Airsoft
#261 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 15. 20:16
Én már megvettem tavaly, azóta nálunk áll a team téma mer a fegyvervásárlást haverokkal nyárra tervezztük, de én hamarabb megvettem, addig is az van tervbevéve, hogy megjavítassam, mert valami baj van a hop-upjával. Kecskeméten és környékén, hol javítják??? Am., ma belekezdtzünk havrral a parkourözésbe
Kezdőknek mit javasoltok??? Már tervbevettük fizikumunk és állóképességünk fejlesztését, de mégis mit szokás ilyenkor kezdetek kezdetén gyakorolni?

Elküldve: 2009. 03. 15. 20:20
Idézet
Én már megvettem tavaly, azóta nálunk áll a team téma mer a fegyvervásárlást haverokkal nyárra tervezztük, de én hamarabb megvettem, addig is az van tervbevéve, hogy megjavítassam, mert valami baj van a hop-upjával. Kecskeméten és környékén, hol javítják??? Am., ma belekezdtzünk havrral a parkourözésbe
Kezdőknek mit javasoltok??? Már tervbevettük fizikumunk és állóképességünk fejlesztését, de mégis mit szokás ilyenkor kezdetek kezdetén gyakorolni?

#263 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 15. 20:21
Idézet

Szerintem kezdjétek az érkezésekkel, minél magsabb tárgyakról próbáljatok leugrani, úgy h ne sérüljetek.
Elküldve: 2009. 03. 15. 21:04
Meg ne csak úgy csináljátok, hogy "na csapjunk a lecsóba, ott az a 4 emeletes".
Parkourt nem lehet csinálgatni, parkourozgatni. Azt vagy csinálod, vagy nem. Ha csinálod, akkor teljes erőbedobással. Akkor minimum falmászás, mint edzés, meg aztán -ahogy lentebb is írták- edzeni kell a csontjaidat, izületeidet. Szép fokozatosan növelve a magasságot.
Egy rossz érkezés és szilánkosra törik a bokád... az meg ugye kinek kell.
Aztán majd remélem kapunk promo anyagot, ahogy repdesel a házak felett. 

Nah de szerintem, ha van még kérdésed blablá-ban tedd fel, hátha érdekel másokat is.
Vagy csinálj topicot (persze, csak ha nincs még).

Nah de szerintem, ha van még kérdésed blablá-ban tedd fel, hátha érdekel másokat is.

Elküldve: 2009. 03. 17. 15:22
Hali! Tudnátok nekem mondani egy olyan pályát ahol az alacsony életkorúak is játszhatnak (már ha van ilyen )?
Már sokat olvasgattam erről a dolográl és nagyon kipróbálnám csak mindenhol min. 16 év. Egyszer találtam egy tatabányait ahol 14 év volt a min korhatár, de már nemtalálom sehol .
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
#266 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 17. 15:29
Idézet
Meg ne csak úgy csináljátok, hogy "na csapjunk a lecsóba, ott az a 4 emeletes".
Parkourt nem lehet csinálgatni, parkourozgatni. Azt vagy csinálod, vagy nem. Ha csinálod, akkor teljes erőbedobással. Akkor minimum falmászás, mint edzés, meg aztán -ahogy lentebb is írták- edzeni kell a csontjaidat, izületeidet. Szép fokozatosan növelve a magasságot.
Egy rossz érkezés és szilánkosra törik a bokád... az meg ugye kinek kell.
Aztán majd remélem kapunk promo anyagot, ahogy repdesel a házak felett. 

Vagy csinálj topicot (persze, csak ha nincs még).

Elküldve: 2009. 03. 30. 14:37
http://airsoftgun.hu/catalog/i.php az AEG MP 5-öt néztem ki magamnak mi a véleményetek róla?Mert még elég kezdő vagyok ezen a téren

![http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url] http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]](http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png)
Elküldve: 2009. 03. 30. 15:11
Hamar ittvan ez a topic.Mi is pontosan ez az airsoft?(Tudom hogy ego)
Online ID:Ferrari012345
Logitech
Elküldve: 2009. 04. 29. 10:48
Szerintem elmondhatom hogy a barátaimmal beleszerettünk ebbe a játékba. Főleg az esti játékok a nagyon hangulatosak. Amikor kb semmit sem látok. Még az 5 méterre lévő ellenfélről is azt hiszem hogy csak egy árnyék ő meg bokornak hisz. Nagyon jó szórakozás. Mióta megvettem a fegyveremet, azóta szinte nem is játszok se PS se PC játékokkal. Lehet hogy el is adom a PS-t és beruházok egy másodlagos fegyverbe. Hamarosan szeretnénk kipróbálni magunkat egy nagyobb ütközetben, ahol 100 körüli játékos mozog a pályán. Ha valaki hall ilyenről, az ne felejtse el kzzé tenni itt ezt az információt.

Elküldve: 2009. 04. 29. 11:40
Idézet
Szerintem elmondhatom hogy a barátaimmal beleszerettünk ebbe a játékba. Főleg az esti játékok a nagyon hangulatosak. Amikor kb semmit sem látok. Még az 5 méterre lévő ellenfélről is azt hiszem hogy csak egy árnyék ő meg bokornak hisz. Nagyon jó szórakozás. Mióta megvettem a fegyveremet, azóta szinte nem is játszok se PS se PC játékokkal. Lehet hogy el is adom a PS-t és beruházok egy másodlagos fegyverbe. Hamarosan szeretnénk kipróbálni magunkat egy nagyobb ütközetben, ahol 100 körüli játékos mozog a pályán. Ha valaki hall ilyenről, az ne felejtse el kzzé tenni itt ezt az információt.

Elküldve: 2009. 04. 29. 11:45
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 04. 29. 11:51
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 04. 29. 11:59
Idézet
Idézet
Idézet
Nagyon szeretném már én is kipróbálni csak nincs olyan kiterjedt haveri köröm akik ebbe benne lennének

Elküldve: 2009. 04. 29. 12:10
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Nagyon szeretném már én is kipróbálni csak nincs olyan kiterjedt haveri köröm akik ebbe benne lennének

#276 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 29. 13:18
SŐŐŐŐŐŐŐŐŐTTTTTT!!!!Én meg is akartam kérni Gleket, hogyha gyün a GK talira, akkor valami fegyvert bemutatónak hozhatna...Szeretnék nár egyet megtapizni, no meg lőni vele!

Elküldve: 2009. 04. 29. 13:38
Idézet
SŐŐŐŐŐŐŐŐŐTTTTTT!!!!Én meg is akartam kérni Gleket, hogyha gyün a GK talira, akkor valami fegyvert bemutatónak hozhatna...Szeretnék nár egyet megtapizni, no meg lőni vele! 

#278 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 29. 13:52
Idézet
Idézet

#279 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 29. 14:00
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 04. 29. 14:03
Idézet
Idézet
Ha jól számoltam anno, akkor 1 lövedék ára olyan 0,70Ft körül mozog, szal nem tétel. Sztem 1 csúzli elég lenne, max célba lőnénk vele...Az első GK-s célbalövészet!!! 

http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!