Mirror's Edge
Elküldve: 2009. 03. 25. 16:03
Valaki tudna nekem segíteni aki kijátszotta már a Mirrors Edge-t? A végével kapcsolatban lenne kérdésem. Amikor megy a stáblista egy hapsi valamit elkezd mondani. És az érdekelne hogy mit mond, mert nem nagyon értem. Csak angolul tudok vele játszani (X360). Tudja valaki hogy mit mond a hapsi? Aki tudja légyszi írja le mert nagyon érdekel a történet.
Elküldve: 2009. 06. 21. 21:53
Hali! Tudna nekem segíteni valaki? Annál a résznél járok mikor megöltem a birkózó csávót most nem ugrik be a neve de valam R betűs és a lényeg hogy után a három kommandós le kell csapni egy épületben de hiába csapom le őket faith belassul és miután bemegyek a liftbe felugruk a tetejére az elkezd lefele menni és faith meghal-.- egyszerűen nemtom megcsinálni... pls segítsetek hogy ilyenkor mi van?!!

Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.
Elküldve: 2009. 08. 02. 12:45
Üdv! A játék most épp akciós egy helyen és a megjelenés óta szeretném ezt a játékot, de a gépigény aggaszt. Bár ha Unreal3-on fut akkor nem lesz gond, de mégis inkább megkérdezem. A gépem Celeron D 3 GHz, 1.5 GB RAM, Geforce 8600 GT. Ez elég legalább a közepes grafikához? Ha a PhysX nem megy nem bánom
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő
Elküldve: 2009. 08. 02. 12:50
Idézet
Üdv! A játék most épp akciós egy helyen és a megjelenés óta szeretném ezt a játékot, de a gépigény aggaszt. Bár ha Unreal3-on fut akkor nem lesz gond, de mégis inkább megkérdezem. A gépem Celeron D 3 GHz, 1.5 GB RAM, Geforce 8600 GT. Ez elég legalább a közepes grafikához? Ha a PhysX nem megy nem bánom

Elküldve: 2009. 08. 02. 12:56
Idézet
szerk: Bár nekem ilyen géppel med-high-on elment:
Intel P4 3.4GHZ OC
GForce 8600GT 512 MB
2 GB Ram
szerk2: Javaslom még a Can You Run It? progit, googléba első találatra kidobja.
#207 Guest__*
Elküldve: 2009. 08. 02. 13:01
Nekem low-med grafikán ment el simán ilyen gépen:
Intel pentium 4 - 2,6 ghz
Sapphire radeon x1600 pro 512 mb
1,5gb ram
Intel pentium 4 - 2,6 ghz
Sapphire radeon x1600 pro 512 mb
1,5gb ram
Elküldve: 2009. 08. 02. 17:46
Idézet
Idézet
Intel P4 3.4GHZ OC
GForce 8600GT 512 MB
2 GB Ram
Egyébként az Unreal3-as játékok - ugye ez is UE 3.0-on fut?- nálam szépen futnak, a BioShock majdnem teljes grafikán és csak sok Splicer felbukkanásakor szagatt kicsit.
Elküldve: 2009. 08. 02. 17:51
Idézet
Idézet
Idézet
Intel P4 3.4GHZ OC
GForce 8600GT 512 MB
2 GB Ram
Egyébként az Unreal3-as játékok - ugye ez is UE 3.0-on fut?- nálam szépen futnak, a BioShock majdnem teljes grafikán és csak sok Splicer felbukkanásakor szagatt kicsit.
Elküldve: 2009. 08. 24. 13:40
Á, azóta nem is volt aktív a topic. Remény! Megvan a játék, eredeti, US lemez. Van egy gond, ami már az UT3-nál is felbukkant - Steaam free week alatt tesztelve - hogy a betöltésnél egy Bink vidit játszana be, de pár mp-en belül leakad, mint a bakelit. Még nem próbáltam minden általam ismert lehetőséget, de gondolta rákérdzek hátha mással is előfodult és va rá megoldás. Telepítettem a 1.01. patchet is, talán nem kellett volna.
EDIT: Oké, megoldva. A DXdiagban kellett levennem a hang gyorsítás, illetv kikapcsolnom. Fránya hangkártya.
A játék isteni, mint éreztem. A textúrák és a színek már-már olyan erősek, hogy megvakítanak.
Pedig csak mediumon van a grafika.
EDIT: Oké, megoldva. A DXdiagban kellett levennem a hang gyorsítás, illetv kikapcsolnom. Fránya hangkártya.

A játék isteni, mint éreztem. A textúrák és a színek már-már olyan erősek, hogy megvakítanak.

#212 Guest__*
Elküldve: 2009. 08. 28. 20:27
Idézet
Hogy kell kicsinálni a sárgafogú öltönyös pasast?
Elküldve: 2009. 09. 04. 17:47
Végre sikerült végig vinnem! többször elakadtam, nem is az út megtalálása mint annak kivitelezése miatt. Szóval nem mondanám könnyű játéknak, főleg FPS fanoknak. Egyébként az egészet összevetve nem rossz játék, a játékmenet egyedi és hangulatos. A grafika és a design elképesztő, már túl tökéletes, de ezt is akarták sugallni a készítők. A színek, a formák... Csak mediumon, 2xAA, 1440x900 felbontáson is olyan élesek és kontrasztosak a textúrák, hogy majd kiégették a szemem.
A zene is tetszik, bár csak a végcím alatt szól a "Still Alive", szinte mintha a zenéhez lett volna igazítva a játék és nem fordítva. Az átvezető animácók érdekesek, hogy ennyire... anime-s stílusúak. Bár full grafikán gyaníom a játék is hasonlóan rajzfilmes stílusú. Nem csoda, ha sokan abban a hitben voltak, hogy a Source Engine-re épült, mert hirelen nagyon TF2 feelingű a grafika. A sztorira sem tudok rosszat mondani, laikusnak elég egyszerű tűnik, de kicsit mélyebbre kell nézni. Egy kicsit loptak Orwelltől és innen-onnan, de az összkép egyedi. Számomra hasonlóan egyedi hangulatú és látványvilágú játék, mint a BioShock.

Elküldve: 2009. 09. 07. 16:44
Lenne pár kérdésem a DLC-vel kapcsolatban. Először is, hogy megéri-e.
A lényeg, hogy EA Download Managerrel regeljem a játékom? Vgy anélkül is le tudom tölteni, és ha igen utána az elmenthető vagy kell valami aktivációs EA nyavalya hozzá? Ha mégse mentenném bármikor letölthető újra vagy így a legegyszerűbb eltapsolni 7 eurót?
Köszi a válaszokat.

Köszi a válaszokat.
Elküldve: 2009. 12. 03. 12:51
SzevasztokTudna valaki nekem abban infót adni:Az uccsó pályán nemtok kimenni a tetőre.Nem tudom a szervert hazavágni.pls

Elküldve: 2009. 12. 03. 12:56
Idézet
Szevasztok Tudna valaki nekem abban infót adni: Az uccsó pályán nemtok kimenni a tetőre. Nem tudom a szervert hazavágni. pls 

Elküldve: 2009. 12. 03. 14:38
Idézet
Idézet
Szevasztok Tudna valaki nekem abban infót adni: Az uccsó pályán nemtok kimenni a tetőre. Nem tudom a szervert hazavágni. pls 

"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2009. 12. 03. 19:30
hálásan köszike
az 1ik legfaintosabb játék amit valaha is szerkesztettek
Elküldve: 2009. 12. 03. 19:30
Idézet
hálásan köszike
az 1ik legfaintosabb játék amit valaha is szerkesztettek

"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2009. 12. 06. 00:43
Kyuubi
Megvannak neked a táskák,nem tudnál ez ügybe is segíteni?
Meg tok valahonnan szellemeket tölteni a legjobb idők érdekében?
thx