HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#861 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 22. 20:40

Na ez az a hobbi amit jelenleg nem tudok magamnak sajnos megengedni. Az íjászaton kívül ezt csinálnám én még nagyon szívesen. Talán majd egyszer :Đ. Már elég rég szemezek ezzel a hobbival, de sajnos egyenlőre még csak álom marad... Minden esetre meg van a kiszemeltem :-D :
Kép
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#862 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 20:52

és hogyan 'hal' meg vlki egy kőrben? Ha kapsz egy golyót nem lőhetsz v mi?
Kép

#863 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 23. 04:15

Idézet

Minden játékon van külön szabály, valahol egy, valahol kettő, valahol 3 találat engedélyezett.
Nézzünk egy féle példát. Ha bekapsz egy találatot, elkiáltod magad: TALÁLAT, és fejedre teszel egy narancssárga kendőt. MEDIK-ért kiáltasz. Van hogy 5, van hogy 10 perc a kivérzési idő. Addig ülsz a valagadon, míg vagy az le nem tellik, vagy nem jön a medik, aki 1 percig megfogja a kezed. Az a medikelési idő. Ekkor felhelyez a karodra egy fehér szalagot. Utána játszhatsz tovább. Következő találatnál ugyanez. Harmadszori találtanál az egész raj (5-7 ember) megy vissza a visszaálló pontra, ahol szintén játékfüggő hogy mennyit kell várni. Van ahol 5 percet, van ahol 10-et, de olyan is ahol 30-at.
Nagyjából így megy.

Kép
Kép
Kép

#864 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 23. 06:52

Idézet

Na ez az a hobbi amit jelenleg nem tudok magamnak sajnos megengedni. Az íjászaton kívül ezt csinálnám én még nagyon szívesen. Talán majd egyszer :Đ. Már elég rég szemezek ezzel a hobbival, de sajnos egyenlőre még csak álom marad... Minden esetre meg van a kiszemeltem :-D :
Kép
FAMAS POWÁÁÁÁ!!! Mint fegyver, nekem is ez jön be a legjobban!

#865 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 23. 10:52

Idézet

Attól néha még játszhatsz... bérelj... Mi is szoktunk bérbe adni emberkéknek. 3ezer HUF, ezért kapnak a játékosok fegyvert, maszkot, 1000BB-t és szaladgálhatnak egy elkerített pályán.

#866 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 23. 12:19

Idézet

Idézet

Minden játékon van külön szabály, valahol egy, valahol kettő, valahol 3 találat engedélyezett.
Nézzünk egy féle példát. Ha bekapsz egy találatot, elkiáltod magad: TALÁLAT, és fejedre teszel egy narancssárga kendőt. MEDIK-ért kiáltasz. Van hogy 5, van hogy 10 perc a kivérzési idő. Addig ülsz a valagadon, míg vagy az le nem tellik, vagy nem jön a medik, aki 1 percig megfogja a kezed. Az a medikelési idő. Ekkor felhelyez a karodra egy fehér szalagot. Utána játszhatsz tovább. Következő találatnál ugyanez. Harmadszori találtanál az egész raj (5-7 ember) megy vissza a visszaálló pontra, ahol szintén játékfüggő hogy mennyit kell várni. Van ahol 5 percet, van ahol 10-et, de olyan is ahol 30-at.
Nagyjából így megy.
Már értem, köszi. Akkor tényleg kell vigyázni, hogy ne találjanak el ha játszani akarsz..
Kép

#867 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 23. 12:25

Idézet

Idézet

Attól néha még játszhatsz... bérelj... Mi is szoktunk bérbe adni emberkéknek. 3ezer HUF, ezért kapnak a játékosok fegyvert, maszkot, 1000BB-t és szaladgálhatnak egy elkerített pályán.
Ezzel csak az a probléma, hogy a környéken nem ismerek játékosokat, így nem is tudnék bérelni. A másik része a dolognak, hogy inkább játszanék saját fegyverrel :)
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#868 Felhasználó inaktív   Psychosocial 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 23. 13:17

Airsof-tot akarok venni tudnátok segiteni hogy milyen márkát és tipust érdemes?KépKép
 <---A legjobb FPS

TopGear,cod sora.,badcompany2,GTA4,AC2

#869 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 23. 14:12

Idézet

Airsof-tot akarok venni tudnátok segiteni hogy milyen márkát és tipust érdemes?KépKép
Kezdőként ahogy nekem is ajánlották, én is valami jobb kínait ajánlanék, pl Jing Gong márka. Hogy hol? Akár a Vaterán is, de ott vigyázz, ha nem vagy járatos, átcseszhetnek. Inkább a softair.hu-t ajánlom. Nagyon jó használt cuccokat lehet kifogni, és megbízható emberektől.
Boltban ott van a Keleti Front, a Nowar, a 44-es bázis, a Déli Front, és egy csomó webáruház.

Kép
Kép
Kép

#870 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 23. 14:13

Idézet

Kezdésnek egy Jing Gong vagy egy Diboys szerintem tökéletes. Vagy más középkategóriás cucc. Az hogy milyen típus rajtad múlik. Ami neked tetszik...
Óvakodj a Classic Army Sportline szériától! Ne tévesszen meg a márkásnak hangzó név.

#871 Felhasználó inaktív   Psychosocial 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 23. 14:20

Idézet

Idézet

Kezdésnek egy Jing Gong vagy egy Diboys szerintem tökéletes. Vagy más középkategóriás cucc. Az hogy milyen típus rajtad múlik. Ami neked tetszik...
Óvakodj a Classic Army Sportline szériától! Ne tévesszen meg a márkásnak hangzó név.
thxKép
 <---A legjobb FPS

#872 Felhasználó inaktív   Psychosocial 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 23. 14:28

akkor ez jo lehet jing gong g36c 34 rugoért szentem meg veszem vagy m4 is tetszik netudok dönteni Kép
 <---A legjobb FPS

#873 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 04. 23. 17:17

Most jöttem egy brutális csatából:)

Felszerelésem:
Speckó HUNGARY Katonai alsó-Felső, Katonai és K2-ős kitűzővel...(ALAP:))
Sárga széles lövedékálló szemüveg...
Primary: M4A1 (AEG) 2x45BB
Kép
Secondary: Taurus PT 24/7 (Spring) 2x25BB
Kép

Fél egytől 6-ig toltuk és nagyon atombrutál volt:) Összesen 4x találtak el:) Most nagyon belejöttem és mindenkit kapkodtam lefelé! Egy erdőben voltunk meg egy ilyen kis telken, ahol egy ház alapja szolgáltatta a fedezéket...

Odafelé az utcán Én teljes menetfelszereléssel M4-el a kezemben gyalogoltam végig...Sokan megnéztek...VIsszafelé szintúgy:) Az utolsó menet necces volt...Kifogyott az M4 és a Taurus is, az egyetlen még életben lévő ellenfelemnek meg még volt egy tárja és pár a fegyóban...Rohantam, Ő utánam, de aztán felkaptam a földről egy BB-t betáraztam Taurusba és majdnem pofánlőtt, de üresen kattant a fegyója így most Ő rohant Én pedig utolértem és fél méterről hátbalőttem:) Olyat ordítottam, h azt öröm volt hallani:) Am mikor havert kísértük a buszhoz az egyik faszi ott nevetgélt rajtam ezért kikaptam mindkét fegyvert, leültem mellé és mosolyogtam:) Nemtudom mit gondolt...

RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#874 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 23. 17:34

Hát nem tudom, de nekem már több DBOYS M4 ulaj mondta, hogy nem a legjobb az M4-jük, szóval érdemes utánna olvasni! Egyik ismerősöm most cseréli le az övét, mert azt mondta S.Z.A.R.!

Hello I'm Johnny Cash....

#875 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 04. 23. 17:37

Idézet

Hát nem tudom, de nekem már több DBOYS M4 ulaj mondta, hogy nem a legjobb az M4-jük, szóval érdemes utánna olvasni! Egyik ismerősöm most cseréli le az övét, mert azt mondta S.Z.A.R.!
EZ szerintem jó volt...Jól tudtam vele lőni, semmi problem nem volt...Most am AK-n és G36C_n gondolkozom...
RiG:

Kép

#876 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 23. 17:44

Idézet

Idézet

EZ szerintem jó volt...Jól tudtam vele lőni, semmi problem nem volt...Most am AK-n és G36C_n gondolkozom...
Attól függetlenül, hogy nekünk G36C-nk van, ami jól bevált én elgondolkodnék az AK-n, mert az is elég jó: erős, több akksi variáció, még több alkatrész, pontos meg minden! Most lenne lóvém, lehet vennék eggyet tartalékba!

Hello I'm Johnny Cash....

#877 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 04. 23. 17:56

Idézet

Idézet

Idézet

Attól függetlenül, hogy nekünk G36C-nk van, ami jól bevált én elgondolkodnék az AK-n, mert az is elég jó: erős, több akksi variáció, még több alkatrész, pontos meg minden! Most lenne lóvém, lehet vennék eggyet tartalékba!
Én is úgy látom, h az AK-k nagyon adják...EGy FULL ACÉLT akarok majd venni, hogy érezzem, ha a kezemben tartom:)
RiG:

Kép

#878 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 23. 18:34

Legutóbbi játékunkon megvolt az első dobatásom. Befordultam egy épület sarkán, s tőlem 2m lapult a falhoz egy tag, nekem háttal. Én meg odasúgtam: "Dobd el". Aszongya: "Oké, dobom....köszi, hogy nem lőttél hátba"
:Đ
Ezenkívül volt egy olvan, hogy bakukkantok az ablakon, valaki épp kifele somfordálna a szobából, észrevesz, fordul felém, én eleresztek egy sorozatot, miközben hátrahőköltem. De egyből arra gondoltam, hogy menekülni fog, ezért már repültem is vissza az ablakba, és egyből tüzeltem. De kiderült hogy a szerencsétlent az előző sorozat már eltalálta, és már épp emelte fel a kezét, mikor én még combbelsőn soroztam. Visított mint az állat, s aszongya: "nem láttam hogy felemelte a kezét?" Mondom: "Nem. De amúgy meg miért nem kiáltottad hogy találat?????"
:-D
Ezenkívül 3x volt olyan, hogy ugyanazt a gyereket lőttem ki hátulról, kb 8 méterről. :) Szencségelt is nagyot, mikor épp pucsítva haladt előre a folyosón, mikor seggbe lőttem :) Az nagyon faja tud lenni mikor ott találnak el, ahol rádfeszül a ruha
:)

Kép
Kép
Kép

#879 Felhasználó inaktív   Psychosocial 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 23. 20:14

eggyik havernak van egy G36k-ja és szerintem kurva jo :Đ De szerintem én a G36c-t veszek.De mi a ti véleményetek?KépKép
 <---A legjobb FPS

#880 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 23. 20:18

Idézet

eggyik havernak van egy G36k-ja és szerintem kurva jo :Đ De szerintem én a G36c-t veszek.De mi a ti véleményetek?KépKép
G36C annyiban jobb, hogy valahol a határon van a terepi nagy távolságú játéknak, és az épületharcnak. Mindkettőre jó. Nekünk az van, rosszat nem tudok róla mondani.
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46