HWSW Informatikai Kerekasztal: Mirror's Edge - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mirror's Edge

#21 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 19. 07:48

Tegnap végigvittem a játékot. Meglepődtem, mert azt hittem picit több időm lesz még vele játszani.
SPOILER:
Történet:
Nem volt rossz a történet, tetszett benne egy-két dolog azonban, hogy mind a barátnője, mind a másik futó akivel összefutunk a játék során áruló, az már kicsit sok. Már csak Mercnek és a hugának kellett volna árulónak lenni és akkor az összes karakter ellene lett volna. Viszont a vége jelenet nagyon jól el lett találva. Hiába belsőnézetű, mégis olyan jó mozis élményt ad.
Ilyen legyen szerintem a második rész:
Igen csak lesz második rész, legalábbis a lezáratlan történet erre enged következtetni. Örülnék neki ha lenne folytatása, viszont fejleszteni kellene a játékmeneten. Szerintem úgy lenne, jó ha a felváltva lehetne játszani két karakterrel. Egyesz szakaszokon Faith-el kellene futkosni, más szakaszokon pedig mondjuk a hugával kellene ontani az ólmot (elvégre rendőr). Felváltva lennének ezek a pályaszakaszok, így változatosabb és hosszabb lenne a játék.

/SPOILER
Egyébként megjelent ez a játék magyarul? Csak mert a stáblistában lokalizációnál ott van a magyar is. Vagy ez csak PC-re érvényes vagy estleg a hivatalos weblapra?

Végére belinkelem a játék zenéjét. Nagyon tetszik. Hangulatos.
http://www.youtube.c...h?v=TERyxFfMqDk

Egy élmény volt a játék.

#22 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 19:23

Ezt a játékot főként a pc-s társadalomnak ajánlom, akik még várják a Mirror's Edge-tKépKép

#23 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 20:14

Idézet

Ezt a játékot főként a pc-s társadalomnak ajánlom, akik még várják a Mirror's Edge-tKépKép
Nekem 63,57 a rekordom. ebbe fog új pályára engedni ha összeszedem a táskákat vagy csak az időt kell csiszolgatni?

#24 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 20:57

Idézet

Idézet

Nekem 63,57 a rekordom. ebbe fog új pályára engedni ha összeszedem a táskákat vagy csak az időt kell csiszolgatni?
A piros témából össze szedtem 198/212 a táskából meg 8/10. Ha lehet más pályára menni a táskákkal valaki írja meg. Kép

#25 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 21:13

Idézet

Nekem akad ez a játék az gáz ? :Đ

#26 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 21:17

Idézet

Idézet

Nekem akad ez a játék az gáz ? :Đ
Sok idő volt míg betöltött de utánna hibátlanul futott.

#27 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 21:21

Látom nagy sikert ért elKépKép Új páláyk nincsenek ha jól tudom, ha eljutsz a pálya végére ujra az elején találod magad.

#28 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 21:24

Idézet

Látom nagy sikert ért elKépKép Új páláyk nincsenek ha jól tudom, ha eljutsz a pálya végére ujra az elején találod magad.
Mennyi az időrekordod? Nekem 63,57.

#29 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 08:37

Idézet

Idézet

Nekem egyenlőre 63, 97. Négy századdal vagyok lemaradva, de még megoldom. Esküszöm tök jól elvagyok ezzal a kis 'vacak' játékkal.

#30 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 10:59

Én nem akarom elvenni senkikedvét ettől a játéktól de kipróbáltam és hát mitne mondjak... szépnek nagyon szép grafikája van hd tv-n aki oylan naé játszik igazán szép meg sima tv-n is szép lehet de mindegy nem ez a lényeg de valami kegyetlen unalmas szerintem:) én nem tudomnekem nagyon nem vált be Kép a játék közepe felé azért izgibb ajáték? vagy ugyanoylna elejétől avégéig?mert ahogy kiprobáltam nem is játszottam vele tovább

#31 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 11:41

Idézet

Én nem akarom elvenni senkikedvét ettől a játéktól de kipróbáltam és hát mitne mondjak... szépnek nagyon szép grafikája van hd tv-n aki oylan naé játszik igazán szép meg sima tv-n is szép lehet de mindegy nem ez a lényeg de valami kegyetlen unalmas szerintem:) én nem tudomnekem nagyon nem vált be Kép a játék közepe felé azért izgibb ajáték? vagy ugyanoylna elejétől avégéig?mert ahogy kiprobáltam nem is játszottam vele tovább
Szerintem meg ép az hogy nem unlmas, mikor már tényleg futsz mert üldöznek, és 1 másodpercre se álhatsz meg, egyből kell tudnod mere akarsz menni, ugrani mert ha megálsz leütnek. Meg aki alapbol szeretett jumpolni ( pl. cod -ban ), az ellesz vele, csak sajna elég rövid játék. Bár ha hoszabb volna lehet tényleg monoton és unlmsá vált volna.

#32 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 11:50

Idézet

Ugyanolyan végig a játék. Ha nem tetszik ez a stílus akkor ne számíts sok jóra. Nekem speciel nagyon bejött, de hát nem lehet minden ember egyforma. Persze minél inkább belejösz az irányításba annál inkább feküdni fog a stílus. Persze az is igaz, hogy ilyen sokat már rég anyáztam egy játéknál.

#33 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 12:34

Idézet

Idézet

Ugyanolyan végig a játék. Ha nem tetszik ez a stílus akkor ne számíts sok jóra. Nekem speciel nagyon bejött, de hát nem lehet minden ember egyforma. Persze minél inkább belejösz az irányításba annál inkább feküdni fog a stílus. Persze az is igaz, hogy ilyen sokat már rég anyáztam egy játéknál.
Képja értem anyázás veszély az fasza én egy csöppet ingerült ember vagyok mostanában meg kicsit idegbajos úgyhogy akkor véletlenül sem folytatom tovább :Đ köszi az infót!mondjuk aki szereti az ugri bugris gammákat annka ez tökéletes

#34 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 13:49

Idézet

Idézet

Nekem egyenlőre 63, 97. Négy századdal vagyok lemaradva, de még megoldom. Esküszöm tök jól elvagyok ezzal a kis 'vacak' játékkal.
63,50! Megvan! Kép

#35 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 13:59

Idézet

Idézet

Idézet

63,50! Megvan! Kép
63,17 HÁHÁ Kép És ez még nem is a legjobb időm.

szerk.: 58,67 (kell kép?)
szerk2.: 55,30
Kép

#36 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 12. 04. 13:59

Mirror's Edge DLC:
Kép
Kép
Kép

#37 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 04. 14:16

Idézet

Mirror's Edge DLC:
Nem semmi. Kicsit durva lesz. Egyszer kétszer lefog zúgni az ember a mélybe az tuti. Ezeket a DLC-ket egyébként hogyan lehet beszerezni, telepíteni?

#38 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 12. 04. 14:18

Idézet

Idézet

Mirror's Edge DLC:
Nem semmi. Kicsit durva lesz. Egyszer kétszer lefog zúgni az ember a mélybe az tuti. Ezeket a DLC-ket egyébként hogyan lehet beszerezni, telepíteni?
Januárban jön, s valszeg boxra LIVE-ról MS gubáért lesz tölthető.
Kép
Kép
Kép

#39 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 04. 15:37

Van aki megtalált mindent ? Mert nekem sikerült.(Mármint a kis 2D-s verzióban) Kép
(Nem akarja megjeleníteni a képet amit beillesztettem Kép )
Kép

#40 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 04. 16:13

Ha már én mutattam a játékot, hagy legyek én az is, aki elsőnek gyűjtött be mindent. Ámuljatok!KépKép

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó