Airsoft
Elküldve: 2010. 04. 28. 16:39
sziasztok, nagyon megtetszett ez a dolog, nem tudjátok hogy Debrecen közelébe hol lehetne kipróbálni, ahol adnak fegyvert meg mindent? és ez mennyibe kerülne kb? előre is köszi a válaszokat
Elküldve: 2010. 04. 28. 17:03
Idézet
sziasztok, nagyon megtetszett ez a dolog, nem tudjátok hogy Debrecen közelébe hol lehetne kipróbálni, ahol adnak fegyvert meg mindent? és ez mennyibe kerülne kb? előre is köszi a válaszokat
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
Elküldve: 2010. 04. 28. 17:28
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 28. 20:28
Csak hogy mi airsoftosok kellő komolysággal játszunk. http://www.youtube.c...h?v=NGV8BNbyqeU
Elküldve: 2010. 04. 29. 16:37
Idézet
Csak hogy mi airsoftosok kellő komolysággal játszunk. http://www.youtube.c...h?v=NGV8BNbyqeU

ON: Ma megjött postán a kicsigrip. Az a jó az ebairsofton, hogy ingyenes a posta. Mert jelen esetben többe került a fuvar, mint mara a cucc 

De a lényeg, hogy ráadásul magukkal is kibsztak, mert egy akksit és a gripet egyszerre rendeltem meg 21.-én. Akksi volt raktáron, grip nem, ezért az akksit egy nappal korábban, 25.-én adták fel. A gripet 26.-án küldték utána. Normális esetben azt gondolnám hogy egyszerre rendelt cuccokat összevárják, és úgy adják postára. De ezek nem. És ráadásul most még az is bekövetkezett, hogy a sztahanov postások versengtek egymással, mivel a 26.-án feladott grip ma már ide is ért, a 25.-én feladott akksi meg még nem 

Ezenkívül útban van angliából az URH-m, na arra leszek NAGYON kíváncsi.
Elküldve: 2010. 04. 29. 19:21
mi a véleményetek erről a fegyverről? http://www.airsoftgun.hu/catalog/i.php ezzel le tudom szedni a galambot a tetőről? és ezeket a fegyvereket ki lehet vinni az utcára? mennyibe kerülne egy menet úgy hogy adnak fegyvert meg mindent? 5ezerböl kijönne? ki szeretném próbálni
Elküldve: 2010. 04. 29. 20:23
Idézet
Óóóóó ne hidd hogy még nem gondoltam rá!!!!

Egyszer ki fogom próbálni ezt megígérhetem.
Ilyent is akarok, meg olyant is hogy fordítva, engem vegyen, nomeg olyant is, hogy sisakról....na az az igazi fps 

Elküldve: 2010. 04. 30. 21:20
Kezdek parázni. Múltkor rosszul mondtam, a kicsigripet 21-én adták postára s az már ugye megjött. Namármost az akksit 15.-én, és még nem ért ide ! ! !
Igaz persze hongkong nem a szomszér, de a múltkori csomagom is megjött onnan 10 nap alatt.
Remélem nem valamelyik softaires postást gazdagítja, mert akkor pipa leszek....
A 22-én rendel URH-n sincs még sehol, de az még belefér jövő héten.
De hogy az akksim hol lehet, azt csak a jóég tudja.....
Elküldve: 2010. 05. 03. 17:18
A hétvégére tervezett móka elmaradt.
De van egy jó dolog is a mai napban: Megjött az URH-m! Angliából rendeltem, és HongKong-i csomag jött 

Ez a beszarás nem?
Egy magyar srác neten egy angol webshopból rendel, amit a kínai raktárból postáznak!
IMÁDOM ! ! !
Elküldve: 2010. 05. 03. 17:45
Idézet
De van egy jó dolog is a mai napban: Megjött az URH-m! Angliából rendeltem, és HongKong-i csomag jött 

Ez a beszarás nem?
Egy magyar srác neten egy angol webshopból rendel, amit a kínai raktárból postáznak!
IMÁDOM ! ! !
Hello I'm Johnny Cash....
Elküldve: 2010. 05. 03. 19:00
Idézet
Idézet

Ez a beszarás nem?
IMÁDOM ! ! !
és nem, nem kettő darabos. Az ilyen "komolyabb" rádiókat egyesével osztják. Viszont a régiből még van egy (amit nem tettem tönkre) úgyhogy azt is elvisszük 7végén, ozt majd kipróbáljuk.
A mostanival meg mág van dolgom, mert előbb fel kell programozni.... Úgyhogy uccuneki
Elküldve: 2010. 05. 04. 16:51
sziasztok nagyon érdekel a téma, szeretnék énis a közeljövőben elkezdeni és ezzel kapcsolatban tudnátok tippeket adni hol érdemes vásárolni,milyen fegyverrel érdemes nekikezdeni?

Elküldve: 2010. 05. 04. 17:00
Idézet
sziasztok nagyon érdekel a téma, szeretnék énis a közeljövőben elkezdeni és ezzel kapcsolatban tudnátok tippeket adni hol érdemes vásárolni,milyen fegyverrel érdemes nekikezdeni?

Hello I'm Johnny Cash....
Elküldve: 2010. 05. 04. 18:14
Idézet
Idézet

Ám azért hogy ol kezd, abban segítek:
vásárolni ezeken az oldalakon is lehet itthonról, használtan. Általában megbízható, játékszeretők árulnak. Sookal inkább ők, mint egy 2üzletes vaterás.
Egyéb bel és külföldi oldalak, ahonnan én rendelek folyamatosan:
Elküldve: 2010. 05. 04. 18:19
Ja és megjött az 1500mAh-s akksim végre. 19 napjába került....eddig ez a negatív rekord hongkongból.... ráduplázott a szokásosra majdnem
Elküldve: 2010. 05. 11. 11:09
Valaki mondta hogy neki egy ilyen kéne ha venne fegyvert.
Van egy eladó a softair.hu-n 30-ért: http://softair.hu/vi...php?f=97&t=1539

Elküldve: 2010. 05. 11. 23:47
Nem tudom, hogy azt fogom-e megvenni..
Haver aszt mondta naon csorog-zorog rajta a muanyag...
Valakinek szemelyes tapasztalat?????
Haver aszt mondta naon csorog-zorog rajta a muanyag...
Valakinek szemelyes tapasztalat?????