Idézet
Idézet
Idézet
"Neneneneh Batman! Neneneneh..."

Itt a
PC-s demó .
Az igen! Francnak kell ekkora demót csinálni.. tuti, hogy le nem szedem.
Hát ne is, hacsak nincs super-duper géped.

Nálam olyan majd totál lown mintha slow-moba menne az egész játék.

PhysX-et letiltsam, bekapcsoljam, lőjem ki a Contron panelen? Jobban vagy rosszabbul futnak PhysX-szel a játékok? Sose tudom, hogy ez bónusz/előny vagy csak plusz spéci effekt.
Nekem megy, PhysX opció normálin, csak 2XAA-t raktam most be, majd megnézem nagyobb beállításon hogyan produkál. Így stabil 30-60FPS között ingázik a játék.
Képeket csináltam, de nem sikeredtek olyan jóra.
Demó: Nem is tudom. Azt hittem az lesz benne mint ami a kis tíz perces videóban volt. Intró videó, bemegyünk, Joker egyből elszabadul, bunyó.
Az Xbox 360 controllerem egész végig b*szakodott velem, hol érzékelte a gép, hol nem.(de valahogy mindig a verekedéseknél nem érzékelt semmit, pont amikor kellett volna, menüben, ha sétáltam semmi baj sem volt.)
Mind1, box controlleren minden kézre áll. Viszont én sehol sem találtam olyan opciót amivel át lehetne állítani az irányítást. Ha ez tényleg nincsen benne, akkor máris egy minusz. Én megszállott nyilas játékos vagyok, és valahogy sz*r ha éppen a mások oldalon van egy alap funkció gombja.
Nyomjam a nyilat, nyomjam a bal Ctrl-t és nyomjam a jobb egér gombot egyszerre.
Játék. Hát. Nem rossz. Viszont annyira sem fogott meg mint amennyire vártam. Majd meló után jobban kivesézem a dolgot.