HWSW Informatikai Kerekasztal: Batman: Arkham Asylum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Batman: Arkham Asylum

#261 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 15. 15:40

Idézet

Idézet

Szóval akkor menjek a nagy harang felé, és a csilláros szobából kifelé?

Próbáltam..fel is mentem a harangig ameddig lehetett..de nem volt semmilyen halucináció..az épületből ki is mentem..és ott se történik semmi..akkor hová menjek, merre? :/

Ejjha :/ Hát nekem úgy volt megmentettem a 2 csávót lent,aztán kimentem asszem visszafele bedobott megint egy ilyen ScareCrow-os cuccot,és utána egyből fent a harangnál voltam és le kellett vágni.nemtom mi lehet a gond nézd meg youtubeon Kép
Egy linket tudsz adni olyan vidiről, ami erről szól?
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#262 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 15:42

Idézet

[color= #000000; font-family: 'Times New Roman'; line-height: normal; font-size: medium" class="Apple-style-span]
Én meg ma szereztem meg.Rohadt jó! :-D csak az 1. főellenség nevetségesen könnyű volt,4 ütés és 1 batarang.A batarang lepattant róla,aztán hirtelen elszédült és kidőlt :) néztem is hogy most mivan,átváltozik mégnagyobb állattá vagy valami,de nem :Đ :)
[/color]
Kezd el akkor Hardba, úgy mindjárt más lesz minden Boss.

#263 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 15. 15:44

Idézet

Idézet

Idézet

Próbáltam..fel is mentem a harangig ameddig lehetett..de nem volt semmilyen halucináció..az épületből ki is mentem..és ott se történik semmi..akkor hová menjek, merre? :/

Ejjha :/ Hát nekem úgy volt megmentettem a 2 csávót lent,aztán kimentem asszem visszafele bedobott megint egy ilyen ScareCrow-os cuccot,és utána egyből fent a harangnál voltam és le kellett vágni.nemtom mi lehet a gond nézd meg youtubeon Kép

#264 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 15:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Lehet ezért nem láttál kézlenyomatot mert nem scannelted be.
Amúgy a palin látszik easyn nyomja (és nem a legjobb a verekedésben), nekem valahogy nem volt ilyen könnyű dolgom :Đ

#265 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 15:53

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Itt még nem tartok :Đ

csak leesett a csillár..és ennyi :/

Playstation 3 60 GB

#266 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 16:53

Helló mindenki! Lenne egy fontos kérdésem. Lehet hogy nagyon béna vagyok de nem tudom hogy, hogy kell elíndítani a PS3-mas Joker-es DLC-t. Már letöltöttem, telpítettem de aztán hogy tudok játszani vele?? Légyszi segítsetek.
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#267 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 15. 23:04

van valakinek itt (nyilván van) tört verziójú Batmana pc vagy 360 platformon??
mert, állítólag van benne egy olyan dolog hogyha warez verzió akko nem műkszik a siklás vagy ereszkedés vagy mi...nem reagál a billentyű parancsra.
ez igaz? valaki tapasztalta?

pusztán kiváncsiság, nincs lehetőségem kipróbálni

#268 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 06:40

Idézet

Idézet

Idézet

[color= #000000; font-family: 'Times New Roman'; line-height: normal; font-size: medium" class="Apple-style-span]
Én meg ma szereztem meg.Rohadt jó! :-D csak az 1. főellenség nevetségesen könnyű volt,4 ütés és 1 batarang.A batarang lepattant róla,aztán hirtelen elszédült és kidőlt :) néztem is hogy most mivan,átváltozik mégnagyobb állattá vagy valami,de nem :Đ :)
[/color]
Az első nem is főellenség volt hanem ilyen kis gyakorló cucc,mert elmondom neked,ha nem ütöd meg,csak körbe körbe ugrálsz akkor is kidől Kép
Jah lol.Akkor ezért volt ilyen könnyű XD
Szerintem a többi főellenség kiütése se lett valami nehéz. Persze egyszer kétszer meghal az ember, de nem kell vért izzadni hogy végül nyerjünk. Persze a normál fokozotról beszélek.

#269 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 07:04

Nem fogjátok elhinni, de ahol elakadtam..tudjátok nem volt sehol amit követhetnék ujjlenyomat..na a harang alatti ajtót nem vettem észre :DYoutube-on láttam h ott is van egy ajtó és talán arra kéne menni :Đ
Playstation 3 60 GB

#270 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 12:07

Ott vagyok,ahol áram van a padlóba, vagy micsoda, és az a coffos csaj meg elment, és nem tudok sehol kijutni ebből a teremből...mit kell? :Đ

Valami ilyesmi van kiírva küldinek : Destroy the Titan Production Facility in the Botanical Gardens.

Merre kell mennem?:-D

Playstation 3 60 GB

#271 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 16. 13:12

Idézet

Ott vagyok,ahol áram van a padlóba, vagy micsoda, és az a coffos csaj meg elment, és nem tudok sehol kijutni ebből a teremből...mit kell? :Đ

Valami ilyesmi van kiírva küldinek : Destroy the Titan Production Facility in the Botanical Gardens.

Nem bántásból,de ahelyett,hogy minden egyes résznél megkérdeznéd merre kell menni,kicsit több időt töltenél vele és rájönnél,ha úgy se megye youtubeon ott az összes pálya a legkisebb részletekig,szal csak rá kell keresni.

#272 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 13:57

Idézet

Idézet

Nem bántásból,de ahelyett,hogy minden egyes résznél megkérdeznéd merre kell menni,kicsit több időt töltenél vele és rájönnél,ha úgy se megye youtubeon ott az összes pálya a legkisebb részletekig,szal csak rá kell keresni.
Bántás nélkül, de ez tipikusan mai gamer hozzáállás. Ha valamit nem tud egyből rohan a netre és megkérdik, a jobbak esetleg megnézik youtube-on, ugyanis ebben a rohanó világban nincs idő, hogy elkezdjünk gondolkodni. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy az ilyen esetek miatt sok komoly játék is a casual felé nyit és sokat könnyít.
Teszem azt az új Wolfenstein is átvette a fedezék mögé bújok és magamtól meggyógyulok rendszert. Ez számomra azt jelenti, hogy nem kell túl ügyesnek lennem. Egy pár golyót nyugodtan bekaphatok, majd legfeljebb gyorsan fedezékbe húzódom és megint 100%-os leszek.
Többekközött ezért is szerettem a Dead Spacet, mert ott minden kis sebesülés később rengeteget számíthatott, így nem abból állt a játék, hogy nyugisan rohangáltam, hanem paráztam honnan ugrik elő egy szörny és hogy még véletlenül se csapjon meg és a rohad életbe gyógyulni kellene már Kép Kár, hogy egyre kevesebb az ilyen játék.

A Batmannek mondjuk fekszik ez a magátólgyógyulós stílus, mivel ügyesen megoldották: amíg le nem vered az összes gonoszt a környéken vagy főbosst addig nincs gyógyulás (persze a főgonoszoknál volt segítség, mivel időnként azért adtak egy kis tápot)

#273 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 16. 13:59

Teljesen egyet értek Scoo-val!
Kép
Kép
Kép

#274 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 15:30

Idézet

Teljesen egyet értek Scoo-val!
Szerintem ez az "önygógyulós" feature nem feltétlenül nyitás a casual réteg felé, sokkal intenzivebbé, pörgősebbé tehet egy játékot. Ez nem feltétlenül jelenti azt hogy könnyebb is a játék, hiszen ezt jó mesterséges inteligenciával és más dolgokkal egyensúlyba lehet hozni. Az más dolog h fejlesztők jórésze csak berakja az "önygógyulást" meg a fedezék rendszert, mert most ezek a menők, és a játékmenetet nem igazítja ezekhez, így a játékok jórésze nem nyújt kellő kihívást, ezáltal elszoknak a játékosok a "gondolkodástól" (nem feltétlen ez a legjobb szó rá) és ha valahol elakadnak rögtön a végigjátszás után kapnak, megnézik a neten stb. Ez nem feltétlen rossz csak akik nem ehez szoktak hozzá azoknak szúrhatja a szemét.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#275 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 16:01

Helló mindenki! Lenne egy fontos kérdésem. Lehet hogy nagyon béna vagyok de nem tudom hogy, hogy kell elíndítani a PS3-mas Joker-es DLC-t. Már letöltöttem, telpítettem de aztán hogy tudok játszani vele?? Légyszi segítsetek.
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#276 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 16:58

Idézet

Meik storeról töltötted le és mien a játékod regioja?

#277 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 17:54

Én szenvedtem fele fél órát, és csak utána írtam...és szerintem arra van kitalálva a fórum, hogy segítséget kérjünk...ja, és youtube-on is néztem..csak nem találtam...szóval amiket leírtál mind a 2-t megtettem..és nem jutottam előrébb...gondoltam itt segítenek..igen..."gondoltam"...
Playstation 3 60 GB

#278 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 18:38

Idézet

Én szenvedtem fele fél órát, és csak utána írtam...és szerintem arra van kitalálva a fórum, hogy segítséget kérjünk...ja, és youtube-on is néztem..csak nem találtam...szóval amiket leírtál mind a 2-t megtettem..és nem jutottam előrébb...gondoltam itt segítenek..igen..."gondoltam"...
Bocs, nem személyesen rád gondoltam, hanem általánosságban írtam.
Na még annyit offolok, hogy egyet értek, hogy az öngyógyítással és a fedezékrendszerrel is lehet jó, kellemes kihívás ha rendesen megcsinálják pl Gears of war.

#279 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 18:41

Idézet

Idézet

Na még annyit offolok, hogy egyet értek, hogy az öngyógyítással és a fedezékrendszerrel is lehet jó, kellemes kihívás ha rendesen megcsinálják pl Gears of war.

Értem.

De valaki elmondja, mit kell csinálnom ennél a résznél? Németes vagyok.. a küldetést le is fordítottam...nem vagyok nagyon pro angolból..de a fordítás szerint valami óriási termelést kell valamilyen tehetségemmel megsemmisíteni..vagy valami hasonló...de nem tudok rájönni, és a youtube se dobja ki..lehet én vagyok ilyen téren analfabéta..de a küldetés konkrét nevét sehol sem találom...

Playstation 3 60 GB

#280 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 18:41

Idézet

Idézet

Egyszer énis felhoztam ezt a témát, hogyha kicsit gondolkozni kell akkor nembirja ki és már kérdezget vagy irány YouTube. Akkor nem nekem volt igazam...(álítólag)Kép

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.