Idézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 02. 09:48
Én is elkezdtem nézelődni GBB ügyben. KJW és KSC-s Glockok érdekelnek (17-18-23-32 elsősorban)
A reloados fórumon már kértem is reggel véleményt ezekről, remélem valaki segít majd. (regelhetnél te is)
Nem megfelelő kiírás, tudatlan kispályás emberek "játékosok", idétlen helikopterezés stb stb. Engem különösebben nem érdekelt, nem volt nagyobb gondom, eléggé ki is voltam fáradva. A túlzott elégedetlenségről, meg továbbra is az a véleményem, hogy olyan nem pofázzon, és okoskodjon, aki nem katona, mert azért lássuk be ez egy katonai szimuláció! De normális kereteken belül azért van értelme természetesen ha kifogásainkat megemlítjük!
Én is pont ezeken a márkákon gondolkodtam, és természetesen Glockon én is! Zsombinak Ksc Glockja van már 3-4 éves, és eddig ő a 3-ik tulaja, 25 ért vette annó használtan 2 tárral! Egy normális combtok 5-6tól indul + gáz, szóval egy ilyen dolog annyiba van mint egy új puska maga. Jó kis dolog bizony, de ez a project ha összejön, csak télre vagy jövő tavaszra fog megvalósulni nekem.