Airsoft
Elküldve: 2010. 04. 22. 20:40
Na ez az a hobbi amit jelenleg nem tudok magamnak sajnos megengedni. Az íjászaton kívül ezt csinálnám én még nagyon szívesen. Talán majd egyszer
. Már elég rég szemezek ezzel a hobbival, de sajnos egyenlőre még csak álom marad... Minden esetre meg van a kiszemeltem
:
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft
"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"
"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."
"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."
"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."
"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."
"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."
Elküldve: 2010. 04. 22. 20:52
és hogyan 'hal' meg vlki egy kőrben? Ha kapsz egy golyót nem lőhetsz v mi?
Elküldve: 2010. 04. 23. 04:15
Idézet
Nézzünk egy féle példát. Ha bekapsz egy találatot, elkiáltod magad: TALÁLAT, és fejedre teszel egy narancssárga kendőt. MEDIK-ért kiáltasz. Van hogy 5, van hogy 10 perc a kivérzési idő. Addig ülsz a valagadon, míg vagy az le nem tellik, vagy nem jön a medik, aki 1 percig megfogja a kezed. Az a medikelési idő. Ekkor felhelyez a karodra egy fehér szalagot. Utána játszhatsz tovább. Következő találatnál ugyanez. Harmadszori találtanál az egész raj (5-7 ember) megy vissza a visszaálló pontra, ahol szintén játékfüggő hogy mennyit kell várni. Van ahol 5 percet, van ahol 10-et, de olyan is ahol 30-at.
Nagyjából így megy.
Elküldve: 2010. 04. 23. 06:52
Idézet
Na ez az a hobbi amit jelenleg nem tudok magamnak sajnos megengedni. Az íjászaton kívül ezt csinálnám én még nagyon szívesen. Talán majd egyszer
. Már elég rég szemezek ezzel a hobbival, de sajnos egyenlőre még csak álom marad... Minden esetre meg van a kiszemeltem
:

Elküldve: 2010. 04. 23. 10:52
Idézet
:
Elküldve: 2010. 04. 23. 12:19
Idézet
Idézet
Nézzünk egy féle példát. Ha bekapsz egy találatot, elkiáltod magad: TALÁLAT, és fejedre teszel egy narancssárga kendőt. MEDIK-ért kiáltasz. Van hogy 5, van hogy 10 perc a kivérzési idő. Addig ülsz a valagadon, míg vagy az le nem tellik, vagy nem jön a medik, aki 1 percig megfogja a kezed. Az a medikelési idő. Ekkor felhelyez a karodra egy fehér szalagot. Utána játszhatsz tovább. Következő találatnál ugyanez. Harmadszori találtanál az egész raj (5-7 ember) megy vissza a visszaálló pontra, ahol szintén játékfüggő hogy mennyit kell várni. Van ahol 5 percet, van ahol 10-et, de olyan is ahol 30-at.
Nagyjából így megy.
Elküldve: 2010. 04. 23. 12:25
Idézet
Idézet
:
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft
Elküldve: 2010. 04. 23. 13:17
Airsof-tot akarok venni tudnátok segiteni hogy milyen márkát és tipust érdemes?

Elküldve: 2010. 04. 23. 14:12
Idézet

Boltban ott van a Keleti Front, a Nowar, a 44-es bázis, a Déli Front, és egy csomó webáruház.
Elküldve: 2010. 04. 23. 14:13
Idézet

Óvakodj a Classic Army Sportline szériától! Ne tévesszen meg a márkásnak hangzó név.
Elküldve: 2010. 04. 23. 14:20
Idézet
Idézet

Óvakodj a Classic Army Sportline szériától! Ne tévesszen meg a márkásnak hangzó név.
Elküldve: 2010. 04. 23. 14:28
akkor ez jo lehet jing gong g36c 34 rugoért szentem meg veszem vagy m4 is tetszik netudok dönteni
Elküldve: 2010. 04. 23. 17:17
Most jöttem egy brutális csatából:)
Felszerelésem:
Speckó HUNGARY Katonai alsó-Felső, Katonai és K2-ős kitűzővel...(ALAP:))
Sárga széles lövedékálló szemüveg...
Speckó HUNGARY Katonai alsó-Felső, Katonai és K2-ős kitűzővel...(ALAP:))
Sárga széles lövedékálló szemüveg...
Primary: M4A1 (AEG) 2x45BB

Secondary: Taurus PT 24/7 (Spring) 2x25BB

Secondary: Taurus PT 24/7 (Spring) 2x25BB

Fél egytől 6-ig toltuk és nagyon atombrutál volt:) Összesen 4x találtak el:) Most nagyon belejöttem és mindenkit kapkodtam lefelé! Egy erdőben voltunk meg egy ilyen kis telken, ahol egy ház alapja szolgáltatta a fedezéket...
Odafelé az utcán Én teljes menetfelszereléssel M4-el a kezemben gyalogoltam végig...Sokan megnéztek...VIsszafelé szintúgy:) Az utolsó menet necces volt...Kifogyott az M4 és a Taurus is, az egyetlen még életben lévő ellenfelemnek meg még volt egy tárja és pár a fegyóban...Rohantam, Ő utánam, de aztán felkaptam a földről egy BB-t betáraztam Taurusba és majdnem pofánlőtt, de üresen kattant a fegyója így most Ő rohant Én pedig utolértem és fél méterről hátbalőttem:) Olyat ordítottam, h azt öröm volt hallani:) Am mikor havert kísértük a buszhoz az egyik faszi ott nevetgélt rajtam ezért kikaptam mindkét fegyvert, leültem mellé és mosolyogtam:) Nemtudom mit gondolt...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Elküldve: 2010. 04. 23. 17:34
Hát nem tudom, de nekem már több DBOYS M4 ulaj mondta, hogy nem a legjobb az M4-jük, szóval érdemes utánna olvasni! Egyik ismerősöm most cseréli le az övét, mert azt mondta S.Z.A.R.!
Hello I'm Johnny Cash....
![]()
![]()
Elküldve: 2010. 04. 23. 17:37
Idézet
Hát nem tudom, de nekem már több DBOYS M4 ulaj mondta, hogy nem a legjobb az M4-jük, szóval érdemes utánna olvasni! Egyik ismerősöm most cseréli le az övét, mert azt mondta S.Z.A.R.!
RiG:
Elküldve: 2010. 04. 23. 17:44
Idézet
Idézet
Hello I'm Johnny Cash....
![]()
![]()
Elküldve: 2010. 04. 23. 17:56
Idézet
Idézet
Idézet
RiG:
Elküldve: 2010. 04. 23. 18:34
Legutóbbi játékunkon megvolt az első dobatásom. Befordultam egy épület sarkán, s tőlem 2m lapult a falhoz egy tag, nekem háttal. Én meg odasúgtam: "Dobd el". Aszongya: "Oké, dobom....köszi, hogy nem lőttél hátba"

Ezenkívül volt egy olvan, hogy bakukkantok az ablakon, valaki épp kifele somfordálna a szobából, észrevesz, fordul felém, én eleresztek egy sorozatot, miközben hátrahőköltem. De egyből arra gondoltam, hogy menekülni fog, ezért már repültem is vissza az ablakba, és egyből tüzeltem. De kiderült hogy a szerencsétlent az előző sorozat már eltalálta, és már épp emelte fel a kezét, mikor én még combbelsőn soroztam. Visított mint az állat, s aszongya: "nem láttam hogy felemelte a kezét?" Mondom: "Nem. De amúgy meg miért nem kiáltottad hogy találat?????"
Ezenkívül 3x volt olyan, hogy ugyanazt a gyereket lőttem ki hátulról, kb 8 méterről.
Szencségelt is nagyot, mikor épp pucsítva haladt előre a folyosón, mikor seggbe lőttem
Az nagyon faja tud lenni mikor ott találnak el, ahol rádfeszül a ruha
Elküldve: 2010. 04. 23. 20:14
eggyik havernak van egy G36k-ja és szerintem kurva jo
De szerintem én a G36c-t veszek.De mi a ti véleményetek?
Elküldve: 2010. 04. 23. 20:18
Idézet
eggyik havernak van egy G36k-ja és szerintem kurva jo
De szerintem én a G36c-t veszek.De mi a ti véleményetek?

Súgó
A téma zárva.

<---A legjobb FPS