HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7

#301 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 20. 19:55

Idézet

Idézet

Mióta Win7-em van...nem szól az 5.1-es hangfalam, pedig a hangkártya jó, XP alatt ment...és játékba sem hallani mikor beszélnek, csak a háttérzajt...miért?Kép
Ha alaplapi hangkártyád van, akkor tedd fel azt a drivert, ami az alaplap CD-jén van. Nekem is magától pakolta fel a cuccokat a win 7, és a cod 4 multija a hangkártyadriverem (!!!) miatt nem indult. És próbáld meg azt, hogy a játékon belül a hangot stereo-ra állítod. Úgy mindent kell hallanod.
Nem alaplapi...hanem rendes, külön 5.1, akkor mi lehet a gond?
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#302 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 20:13

Idézet

Idézet

Idézet

Mióta Win7-em van...nem szól az 5.1-es hangfalam, pedig a hangkártya jó, XP alatt ment...és játékba sem hallani mikor beszélnek, csak a háttérzajt...miért?Kép
Ha alaplapi hangkártyád van, akkor tedd fel azt a drivert, ami az alaplap CD-jén van. Nekem is magától pakolta fel a cuccokat a win 7, és a cod 4 multija a hangkártyadriverem (!!!) miatt nem indult. És próbáld meg azt, hogy a játékon belül a hangot stereo-ra állítod. Úgy mindent kell hallanod.
Adtak hozzá driver cd-t? Az a driver van hozzá felrakva ami a CD-n van? Am a stereos dolgot kipróbáltad?

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#303 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 20:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Adtak hozzá driver cd-t? Az a driver van hozzá felrakva ami a CD-n van? Am a stereos dolgot kipróbáltad?
Kipróbáltam...nem szól csak a center meg a sub.....többi nem...nemtom mi lehet a bajaKép CD-t nem adtak hozzá
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#304 Felhasználó inaktív   popely16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 21:52

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kipróbáltam...nem szól csak a center meg a sub.....többi nem...nemtom mi lehet a bajaKép CD-t nem adtak hozzá
Akkor keres hozzá win7 drivert a neten .
(\_/)
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba  |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!

#305 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 01. 20. 22:11

Vezérlőpultban kell beállítani a SURROUND hangzást!
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#306 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 20. 22:15

Pontosan milyen hangkártyáról van szó? Ha Creative ( Audigy, X-FI, Sound Blaster ) termék akkor kb. 0% az esélye hogy találsz normális Vista/Win 7 meghajtót hozzá ( elvileg van , gyakorlatilag végtermék ). Nekem a régi MSI K9N Diamondomra volt integrálva egy teljes értékül Audigy. Szeptemberben passzoltam el, egészen addig nem volt sem EAX sem 5.1 , pedig megette a sima Audigy drivert is.

Esetleg próbáld meg a sima Win 7 update-et ha még nem tetted volna.

K2: ez tényleg kézenfekvő lenne.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#307 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 02:43

Nekem Audigy 2-es hangkari van es jol muxik W7 (64-bit !) -el is. Anno adtak a hangkarimhoz nekem is lemezt, DE csak XP-hez volt jo a driver+a szoftverek is. A W7 viszont alapbol adott hozza mukodo drivert, netrol.
(szoval internet kapcs. szukseges hozza) A lemezemen talizhato progik nem voltak hajlandoak mukodni W7-el (nemelyik a 32-bitessel igen, de a 64-bitessel 1ik sem) es az infras taviranyito sem mukodott...neten viszont rakerestem a gyarto oldalan es volt hozza minden W7-re.
Szoval probalkozz szerintem a hangkarid gyartojanak oldalan ! :Đ

#308 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 05. 20:03

Helo, kéne egy kis segítség, Win 7 64bit-es home-om van, és bizonyos játékoknál ( F.E.A.R. 2, Mass Effect 2) állandóan befagy, ilyenkor Ctrl+Alt+Delete kombó után helyrerázódik, illetve néha beüt a kék halál, de mind ezt teljesen randomban, van hogy egész nap semmi, másnap az első fél órában zsinórban 3-szor, és nem minden játéknál, például a Mass Effect 1-el nem csinálja. 8600 GT VGA-m van, legfrissebb driver, de tanácstalan vagyok, please help!

Because war...war never changes.

#309 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 05. 22:14

Idézet

Helo, kéne egy kis segítség, Win 7 64bit-es home-om van, és bizonyos játékoknál ( F.E.A.R. 2, Mass Effect 2) állandóan befagy, ilyenkor Ctrl+Alt+Delete kombó után helyrerázódik, illetve néha beüt a kék halál, de mind ezt teljesen randomban, van hogy egész nap semmi, másnap az első fél órában zsinórban 3-szor, és nem minden játéknál, például a Mass Effect 1-el nem csinálja. 8600 GT VGA-m van, legfrissebb driver, de tanácstalan vagyok, please help!

Gyanakszom erre a 64bitre, hogy nem a legjobban optimalizálták rá a játékokat. De ha kékhalált is okoz néha, lehet akár hardveres gond is. Általában ilyen esetekben a memória szokott gondot okozni. Ezeket lekéne tesztelni.
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#310 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 16:43

Idézet

Szia ! Nekem is vtak gondok a W7-64 bit-en eloszor. Mikor feltelepitettem, utana. A frissitesek kozott viszont volt optimalizacio a rendszerhez, a memoria-kezelesere vonatkozolag pl.-ul. Azota nekem remekul fut minden. A ME 2-o is. Ja, a W 7 Home P. 32 / 64 bit-em eredeti ( ek ) es a legtobb jatekom is. Szerintem, ha frissitve lenne nalad is minden ( rendszer, VGA-driver, dX, jatek, esetleg meg ha kell a hangkari, v. az alaplap...) , akkor nem szabadna gondnak lennie W7 64 bit-en sem. Kiveve, ha pl. keves a vasadban a memoria, mert bizony akkor is kifagyhat jatek kozben eleg szepen. Szerintem erdemes 4Gb-RAM a 64 bit-es W7-hez. :Đ

#311 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 25. 13:09

Megrendeltem végre tagnap, s várhatóan holnap már lesz is (így talán jövő héten meg is kapom) az edigitalnál
Win 7 Pro HU BOX
De én nem a 64bites verziót fogom telepíteni...mert a nagyok elmondása alapján felesleges.... driverileg ellátottabb a 32 bites.

Kép
Kép
Kép

#312 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 13:41

Idézet

Megrendeltem végre tagnap, s várhatóan holnap már lesz is (így talán jövő héten meg is kapom) az edigitalnál
Win 7 Pro HU BOX
De én nem a 64bites verziót fogom telepíteni...mert a nagyok elmondása alapján felesleges.... driverileg ellátottabb a 32 bites.

gratulálok James. de én a helyedben a 64 biteset tenném fel mert késöbb ha ramotbővítesz akkor lássa Kép
PSN: NikonKristof

#313 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 25. 13:47

Idézet

Idézet

Win 7 Pro HU BOX

gratulálok James. de én a helyedben a 64 biteset tenném fel mert késöbb ha ramotbővítesz akkor lássa Kép
Memóriabővítés? Minek? Én nem játszom a gépen! Autocad-ban csak 2D-ben dolgozom, világítási képek számításához meg elég a 3GB is, annyira részletesen az életben nem fogok úgysem lemodellezni egy helyiséget, mint a 2. diplomamunkámkor (akkor egy helyiséget 5-6 óra alatt számolt ki a gép, és volt 3 helyiség)
Kép
Kép
Kép

#314 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 14:12

Idézet

Idézet

Idézet

Win 7 Pro HU BOX

Memóriabővítés? Minek? Én nem játszom a gépen! Autocad-ban csak 2D-ben dolgozom, világítási képek számításához meg elég a 3GB is, annyira részletesen az életben nem fogok úgysem lemodellezni egy helyiséget, mint a 2. diplomamunkámkor (akkor egy helyiséget 5-6 óra alatt számolt ki a gép, és volt 3 helyiség)
ááá értem bocsi ezt nem tudtam : )
PSN: NikonKristof

#315 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 25. 14:29

Akinek a 3GB nem elég....még akár 6-7 évre is...
az gémer, vagy dízányer.
minden más halandó PC-nek elég. ennyi.

Kép
Kép
Kép

#316 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 14:39

Idézet

az gémer, vagy dízányer.
na ja. Ha a mindennapi munkát néznénk akkor nekünk még most is bőven megfelelne az xp és a régi office. De persze jött a vista meg az új office, kell nekik a hely meg a ram, hát muszáj jobb gépeket venni.

#317 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 25. 14:48

Idézet

Idézet

az gémer, vagy dízányer.
na ja. Ha a mindennapi munkát néznénk akkor nekünk még most is bőven megfelelne az xp és a régi office. De persze jött a vista meg az új office, kell nekik a hely meg a ram, hát muszáj jobb gépeket venni.
Persze. Bizonyos szintig. Nade lehet én vagyok a rövidlátó, de nem látom be mi igénylene 3GB RAM-nál többet, ami nem extra program (Játékokon kívül, ami egy külön kategória! csak a 3D-s tervezőprogramok jutnak eszembe....)
Tudom hogy B.Gates is azt mondta a 70-es évek végén, hogy 4MB memória elég lesz az örökkévalóságig, s ezen ma csak röhögünk.... de én nem mondom hogy az örökkévalóságig....de hogy 5 évig ÉN nem telepítek olyant, aminek kéne 4GB, az 110%. :Đ
5 év után meg már minimum egy reinstall úgyis ráfér a gépre, akkor majd 64 bites oprendszert teszek fel :-D

Kép
Kép
Kép

#318 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 14:51

Idézet

Idézet

Idézet

Persze. Bizonyos szintig. Nade lehet én vagyok a rövidlátó, de nem látom be mi igénylene 3GB RAM-nál többet, ami nem extra program (Játékokon kívül, ami egy külön kategória! csak a 3D-s tervezőprogramok jutnak eszembe....)
Tudom hogy B.Gates is azt mondta a 70-es évek végén, hogy 4MB memória elég lesz az örökkévalóságig, s ezen ma csak röhögünk.... de én nem mondom hogy az örökkévalóságig....de hogy 5 évig ÉN nem telepítek olyant, aminek kéne 4GB, az 110%. :Đ
5 év után meg már minimum egy reinstall úgyis ráfér a gépre, akkor majd 64 bites oprendszert teszek fel :-D
Lehet nem úgy jött le, de egyetértettem veled Kép

#319 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 25. 15:03

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Lehet nem úgy jött le, de egyetértettem veled Kép
Csakhogy más is tisztán lássa a dolgot :)
Kép
Kép
Kép

#320 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 15:51

Idézet

Idézet

Idézet

Ha így halad a MS akkor 5év múlva már a win13-nál tartunk Kép Nekem sikerült a vistát teljes egészében kihagynom és ha így folytatják akkor lehet hogy a win 7 sem lesz az erősségem.Kép
Az óvodáknak úgysem tellik win7-re.Kép Nem mintha szükség lenne rá bár a docx-es file-okkal szoptam egy darabig.Kép

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.