HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#921 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 24. 22:03

Úúú....ez de brutál utána is nézek, h mennyi itthon egy ilyen..Kép
Nem kösz, nem szeretem a számokat és a fizikát, egyedül az elektromosságtant benne...Kép
Kép

#922 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 24. 22:07

Idézet

Nem kösz, nem szeretem a számokat és a fizikát, egyedül az elektromosságtant benne...Kép
Ne fáradj...1millió hatszázezer:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#923 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 24. 22:18

Idézet

Idézet

khmm..izé..jó, bár láttam mit tett egy TV-vel, acél golyót is képes kilőni...
Bár nekem elég is volna egy Desert Eagle vagy egy Red dot-os UMP 45...persze nem fogok én Airsoftozni mostanában Kép, ugyhogy mind1, csak érdekelt...hogy mégis hogyan müködik a dolog, amit még nemértek h miért kell áram ezekbe a fegyverekbe, de most utánaolvasok és remélem kapok rá választ.
Kép

#924 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 24. 22:43

Idézet

Idézet

Bár nekem elég is volna egy Desert Eagle vagy egy Red dot-os UMP 45...persze nem fogok én Airsoftozni mostanában Kép, ugyhogy mind1, csak érdekelt...hogy mégis hogyan müködik a dolog, amit még nemértek h miért kell áram ezekbe a fegyverekbe, de most utánaolvasok és remélem kapok rá választ.
Mert elektromos motor húzza fel a rugót ami aztán egy dugattyú segítségével köpi ki a BB-t. Dúrván ez a lényeg

#925 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 25. 05:15

Idézet

Idézet

és pl. egy kispisztolyból is ugyanolyan lövedéket lősz ki mint egy automata gépfegyverből csak kissebb erővel?
Igen. De van olyan pisztoly, amelyik erősebben lő, mint egy átlagos AEG. Egyébként a legtöbb pisztoly gyengébb. Most nem akarok itt számokkal dobálózni, majd James esetleg bevállalja.
A legtöb pisztoly 200-300 fps között van, de bizony vannak 500fps felettiek is! Játékokon CSAK 430fps-ig lehet játszani sorozatlövésre is alkalmas fegyverekkel. Így pl mesterlövész csúznival lehet, DE csak úgy, hogy 20-30m-es rálövési távolságot minimum be kell tartani. Mesterlövészeknél is van limit: 600fps. De az már NAGYON durva lehet.
Engem egyszer kobakon lőttek, simléderes sityakban, egy emeltes ház harmadik emeletéről. Hát sípolt a fülem!

Kép
Kép
Kép

#926 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 07:43

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem téged szétcincálnának, hogyha elkezdenél csapágygolyóval lőni rájuk. Az sem kellemes, hogyha műanyag BB-vel lőnek meg, de mit csinál akkor a csapágygolyó?
Más: egy pisztolyra minek kell reddot? Sokkal szarabb úgy célozni szerintem.

#927 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 25. 08:08

Idézet

... amit még nemértek h miért kell áram ezekbe a fegyverekbe, de most utánaolvasok és remélem kapok rá választ.
Alapvetően három féle fegyver létezik.
- Springes: ami azt jelenti, hogy neked kell minden lövéshez felhúzni. Ez olyan mint a hagyományos légpuskák.
- Gázos: itt egy gázpatront kell behelyezni a fegyverbe, és a gáz túlnyomása löki ki a golyókat. 1-2 tár (30-50BB) kilövéséhez elég.
- Elektromos: itt egy kis elektromotor hajt meg egy dugattyút, ami túlnyomást hoz látre egy kis puffertartályban és az löki ki a BB-t. Attól függ hány mAh-s az akksi, kb 1.5x annyi BB-t tudsz vele kilőni (tehát egy 1000mAh-al kb 1500BB-t. de ez csak erős becslés)

Kép
Kép
Kép

#928 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 11:19

Tegnap bevetettem az új szerzeményemet a harcmezőn... Hát nem örültek neki amikor arcon, meg hátba lőttem egyszerre két tucat BB-vel az ellenfeleket. Kép
Kép

#929 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 26. 12:15

Hány fps-el lő egy ilyen ágyú?
Kép
Kép
Kép

#930 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 12:39

Idézet

Gránáttól függ. Van egy olyanom, amibe csak 14 BB fér, viszont kb 360-400 FPS között lő. Ahogy láttuk kb 20-30 méterrel arrébb is együtt repültek a lövedékek. Meg van olyan is, amibe 70 BB megy, de az elég gyenge. Nagyjából 10 méterig tudok vele gond nélkül lőni. Annak viszont az az előnye hogy egy elég nagy területet beterít BB-vel.

#931 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 26. 12:43

Idézet

Idézet

Gránáttól függ. Van egy olyanom, amibe csak 14 BB fér, viszont kb 360-400 FPS között lő úgy ahogy láttuk kb 20-30 méterrel arrébb is együtt repültek a lövedékek. Meg van olyan is, amibe 70 BB megy, de az elég gyenge. Nagyjából 10 méterig tudok vele gond nélkül lőni. Annak viszont az az előnye hogy egy elég nagy területet beterít BB-vel.
Nekem egy ilyen kéne....(vagyis jó lenne ha lenne 3-4-5db is.)
Kép
De Q drága, az életben nem fogok venni! (26.000) De jó lenne ha lenne, marha jól be lehetne védeni vele egy épületet. Az a baj vele, hogy egy max két embert fog csak meg. Pedig ha már kléjmór....

Kép
Kép
Kép

#932 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 17:12

Idézet

Idézet

Idézet

De Q drága, az életben nem fogok venni! (26.000) De jó lenne ha lenne, marha jól be lehetne védeni vele egy épületet. Az a baj vele, hogy egy max két embert fog csak meg. Pedig ha már kléjmór....

ilyennel én is szemezgettem régen. De az ára tényleg riasztó. Viszont kitaláltam egy hasonló megoldást. Feláldozok egy gránátot a szombaton szerzett gyüjteményemből. Szerintem a 72 BB-s lesz a kiválasztott. Aplikálok hozzá valami tartó és elsütőszerkezetet és átalakítom botlógránáttá vagy valami hasonlóvá. Már minden itt van a fejemben. Szerintem a héten neki is állok ha lesz egy kis szabadidőm. Csak pontosan ki kéne találni a működési elvet hogy tudjam milyen anyagokat kéne beszerezni hozzá. A játék elején elhelyezem valahol, kihúzom a madzagot és aki belesétál az magára zúdít egy rakás BB-t. Jó lesz... :Đ

#933 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 26. 18:26

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ilyennel én is szemezgettem régen. De az ára tényleg riasztó. Viszont kitaláltam egy hasonló megoldást. Feláldozok egy gránátot a szombaton szerzett gyüjteményemből. Szerintem a 72 BB-s lesz a kiválasztott. Aplikálok hozzá valami tartó és elsütőszerkezetet és átalakítom botlógránáttá vagy valami hasonlóvá. Már minden itt van a fejemben. Szerintem a héten neki is állok ha lesz egy kis szabadidőm. Csak pontosan ki kéne találni a működési elvet hogy tudjam milyen anyagokat kéne beszerezni hozzá. A játék elején elhelyezem valahol, kihúzom a madzagot és aki belesétál az magára zúdít egy rakás BB-t. Jó lesz... :Đ
Ha már aplikálás, akkor sokkal egyszerűbb, amit nálunk játékon szoktak csinálni. Egy műa dobozba egy 9V-os elem meg egy sípoló. Ha a kifeszített madzagot veleki eltrafálja, a csengő megszólal. Szabály szerint 5 vagy 10m-es körben mindenki halott -> visszaálló
Kép
Kép
Kép

#934 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 23:09

Talán e héten megveszem az új fegyveremet....365 fps simánKép
lehet, hogy nem a legjobb, de nekfile:///C:/Users/OLLiE/Desktop/airsoft/jg-aeg-g608-7_1_mark.jpgem Qrvára tetszik: G36K RASKép

#935 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 27. 06:04

Egy a baj a G36-okkal, pláne ha nem C, hanem hosszú verzió. Hogy orrnehéz. AMúgy is 4kg a fegyver, most akkor még vedd hozzá, hogy elöl van az akksi is. (Sok fegyvernél a tusban van).
Mondom ezt úgy hogy nekem is G36-om van. Úgyhogy nem lehúzásból írtam, puszta megállapításként.
Amúgy remélem a héten megjön a rádióm is, a pótakksim is. A kicsigrippem nem hiszem, szerintem az jövő hét lesz....

Kép
Kép
Kép

#936 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 07:46

G36-os Khátoná jó Khátoná! Kép

Hello I'm Johnny Cash....

#937 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 08:38

Idézet

Fityiszt!Kép

#938 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 27. 09:03

Idézet

Idézet

Fityiszt!Kép
Méhkasba nyúlsz ha ellenkezel itt! :Đ
Kép
Kép
Kép

#939 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 09:19

Idézet

Idézet

Idézet

Méhkasba nyúlsz ha ellenkezel itt! :Đ
Hallod a méhek nekem dolgoznak, úgyhogy az ilyesmitől nem félek. Kép

#940 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 13:39

Mondjuk igazad van a G36-al kapcsolatban...., de a fegyverem csupán 2988 g.
és ez nem sima G36K, ez G36K RAS beépített tompítóval...., de foleg azért mert Qrvára tetszik..Kép
vehettem volna M4-est, de annak 420-430 fpse van, szal nem jatszhatnek hazakban...

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.