HWSW Informatikai Kerekasztal: Mortal Kombat vs. DC Universe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mortal Kombat vs. DC Universe

#81 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 14. 22:14

Idézet

Nekem nem nagy durranásKépA DC UNIVERSE isek legalább jól elverik a mortálosokatXD(Sehol 1 kiálló csont vagy maradandó vér vagy ilysemi)
Igaz énis többet várrtam...de főleg a grafikától hát az...förtelmes...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#82 Felhasználó inaktív   Pezsgő 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 14:45

Idézet

Ömm...letöltöttem,de psszt! Kép
Mien?
Uncharted 2 Stats Card by JAKPRO.net - Dragon6991

#83 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 16:53

Idézet

Idézet

Nekem nem nagy durranásKépA DC UNIVERSE isek legalább jól elverik a mortálosokatXD(Sehol 1 kiálló csont vagy maradandó vér vagy ilysemi)
Remélem nincs igazad. Majd jövőhéten megnézem, és leírom milyen. Mert lehet förtelmesnek találod más mostani játékokhoz képest, de a régiektől meg 1000x jobb.

#84 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 16:56

Idézet

Idézet

Idézet

Remélem nincs igazad. Majd jövőhéten megnézem, és leírom milyen. Mert lehet förtelmesnek találod más mostani játékokhoz képest, de a régiektől meg 1000x jobb.
Hát leginkább az átvezető videókban szar.Főleg ha vkit közelről mutatnak.Quan-Chi-nak a vállán az a tüskés izé na pl az tiszta kockás.Nekem nem jön be a grafika,ennél sokkal jobbra számítottam a videók alapján.De a játékmenet yó,DC-sekkel érdekesebb 1 kicsit a történet mint mortalosokkal.Pedig mortal-t jobban szeretem.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#85 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 16:57

Idézet

Idézet

Mien?
Király,csak ahogy már leírtam a grafó nem a legjobb sajnos...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#86 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 17:07

Idézet

Idézet

Idézet

Mien?
De azt leszámítva jó a game? Olyan hogy ha leülsz akor egy jó ideig felse álsz?:Đ Én már nagyon kíváncsi vagyok, de még 1 hét. Hát lehet hogy vidók nem legjobbak, de a játék a lényeg az szép legyen. Az szép?

#87 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 17:10

Aki nem warezol, és még várja a játék megjelenését annak egy utolsó kedvcsináló :Đ
http://www.gametrail...ies/289806.html

#88 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 17:11

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mien?
De azt leszámítva jó a game? Olyan hogy ha leülsz akor egy jó ideig felse álsz?:Đ Én már nagyon kíváncsi vagyok, de még 1 hét.
leülsz amíg le nem merül a joystickba az elem (francba :/) vagy végig nem viszed.Csak 1 vmi idegesít....kivégezni csak Arcade-ba lehet és sehol nem írja le senki kivégzését...MK4-be legalább practice-ban le volt írva,néztem és itt semmi.De mondom nagyon yó lett,télleg leköt.Csak néha vannak olyanok h azt hiszed lehetetlen megölni.Úgy szokott lenni h vagy 1.re nagyon nehéz megölni vkit és kinyír vagy 2.szorra nagyon nehéz,de 1x mindig kicsit könnyít rajta a game ahogy elnéztem.Kép ja és igen a játékban szebb a grafika 1 kicsit.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#89 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 17:15

Új kivégzés : http://www.gametrail...ayer/42555.html
Liu Kang -nek a régi megszokott. Batmanek valami esznéletlen szar, vártam volna eldobja batbumerángot és levágja fejét, de tudtam nem ez lesz korhatár miatt. Viszont Barakának elég jó lett, úgyérzem ő közte lesz kedvencek közt mint edig is.

#90 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 18:20

Idézet

leülsz amíg le nem merül a joystickba az elem (francba :/) vagy végig nem viszed.Csak 1 vmi idegesít....kivégezni csak Arcade-ba lehet és sehol nem írja le senki kivégzését...MK4-be legalább practice-ban le volt írva,néztem és itt semmi.
Itt vannak a kivégzések leírva : http://www.totalmort....php#1226741471

#91 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 18:31

Idézet

Idézet

leülsz amíg le nem merül a joystickba az elem (francba :/) vagy végig nem viszed.Csak 1 vmi idegesít....kivégezni csak Arcade-ba lehet és sehol nem írja le senki kivégzését...MK4-be legalább practice-ban le volt írva,néztem és itt semmi.
ohh köszi! Kép
vmiért semmi nem hozza be az oldalt se explorer se a chrome se a firefox :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#92 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 18:51

Idézet

Idézet

Idézet

ohh köszi! Kép
vmiért semmi nem hozza be az oldalt se explorer se a chrome se a firefox :Đ

Nekem jó pedig sima explorerel.

#93 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 19:01

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ohh köszi! Kép
vmiért semmi nem hozza be az oldalt se explorer se a chrome se a firefox :-D

Nekem jó pedig sima explorerel.
Nem értem mi baja lehet...mind1 biztos lelesznek írva máshol is :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#94 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 22:21

Egy Shao Kahn vs Darkseid meccs nagyot ütne :Đ
Kép

#95 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 22:26

Idézet

Egy Shao Kahn vs Darkseid meccs nagyot ütne :Đ
majd lejátszok 1et,csak töltődjön föl az ellemem :-D de *SPOILER* [color= #000000" class="Apple-style-span]Shao-Kahn-t csak akkor kapod meg ha végigvitted a mortalosokkal[/color]*SPOILER*

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#96 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 22:42

Az a helyzet hogy egyre jobban nézegetem atrailereket egyre jobban úgyérzem hogy nem nagyon fog ütni eza játék.. jó az bejön hogy mikor megfogja a csávót iylen go of war os feeling van hogy kombinációkat kell helyesen megnyomni meghasonlók..de nagyon semmi külömbség nem lessz a többi mortál között csak az hogy dc is van benne de annyi!Semmi nagy extra meg ilyenek!De ez csak az én meglátásom

#97 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 22:46

Idézet

Az a helyzet hogy egyre jobban nézegetem atrailereket egyre jobban úgyérzem hogy nem nagyon fog ütni eza játék.. jó az bejön hogy mikor megfogja a csávót iylen go of war os feeling van hogy kombinációkat kell helyesen megnyomni meghasonlók..de nagyon semmi külömbség nem lessz a többi mortál között csak az hogy dc is van benne de annyi!Semmi nagy extra meg ilyenek!De ez csak az én meglátásom
Hát mégis milyen extrára gondoltál? :Đ Szerintem verekedős játékok terén Mortal legjobb. Meg nem sokal másabb a játék, épp ez a lényeg a jól megszokott karakterekel a megszokott (újak is) speciális képeségeket alkalmazni.

#98 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 23:10

Idézet

Idézet

Hát mégis milyen extrára gondoltál? :Đ Szerintem verekedős játékok terén Mortal legjobb. Meg nem sokal másabb a játék, épp ez a lényeg a jól megszokott karakterekel a megszokott (újak is) speciális képeségeket alkalmazni.
Nah most megfogtál egy kicsit :-D igen verekedősek között a MORTAL a király :) de kezd egy kicist sblonossá válni :) mondjuk ha oylna lene mint pl a SHAOLIN MONKS az egy isten volt nahhasolnó érted vagy za sem baj hogyiylen egymás ellen verekedős... de valmai nagy fullos jelenetek szép grafikai átfolyások pl kivégzés közben ... nem az amegszokott gyors menet lenne (Persze amikor kell akkor persze gyorsan) de nekem kezd sablonos lenni de remélem hogy megváltozik avéleményem mert nagyon szeretem én is mortalt!Eddig kicsit cinikus vagyok

#99 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 13:44

Idézet

Idézet

Idézet

Nah most megfogtál egy kicsit :-D igen verekedősek között a MORTAL a király :) de kezd egy kicist sblonossá válni :) mondjuk ha oylna lene mint pl a SHAOLIN MONKS az egy isten volt nahhasolnó érted vagy za sem baj hogyiylen egymás ellen verekedős... de valmai nagy fullos jelenetek szép grafikai átfolyások pl kivégzés közben ... nem az amegszokott gyors menet lenne (Persze amikor kell akkor persze gyorsan) de nekem kezd sablonos lenni de remélem hogy megváltozik avéleményem mert nagyon szeretem én is mortalt!Eddig kicsit cinikus vagyok
Megértem hogy neked sablonos hogyha minden résszel sokat játszotál. De nekem akinek csak a PC-re is kijött részek voltak meg, és konzolosokal ha félévente 1x játszotam nagy élmény hogy végre egy saját új mortalom lesz. :)

#100 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 13:50

Shaolinon kívül sztetek melyik volt a legjobb MK? sztem a 4.Haverjaimmal azzal játszottunk reggeltől estig hónapokon keresztül Kép összes kivégzést tudtam fejből de már csak reptile-éra emléxek Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4