Airsoft
Elküldve: 2010. 04. 16. 11:23
Hali ! Vennék egy sisakot ! Egy oldalt be tudnátok linkelni (magyart) ahol sok féle van ? pl. műanyag és fém is van.........

Elküldve: 2010. 04. 16. 11:58
Idézet
3500 forint az nagyon húzós ár érte, de te tudod! persze ha van olyan veréb akkor vigye csak!
Elküldve: 2010. 04. 16. 12:07
Idézet
Idézet
3500 forint az nagyon húzós ár érte, de te tudod! persze ha van olyan veréb akkor vigye csak!
Hello I'm Johnny Cash....
![]()
![]()
Elküldve: 2010. 04. 16. 12:38
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 16. 14:26
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
![]()
![]()
Elküldve: 2010. 04. 16. 15:14
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Amúgy tudod már mi lesz holnap, jösz vagy sem? Már hívott a srác, aszonta nyugodtan gyere!
Elküldve: 2010. 04. 16. 15:32
Mindjárt indulok haza! Elmehetek végül is ráérek, mert holnap nincs sulim! Ha este lenne kedved meginni egy sört csörgess meg, mert úgy is megyek boltba!
![]()
![]()
Elküldve: 2010. 04. 16. 15:38
Idézet
Mindjárt indulok haza! Elmehetek végül is ráérek, mert holnap nincs sulim! Ha este lenne kedved meginni egy sört csörgess meg, mert úgy is megyek boltba!
ON: a midcapek nem jöttek meg ma 
Elküldve: 2010. 04. 18. 05:47
Nos tegnap délelőtt egy nagyon faja klis játékon vettünk részt. Semmi túlszervezés, semmi tömegjelenetek. Egy kisebb veszprémi csapathoz csapódva, 13-an kimentünk a közeli volt szovjet reptéri városba, ahol később még 8-an csatlakoztak hozzánk. Játszotunk kepcsördöfleget, és épületfoglalósdit. Pörgős, BB-s, adok-kapok játék volt. Mikor kézfejen lőttek vérzett, mikor fültövön, akkor sípolt. 
Nekem nagyon bejött. Természetesen a nagy játékoknak más a fílingje, de kell az ilyen kis dirrdurr is.
Mire hazaértem a futár meghozta a midcap tárjaimat is. Már csak hongkongból kell hogy megérkezzen a pótakksi, fel kéne hogy adják a kis gripemet, és magyarországról várok még egy egypontos szíjat. Aztán már csak egy bakancs kell, és MINDENEM MEGLESZ, még több is, mint az átlagnak! 
Kezdhetek gyűjteni egy kléjmórra 
Elküldve: 2010. 04. 18. 07:09
Idézet
Nos tegnap délelőtt egy nagyon faja klis játékon vettünk részt. Semmi túlszervezés, semmi tömegjelenetek. Egy kisebb veszprémi csapathoz csapódva, 13-an kimentünk a közeli volt szovjet reptéri városba, ahol később még 8-an csatlakoztak hozzánk. Játszotunk kepcsördöfleget, és épületfoglalósdit. Pörgős, BB-s, adok-kapok játék volt. Mikor kézfejen lőttek vérzett, mikor fültövön, akkor sípolt. 
Nekem nagyon bejött. Természetesen a nagy játékoknak más a fílingje, de kell az ilyen kis dirrdurr is.
Mire hazaértem a futár meghozta a midcap tárjaimat is. Már csak hongkongból kell hogy megérkezzen a pótakksi, fel kéne hogy adják a kis gripemet, és magyarországról várok még egy egypontos szíjat. Aztán már csak egy bakancs kell, és MINDENEM MEGLESZ, még több is, mint az átlagnak! 
Elküldve: 2010. 04. 18. 07:13
Idézet
Idézet
De ha minden egybeveszünk: fegyver, pótakksi, póttárak, ruházat, védőfelszerelések, BB, mindenminden...akkor 90-100eFt alatt BIZTOSAN NEM lehet megúszni. Ha pedig márkás nyugati fegyver kell, és minden cucc újonnan boltból (nem vaterás használt levetett cuccok) akkor bizony az ár hamar duplázódik, vagy mégtöbb.
Én februárba kezdtem el a beszerzést, és még most sincs bakancsom pl.... de hamarosan meglesz midnen, és el fogom érni a 100eFt-ot is.
Én februárba kezdtem el a beszerzést, és még most sincs bakancsom pl.... de hamarosan meglesz midnen, és el fogom érni a 100eFt-ot is.
Elküldve: 2010. 04. 20. 16:13
Hát én a tökömet eldobom magamtól soxor.....olyan vagyok én a netes vásárlásokkal, mint egy szőke p!csa, mikor beszabadul a plázába. Én a neten vásárolok össze minden szart.
Most pl rendeltem ángéluslandról egy URH-t. Úgyhogy Toopac: rádiózási gondjainkat letudjuk.
Még bakancs, ivózsák, és normális szemcsi kéne.
Úgyhogy érezd magad lebszva Toopac, hogy ilyen hobbiba engemet belerángattál!
Elküldve: 2010. 04. 20. 16:20
Idézet
Hát én a tökömet eldobom magamtól soxor.....olyan vagyok én a netes vásárlásokkal, mint egy szőke p!csa, mikor beszabadul a plázába. Én a neten vásárolok össze minden szart.
Most pl rendeltem ángéluslandról egy URH-t. Úgyhogy Toopac: rádiózási gondjainkat letudjuk.
![]()
![]()
Elküldve: 2010. 04. 20. 21:03
Idézet
Idézet
Rádió kell....a másikat tönkretettem.... 
Amőgy meg nincs is több kiegem.... max most a midcap...de abból egy a tied 3k-ért, kettőt meg eladok. Mim van ami neked nincs????? szerintem neked több mindened van...még! (pótakksi, bakancs...)
Elküldve: 2010. 04. 21. 09:20
Idézet
Hogy tetted tönkre? És mind a kettőt? 
A másik ép, de az kell is! A munkához 2 kell. Ezért is rendeltem most egy komoly szerkentyűt. Igaz ez is kínai (PUXING) de ég és föl az én gagyidaszomhoz képet. Az enyém tiszta terepen akár 1km, ez meg 3-6km 
Ez a legolcsóbb, és a legelterjedtebb (PX-777-PLUS)
Az itthoni árak (legolcsóbbakat írom, fuvarral együtt)
URH: 16.000-18.000
adatkábel: 5.000-6.000
Airsoftos, akusztikus fülhallgatós kivezetett PTT: 7.000-8.000
Ezaz szummaszummárum legminimumabb is: 28.000
Én angliából rendeltem 18.500-ért fuvarral. Számlát itthon sem tudott adni senki, de megoldottam úgy, hogy munkatársam most vett PC-t, és a számlát a cégemre kérte. Így abból a számlafedezetből megvettem a cégemnek, tehát úgymond nem zsebből
Sőt, a számlafedezet maradékának feléért még tudok venni ivózsákot, bakancsot, és valami normális szemcsit.
Így nem a saját kasszám terhelem, a cégből meg már őgyis rég vettem ki KP-t. 
Elküldve: 2010. 04. 21. 10:11
Hú mekkora esti játékon voltam tegnap! Kb fél hétkor jött egy telefonhívás hogy kapjam magam meg öcsémet és húzzunk kifelé a pályára mert játék lesz. Fél óra alatt hadrendbe is álltunk, indulás. A játék szürkület után vált érdekessé, amikor kb szinte semmit sem lehet látni. A picike holdacskát is takarták a felhők úgyhogy tényleg a hangokra kellett figyelni. Az utolsó játék volt a legjobb. Had részletezzem: Szóval elindultunk a pálya két vége felől. Gyorsan odaosontam a kb középen található téglafalig és az ellenfelemet ismerve leültem és célbavettem a falnak azt a végét ahol tudtam hogy majd el fog menni ammikor előre nyomul. Épp hogy csak felveszem a pozíciót, rá 5 pásodpercre hallom az ágak ropogását, jönnek! Ott guggoltak a fal túloldalán. Hallgatom a beszélgetésüket, fogalmuk sem volt hogy ott vagyok. Már csak 2vs2 a felállás. A csapattársam hátulról lődöz, eltereli a figyelmüket. Kb 10 percig próbálták kitalálni hogy ki hol rejtőzhet, aztán azt mondta az egyik hogy ő lassan előrenyomul. Pont erre vártam! Hogy Jenőke előrenyomuljon és megszivathassam... Szép lassan kimozdul a fal mögül, bekerült a célkeresztbe. Rajta tartom a fegyvert, majd amikor megbújt a következő fedezék mögött, úgy lőttem seggbe háromszor hogy azt se tudta hol van. Aztán átnéztem a fal túloldalára, öcsémre is ráküldtem kettőt-hármat és ezzel vége lett a játéknak.
Nagyon nehéz volt ülni és várni. Egyhelyben csücsültem, mégis folyt rólam a víz és alig kaptam levegőt. És ugye nem kezdhettem el kapkodni, mert akkor lebukok és oda a terv. Jó volt a játék...
Valakinek nincs ötlete hogy hogyan lehetne még halkabbá varázsolni a fegyvert? Azon kívül hogy körbetekerem pokróccal...
Elküldve: 2010. 04. 22. 19:47
Vettem egy zekler 45 sárga védőszemcsit, importőrtől 2100-ért 
Egy 1.5L-es ivózsákot a mellényembe, és a szárára egy védőhuzatot.
3 világítópálcát
pántos védőszemüveg nem volt olyan ami árban is, kinézetben is jó lett volna....
aztán úton van hongkongól egy kicsigrip, és egy pótakksi
angliából pedig egy URH+airsoft headset

Súgó
A téma zárva.