Filmes kérdések
Elküldve: 2008. 07. 19. 20:14
Láttam a Yes Man plakátot, amit Kasy linkelt be. Mesélne róla valaki valamit? Mármint a filmről, miről szól stb. Látom messze van még a megjelenése.
Elküldve: 2008. 07. 19. 20:19
Idézet
Láttam a Yes Man plakátot, amit Kasy linkelt be. Mesélne róla valaki valamit? Mármint a filmről, miről szól stb. Látom messze van még a megjelenése.
A sztori röviden annyi, hogy egy fickó (akit Jim Carrey alakít) eldönti, hogy egy teljes évig mindenre csak igennel fog felelni és ebből "bonyolodik" néhány cselekmény. Olyan Hantaboy stílusú filmre lehet számítani.
ui.: A fimes hírekből jöhetnek ide a kérdések nyugodtan, ahogy Dante is tette.
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 07. 19. 21:26
a Hancock előtt láttam egy bemutatót..van egy csávó oxt fodrász akar lenni, de a szülei nem helyeselik..és én erről a filmről akarok tudni..mikor játszák a moziban? és mi a cime?

Elküldve: 2008. 07. 19. 21:31
Idézet
a Hancock előtt láttam egy bemutatót..van egy csávó oxt fodrász akar lenni, de a szülei nem helyeselik..és én erről a filmről akarok tudni..mikor játszák a moziban? és mi a cime?

Ne szórakozz Zohannal!
És már játszák a Mozikban!
Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.
Még a legbutább embertől is lehet tanulni valamit.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
Infulenza: jobb adni mint kapni
Elküldve: 2008. 07. 19. 21:41
Idézet
Idézet

Ne szórakozz Zohannal!
Az a különbség a hülye és az okos ember között, hogy a hülyék sosem tudják magukról hogy azok...
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
(\_/)
(>< )o
Elküldve: 2008. 07. 19. 21:41
Idézet
Idézet

Ne szórakozz Zohannal!

Elküldve: 2008. 07. 19. 21:45
Idézet
Idézet
Idézet

Ne szórakozz Zohannal!
Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.
Még a legbutább embertől is lehet tanulni valamit.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
Infulenza: jobb adni mint kapni
#68 Guest__*
Elküldve: 2008. 07. 20. 17:11
Üdv! Ma láttam egy dvd-t Halálhajó (Event Horizon) csak azért fogott meg mert nagyon jó díszdoboza volt, de még nem láttam magát a filmet. Jó film, megéri? Olvastam leírásokat azok alapján nem rossz de kritikák már eléggé vegyesek. Vélemények?
Elküldve: 2008. 07. 20. 17:28
Idézet
Üdv! Ma láttam egy dvd-t Halálhajó (Event Horizon) csak azért fogott meg mert nagyon jó díszdoboza volt, de még nem láttam magát a filmet. Jó film, megéri? Olvastam leírásokat azok alapján nem rossz de kritikák már eléggé vegyesek. Vélemények?
Elküldve: 2008. 07. 20. 19:07
Idézet

Elküldve: 2008. 07. 20. 19:38
Látta már innen valaki Az esemény c. filmet? ha igen akkor légyszi írjin véleményt. kösz
Evil is powerfull, but courage is solid.
(\_/)
(>< )o
PSN ID: napPALI91
Elküldve: 2008. 07. 20. 20:46
Idézet
Látta már innen valaki Az esemény c. filmet? ha igen akkor légyszi írjin véleményt. kösz
Elküldve: 2008. 07. 20. 20:49
Idézet
Idézet
(\_/)
(>< )o
Elküldve: 2008. 07. 20. 20:52
A hatodik érzéket láttad? Bruce Willis játszik benne. Azt is ő rendezte. Sőt a Falu is az ő keze munkája. Nagyon jó szakemeber, érti a dolgát. Ha rám hallgatsz nem hagyod ki. Én sem fogom.
Elküldve: 2008. 07. 20. 20:58
Idézet
A hatodik érzéket láttad? Bruce Willis játszik benne. Azt is ő rendezte. Sőt a Falu is az ő keze munkája. Nagyon jó szakemeber, érti a dolgát. Ha rám hallgatsz nem hagyod ki. Én sem fogom.

(\_/)
(>< )o
Elküldve: 2008. 07. 20. 21:14
Megkérdeztem a haveromat a Faluról. Azt mondta hogy nincs meg neki, de hogy a film az elején nagyon jó, ő így fogalmazott- beszarás- de aztán azt mondta hogy a film felénél megtudsz valamit ami aztán elrontja a filmet, de nagyon.
(\_/)
(>< )o
#77 Guest__*
Elküldve: 2008. 07. 20. 21:17
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 07. 20. 21:18
Én igazából csalódtam a Faluban, és igaz, hamar megunja az ember. Pedig jól indul. Én speciel mikor a moziban néztem negyed óra után vettem észre, hogy feliratos. Mikor rákérdeztem a mellettem ülőre, hogy ez a film eddig is feliratos volt-e iszonyat felröhögünk a mozi közepén.

http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 07. 20. 21:22
Helló Kasy! Odáig aludtál a filmen? Egyébként nekem tetszett a Falu. Bár megcsinálhatták volna csattanósabbra is, de szerintem jó volt.
Elküldve: 2008. 07. 20. 21:25
Az új Batman filmet látta már valaki?
(\_/)
(>< )o