Idézet
"Igaz történet alapján". Ezt mondják a Texasi Láncfűrészes Mészárlás: A Kezdet-be. Ez volt az első Texasi l..fűrészes film, amit láttam és nagyon tetszett. Azért kérdeztem, mert sok rész van belőle (bőrpofa stb...). Szóval egyik filmnek se Happy End a vége.
Tudtok mondani olyan filmet, amibe embernek látszó babát tépnek szét? Ilyenre gondoltam, mint pl. ez, vagy a Motel, Fűrész, Sziklák Szeme... (A barlangból csak a végét láttam, az is ilyen volt)
Eredetileg télleg igaz történet alapján megy a dolog, de hogy mit tettek hozzá vagy vettek el belőle azt nemtudni.
Ha régebbi széttépős filmeket is elfogadsz akkor ott a Hellraiser hét része, a Halálmester 2 része, a Kampókéz 2 része. Újabbak közül ott az Én pici szemem 2 rész, a Holtak hajnala és a Holtak földje (zombis filmek), A balta.
A barlangnak egyébként két változata van, ráadásul nem túl sok eltéréssel jelentek meg (igazából van egy nagyon régi, amire épül ez a kettő de az ritkaságszámba megy). Valamint ha a Sziklák Szeme tetszett akkor tuti tetszeni fog a Halálos kitérő, melynek szintén két része van. A Csapatleépítés pedig szintén egy hasonló, de magyar vonatkozású film, hasonló kategória (egyébként nem is rossz).