HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes kérdések - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes kérdések

#141 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 14. 20:49

Idézet

Idézet

Idézet

tud vlk valamit az uj animációs star wars filmröl? hogy érdemes e megnézni?
Hát nekem nem igazán tetszett. Maga a kidolgozása se. Kockafejű mindenki.Kép De szerintem a történettel semmi gond, a film látványos, és jobban megérted a dolgokat, a 2 és 3 rész között. Érdemes megnézni, de úgy vélem csak egyszer.
Azért azt nem árt tisztázni a megnézése előtt, hogy ez a sorozat első két pilot epizódja, az elkészítése után döntöttek úgy hogy moziba küldik. Tehát Lucas ezt a 1,5 órás darabot a Cartoon Network-re szánta, és nem a nagyképernyőre. Nem próbálja meg a világot megváltani.
Igen a Cartoon Network-ön megy a rajzfilm sorozat és az alapján akartak egy animációs egész estéset csinálni. Ezért a dili alakok, hisz a sorozatbeli kinézetük alapján csinálták őket.

#142 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 16:02

Az az Utazás a föld középontja felé című film mindegyik moziba 3D-s vagy csak az IMAX -ba?

#143 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 16:05

Idézet

Az az Utazás a föld középontja felé című film mindegyik moziba 3D-s vagy csak az IMAX -ba?

Nem mindegyikbe.. ami ezer százalék az az hogy a westendbe :Đ meg az aréna plázába szerintem dea westend az tuti gonolom oylna helyeken ahol van 3d-s terem...

#144 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 16:07

Akor egy Miskolci Cinemacity -ben nem 3D-s?

#145 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 16:10

Idézet

Hát ha nincs 3d-s terem és nem játszanak 3d-s fimeket soha akkor nem az... pl a lurdyban apólusban iylen helyeken sem az.. csak ott ahol van 3d-s mozi... de ha felmész a www.mozi.hu-ra és otta mozi fülre kattintazs megkeresed a mozit lehet amiskolci is benne van nem tudom nézd eg és afilm mellé vvan írva hoyg 3d-s e deha nincs 3d-s terműk vagy legalábbis vetítőjuk vag yhogy monjam :Đ akkor nem

#146 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 16:14

Hát én nemtok róla, de már láttam 3D s filmet ott, csak szemüvegel, nemtom akor az jóe vagy sem, de utánanézek még.
De elég kibaszás volna ha nemtudnám megnézni itt 3D be.

#147 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 16:20

Megnéztem mozi.hu -n , nem láttam semi arra utaló jegyet hogy 3D -s lenne it vagy Budapesten bárhol.

#148 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 27. 16:21

Idézet

SZVSZ jobbanjársz ha nem 3D egyszer-kétszer paraszt vakításnak érdekes megnézni egy ilyen mozit de nem hiába nem terjedtt el... .

#149 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 16:47

Nem volna 3D megse nézném, csak sok embertől hallotm elég szépen megvan csinálva, és most 500 a jegy is gondoltam belefér.

#150 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 07:37

Nekem lenne egy kérdésem.Keresek egy még friss(mondjuk 2007 második felétől)horror filmet.Már ha jelent meg ilyen ebben az egy évben.De egy igazán jó film kéne.Tud valaki egy ilyent?Olyan Fűrész 2 kaliberű lenne jó.Találkozom egy új csajjal és azt mondja hogy szereti a horror filmeket.Nos akkor hát megadom neki a legvéresebbet.KépPersze csak ha adtak ki ilyet.Én nem emlékszem semmi lényegesebb(vagy jó) horror filmre idén igy ezért kérném segitségeteket.

#151 Felhasználó inaktív   The Sith 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 14:02

Nekem csak annyi a kérdésem hogy a Halálos Iramban 4. részében benne lesz az aki a 3ba játszott,meg a szőkehajű csávó aki az 1,2be meg a kopasz Vin Diesel?Magyarul az a kérdésem hogy benne lesz az aki a 3.ban volt?
Are you weak.

#152 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 14:09

Idézet

Nekem csak annyi a kérdésem hogy a Halálos Iramban 4. részében benne lesz az aki a 3ba játszott,meg a szőkehajű csávó aki az 1,2be meg a kopasz Vin Diesel?Magyarul az a kérdésem hogy benne lesz az aki a 3.ban volt?
Mikor lesz a 4. rész?

#153 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 14:31

Idézet

Idézet

Mikor lesz a 4. rész?
Elvileg 2009 Júniusában kezdik vetíteni. A szereplő gárda nagyjából az első második rész tagjaiból áll : Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, és a Tokyo Drift-ből Sung Kang. Jónak tünik a trailer alapján, csak nehogy nagyon lekoppintsák az előző részeket, valami új kellene bele.
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#154 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 15:51

Idézet

Nekem lenne egy kérdésem.Keresek egy még friss(mondjuk 2007 második felétől)horror filmet.Már ha jelent meg ilyen ebben az egy évben.De egy igazán jó film kéne.Tud valaki egy ilyent?Olyan Fűrész 2 kaliberű lenne jó.Találkozom egy új csajjal és azt mondja hogy szereti a horror filmeket.Nos akkor hát megadom neki a legvéresebbet.KépPersze csak ha adtak ki ilyet.Én nem emlékszem semmi lényegesebb(vagy jó) horror filmre idén igy ezért kérném segitségeteket.
A körbelővésed alapján a Balta című filmet mondanám.

#155 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 15:52

Idézet

Idézet

Mikor lesz a 4. rész?
http://kasyfilm.buzz...ch/hal%C3%A1los

#156 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 15:54

Idézet

Az első két rész bandája lesz benne nagyjából, és állítólag összekötik a második és a harmadik részt is, tehát szerepelnie kéne benne.

#157 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 15:55

Idézet

IMAX.

#158 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 16:37

Idézet

Idézet

Kösz szépen,majd meglesem!

#159 Felhasználó inaktív   Dekker 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 16:41

Idézet

Idézet

Idézet

A Sziklák szeme 1-2, Hannibal Holocoust(ez a film már X-es).Kép

#160 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 16:46

Idézet

Idézet

A Sziklák szeme 1-2, Hannibal Holocoust(ez a film már X-es).Kép
A siklák szeme 1-2 már láttamaz nem annyira jött be de látom ez a balta is 2006-os.

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.