Batman: Arkham Asylum
#141 Guest__*
Elküldve: 2009. 08. 07. 10:33
ez a játék egyébként nagyon megosztja az emereket...vagy nagyon jó vagy egy rakás kaki.
ez azért lehet mert mindenki nagyon sokat várt tőle...meg média is felfújta milyen qrvajó...aztán meg.
batman fanok nem csalódtak..
főbb hibáknak a grafot, a nagyon zárt pályát, meg egyforma ellenfeleket hozzák fel, meghogy bugos.
hát graf nem gáz szerintem.
zárt pálya, oké hogy belsőterek vannak csak ezzel nincs is baj...de néha csak egy csőben szaladgálunk...zárt kicsi terek voltak pl a dead space-ben is mégis meg volt oldva ez és nem éreztük ilyen líneáris szarnak...
persze itt is vannak nagy terek ugye ahol lopakodni kell meg ilyenek az jó, de kitudja a véglegesben milyen lesz ez az arány.
egyforma ellenfél persze sok játékban van de itt eszméletlen mennyire szembetűnik valahogy, nem tudom miért.
bugos....igen hát bugos
ez azért lehet mert mindenki nagyon sokat várt tőle...meg média is felfújta milyen qrvajó...aztán meg.
batman fanok nem csalódtak..
főbb hibáknak a grafot, a nagyon zárt pályát, meg egyforma ellenfeleket hozzák fel, meghogy bugos.
hát graf nem gáz szerintem.
zárt pálya, oké hogy belsőterek vannak csak ezzel nincs is baj...de néha csak egy csőben szaladgálunk...zárt kicsi terek voltak pl a dead space-ben is mégis meg volt oldva ez és nem éreztük ilyen líneáris szarnak...
persze itt is vannak nagy terek ugye ahol lopakodni kell meg ilyenek az jó, de kitudja a véglegesben milyen lesz ez az arány.
egyforma ellenfél persze sok játékban van de itt eszméletlen mennyire szembetűnik valahogy, nem tudom miért.
bugos....igen hát bugos
Elküldve: 2009. 08. 07. 10:37
Idézet
Ritka vendég MSN -en, de pl tegnap fent volt! Amőgy köszöni szépen, megvan 

Ha Norb ritka vendég, akkor te és Dcrysis méééég ritkább:)...
2-giga a PC-s verzió? Az szép, jóhogy nem már egy DL DVD-nyi adatmennyiséget foglal el...

"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2009. 08. 07. 14:37
Letöltöttem, végigjátszottam, kétszer.
Rövid volt, de nagyjából meg lehetett ismerni belőle a játékot, bár csak a Batarang áll rendelkezésünkre a sok videóbol látott kütyü közül. Meg persze a kötél, amivel felkapaszkodhatunk azokra a bizonyos vízköpőkre, amikből míly meglepő rengeteg van. De szerencsére falakra, épületek plafonjára is feljuthtunk íly módon.
A grafika szép. Ha jól tudom a Bioshock féle UnrealEngine fut alatta. Batman viszont nagyon műanyag és a berendezési tárgyakhoz képest néhol valószínűtlenül nagy.
Az irányítás egyszerű, kézreáll. A karakter, ha csak nem futunk nem a képernyű közepén helyezkedik el, ami néha elég idegesítő. Szokni kell. Sajnos nem csak az irányítás egyszerű, hanem az egész játék. Úgy ahogy van, nincs kihívás. Harcnál két gombot kell nyomogatni. Legtöbbször az x-et, ez az általános támadás. Ehhez társul az y. Ez az ellentámadás. Ilyenkor jól eltalált animációk közepette veri vissza Bats a támadásokat. Jól hangzana, de semmiféle taktika nem kell ide, csak csépelni az xet. Ráadásul kis ikonokkal még azt is előre jelzi a játék, hogy az ellenség mikor akar támadni.
A lopakodás valamivel jobban sikerült. Az ellenség felett lengeni, majd a magasból lecsapni élvezetes. Úgy tíz percig, mert mást nem is nagyon lehet csinálni. Lehet még dobálni a batarangot, meg később lesz még más cuccunk is, de a vége mindíg ugyan az. Odamegyünk a már fekvő áldozathoz, jól pofánnyomjuk aztán vissza a magasba. A célzás egyszerű. Rengeteg segítéget ad a játék. Hátulról könnyű rálopakodni az áldozatra, de csak egy animáció van, amivel így el lehet őket kapni.
Az MI nem nagy szám. Nehezen vesz észre, ha még is akkor lő mint a veszett fene, de nagyon gyorsan elfelejti, hogy ott voltunk. Bár az dícsérendő, hogy ha valamelyiküket elkaptuk akkor összecsődülnek és egy darabig együtt maradnak, megnehezítve dolgunkat. (sajnos csak kicsit)
A pályák jól összerakottak és általában nyilvánvaló. hogy merrre kell menni. Ha mégsem lenne az, bekapcsolhatjuk a detective módót, ami mindent megmutat. Szó szerint mindent. Mi törhető, mi nem, merre van az ellenség, mi van a kezében. hogy érzi magát, mivel lehet a pályán kezdeni valamit. Még véletlenül sem kell gondolkodni.
Videók alapján jónak tűnt, de most már nem tetszik. Én kihagyom.
Rövid volt, de nagyjából meg lehetett ismerni belőle a játékot, bár csak a Batarang áll rendelkezésünkre a sok videóbol látott kütyü közül. Meg persze a kötél, amivel felkapaszkodhatunk azokra a bizonyos vízköpőkre, amikből míly meglepő rengeteg van. De szerencsére falakra, épületek plafonjára is feljuthtunk íly módon.
A grafika szép. Ha jól tudom a Bioshock féle UnrealEngine fut alatta. Batman viszont nagyon műanyag és a berendezési tárgyakhoz képest néhol valószínűtlenül nagy.
Az irányítás egyszerű, kézreáll. A karakter, ha csak nem futunk nem a képernyű közepén helyezkedik el, ami néha elég idegesítő. Szokni kell. Sajnos nem csak az irányítás egyszerű, hanem az egész játék. Úgy ahogy van, nincs kihívás. Harcnál két gombot kell nyomogatni. Legtöbbször az x-et, ez az általános támadás. Ehhez társul az y. Ez az ellentámadás. Ilyenkor jól eltalált animációk közepette veri vissza Bats a támadásokat. Jól hangzana, de semmiféle taktika nem kell ide, csak csépelni az xet. Ráadásul kis ikonokkal még azt is előre jelzi a játék, hogy az ellenség mikor akar támadni.
A lopakodás valamivel jobban sikerült. Az ellenség felett lengeni, majd a magasból lecsapni élvezetes. Úgy tíz percig, mert mást nem is nagyon lehet csinálni. Lehet még dobálni a batarangot, meg később lesz még más cuccunk is, de a vége mindíg ugyan az. Odamegyünk a már fekvő áldozathoz, jól pofánnyomjuk aztán vissza a magasba. A célzás egyszerű. Rengeteg segítéget ad a játék. Hátulról könnyű rálopakodni az áldozatra, de csak egy animáció van, amivel így el lehet őket kapni.
Az MI nem nagy szám. Nehezen vesz észre, ha még is akkor lő mint a veszett fene, de nagyon gyorsan elfelejti, hogy ott voltunk. Bár az dícsérendő, hogy ha valamelyiküket elkaptuk akkor összecsődülnek és egy darabig együtt maradnak, megnehezítve dolgunkat. (sajnos csak kicsit)
A pályák jól összerakottak és általában nyilvánvaló. hogy merrre kell menni. Ha mégsem lenne az, bekapcsolhatjuk a detective módót, ami mindent megmutat. Szó szerint mindent. Mi törhető, mi nem, merre van az ellenség, mi van a kezében. hogy érzi magát, mivel lehet a pályán kezdeni valamit. Még véletlenül sem kell gondolkodni.
Videók alapján jónak tűnt, de most már nem tetszik. Én kihagyom.
Elküldve: 2009. 08. 07. 14:46
nahjó nem bírom tovább, leszedem a demót (PC)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2009. 08. 07. 15:37
X360-on játszottam vele az imént, és azt kell mondjam: nem szarták el, s ennek örülök. Egész jóra sikeredett a demo alapján. Úgyhogy én BIZTOS meg fogom venni. Nem mondom hogy megjelenés napján, de hogy beszerzem idővel, az biztos!
KG-nek is sok mindenben igaza van, de a mostanában megjelent Damnation, és Terminator mellett ez egy üdítő színfolt.
KG-nek is sok mindenben igaza van, de a mostanában megjelent Damnation, és Terminator mellett ez egy üdítő színfolt.
Elküldve: 2009. 08. 07. 15:51
Én a Boss harcokra leszek kíváncsi majd, azok milyenek a játékban.
Elküldve: 2009. 08. 07. 15:53
ahogy olvasom télleg érdemes letölteni
szal sietek

aka bzsp
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
Elküldve: 2009. 08. 07. 16:18
Hat, igen . Nekem is nagyon tetszik.Mindjart felrakok egy-ket kepet.
Elküldve: 2009. 08. 07. 16:27
Idézet
X360-on játszottam vele az imént, és azt kell mondjam: nem szarták el, s ennek örülök. Egész jóra sikeredett a demo alapján. Úgyhogy én BIZTOS meg fogom venni. Nem mondom hogy megjelenés napján, de hogy beszerzem idővel, az biztos!

De nem értem miért hasonlítod pont a két legnagyobb szíváshoz, ami mostanában megjelent. Őszintén szólva egy valamit találtak el igazán nagyon ebben a játékban és az a megjelenési dátum. Uborkaszezon közepén jön. (a legközelebb megjelnő AAA cím is október eleje. Mafia 2 OF.2 Brütal Legend) Ilyenkor minden jobban tetszik. SZVSZ persze.
Elküldve: 2009. 08. 07. 16:43
Idézet
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Elküldve: 2009. 08. 07. 16:55
http://kepfeltoltes....ge.php?id=17068 itt a kep amit csinaltam 
http://kepfeltoltes....ge.php?id=17069 ja meg a masik

http://kepfeltoltes....ge.php?id=17069 ja meg a masik

Elküldve: 2009. 08. 07. 17:07
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 08. 07. 18:28
Idézet
Hello! Kb milyen hosszú a demo?

Elküldve: 2009. 08. 07. 18:31
Idézet
Idézet

aka bzsp
Elküldve: 2009. 08. 07. 18:36
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 08. 07. 18:37
Idézet
Idézet
Idézet

(annyi hogy egy kis blood nem ártott volna)
Elküldve: 2009. 08. 07. 18:39
Meg ott van a sok bio, amit belepakoltak a demóba. Egy nagy rakás karakterről lehet oldalakat olvasni, ráadásul Joker elmegyógyintézetis beszélgetésének az orvosával is fültanúi lehetünk, plussz még a két 3D-s kép Batmanről és KillerCrockról...
Elküldve: 2009. 08. 07. 19:17
Nah, vettem fel pár jelenetet, az volt a tervem hogy összeolvasztom egy tíz perces HD YouTube videóvá, de ebből nem lesz semmi. Pillanatnyilag. A Soundmax állandóan visszaáll magától mikrofonos felvevőre sztereó keverőről, és így nagyon rossz a hang a videók alatt.
Majd megcsinálom ha megunta ezt a játszogatást a SoundMax.
Majd megcsinálom ha megunta ezt a játszogatást a SoundMax.