Idézet
Batman: Arkham Asylum

Elküldve: 2009. 08. 06. 20:50
LOL már mind1 a gyerek törölte magát! most akkor ki fog asszociálni meg szóláncba írni

Elküldve: 2009. 08. 06. 22:13
Idézet
Idézet
Idézet
De most komolyan. Hogy lehet valaki ilyen? Ép emberi ésszel ezt a gondolkodási módot nem lehet felfogni. Remélem hamar vége lesz a nyárnak, és kezdődik az iskola mert pár ember már igazán kezd megint bekattanni.

Elküldve: 2009. 08. 07. 07:57
Idézet
Idézet
Hurrá. Már várom a kedves leveleket hogy milyen bunkó, idióta, p*csfej ember vagyok, amiért le mertem cseszni  egy embert, aki olyan dolgot szidott, amiről azt sem tudta mi az.
Idézet
Idézet
Jó reggelt mindenkinek!
Végre napos az idő, de remélhetőleg kánikula sem alakul ki, ma estére.
Bezony, minden nap egy új kaland, és ma Batman kaladjait fogom nyüstölni a kis demóban. Remélem egy jó vidit is tudok csinálni majd.:)Már csak másfél óra!
Bezony, minden nap egy új kaland, és ma Batman kaladjait fogom nyüstölni a kis demóban. Remélem egy jó vidit is tudok csinálni majd.:)Már csak másfél óra!
Én imádok lopakodni, ha ez megfelelően ki lesz dolgozva a játékban, akkor tuti hogy a kedvenceim közt végzi majd.
OFF: Kösz.
Amúgy Norb testvér hogy van? Néha-néha felnézek este MSN-re abban reménykedve, hogy elkapom, de nincs szerencsém.

Elküldve: 2009. 08. 07. 08:44
Idézet
Idézet
Idézet
Hurrá. Már várom a kedves leveleket hogy milyen bunkó, idióta, p*csfej ember vagyok, amiért le mertem cseszni  egy embert, aki olyan dolgot szidott, amiről azt sem tudta mi az.
Idézet
Idézet
Jó reggelt mindenkinek!
Én imádok lopakodni, ha ez megfelelően ki lesz dolgozva a játékban, akkor tuti hogy a kedvenceim közt végzi majd.
OFF: Kösz.
Amúgy Norb testvér hogy van? Néha-néha felnézek este MSN-re abban reménykedve, hogy elkapom, de nincs szerencsém.
De jövő héten úgyis összeülünk pár haverral, majd akkor beszélek vele többet is, mert sajnos mostanában alig volt időnk egymásra.

Elküldve: 2009. 08. 07. 09:23
Idézet
Idézet
"Neneneneh Batman! Neneneneh..." 
 Itt a PC-s demó .
	A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő

A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő

Elküldve: 2009. 08. 07. 09:47
Idézet
Idézet
Idézet
 Itt a PC-s demó .
Képeket csináltam, de nem sikeredtek olyan jóra.
Demó: Nem is tudom. Azt hittem az lesz benne mint ami a kis tíz perces videóban volt. Intró videó, bemegyünk, Joker egyből elszabadul, bunyó.
Az Xbox 360 controllerem egész végig b*szakodott velem, hol érzékelte a gép, hol nem.(de valahogy mindig a verekedéseknél nem érzékelt semmit, pont amikor kellett volna, menüben, ha sétáltam semmi baj sem volt.)
Mind1, box controlleren minden kézre áll. Viszont én sehol sem találtam olyan opciót amivel át lehetne állítani az irányítást. Ha ez tényleg nincsen benne, akkor máris egy minusz. Én megszállott nyilas játékos vagyok, és valahogy sz*r ha éppen a mások oldalon van egy alap funkció gombja.
Nyomjam a nyilat, nyomjam a bal Ctrl-t és nyomjam a jobb egér gombot egyszerre.
Játék. Hát. Nem rossz. Viszont annyira sem fogott meg mint amennyire vártam. Majd meló után jobban kivesézem a dolgot.

Elküldve: 2009. 08. 07. 09:51
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
 Itt a PC-s demó .
Képeket csináltam, de nem sikeredtek olyan jóra.
Demó: Nem is tudom. Azt hittem az lesz benne mint ami a kis tíz perces videóban volt. Intró videó, bemegyünk, Joker egyből elszabadul, bunyó.
Az Xbox 360 controllerem egész végig b*szakodott velem, hol érzékelte a gép, hol nem.(de valahogy mindig a verekedéseknél nem érzékelt semmit, pont amikor kellett volna, menüben, ha sétáltam semmi baj sem volt.)
Mind1, box controlleren minden kézre áll. Viszont én sehol sem találtam olyan opciót amivel át lehetne állítani az irányítást. Ha ez tényleg nincsen benne, akkor máris egy minusz. Én megszállott nyilas játékos vagyok, és valahogy sz*r ha éppen a mások oldalon van egy alap funkció gombja.
Nyomjam a nyilat, nyomjam a bal Ctrl-t és nyomjam a jobb egér gombot egyszerre.
Játék. Hát. Nem rossz. Viszont annyira sem fogott meg mint amennyire vártam. Majd meló után jobban kivesézem a dolgot.

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:10
						az irányitásal nincs gond remek harci rendzser 10 pontot érdmelne meg

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:19
						Ahhoz még egy kicsit játszadoznom kell vele. Majd meló után. Olyan 8-9 körül érek haza.

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:28
						A képeid alapján egész jó Dcrysis ! ! !

közben hazaugrottam, s elindítottam a boxot, hogy letöltse mire hazaérek, mert FENT VAN LIVE-ON IS

Súgó

A téma zárva.