Idézet
Idézet
Ott vagyok,ahol áram van a padlóba, vagy micsoda, és az a coffos csaj meg elment, és nem tudok sehol kijutni ebből a teremből...mit kell? 
Valami ilyesmi van kiírva küldinek : Destroy the Titan Production Facility in the Botanical Gardens.
Merre kell mennem?
Nem bántásból,de ahelyett,hogy minden egyes résznél megkérdeznéd merre kell menni,kicsit több időt töltenél vele és rájönnél,ha úgy se megye youtubeon ott az összes pálya a legkisebb részletekig,szal csak rá kell keresni.
Bántás nélkül, de ez tipikusan mai gamer hozzáállás. Ha valamit nem tud egyből rohan a netre és megkérdik, a jobbak esetleg megnézik youtube-on, ugyanis ebben a rohanó világban nincs idő, hogy elkezdjünk gondolkodni. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy az ilyen esetek miatt sok komoly játék is a casual felé nyit és sokat könnyít.
Teszem azt az új Wolfenstein is átvette a fedezék mögé bújok és magamtól meggyógyulok rendszert. Ez számomra azt jelenti, hogy nem kell túl ügyesnek lennem. Egy pár golyót nyugodtan bekaphatok, majd legfeljebb gyorsan fedezékbe húzódom és megint 100%-os leszek.
Többekközött ezért is szerettem a Dead Spacet, mert ott minden kis sebesülés később rengeteget számíthatott, így nem abból állt a játék, hogy nyugisan rohangáltam, hanem paráztam honnan ugrik elő egy szörny és hogy még véletlenül se csapjon meg és a rohad életbe gyógyulni kellene már

Kár, hogy egyre kevesebb az ilyen játék.
A Batmannek mondjuk fekszik ez a magátólgyógyulós stílus, mivel ügyesen megoldották: amíg le nem vered az összes gonoszt a környéken vagy főbosst addig nincs gyógyulás (persze a főgonoszoknál volt segítség, mivel időnként azért adtak egy kis tápot)