Batman: Arkham Asylum
Elküldve: 2009. 09. 16. 18:44
Nem értem...youtubeon kerestem/keresem...szótáraztam ki a szavakat...utána írtam..de amennyit itt oltogatjátok a jónépet, hogy egyből írnak, a helyett rég le lehetett volna írni, mit kell csinálni itt....
Playstation 3 60 GB
PSN ID : juhaszroli
Elküldve: 2009. 09. 16. 18:56
Idézet
Nem értem...youtubeon kerestem/keresem...szótáraztam ki a szavakat...utána írtam..de amennyit itt oltogatjátok a jónépet, hogy egyből írnak, a helyett rég le lehetett volna írni, mit kell csinálni itt....

Elküldve: 2009. 09. 16. 19:08
A Scarecrow-os részek rohadt jól meg lettek csinálva!
SPOILER mikor hallani hogy lelövik Bruce szüleit és hirtelen kisgyerek leszel az a Dark Knightba volt nem?SPOILER
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 16. 19:54
Idézet
A Scarecrow-os részek rohadt jól meg lettek csinálva!
SPOILER mikor hallani hogy lelövik Bruce szüleit és hirtelen kisgyerek leszel az a Dark Knightba volt nem?SPOILER
Elküldve: 2009. 09. 16. 20:27
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 16. 20:35
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 09. 16. 20:36
Idézet
Idézet
Helló mindenki! Lenne egy fontos kérdésem. Lehet hogy nagyon béna vagyok de nem tudom hogy, hogy kell elíndítani a PS3-mas Joker-es DLC-t. Már letöltöttem, telpítettem de aztán hogy tudok játszani vele?? Légyszi segítsetek.
Gunner For Life
Victoria Concordia Crescit
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Victoria Concordia Crescit KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Elküldve: 2009. 09. 16. 21:41
Idézet
Idézet
Idézet
Helló mindenki! Lenne egy fontos kérdésem. Lehet hogy nagyon béna vagyok de nem tudom hogy, hogy kell elíndítani a PS3-mas Joker-es DLC-t. Már letöltöttem, telpítettem de aztán hogy tudok játszani vele?? Légyszi segítsetek.
Elküldve: 2009. 09. 16. 21:46
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Gunner For Life
Victoria Concordia Crescit
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Victoria Concordia Crescit KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Elküldve: 2009. 09. 16. 21:48
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 17. 11:04
EZMIEZ?!?! SPOILER mentem nyugiba Batmannel mikor színes csíkok lettek a képernyőn és jött 1 videó ahogy Joker vezeti a Batmobilet (skipnél B betű helyett egy rózsaszín J betű van) és batman ül elájulva.Most meg Batmant viszik abban íz izében és jokerrel meek.Ez most miez? nem is megyek többet Batmannel?
WTF?! most meghaltam és újraéledtem.Ez megint csak Scarecrow műve? mostmár végképp nem értek semmit
SPOILER
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 17. 11:23
Idézet
EZMIEZ?!?! SPOILER mentem nyugiba Batmannel mikor színes csíkok lettek a képernyőn és jött 1 videó ahogy Joker vezeti a Batmobilet (skipnél B betű helyett egy rózsaszín J betű van) és batman ül elájulva.Most meg Batmant viszik abban íz izében és jokerrel meek.Ez most miez? nem is megyek többet Batmannel?
WTF?! most meghaltam és újraéledtem.Ez megint csak Scarecrow műve? mostmár végképp nem értek semmit
SPOILER
Elküldve: 2009. 09. 17. 11:27
Idézet
Idézet
SPOILER
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 17. 12:13
Youtubeon néztem videót...ahol épp tartok, és úgy csinálták, hogy batman ent ült ilyen oroszlánon...amiken lehet ugrálni...épp lesben volt, és felhúzta valahogy az embert, és eldobta onnan fentről..ezt hogy lehet..simán azzal a kampókilövővel?
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2009. 09. 17. 12:19
Idézet
Youtubeon néztem videót...ahol épp tartok, és úgy csinálták, hogy batman ent ült ilyen oroszlánon...amiken lehet ugrálni...épp lesben volt, és felhúzta valahogy az embert, és eldobta onnan fentről..ezt hogy lehet..simán azzal a kampókilövővel? 
Elküldve: 2009. 09. 17. 13:24
Idézet
Idézet
Kezd feldühíteni a játék...elegem van a fegyveres lopakodós részekből.Egyet elkapsz silenceddel aztán már párba mennek és szinte lehetetlen túlélni.Mindenképp észre vesznek és szitává lőnek...
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 17. 13:40
Idézet
Idézet
Idézet
Kezd feldühíteni a játék...elegem van a fegyveres lopakodós részekből.Egyet elkapsz silenceddel aztán már párba mennek és szinte lehetetlen túlélni.Mindenképp észre vesznek és szitává lőnek...
Spoiler: az a rész az igazán szívatós mikor bombákat raknak a gargoylokra így nem lehet gyorsan elmenekülni.
Elküldve: 2009. 09. 17. 13:41
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Spoiler: az a rész az igazán szívatós mikor bombákat raknak a gargoylokra így nem lehet gyorsan elmenekülni.
Amúgy igen,ott már jártam.Az a rész volt a demóba is csak ott sokkal könnyebb volt.
Ja egyébként már tölthető hozzá a DLC.
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 17. 14:19
Idézet
EZMIEZ?!?! SPOILER mentem nyugiba Batmannel mikor színes csíkok lettek a képernyőn
SPOILER
Elküldve: 2009. 09. 17. 14:41
Idézet
Idézet
EZMIEZ?!?! SPOILER mentem nyugiba Batmannel mikor színes csíkok lettek a képernyőn
SPOILER
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/

Súgó
A téma zárva.