG:

Kép

#1214 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 30. 09:02

Aki látni szeretne teljes harci díszben, az KLIKK IDE
A középső képen lennék én :Đ
Kép
Kép
Kép

#1215 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 15:17

Most jöttem meg a mai hajmáskéri kalózos játékról! Frankón elfáradtam, a játék b@szott jó volt! Olyan helyzeteink voltak a vég fele hogy.....! Észrevettem, hogy vagy 7-en felénk tartanak, elbújtunk becserkésztük őket, és az egész rajt elküldtük visszaállni!! A jaáték végén, egy domboldalt tartottunk 5-en a végére már csak ketten maradtunk! Amikor elestünk mondták is az ellenségtől, hogy ez baszki szép volt srácok!:) Viszont kaptam egy akkora Hs-t a szemöldököm fölé! Valami b@szott ronda! De ez van! :)

Hello I'm Johnny Cash....

#1216 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 01. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Toopac - Dátum: 2010. 08. 01. 16:17

Most jöttem meg a mai hajmáskéri kalózos játékról! Frankón elfáradtam, a játék b@szott jó volt! Olyan helyzeteink voltak a vég fele hogy.....! Észrevettem, hogy vagy 7-en felénk tartanak, elbújtunk becserkésztük őket, és az egész rajt elküldtük visszaállni!! A jaáték végén, egy domboldalt tartottunk 5-en a végére már csak ketten maradtunk! Amikor elestünk mondták is az ellenségtől, hogy ez baszki szép volt srácok!:) Viszont kaptam egy akkora Hs-t a szemöldököm fölé! Valami b@szott ronda! De ez van! :)

Nagyon szerettem volna én is kimenni ma játszani, de tegnap ganéztuk a szentkirályi pályát, mindkét nap pedig nem áldozhatom be a hétvégéből, mert itthon is sok a tennivaló. De legalább jó érzéssel tölt el, hogy elnidult valami a pályakarbantartással is.
Képeket a takarításról a Reload-os fórumon lehet megnézni.
Legközelebb te is jöhetnél Toopac, ha van kedved. Jó volt a hangulat nagyon!
Kép
Kép
Kép

#1217 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 15:29

Ok szívesen megyek! Majd szólj legközelebb!

#1218 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 01. 15:49

Ok! Legközelebb aug-ban lesz, de biztosan nem a következő héten....legalábbis nem oly nagy számban.
Asszem rátóti, vagy hajmáskéri napok lesznek, ott lesz a csapat zöme...
de ha tudom a következő időpontot, akkor szólok!
Voltunk olyan épületekben is, ahol még azok sem jártak, akik már évek óta járják a pályákat. Te ez a St.King-i pálya EGY AZ EGYEBEN PRIPJATY ! ! ! nem kell odautazni katasztrófaturistaként :)
Nagyon durva....

Mairól írhatnál egy részletesebb beszámolót, érdekelne hogy zajlott, mi volt a szitu? Tagságról esett szó?
Kép
Kép
Kép

#1219 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 01. 15:49

Ok! Legközelebb aug-ban lesz, de biztosan nem a következő héten....legalábbis nem oly nagy számban.
Asszem rátóti, vagy hajmáskéri napok lesznek, ott lesz a csapat zöme...
de ha tudom a következő időpontot, akkor szólok!
Voltunk olyan épületekben is, ahol még azok sem jártak, akik már évek óta járják a pályákat. Te ez a St.King-i pálya EGY AZ EGYEBEN PRIPJATY ! ! ! nem kell odautazni katasztrófaturistaként :)
Nagyon durva....

Mairól írhatnál egy részletesebb beszámolót, érdekelne hogy zajlott, mi volt a szitu? Tagságról esett szó?

Igazából a játékkal kapcsolatban semmi különösebbet, nem tudok elmondani! Az elején a két kalóz csapat is harcolt egymással, aztán együttesen a Spec. erők ellen mentünk! Volt részünk tüskés hangyás földön fekvő várakozós, alkalomban, és "hegy" elfoglalós hadműveletben is. A játék vége fele volt egy csapat, aki nyilvánosan és hangosan nemtetszését nyilvánította ki a szervezéssel és a játék minőséggel kapcsolatban, amit Tibeszal a mostani egyik fő szervezővel vitattak meg!

Tagfelvételről nem volt szó! Ahogyan mondtam is, ezt a dolgot nem fogom erőltetni addig, amíg nyíltan fel nem ajánlják, mert nem tartom égető dolognak, és tolakodni sem akarok több okból is!

A fegyveremmel viszont valami gáz, van! Folyamatosan csökken az ereje, most már csak 300-mértünk vele, szóval tömítés vagy rugó kínja lesz! Most egy darabig nem megyek játszani, így majd valamikor szervizeltetnem kell! Legjobb haverom Dani pesten dolgozik a Bulletsban, paintball fegyvereket szervizel, szerintem ő is kitudja cserélni, így csak anyagot kéne fizetnem! Majd idővel kiderül!
Zsombi GBB-s pisztolyát próbálgattam és nagyon bejövős! Egy hosszú távú project lesz de valamikorra, majd csak összejön! :)

#1220 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 02. 09:48

Olvastma a BW fórumán is, hogy többeknek gondja volt a szervezéssel. Mi volt az a nagy problem, te érzékelét ebből valamit?

Én is elkezdtem nézelődni GBB ügyben. KJW és KSC-s Glockok érdekelnek (17-18-23-32 elsősorban)
A reloados fórumon már kértem is reggel véleményt ezekről, remélem valaki segít majd. (regelhetnél te is)
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63