HWSW Informatikai Kerekasztal: Mirror's Edge - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mirror's Edge

#61 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 15. 07:59

Idézet

Ne röhögtess.Akkor teljesen lemondanék róla.Lightos nekem.Idei lightos játékom megvolt,mégpedig a PoP,és egy ideig csak "jobb" játékokra szeretnék költeni.
Szerintem nem lightos a játékot, mivel elég sok helyen rendesen szív az ember míg sikeresen tovább lép. Nekem nagyon bejött, bár szerintem te ne vedd meg. Valószínűleg nem tetszene neked annyira valamint elég rövid is.

Egyébként a PC-s irányítás milyen? Sikeresen eltalálták?

#62 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 15. 08:11

Sztem sem lightos, bár nekem nem jött be, egyszer elég volt, azóta tuladtam rajta.

a PoP is könnyü, de ezerszer szavatosabb lett, nálam legalábbis ez a helyzet.viszont mindent egybe vetve egyszer kikell probálni hátha bejövös lesz a gamma

#63 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 13:14

Egyébként a Mirror's Edge főcímdala jelenleg a csengőhangom.

#64 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 15. 14:29

Nekem a játék hangulata bejön csak a játékmenet szerintem egy kicsit nyőgve nyelős, de lehet hogy csak én vagyok béna Kép

#65 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 15:16

Na megvettem a játékot...

Csak 1db volt már mert elkapkodták!

Na mikor odafáradtam a gyerekhez fizetni,kikapta a kezemből kibontotta és belerakta a játékot,hát foggalmam sem volt hogy kerult máshova a cd...

De ha már használt a game akkor visszamegyek és visszaváltom mert van blokkom

(-(-.(-.-).-)-)

#66 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 15:39

Idézet

Na mikor odafáradtam a gyerekhez fizetni,kikapta a kezemből kibontotta és belerakta a játékot,hát foggalmam sem volt hogy kerult máshova a cd...

Lehet hogyx kiveszik lopásvédelemből. Hallottam már ilyenről.

#67 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 15:42

Idézet

Idézet

És az legális?Plusz úgy tudom minden játék egy kis fóliában érkezik már.A mostanában rendelt játékok nekem abban jöttek.

#68 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 15:44

Idézet

Idézet

Idézet

És az legális?Plusz úgy tudom minden játék egy kis fóliában érkezik már.A mostanában rendelt játékok nekem abban jöttek.
Nem tudom legális-e. Haverom mondta, hogy mikor vette a gamet akkor nála is így volt.

#69 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 17:59

Hát nemtudom mingyárt felrakom és kiderül,ha ez igyvan akkor beperelem a kurva 576-t:D

(-(-.(-.-).-)-)

#70 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 18:00

Mekkora bug. nem enged tovább....Legelső küldi. utánozni kell a szőke csajt. megcsinálom amit a csaj és nem enged tovább azt írja "nem sikerült"

#71 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 18:06

Idézet

Mekkora bug. nem enged tovább....Legelső küldi. utánozni kell a szőke csajt. megcsinálom amit a csaj és nem enged tovább azt írja "nem sikerült"
Ez tetszik :Đ Nemsikerül és egyből bug. Van egy olyan tippem hogy ott akadtál el mikor falon futva kell felugrani, LB,RB,LB -t/RB,LB,RB(nemtudom már melyik gomb mi) nyomva (x360-on). Vagy mikor csak egy sima ugrást kell elvégezni, de úgy hogy gyorsítva. Ha nem akor viszont írd le hol akadtál el, megpróbálok segíteni. Ha meg tényleg bug akor rosszul jártál.

#72 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 18:10

Idézet

Idézet

Ez tetszik :Đ Nemsikerül és egyből bug. Van egy olyan tippem hogy ott akadtál el mikor falon futva kell felugrani, LB,RB,LB -t/RB,LB,RB(nemtudom már melyik gomb mi) nyomva (x360-on). Vagy mikor csak egy sima ugrást kell elvégezni, de úgy hogy gyorsítva. Ha nem akor viszont írd le hol akadtál el, megpróbálok segíteni. Ha meg tényleg bug akor rosszul jártál.
Pc-n van amikor oldalazni kell a falon és utánna átfordulással felmásazni. ott ugyanúgy megcsinálom mint a csaj és nem enged továbbKép

#73 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 18:13

Demo ban ott járok h cssjt kell követni és az a feladat következik h: átugrani a másik házra de ha simán átugrom kiírja h Failed azt írja h azt a gombat kell lenyomni amivel gugolva megy de akkor meg leesek itt mit kell csinálni?

#74 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 18:14

Idézet

Idézet

Idézet

Pc-n van amikor oldalazni kell a falon és utánna átfordulással felmásazni. ott ugyanúgy megcsinálom mint a csaj és nem enged továbbKép
Pc-n nemtudom mik a gombok. Ott én is sokat szarakodtam, én is azthittem ugyanúgy csinálom ,de nem fogadta el. Menj oldalról ahogy csaj fut, és gondolkodás nélkül nyomd azt amit ír, vagy nemtudom, de elég kényes rész az. Csináld sokáig, egyszer csak sikerül :-D

#75 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 18:15

Idézet

Idézet

Idézet

Pc-n nemtudom mik a gombok. Ott én is sokat szarakodtam, én is azthittem ugyanúgy csinálom ,de nem fogadta el. Menj oldalról ahogy csaj fut, és gondolkodás nélkül nyomd azt amit ír, vagy nemtudom, de elég kényes rész az. Csináld sokáig, egyszer csak sikerül :Đ
Space, q space. PC-n ezt kell, de nem engedi a gané!!!!!

#76 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 18:16

Idézet

Demo ban ott járok h cssjt kell követni és az a feladat következik h: átugrani a másik házra de ha simán átugrom kiírja h Failed azt írja h azt a gombat kell lenyomni amivel gugolva megy de akkor meg leesek itt mit kell csinálni?
Ez meg a másik gond amit említettem:) Itt mikor levegőbe van , és már közel a ház széléhez, de még nem vagy lent nyomd meg amit kér, és akor úgymond csökenti a légellenálást vagy mit (látni is lehet) és úgy fog megérkezni.

#77 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 18:17

Kösz az oldalazásos tipppet tesó. Egyből sikerült. én mindíg szemből mentem nekiKép

#78 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 18:39

Lelassult a játék!! na de nem én lassítottam le az egyik pályán (rendőr beszélgetés után) teljesen lelassul a játék futás helyett sétál stb... tudtok segíteni?

#79 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 18:50

Idézet

Lelassult a játék!! na de nem én lassítottam le az egyik pályán (rendőr beszélgetés után) teljesen lelassul a játék futás helyett sétál stb... tudtok segíteni?
Pc-n játszol te is? Meg lelasúl és úgy kell mászkálnod, eljutn egy pontra, vagy vannak elenségek is vagy valami más?

#80 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 19:07

Idézet

Idézet

Pc-n játszol te is? Meg lelasúl és úgy kell mászkálnod, eljutn egy pontra, vagy vannak elenségek is vagy valami más?
Ez van ha tört játékkal játszanak az emberek... ez egy bug amit a crack idéz elő... (de nem én mondtam)Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.