HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#241 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 12. 25. 17:58

JG G3SG1 mennyire van jól összerakva?? ár/érték mutatója van olyan jó mint G36C-nek?Kép

szerk.: esetleg Boyi Ak-74U?? egyébként a JG G36C-n meg az imént említett Boyin gondolkozomKép

#242 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 27. 12:32

Üdv, Pallos! Elnézést a kései válaszért, nem voltam gépközelben a napokban. :Đ Hát mindkettő egy elég jó fegyver szerintem, annyira nem foghatsz mellé. Én innen már az ízlésemre hagyatkoznék, de ha neked mindenképp a jobb kell, akkor megkérdezem majd a csapatot, mi a véleményük a témáról. :-D

#243 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 27. 13:18

No Problem!Kép Érdekődtem a softair.hu-n és ők meg azt mondták hogy Full Steel AK-74u jobb lenne, de ők azt mondták hogy az 50-től kezdődik ezérd elkedvtelenedtem tőle, de végülis találtam egy oldalt ahol elég olcsó minden.www.airsoftbase.hu és itt 39 a full steel. úgy azért már inkább az AK. és az nekem jobban tetszik.Kép

szerk.: Egy hézagolás kb mennyibe kerül?

#244 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 09. 17:53

Hát Glek, Mivel nyárra kell a fegyver pihentetem a témátKép. Először veszek egy VGA-t, aztán szerintem egy JG G36C-t+ felszerelést és kész vagyokKép

#245 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 09. 18:15

Jajj drága barátom! Mi lesz veled, ha jönnek az ukránok. Kép Én már készülök, egész nap fegyvert szereltem. Kép Szétszedtem A-tól Z-ig az M4-et. :Đ Kis játék utáni ellenőrzés, nah meg vmi rejtélyes erő folytán kicsit lefelé lő. Ezt megoldottam egy esztétikus kis alufólia darabbal a cső alatt. Kép *Akarom mondani, remélem megoldottam. Kép Még nem tudtam kipróbálni, mivel a zsír új akksi bemondta az unalmast. Kép Előző játékra kimentünk, még else kezdődött a játék, az akksi már lemerült. Kép Kaptam nagy akksi-t kölcsönbe! Nah az milyen esztétikus volt rászigszalagozva a fegyverre. Kép

/VGA-t mennyiért veszel? :-D Egyáltalán megéri még valakinek PC-t fejleszteni? Kép/

#246 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 09. 19:12

Idézet

Jajj drága barátom! Mi lesz veled, ha jönnek az ukránok. Kép Én már készülök, egész nap fegyvert szereltem. Kép Szétszedtem A-tól Z-ig az M4-et. :Đ Kis játék utáni ellenőrzés, nah meg vmi rejtélyes erő folytán kicsit lefelé lő. Ezt megoldottam egy esztétikus kis alufólia darabbal a cső alatt. Kép *Akarom mondani, remélem megoldottam. Kép Még nem tudtam kipróbálni, mivel a zsír új akksi bemondta az unalmast. Kép Előző játékra kimentünk, még else kezdődött a játék, az akksi már lemerült. Kép Kaptam nagy akksi-t kölcsönbe! Nah az milyen esztétikus volt rászigszalagozva a fegyverre. Kép

/VGA-t mennyiért veszel? :-D Egyáltalán megéri még valakinek PC-t fejleszteni? Kép/
VGA-t 32-ért HD4850 Toxicot. Én is kérdezem magamtól megéri-e? De az ember mindíg vágyik mindenből a jobbra, csak én kicsit jobban.Kép Am. az elég xar ügy hogy megveszel egy aksit kb 12-15-ért és egyből lemerül, még csak ki sem próbálod. Reméleem nincs semmi baja csak rosszul let feltöltve és nem csak "kidobtad a pénzt az ablakon"

#247 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 00:28

Okosan kell venni és úgy csak 8000. KépKép Amúgy miért nem veszel konzolt inkább? :Đ 32-höz hozzáadsz még egy kicsit és már ott is vagy.

#248 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 07:38

Idézet

Okosan kell venni és úgy csak 8000. KépKép Amúgy miért nem veszel konzolt inkább? :Đ 32-höz hozzáadsz még egy kicsit és már ott is vagy.

Hát, tudod rengeteg hasverom PC-s és nem akarom otthagyni őket. pl.: volt olyan klánom akikkel 2 évig voltam 1ütt, igez személyesen nem talákoztunk, de elég jó volt a kapcsolat 6-unk között:). Folytassunk sztm privibe.

#249 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 15. 17:12

Azt valaki mondja már meg hogy mi különbség van a rugós és a AEP stukik között?

#250 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 17:16

Idézet

A rugósakat minden lövés előtt fel kell húzni, míg az AEP az elektromos, tehát nem kell lövésenként újra meg újra felhúzni, mert ezt a munkát egy elektromos motor végzi el helyetted.Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#251 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 15. 17:22

Idézet

Idézet

A rugósakat minden lövés előtt fel kell húzni, míg az AEP az elektromos, tehát nem kell lövésenként újra meg újra felhúzni, mert ezt a munkát egy elektromos motor végzi el helyetted.Kép
Szóval ezé drágább,olyan 10500 körül láttam a legolcsóbbatKép.

#252 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 15. 17:43

Na akkor... Üdv az érszoftosoknak! És azoknak is akik még nem döntötték el biztosan hogy vegyenek vagy sem. Tegnap délelőtt bementünk az airsoftgun.hu üzletébe és egy rövidebb körbetekintés után segítséget kértünk és kihozattunk a raktárból 2 Boyi M4 SD RAS FULL METAL és egy AK47 Spetsnaz típusú fegyvert. Tudatos vásárlók voltunk, már napokkal ezelőtt tudtuk hogy mit is veszünk. Persze csak ha élőben is tetszik. (természetesen vettünk még fejenknt 2000 golyót, álarcot és szilikont). A golyó persze már ma délre elfogyott. Még jó hogy bio-félét vettünk.

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a szerzeményeinkkel, egyelőre csak egymást lőttük (és minden mást ami nem mozgott) egy közeli telken a merzse mellett. A boltban viszont kisfiús zavarunkban elfelejtettük megkérdezni hogy hogyan és milyen gyakran érdemes ezeket tisztítgatni és hasonlók. Meg azzal sem vagyok tisztában hogy mi is az a hop-up. Mert szinte mindenhol látom hogy van, meg hogy állítható. De mégis mi a franc az? Persze beírhatnám a gógléba, de akkor nem számolhattam volna be itt a fórumon arról hogy mi is az érszoft-társadalom részesei lettünk.

#253 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 15. 17:48

Idézet

Na akkor... Üdv az érszoftosoknak! És azoknak is akik még nem döntötték el biztosan hogy vegyenek vagy sem. Tegnap délelőtt bementünk az airsoftgun.hu üzletébe és egy rövidebb körbetekintés után segítséget kértünk és kihozattunk a raktárból 2 Boyi M4 SD RAS FULL METAL és egy AK47 Spetsnaz típusú fegyvert. Tudatos vásárlók voltunk, már napokkal ezelőtt tudtuk hogy mit is veszünk. Persze csak ha élőben is tetszik. (természetesen vettünk még fejenknt 2000 golyót, álarcot és szilikont). A golyó persze már ma délre elfogyott. Még jó hogy bio-félét vettünk.

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a szerzeményeinkkel, egyelőre csak egymást lőttük (és minden mást ami nem mozgott) egy közeli telken a merzse mellett. A boltban viszont kisfiús zavarunkban elfelejtettük megkérdezni hogy hogyan és milyen gyakran érdemes ezeket tisztítgatni és hasonlók. Meg azzal sem vagyok tisztában hogy mi is az a hop-up. Mert szinte mindenhol látom hogy van, meg hogy állítható. De mégis mi a franc az? Persze beírhatnám a gógléba, de akkor nem számolhattam volna be itt a fórumon arról hogy mi is az érszoft-társadalom részesei lettünk.

Itten van e. Kép

#254 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 18:21

Mostmár értem. Köszi!

#255 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 18:23

Korrekt érv. Kép Üdv itt minálunk. KépKép Egyébként mennyi volt a fegyver? Más boltokban is megnézted? :Đ Honnan valósi vagy?

#256 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 18:36

az M4-esek 46ezerbe, az AK 32-be fájtak. Néztünk más boltokat is. De a nowarosok ki voltak fosztva. Meg kissé lekezelve éreztük magunkat. Közöltük hogy tök kezdők vagyunk, akkor közölték hogy vegyünk szar műanyag MP5-öt 26-ért, mert ha nem tetszik, nem dobtunk ki sok pénzt az ablakon. Namost úgy voltunk vele, hogyha már beruházunk ilyen fegyverekre, akkor olyat vegyünk ami tetszik és érezzük már hogy van benne anyag. Szerintem jó vétel volt mmind a 3. Csak ajánlani tudom őket. Amúgy 17. ker-ből vagyunk mindannyian.

#257 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 19:04

Jah, tényleg ki vannak fosztva ahogy látom. Amúgy az M4 az Airsoftbase.eu-n 40 000, igaz nincs nekik raktáron. Az AK az nem tudom mi féle-fajta, márkáját lehet tudni? :Đ Egyébként én elkerülöm az airsoftgun.hu-t, csak a honlapjukat szoktam nézegetni, de akkora lúzer egy banda. Néha olyan "akciós extra" csomagokat csinálnak, hogy röhögőgörcsöt kap minden tapasztaltabb airsoftos. Kép Persze mindenkinek szíve joga, hogy hol vásárol. Kép

#258 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 19:08

Idézet

Jah, tényleg ki vannak fosztva ahogy látom. Amúgy az M4 az Airsoftbase.eu-n 40 000, igaz nincs nekik raktáron. Az AK az nem tudom mi féle-fajta, márkáját lehet tudni? :Đ Egyébként én elkerülöm az airsoftgun.hu-t, csak a honlapjukat szoktam nézegetni, de akkora lúzer egy banda. Néha olyan "akciós extra" csomagokat csinálnak, hogy röhögőgörcsöt kap minden tapasztaltabb airsoftos. Kép Persze mindenkinek szíve joga, hogy hol vásárol. Kép
Na mi van veled? Mostanában csak az ilyen te műfajod (ala Airsoft) topikoba írogatsz...Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#259 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 19:18

Hát ja... ott épp nincs olyan. red dot-ot viszont valószínű hogy az Airsoftbase.eu-n veszek. Nyílt vagy zárt verzió a jobb? Van valami fórum amit érdemes látogatnunk?

#260 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 19:46

Őőő... Gamekapocs? KépKépKép Amúgy softair.hu, itt csoportosul a magyar airsoftosok zöme. Kép Korrekt emberek. Red dot csak a te ízlésedtől függ. Kép Nekem ilyenem van.
Kép

Felegyi, nem inkább amblokk ritkán írok mostanság. :Đ Mondjuk ma volt termés. Egyébként nem mintha te túl aktív lennél, drága barátom. KépKép

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.