HWSW Informatikai Kerekasztal: Mirror's Edge - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mirror's Edge

#161 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 17. 19:15

Idézet

Idézet

Annyira én sem érteek, hozzá, de CoD2-ben úgy volt, hogy minál nagyobb az FPS-ed annál nagyobbat ugrott. Jumphoz az ideális érték a 125. Henteléshez viszon 333. Az FPS mint érték azt jelenti, hogy frame per second. És ez minél nagyobb annál jobban fut a játék. Az emberi szem 70 FPS felett nem érzékeli a külömbséget, valamint FPS számít pl abban is, hogy milyen gyorsan lő a fegyveered, mekkora a kilengése, stb.(értelemsdzerűen itt is minél több annál gyorsabb a fegyver, anál kissebb a kilengés.)
Konkrétan azt mondod hogy látod a szemeddel hogy "lágyam" megy a játék igaz?
Látni lehet valamelyest, igen. Amiket írtam leginkább azon látszik meg. Na akkor mivel tudok FPS-et mérni?

#162 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 17. 19:18

Idézet

Idézet

Annyira én sem érteek, hozzá, de CoD2-ben úgy volt, hogy minál nagyobb az FPS-ed annál nagyobbat ugrott. Jumphoz az ideális érték a 125. Henteléshez viszon 333. Az FPS mint érték azt jelenti, hogy frame per second. És ez minél nagyobb annál jobban fut a játék. Az emberi szem 70 FPS felett nem érzékeli a külömbséget, valamint FPS számít pl abban is, hogy milyen gyorsan lő a fegyveered, mekkora a kilengése, stb.(értelemsdzerűen itt is minél több annál gyorsabb a fegyver, anál kissebb a kilengés.)
Látni nem látod, de elvileg ha játszol mondjuk 50 fps-el codot, és boszankodsz hogy te az elenségre céloztál, de 20 golyoból egy se találta el az emiatt va hogy kicsi FPS-ed, tehát te úgy látod hogy rá céloztál, de lehet hogy 300 FPS-el joban látnád hogy akor már ő pár cm aréb volt, vagy mi. Énse tudom pontosan hogy mit takar, de azt tom hogy aza jó ha sok van. :Đ

#163 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 19:25

Idézet

Idézet

Látni lehet valamelyest, igen. Amiket írtam leginkább azon látszik meg.
Ömm,hát itt a bibi.Ez a dolog játék optimizáltságától függ a leginkább.Múltkor játszottam a GTAIV-el(híres optimizálatlan port)és meglepődtem milyen jól megy napos időben(fényviszonyok nagyban befolyásolják az FPS számot)Meg is lepődtem,mondom bekapcsolom a FRAPS-ot(ezzel lehet mérni az FPS számot)22-17 FPS között ingázott a játék abban a pillanatban,16 alatt kezdett el akadozni.Kint max 45 szokott lenni néha egy-két másodpercre.Csodálkoztam hogy ilyen alacsony FPS szám mellett milyen jól futott a játék.Valamelyik játék 20 alatt élvezhetetlen,ez leginkább a programozástól függ.Ezért szerintem elöbb töltsd le a FRAPS-ot és nézd meg azzal hogy mennyi.
Felegyinek azt hiszem egy 8600GTS-e van,azzal azt mondja maxon 30-40 FPS között produkál.Neked milyen a rendszered?

#164 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 17. 19:27

Idézet

Idézet

Idézet

Látni lehet valamelyest, igen. Amiket írtam leginkább azon látszik meg.
Ömm,hát itt a bibi.Ez a dolog játék optimizáltságától függ a leginkább.Múltkor játszottam a GTAIV-el(híres optimizálatlan port)és meglepődtem milyen jól megy napos időben(fényviszonyok nagyban befolyásolják az FPS számot)Meg is lepődtem,mondom bekapcsolom a FRAPS-ot(ezzel lehet mérni az FPS számot)22-17 FPS között ingázott a játék abban a pillanatban,16 alatt kezdett el akadozni.Kint max 45 szokott lenni néha egy-két másodpercre.Csodálkoztam hogy ilyen alacsony FPS szám mellett milyen jól futott a játék.Valamelyik játék 20 alatt élvezhetetlen,ez leginkább a programozástól függ.Ezért szerintem elöbb töltsd le a FRAPS-ot és nézd meg azzal hogy mennyi.
Tudom. Cod-ok 40 alatt élvezhetetlenek.

#165 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 19:33

Idézet

Idézet

Tudom. Cod-ok 40 alatt élvezhetetlenek.
A Modern Warfare és a WAW 30-ig jól produkálnak haveromnál.Ő elvan vele,azt mondja ritkán,vagy csak szkriptelt jelenetek elött tölt pár másodpercet.

#166 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 17. 19:35

Átlag 50 FPS megvan 1600x1200-on minden fullon PshysX nélkül.
Ugyanez a beállítes PshysX-el 40 fps. Hát PshysX-el Nagobbat ugrik a fizikai gyorsítás miatt ugyebár, úgyhogy ez csalóka.Kép

#167 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 19:41

Idézet

Ugyanez a beállítes PshysX-el 40 fps. Hát PshysX-el Nagobbat ugrik a fizikai gyorsítás miatt ugyebár, úgyhogy ez csalóka.Kép

Igen.Jó ez a PhysX,reméljük csak jobb lesz.Furcsálltam volna ha ugrott volna az FPS szám:)

#168 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 17. 19:59

Idézet

Idézet

Igen.Jó ez a PhysX,reméljük csak jobb lesz.Furcsálltam volna ha ugrott volna az FPS szám:)
Nem tudom igazából, hogy ATi-t vagy Nvidiát vegyek a PshysX miatt?

#169 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 17. 20:13

Idézet

Idézet

Idézet

Nem tudom igazából, hogy ATi-t vagy Nvidiát vegyek a PshysX miatt?

-delete-

szerk.:Jó leesett semmi XD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#170 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 18. 19:40

Nah végigvittem Kép nagyon jó kis game volt bár én a grafikát és a fizikát nem emelném a Crysis fölé (sokszor éreztem azt a nyálkás hatást a vasfelületeken mint az NFS UC-ben az úton és ugye a tárgyak nem voltak mozdíthatók tudom nem lényeg benne de mókásabb lehetett volna) de az optimalizálása az 5*-ös ha a GTA IV fele ilyen jó lenne... A story korrekt volt a folytatás simán esélyes belőle mivel nincs lezárva
!SPOILER ALART! mert ugye Jacknife felett és álltak a fejesek.!SPOILER END! Szóval tetszett csak azért nem fogom újra játszani mert nem szokásom csak a San Andreas kapta meg ezt a megtiszteltetetést meg a GTA IV fogja magyarosítás után :Đ

Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#171 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 18. 19:51

Idézet

Nah végigvittem Kép nagyon jó kis game volt bár én a grafikát és a fizikát nem emelném a Crysis fölé (sokszor éreztem azt a nyálkás hatást a vasfelületeken mint az NFS UC-ben az úton és ugye a tárgyak nem voltak mozdíthatók tudom nem lényeg benne de mókásabb lehetett volna) de az optimalizálása az 5*-ös ha a GTA IV fele ilyen jó lenne... A story korrekt volt a folytatás simán esélyes belőle mivel nincs lezárva
!SPOILER ALART! mert ugye Jacknife felett és álltak a fejesek.!SPOILER END! Szóval tetszett csak azért nem fogom újra játszani mert nem szokásom csak a San Andreas kapta meg ezt a megtiszteltetetést meg a GTA IV fogja magyarosítás után :Đ

Pedig fizika eléggé ottvan, van egy ismerősöm aki parkourozik és azt mondta eléggé valóságos, mikor látta. Sztori pedig rövidke.Kép De sebaj ezt ellensújozza majd a 2. rész.Kép Mert mint írtad, voltak fejesek Jacknife felett. és a sztori is úgy kezdődik még legelején, hogy azért tért vissza, hogy visszaváltoztassa a várost a "régire", ezzel szemben, csak a közben belekeeveredett nővérét mentette meg.

#172 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 19:55

Idézet

Pedig fizika eléggé ottvan, van egy ismerősöm aki parkourozik és azt mondta eléggé valóságos, mikor látta. Sztori pedig rövidke.Kép De sebaj ezt ellensújozza majd a 2. rész.Kép Mert mint írtad, voltak fejesek Jacknife felett. és a sztori is úgy kezdődik még legelején, hogy azért tért vissza, hogy visszaváltoztassa a várost a "régire", ezzel szemben, csak a közben belekeeveredett nővérét mentette meg.
Trilógia lesz belőle remélem, úgy volna korrekt.

#173 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 18. 20:49

Idézet

Idézet

Így legyen, legyen trilógia. ÁMEN!

#174 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 21:00

Idézet

Idézet

Idézet

Pedig fizika eléggé ottvan, van egy ismerősöm aki parkourozik és azt mondta eléggé valóságos, mikor látta. Sztori pedig rövidke.Kép De sebaj ezt ellensújozza majd a 2. rész.Kép Mert mint írtad, voltak fejesek Jacknife felett. és a sztori is úgy kezdődik még legelején, hogy azért tért vissza, hogy visszaváltoztassa a várost a "régire", ezzel szemben, csak a közben belekeeveredett nővérét mentette meg.
Asszem bejelentették hogy trilógia lesz szal nem kell szarniKép!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#175 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 21:03

Idézet

Idézet

A Saints Row 2 beszámolóddal mi van?Még tartozol vele.KépÉrdemes beruházni egybe,vagy nem?Megéri megvenni a szaggatás ellenére mint a GTAIV esetében?

#176 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 22:18

Idézet

Idézet

Idézet

A Saints Row 2 beszámolóddal mi van?Még tartozol vele.KépÉrdemes beruházni egybe,vagy nem?Megéri megvenni a szaggatás ellenére mint a GTAIV esetében?
Tartozok? Sosem kértél beszámolót:). Nálam úgy fél órát élt a korántsem gépbarát program! Az FPS szám 10-20 körül forgott ha csak az egyik kártya ment, a másikkal 25-30, néha 35 FPS-t produkált se többet se kevesebbet (proci igényes ami nekem gyengusz, szarabbul optimalizált mint a GTA IV) A játék viszont egész korrekt, legelején emberünk megalkotásánál mindenre gondoltak, az a pár küldetés amit átvittem hát -.-... valahol egy szinten van a GTA IV-el sztorit nézve! A kedvencem az ember hajigálásKép Vannak benne őrült dolgok, mondjuk mit várunk egy "komédiás" sandbox játéktól:)? Ha rendesen optimalizálták volna lazán ütné a GTA IV szintjét, majd talán 2 év múlva, ha addig el nem feledik. A helyedben nem venném meg, ezt remélem a fentiekből le tudtad szűrni! Sőt még a warezhoz se nyúljon senki, csak árampocsékolás lenne...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#177 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 22:21

nehéz elkapni Jack de nagyon !

#178 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 22:22

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A kedvencem az ember hajigálásKép
Az embereket énis imádom dobálni,főleg ha beírod a low gravity kódot rohadt messzire elrepülnek :Đ meg van 1 kút aminek a tetején tűz van afölött átdobni is tök buli.Vagy kidobni a kocsi elé,vízbe dobni,ledobni háztetőről stb... Kép az a legjobb az egész játékban Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#179 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 22:28

Idézet

Tartozok? Sosem kértél beszámolót:). Nálam úgy fél órát élt a korántsem gépbarát program! Az FPS szám 10-20 körül forgott ha csak az egyik kártya ment, a másikkal 25-30, néha 35 FPS-t produkált se többet se kevesebbet (proci igényes ami nekem gyengusz, szarabbul optimalizált mint a GTA IV) A játék viszont egész korrekt, legelején emberünk megalkotásánál mindenre gondoltak, az a pár küldetés amit átvittem hát -.-... valahol egy szinten van a GTA IV-el sztorit nézve! A kedvencem az ember hajigálásKép Vannak benne őrült dolgok, mondjuk mit várunk egy "komédiás" sandbox játéktól:)? Ha rendesen optimalizálták volna lazán ütné a GTA IV szintjét, majd talán 2 év múlva, ha addig el nem feledik. A helyedben nem venném meg, ezt remélem a fentiekből le tudtad szűrni! Sőt még a warezhoz se nyúljon senki, csak árampocsékolás lenne...
Múltkor te írtad be valahova hogy ha nem írnak élménybeszámolót te majd megteszed.:)Olvastam a külföldi fórumokat,igen negatív véleménnyel vannak róla.Egy újabb konzolos portot köszönthetünk közöttünk.Szerintem a fejlesztők már nem is próbálkoznak egy jó játékot csinálni(portolni)belőle.Átrottyantják,aztán jóvan'.

Depresszió:"nehéz elkapni Jack de nagyon !"

Köszönjük Emese.

#180 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 22:32

Idézet

Idézet

Múltkor te írtad be valahova hogy ha nem írnak élménybeszámolót te majd megteszed.:)Olvastam a külföldi fórumokat,igen negatív véleménnyel vannak róla.Egy újabb konzolos portot köszönthetünk közöttünk.Szerintem a fejlesztők már nem is próbálkoznak egy jó játékot csinálni(portolni)belőle.Átrottyantják,aztán jóvan'.

Depresszió:"nehéz elkapni Jack de nagyon !"

Köszönjük Emese.
Köszönjük Emese. Kép de már meg csináltam

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11