Idézet
Mortal Kombat vs. DC Universe
Elküldve: 2008. 11. 14. 22:14
Nekem nem nagy durranás
A DC UNIVERSE isek legalább jól elverik a mortálosokatXD(Sehol 1 kiálló csont vagy maradandó vér vagy ilysemi)
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2008. 11. 15. 16:53
Idézet
Idézet
Nekem nem nagy durranás
A DC UNIVERSE isek legalább jól elverik a mortálosokatXD(Sehol 1 kiálló csont vagy maradandó vér vagy ilysemi)
Elküldve: 2008. 11. 15. 16:56
Idézet
Idézet
Idézet
Nekem nem nagy durranás
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2008. 11. 15. 16:57
Idézet
Idézet
Ömm...letöltöttem,de psszt! 
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2008. 11. 15. 17:07
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 11. 15. 17:10
Aki nem warezol, és még várja a játék megjelenését annak egy utolsó kedvcsináló 
http://www.gametrail...ies/289806.html
http://www.gametrail...ies/289806.html
Elküldve: 2008. 11. 15. 17:11
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2008. 11. 15. 17:15
Új kivégzés : http://www.gametrail...ayer/42555.html
Liu Kang -nek a régi megszokott. Batmanek valami esznéletlen szar, vártam volna eldobja batbumerángot és levágja fejét, de tudtam nem ez lesz korhatár miatt. Viszont Barakának elég jó lett, úgyérzem ő közte lesz kedvencek közt mint edig is.
Liu Kang -nek a régi megszokott. Batmanek valami esznéletlen szar, vártam volna eldobja batbumerángot és levágja fejét, de tudtam nem ez lesz korhatár miatt. Viszont Barakának elég jó lett, úgyérzem ő közte lesz kedvencek közt mint edig is.
Elküldve: 2008. 11. 15. 18:20
Idézet
leülsz amíg le nem merül a joystickba az elem (francba :/) vagy végig nem viszed.Csak 1 vmi idegesít....kivégezni csak Arcade-ba lehet és sehol nem írja le senki kivégzését...MK4-be legalább practice-ban le volt írva,néztem és itt semmi.
Elküldve: 2008. 11. 15. 18:31
Idézet
Idézet
leülsz amíg le nem merül a joystickba az elem (francba :/) vagy végig nem viszed.Csak 1 vmi idegesít....kivégezni csak Arcade-ba lehet és sehol nem írja le senki kivégzését...MK4-be legalább practice-ban le volt írva,néztem és itt semmi.
vmiért semmi nem hozza be az oldalt se explorer se a chrome se a firefox 
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2008. 11. 15. 18:51
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 11. 15. 19:01
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2008. 11. 15. 22:26
Idézet
Egy Shao Kahn vs Darkseid meccs nagyot ütne 
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2008. 11. 15. 22:42
Az a helyzet hogy egyre jobban nézegetem atrailereket egyre jobban úgyérzem hogy nem nagyon fog ütni eza játék.. jó az bejön hogy mikor megfogja a csávót iylen go of war os feeling van hogy kombinációkat kell helyesen megnyomni meghasonlók..de nagyon semmi külömbség nem lessz a többi mortál között csak az hogy dc is van benne de annyi!Semmi nagy extra meg ilyenek!De ez csak az én meglátásom

Elküldve: 2008. 11. 15. 22:46
Idézet
Az a helyzet hogy egyre jobban nézegetem atrailereket egyre jobban úgyérzem hogy nem nagyon fog ütni eza játék.. jó az bejön hogy mikor megfogja a csávót iylen go of war os feeling van hogy kombinációkat kell helyesen megnyomni meghasonlók..de nagyon semmi külömbség nem lessz a többi mortál között csak az hogy dc is van benne de annyi!Semmi nagy extra meg ilyenek!De ez csak az én meglátásom
Elküldve: 2008. 11. 15. 23:10
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 11. 16. 13:44
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 11. 16. 13:50
Shaolinon kívül sztetek melyik volt a legjobb MK? sztem a 4.Haverjaimmal azzal játszottunk reggeltől estig hónapokon keresztül
összes kivégzést tudtam fejből de már csak reptile-éra emléxek
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/

Súgó
A téma zárva.