HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#1221 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 02. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 02. 09:48

Olvastma a BW fórumán is, hogy többeknek gondja volt a szervezéssel. Mi volt az a nagy problem, te érzékelét ebből valamit?

Én is elkezdtem nézelődni GBB ügyben. KJW és KSC-s Glockok érdekelnek (17-18-23-32 elsősorban)
A reloados fórumon már kértem is reggel véleményt ezekről, remélem valaki segít majd. (regelhetnél te is)

Nem megfelelő kiírás, tudatlan kispályás emberek "játékosok", idétlen helikopterezés stb stb. Engem különösebben nem érdekelt, nem volt nagyobb gondom, eléggé ki is voltam fáradva. A túlzott elégedetlenségről, meg továbbra is az a véleményem, hogy olyan nem pofázzon, és okoskodjon, aki nem katona, mert azért lássuk be ez egy katonai szimuláció! De normális kereteken belül azért van értelme természetesen ha kifogásainkat megemlítjük!

Én is pont ezeken a márkákon gondolkodtam, és természetesen Glockon én is! Zsombinak Ksc Glockja van már 3-4 éves, és eddig ő a 3-ik tulaja, 25 ért vette annó használtan 2 tárral! Egy normális combtok 5-6tól indul + gáz, szóval egy ilyen dolog annyiba van mint egy új puska maga. Jó kis dolog bizony, de ez a project ha összejön, csak télre vagy jövő tavaszra fog megvalósulni nekem.

Hello I'm Johnny Cash....

#1222 Felhasználó inaktív   marcee99 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 14:18

Sziasztok! vettem egy gázos pisztolyt :marushin CZ 75 első lövésnél beakadt nem tudok vele lőni se kiszedni a tárat mi lehet a baj?

#1223 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 08. 05. 14:44

Üzenet megtekintéseIdézet: marcee99 - Dátum: 2010. 08. 05. 15:18

Sziasztok! vettem egy gázos pisztolyt :marushin CZ 75 első lövésnél beakadt nem tudok vele lőni se kiszedni a tárat mi lehet a baj?

pffff ez így nagyon hablaty leírás....
De a megoldás: szétszedni leírás alapján, kitisztítani, kihézagolni, kiszilikonozni....de nem neked kéne, hanem szerelőnek!
A környékeden lévő komoly, nagymúltú csapatok biztos tudnak ajánlani szerelőt aki ezzel foglalkozik.
Érdemes átnézetni az új szerezeményt amúgy is!
Kép
Kép
Kép

#1224 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 10. 10:13

Lenne egy kérdésem.
Az a helyzet, hogy az egyik barátom is elkezd airsoftozni. Szeretne JG AK-47-est, de most nemtudunk beszerezni, mindegy is. Mit gondoltok a JG m16-osairól ?
Az egyik haveromnak M16a4-ese van, szerintem nagyon jó fegyó ;) , mivel 1m hosszú elég pontos és alapban már megvan 400 fps.
Most kínálnak jó áron A3-at, csak annyival különbözik az A4-estől, hogy elöl nincs RIS listája mind a 4 felén, szóval csak ennyi.
Személyszerint nekem nagyon tetszik, ki is próbáltam és nem panaszkodtam.....

#1225 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 22. 12:36

A JingGong alapvetően az egyik legjobb kínai gyártó. Általánosságban elmondható hogy a termékeik egész jók. Hogy az M szériájuk pont milyen azt nem tudom....de szerintem vágj bele nyugodtan. Persze ki lehet fogni rossz szériát, de a JG belépőszintnek tökéletes.
Kép
Kép
Kép

#1226 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 23. 18:18

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 22. 11:36

A JingGong alapvetően az egyik legjobb kínai gyártó. Általánosságban elmondható hogy a termékeik egész jók. Hogy az M szériájuk pont milyen azt nem tudom....de szerintem vágj bele nyugodtan. Persze ki lehet fogni rossz szériát, de a JG belépőszintnek tökéletes.

.. THX, de már mindegy :laugh: .
DBOYZ AK-74u-t vett (vas-fém)
..eladja az xboxát és kb. 160€-ból tuningolni akarja, mindent le szertetne cserélni.
Amúgy 13 voltos akksit fogok használni, attól aztán csak köpi a fegyó a golyókat :rolleyes: ...

#1227 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 23. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: OLLiE - Dátum: 2010. 08. 23. 19:18

.. THX, de már mindegy :laugh: .
DBOYZ AK-74u-t vett (vas-fém)
..eladja az xboxát és kb. 160€-ból tuningolni akarja, mindent le szertetne cserélni.
Amúgy 13 voltos akksit fogok használni, attól aztán csak köpi a fegyó a golyókat :rolleyes: ...

Majd rájössztök hogy nem minden a tuning, nem minden az fps nem minden a golyófosás.
Számolni kell azzal is, hogy alapesetben a fegyókban kb 100-as rugó van (kivéve amelyikben nem) ami 100m/s-os torkolati BB sebességet jelent (330fps környéke)
Ha kicseréled 120-as rugóra (~400fps) akkor már rövidítetted a szervízidőszakot 10.000 BB-ről 8.000 BB kilövésére. Ha 130-as rugót tetetsz bele kb 6.000 BB-nként jöhet a szervíz. Ilyenkor lehet már esedékes lesz a csőcsere pl, mert a BB-k szétütik a cső belső falát.
Ha mindezt megspékeled egy komolyabb motorral meg nagyobb fesz.-ű akksival, akkor már le is vitted 4.000 kilőtt BB-re a szervízintervallumot. Lehet még kevesebbre...azaz 3-4 játékoknként akár viheted szervizeltetni. Persze nem muszály, de így biztos hogy egyszer csak nem krepál be.
De a tuninggal csak óvatosan, mert később még megbosszulja magát.
Kép
Kép
Kép

#1228 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 23. 21:38

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 23. 17:31

Majd rájössztök hogy nem minden a tuning, nem minden az fps nem minden a golyófosás.
Számolni kell azzal is, hogy alapesetben a fegyókban kb 100-as rugó van (kivéve amelyikben nem) ami 100m/s-os torkolati BB sebességet jelent (330fps környéke)
Ha kicseréled 120-as rugóra (~400fps) akkor már rövidítetted a szervízidőszakot 10.000 BB-ről 8.000 BB kilövésére. Ha 130-as rugót tetetsz bele kb 6.000 BB-nként jöhet a szervíz. Ilyenkor lehet már esedékes lesz a csőcsere pl, mert a BB-k szétütik a cső belső falát.
Ha mindezt megspékeled egy komolyabb motorral meg nagyobb fesz.-ű akksival, akkor már le is vitted 4.000 kilőtt BB-re a szervízintervallumot. Lehet még kevesebbre...azaz 3-4 játékoknként akár viheted szervizeltetni. Persze nem muszály, de így biztos hogy egyszer csak nem krepál be.
De a tuninggal csak óvatosan, mert később még megbosszulja magát.

Nyugi tjames :rolleyes: , köszi hogy így aggódsz.
Nekem minden a határon van. már csak az akksi hiányzik.
Pedig a golyófosás nagyon sokat számít, főleg ha 400 fps....de ez csak a saját véleményem, lehet te máshogyan gondolod.

#1229 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 23. 21:44

Üzenet megtekintéseIdézet: OLLiE - Dátum: 2010. 08. 23. 22:38

Nyugi tjames :rolleyes: , köszi hogy így aggódsz.
Nekem minden a határon van. már csak az akksi hiányzik.
Pedig a golyófosás nagyon sokat számít, főleg ha 400 fps....de ez csak a saját véleményem, lehet te máshogyan gondolod.

Hát akkor másként. :)
Komolyabb játékokon leginkább úgyis csak egyest, max rövid sorozatot (3) lő az ember. Így nincs értelme.
A tinglitangli az persze más! :)
Kép
Kép
Kép

#1230 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 00:59

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 23. 20:44

Hát akkor másként. :)
Komolyabb játékokon leginkább úgyis csak egyest, max rövid sorozatot (3) lő az ember. Így nincs értelme.
A tinglitangli az persze más! :)

Tudod James én olyan fajta vagyok aki rohan előre, csak akkor kempelek, ha azt a cél megköveteli, általában mindig én szerzem meg a zászlót :cool2: .
Nekem így jobban tetszik, lehet később én is "lenyugszom" egy kicsit, de most ami a csövön kifér, úgy nyomom..........

#1231 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 24. 05:13

Üzenet megtekintéseIdézet: OLLiE - Dátum: 2010. 08. 24. 01:59

Tudod James én olyan fajta vagyok aki rohan előre, csak akkor kempelek, ha azt a cél megköveteli, általában mindig én szerzem meg a zászlót :cool2: .
Nekem így jobban tetszik, lehet később én is "lenyugszom" egy kicsit, de most ami a csövön kifér, úgy nyomom..........

Így már érthető :)
De később máshogy fogod látni szerintem te is. Így szokott lenni.
Kép
Kép
Kép

#1232 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 24. 10:06

őő azt árulja már el valaki,hogy ebben mi a jó? :laugh:
sose értettem miért vannak ezért úgy oda az emberek,gondolom nem galambot lőni,ha ennyire akarnak lövöldözni,akkor ennyi pénzért már igazit is lehet venni.
Haverom 20 ért vett vmi stukkert,és annyiért láttam airsoftot is,na akkor melyik az izgisebb? :laugh: :laugh:
"Lehet, hogy az alkohol az ember legnagyobb ellensége, de a Biblia azt mondja, szeresd az ellenségeidet."

"Nincs ronda nő,csak kevés pia"

#1233 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 24. 10:16

Üzenet megtekintéseIdézet: maxgraham - Dátum: 2010. 08. 24. 11:06

őő azt árulja már el valaki,hogy ebben mi a jó? :laugh:
sose értettem miért vannak ezért úgy oda az emberek,gondolom nem galambot lőni,ha ennyire akarnak lövöldözni,akkor ennyi pénzért már igazit is lehet venni.
Haverom 20 ért vett vmi stukkert,és annyiért láttam airsoftot is,na akkor melyik az izgisebb? :laugh: :laugh:

Ez egy SPORT. Tegyük félre a tinglitangli egymásra suttyomban mama telkén lövöldözést.
Ez egy komoly szervezést igénylő játék, a biztonsági követelmények maximális betartásával.
NEM a BB locsolás a lényeg. Általában egy már megtörtént ütközetet, vagy egy kitalált ütközet játszunk le. Ezekről a játékkiírás során egy elég bő történeti hátteret ír meg a szerevező. Mindenkinek magvan a dolga. Rajok, csapatok mozognak együtt, akár az igazi hadszíntéren. Közben felderítések, rádiózás, rajtaütés, vagy épp bevédés.
Én a mozgás miatt kezdtem el. Eddig minden játékot úgy fejeztem be, hogy ÖMLÖTT rólam a víz! Másnap izomláz garantált :)
Szóval kint vagy a természetben, fizikailag átmozgatódsz, felpumpálod magadban az adrenalint, és kellemesen fáradtan fexel este.
Nem is értem hogy lehet ezt hasonlítani éles fegyverhez, vagy paintballhoz???? Hogy ez is lő meg az is???? Mert kb ennyi az egyezés....
Kép
Kép
Kép

#1234 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 24. 11:23

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 24. 10:16

Ez egy SPORT. Tegyük félre a tinglitangli egymásra suttyomban mama telkén lövöldözést.
Ez egy komoly szervezést igénylő játék, a biztonsági követelmények maximális betartásával.
NEM a BB locsolás a lényeg. Általában egy már megtörtént ütközetet, vagy egy kitalált ütközet játszunk le. Ezekről a játékkiírás során egy elég bő történeti hátteret ír meg a szerevező. Mindenkinek magvan a dolga. Rajok, csapatok mozognak együtt, akár az igazi hadszíntéren. Közben felderítések, rádiózás, rajtaütés, vagy épp bevédés.
Én a mozgás miatt kezdtem el. Eddig minden játékot úgy fejeztem be, hogy ÖMLÖTT rólam a víz! Másnap izomláz garantált :)
Szóval kint vagy a természetben, fizikailag átmozgatódsz, felpumpálod magadban az adrenalint, és kellemesen fáradtan fexel este.
Nem is értem hogy lehet ezt hasonlítani éles fegyverhez, vagy paintballhoz???? Hogy ez is lő meg az is???? Mert kb ennyi az egyezés....

aha értem,kössz a felvilágosítást :laugh:
am nem kötekedésből,de ha mindig izomlázad van,akkor az rossz,mert nincs elég tápanyag,vagy éppen fehérje a szervezetben,amire tudja építeni az izmokat,és azért van izomlázad(vagy csak nagyon nem vagy hozzászokva :happy: ) :sleep:
egyél előtte vagy utána pár tojást,4-5-6 ot,és próbáld ki úgy mit fogsz másnap érezni :D
"Lehet, hogy az alkohol az ember legnagyobb ellensége, de a Biblia azt mondja, szeresd az ellenségeidet."

"Nincs ronda nő,csak kevés pia"

#1235 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 24. 11:49

Inkább az van, hogy nem szokta a cigány a szántást.
Értem ezt úgy, hogy irdai munkám van, és természetes ha kéthetente kilehelem a belem, akkor annak böjtje* van másnap, pedig hidd el nyomom az izotóniás lötyit, és a mézet is.

* - Böjtje a híres finn költő
Kép
Kép
Kép

#1236 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 12:33

Általában nekem nem szokott lenni izomlázam, pedig a nap végére nagyon elfáradok.
James mit gondolsz, mi a jobb a maszk, vagy pedig a szemüveg.
Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is, de én a szemüvegre szavazok.
Egyszerű dupla üvegű síszemüvegem van, megvéd és a célnak megfelel és egyáltalán nem párásodik. :laugh:

#1237 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 24. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: OLLiE - Dátum: 2010. 08. 24. 13:33

Általában nekem nem szokott lenni izomlázam, pedig a nap végére nagyon elfáradok.
James mit gondolsz, mi a jobb a maszk, vagy pedig a szemüveg.
Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is, de én a szemüvegre szavazok.
Egyszerű dupla üvegű síszemüvegem van, megvéd és a célnak megfelel és egyáltalán nem párásodik. :laugh:

Ha nagy területen zajlik a játék, akkor szemüveg (és opcionálisan szájvédő rácsos maszk.
Ha épületben, akkor javallottabb a maszk!
Hogy a síszemüveged jó e a célra azt csak próbával tudhatod meg. Egy játék során kérj meg egy snipert, hogy 1m-ről lőjjön rá 3x. Ha bírja az 500fps-t így, akkor jó. Ha nem...nos a szemcsi megy a levesbe, viszont a szemed megússza. Nehogy ilyen történjen:

Kép
Kép
Kép

#1238 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 24. 11:38

Ha nagy területen zajlik a játék, akkor szemüveg (és opcionálisan szájvédő rácsos maszk.
Ha épületben, akkor javallottabb a maszk!
Hogy a síszemüveged jó e a célra azt csak próbával tudhatod meg. Egy játék során kérj meg egy snipert, hogy 1m-ről lőjjön rá 3x. Ha bírja az 500fps-t így, akkor jó. Ha nem...nos a szemcsi megy a levesbe, viszont a szemed megússza. Nehogy ilyen történjen:

NYugi ki lett próbálva, mondjuk nem sniperrel, de egy G36c-vel 450 fps-sel megsorolta, de az enyém dupla rétegű. :rolleyes:

#1239 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 12. 18:21

Egy nagyon jó kis játékon voltam ma a BlackWater rendezésében, Hajmáskér 1.-es pályán. Hamarosan blogolok róla egy összefoglalót.
Majd linkelek ide!
Kép
Kép
Kép

#1240 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 15. 18:20

Nekem meg megfordult a fejemben hogy abbahagyom az Airsoftozást.:s Sok munka, hétvégén kevés, lassan kezdődő tanulási időszak.. hááát nem tudom. Előre el kell majd kezdenem tanulni is mert ennyi meló mellett necces lesz vizsgaidőszakban. Megmondom őszintén már a veszprém melletti pályáktól hányni tudok annyira unalmasak főleg Hajmáskér. Lehet megfogok próbálkozni a pesti és környékbeli pályákkal aztán meglátom. Nem érzek kedvet sem arra hogy kimenjek......

Szerkesztette: Toopac 2010. 09. 15. 18:25 -kor

Hello I'm Johnny Cash....

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.