HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#341 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 15. 16:20

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ragaszkodásról egyelőre szó sincs. Érdeklődésről van szó. Egyelőre ott tartok, hogy GR16 LC jobban tetszene....de mivel 1.5x annyi, mint a G36c, ráadásul nem jobb ... így asszem ha belevágok JG G36C-lesz, mint neked....max más szerelvényekkel.

gerappa: G&G-ről megoszlanak a vélemények.... az én is olvastam, bár az M-es sorozataikról jókat írnak, ezért nem óckodtam (volna) tőle

Én csupán az ereje miatt tartok a nevesebb holmiktól. Megvétel után még tuningolgatni, csakhogy lőjön olyan erősen, mint egy gyári JG... Szerintem hülyeség. miért nem lehet lapból úgy megcsinálni?

#342 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 02. 15. 16:21

Idézet

Idézet

Ragaszkodásról egyelőre szó sincs. Érdeklődésről van szó. Egyelőre ott tartok, hogy GR16 LC jobban tetszene....de mivel 1.5x annyi, mint a G36c, ráadásul nem jobb ... így asszem ha belevágok JG G36C-lesz, mint neked....max más szerelvényekkel.

gerappa: G&G-ről megoszlanak a vélemények.... az én is olvastam, bár az M-es sorozataikról jókat írnak, ezért nem óckodtam (volna) tőle

Én csupán az ereje miatt tartok a nevesebb holmiktól. Megvétel után még tuningolgatni, csakhogy lőjön olyan erősen, mint egy gyári JG... Szerintem hülyeség. miért nem lehet lapból úgy megcsinálni?
:Đ Hát ja. Úgyhogy úgy néz ki tényleg a legjobb választás egy kezdőnek az egy JG...30-40guriga még nem a világ...aztán a ruci már más kérdés.
Kép
Kép
Kép

#343 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 15. 17:34

Idézet

Idézet

Idézet

:Đ Hát ja. Úgyhogy úgy néz ki tényleg a legjobb választás egy kezdőnek az egy JG...30-40guriga még nem a világ...aztán a ruci már más kérdés.
Annyira neked tényleg nem lesz vészes ha már van bakancsod! Ruci szemüveg, maszk, sál, kesztyű, stb.

Hello I'm Johnny Cash....

#344 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:35

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Annyira neked tényleg nem lesz vészes ha már van bakancsod! Ruci szemüveg, maszk, sál, kesztyű, stb.

De ne rohanjuk ennyire előre :-D
Először is kell még nekem egy behatóbb próba! (ehhez kellesz még te és a fegyód)
Aztán meg elmenni egy csatára, és szintén kipróbálni magam (ehhez kellesz te, a fegyód ééés a cuccaid)
Ezekután meglátom hogy mi lesz :)

Kép
Kép
Kép

#345 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 20:28

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

De ne rohanjuk ennyire előre :-D
Először is kell még nekem egy behatóbb próba! (ehhez kellesz még te és a fegyód)
Aztán meg elmenni egy csatára, és szintén kipróbálni magam (ehhez kellesz te, a fegyód ééés a cuccaid)
Ezekután meglátom hogy mi lesz :)

Hehe! Ez csak természetes! Szívesen kölcsönadom a cuccom, ha éppen nem érek rá!:) De ha ráérek, és van a "közelben" játék!!! Felejtős lesz ugye tudod. Most nagyon akarok menni, mindenre amire tudok. Csak az a baj, hogy a játékok szombaton vannak, a sulim is szombaton van, és fater azt akarja hogy menjek fegyver és vadász vizsgára, ami természetesen megint csak szombaton lesz!!!! Fasza!! :)

#346 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 15. 20:31

Idézet

Hehe! Ez csak természetes! Szívesen kölcsönadom a cuccom, ha éppen nem érek rá!:Đ De ha ráérek, és van a "közelben" játék!!! Felejtős lesz ugye tudod. Most nagyon akarok menni, mindenre amire tudok. Csak az a baj, hogy a játékok szombaton vannak, a sulim is szombaton van, és fater azt akarja hogy menjek fegyver és vadász vizsgára, ami természetesen megint csak szombaton lesz!!!! Fasza!! :-D
Ergo szombatonként vannak a meccsek, de neked szombatonként dolgod van, s véletlenül nekem pont szombatonként kéne kölcsönbe a cucc. Egyértelmű a megoldás: csináld a dolgod, én meg megyek erszoftozni :)
Fegyver és vadászvizsga amúgy mennyibe krül, mikor van tanfolyam, hány órás????
Kép
Kép
Kép

#347 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 20:40

Idézet

Idézet

Hehe! Ez csak természetes! Szívesen kölcsönadom a cuccom, ha éppen nem érek rá!:Đ De ha ráérek, és van a "közelben" játék!!! Felejtős lesz ugye tudod. Most nagyon akarok menni, mindenre amire tudok. Csak az a baj, hogy a játékok szombaton vannak, a sulim is szombaton van, és fater azt akarja hogy menjek fegyver és vadász vizsgára, ami természetesen megint csak szombaton lesz!!!! Fasza!! :-D
Ergo szombatonként vannak a meccsek, de neked szombatonként dolgod van, s véletlenül nekem pont szombatonként kéne kölcsönbe a cucc. Egyértelmű a megoldás: csináld a dolgod, én meg megyek erszoftozni :)
Veszprémben azthiszem. Fateromnak a haverjai a vizsgáztatók, meg az előadók. Fater azt mondta most kell lerakni, mert még olyan 70-80-ból meg lehet úszni, azonban pár hónap múlva már 2-300ban is lehet az egész! Az óraszámot nemtudom, de elmondása szerint elvileg 1-2 hónap alatt megvan.

#348 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 15. 20:42

Idézet

Idézet

Idézet

Veszprémben azthiszem. Fateromnak a haverjai a vizsgáztatók, meg az előadók. Fater azt mondta most kell lerakni, mert még olyan 70-80-ból meg lehet úszni, azonban pár hónap múlva már 2-300ban is lehet az egész! Az óraszámot nemtudom, de elmondása szerint elvileg 1-2 hónap alatt megvan.
Mi az MSN címed, folytathatnánk ott!
OFFEND
Kép
Kép
Kép

#349 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 10:20

Következő csoport terápia időpontja, és helyszíne:

2010.02.21. Császár, Menekülés a pokolból

Egy kis ízelítő a helyszínről:

Kép

További képek itt találhatók: http://www.panoramio.../photo/12206216

Akit érdekel, és szeresztne jönni a jatekszervezes.hu oldalon tud regelni! Még van egy csomó hely. Legyünk minnél többen, hiszen akkor Móka a Móka! Kép

#350 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 10:33

ilyeneket máskor is bedobhatsz. erre is simán mennék, csak jelenleg fegyver nélkül vagyok. Ugyanis az m4-esemen nincs tus. Le kellett fűrészelnem, mert nem lehetett ki-be csúsztatni. És mivel szakbarbár vagyok, ezért a vasfűrészhez nyúltam. De nemsokára hozza a postás a másik tust, úgyhogy nemsokára ismét játékképes lesz a puskám.

#351 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 10:44

Idézet

ilyeneket máskor is bedobhatsz. erre is simán mennék, csak jelenleg fegyver nélkül vagyok. Ugyanis az m4-esemen nincs tus. Le kellett fűrészelnem, mert nem lehetett ki-be csúsztatni. És mivel szakbarbár vagyok, ezért a vasfűrészhez nyúltam. De nemsokára hozza a postás a másik tust, úgyhogy nemsokára ismét játékképes lesz a puskám.
Helyes, helyes. Akkor mindig majd posztolom az időben elérhető játékokat!

#352 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 17. 10:45

Két fegyó maradt bent az érdeklődési (és elérhetőségi) körömben:
JG G36C
JG SIG-552
Talán utóbbi felé hajlanék....
vélemények?
Ha minden igaz ma lesz időm, s lehetőségem Pesten kézbefogni mindkettőt.... az mindenképp kéne a döntéshez!
Aztán majd meglátjuk.....
Kép
Kép
Kép

#353 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 10:50

Idézet

JG G36C
JG SIG-552
vélemények?
Ha minden igaz ma lesz időm, s lehetőségem Pesten kézbefogni mindkettőt.... az mindenképp kéne a döntéshez!
Most van időm! Rá olvasgatok neked, amíg felérsz pestig!

#354 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 17. 10:53

Idézet

Idézet

JG G36C
JG SIG-552
vélemények?
Most van időm! Rá olvasgatok neked, amíg felérsz pestig!
hidd el a szemem kifolyik, annyit olvasgattam a témában mióta itt jártál a G36C-ddel. Kevesebb ugyan a kieg a SIG-hez...mégis nekem jobban tetszik így képeken. De kíváncsi vagyok minden építő jellegő észrevételre!
Kép
Kép
Kép

#355 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 18. 10:17

Na megvolt a tegnapi első "fegyver a kézben" próba, köszönet érte a Déli Front-nak.
Most már biztos, maradok a JG G36C-nél.
Tegnap estémet, mai szabad pillanataimat már a kiegészítők, egyéb felszerelések keresésének szentelem. Valaki már fejbe lőhetne, mert erre már úgy rákattantam, hogy durva. Pedig még csak egy csatában sem voltam :Đ
Lehet hogy tök feleslegesen vennék ilyen fegyvert, de most nagyon úgy érzem hogy ilyen nekem KELL ! ! ! !

Kép
Kép
Kép

#356 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 10:39

Idézet

Na megvolt a tegnapi első "fegyver a kézben" próba, köszönet érte a Déli Front-nak.
Tegnap estémet, mai szabad pillanataimat már a kiegészítők, egyéb felszerelések keresésének szentelem. Valaki már fejbe lőhetne, mert erre már úgy rákattantam, hogy durva. Pedig még csak egy csatában sem voltam :Đ
Lehet hogy tök feleslegesen vennék ilyen fegyvert, de most nagyon úgy érzem hogy ilyen nekem KELL ! ! ! !

Anno én is pont ugyanígy éreztem magam. Épp az előbb rendeltem egy szemüveget magamnak. Fantasztikus 9500 pénzért. És 40euro alatt volt, úgyhogy királyság, mert áfa- és vám-mentes.:-D

#357 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 18. 10:42

Idézet

Idézet

Anno én is pont ugyanígy éreztem magam. Épp az előbb rendeltem egy szemüveget magamnak. Fantasztikus 9500 pénzért. És 40euro alatt volt, úgyhogy királyság, mert áfa- és vám-mentes.:-D
Mi a vámmentesség határa? hallottam már 100 dolcsit, meg most 40 eurót....MI A VALÓS?
Kép
Kép
Kép

#358 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 10:48

Idézet

Idézet

Idézet

Mi a vámmentesség határa? hallottam már 100 dolcsit, meg most 40 eurót....MI A VALÓS?
Én éppen kedden voltam bent átvenni valamit. És a kiírás szerint 40 euroig vám és áfamentes, afölött 80-ig pedig csak vám-mentes. De lehet hogy a 80-ra rosszul emlkszem. De a 40 az tuti. De egyébként a vám az nem vészes. Csak 3-4%.

#359 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 18. 10:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Én éppen kedden voltam bent átvenni valamit. És a kiírás szerint 40 euroig vám és áfamentes, afölött 80-ig pedig csak vám-mentes. De lehet hogy a 80-ra rosszul emlkszem. De a 40 az tuti. De egyébként a vám az nem vészes. Csak 3-4%.
csak mert HA vennék fegyót, kinéztem hozzá egy ACOG-ot 47EUR-ért
Kép
Kép
Kép

#360 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 10:52

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

csak mert HA vennék fegyót, kinéztem hozzá egy ACOG-ot 47EUR-ért
Az pont átesik a határon. Szállítási költséggel együtt 47 euro?

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.