HWSW Informatikai Kerekasztal: Batman: Arkham Asylum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Batman: Arkham Asylum

#401 Felhasználó inaktív   Lacika0001 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 08. 09:44

Sziasztok!

Lenne 2 kérdésem!

Az első: van egy Nigma fejtörő, amire nem tudok rájönni: "Dr. Crane új mélységekbe emeli a félelmet" (valami ilyesmi). Mi a megoldás? (mert ahol mozog a kérdőjel, egyik emeleten sem találok semmit /a liftaknában mászkálok/ )

A második: Hol találom pontosan a 24. Arkham krónikát?

A válaszokat előre is köszönöm!

#402 Felhasználó inaktív   bati87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 11. 23:11

Megvettem én is, nagyon jó. Most kb. 60 %-nál járok; nincs semmi story, úgyhogy Rébusz kihívásait teljesítem.
Elakadtam 1 helyen, légyszi segítsetek

Fegyház----->Őrszoba: Balra van 1 elektromos ajtó és jobbra is (az ajtón túl 1 kérdőjel amit fel kell venni). Nem tudom, h mi a baj, de a végigjátszásnál a bal oldali ajtón be lehet menni, de nekem nem lehet feltörni,nincs doboz. Hogyan tovább?!?Kép
Várom a megoldásokat, köszönöm előre isKép

#403 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 00:08

Idézet

Sziasztok!

Lenne 2 kérdésem!

Az első: van egy Nigma fejtörő, amire nem tudok rájönni: "Dr. Crane új mélységekbe emeli a félelmet" (valami ilyesmi). Mi a megoldás? (mert ahol mozog a kérdőjel, egyik emeleten sem találok semmit /a liftaknában mászkálok/ )

1.: nem tudom pontosan, a liftek körül valahol van azt hiszem egy titkos szoba (vagy inkább lyuk) valahol.
2: elvileg Batman magától jön rá, hogy ki igazából aki gyilkolja a betegeket, oda kell menned ahol utoljára találkoztál vele de Spoiler: [background=#999999" class="Apple-style-span]az igazgató az, oda menj ahol megmentetted, Clayface (az alakváltó fickó) mellé és ott kell scannelni a padlót.[/font]

#404 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 06:57

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Lenne 2 kérdésem!

1.: nem tudom pontosan, a liftek körül valahol van azt hiszem egy titkos szoba (vagy inkább lyuk) valahol.
2: elvileg Batman magától jön rá, hogy ki igazából aki gyilkolja a betegeket, oda kell menned ahol utoljára találkoztál vele de Spoiler: [background=#999999" class="Apple-style-span]az igazgató az, oda menj ahol megmentetted, Clayface (az alakváltó fickó) mellé és ott kell scannelni a padlót.[/font]
1. A legalsó lifthez kell menned és a lift fölött (ami talán működőképtelen) és van ott egy szellőző nyílás ott kell bemenned és ott lesz egy kis szoba amit le kell fényképezni.
2. Én az alakváltót fényképeztem le és úgy sikerült.

#405 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 06:58

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Lenne 2 kérdésem!

1. A legalsó lifthez kell menned és a lift fölött (ami talán működőképtelen) és van ott egy szellőző nyílás ott kell bemenned és ott lesz egy kis szoba amit le kell fényképezni.
2. Én az alakváltót fényképeztem le és úgy sikerült.
Elfelejtettem, de ha nem találod meg akkor írd be a youtube.com-ra ezt batman arkham asylum riddler intensive treatment ez csak egy példa.

#406 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 12. 19:02

Végig vittem o.O. Hát én aztgondoltam méregcsók után még lesz egy csomó minden és kicsit meglepett, hogy már vége van. Annyira jó játék, hogy ezt holnap újra is kezdem. :Đ
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#407 Felhasználó inaktív   bati87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 09:33

Megvettem én is, nagyon jó. Most kb. 60 %-nál járok; nincs semmi story, úgyhogy Rébusz kihívásait teljesítem.

++++++++++++++++++++

1. Miuátn leállítottam a szivattyúkat, azután nincs feleadat, miért? MOst kell begyújteni a sok Rébusz kihívásokat vagy megint bug?!?
++++++++++++++++++++++++++

2.Fegyház----->Őrszoba: Balra van 1 elektromos ajtó és jobbra is (az ajtón túl 1 kérdőjel amit fel kell venni). Nem tudom, h mi a baj, de a végigjátszásnál a bal oldali ajtón be lehet menni, de nekem nem lehet feltörni,nincs doboz. Hogyan tovább?!?/images/smiles/033.gif
Várom a megoldásokat, köszönöm előre isKép. Ezt azután csináltam, hogy nincs feleadat és elkezdtem összegyújtögetni a Rébuszokat.
KépHELP MEKép
/images/smiles/026.gif

#408 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 12:14

Idézet

++++++++++++++++++++

1. Miuátn leállítottam a szivattyúkat, azután nincs feleadat, miért? MOst kell begyújteni a sok Rébusz kihívásokat vagy megint bug?!?
++++++++++++++++++++++++++

2.Fegyház----->Őrszoba: Balra van 1 elektromos ajtó és jobbra is (az ajtón túl 1 kérdőjel amit fel kell venni). Nem tudom, h mi a baj, de a végigjátszásnál a bal oldali ajtón be lehet menni, de nekem nem lehet feltörni,nincs doboz. Hogyan tovább?!?/images/smiles/033.gif
Várom a megoldásokat, köszönöm előre isKép. Ezt azután csináltam, hogy nincs feleadat és elkezdtem összegyújtögetni a Rébuszokat.
KépHELP MEKép
/images/smiles/026.gif
Az első kérdésedre tudok válaszolni. Ki kell menni a szivattyúktól van középen egy tér és Joker oda fog küldeni egy Titánnal belőtt rabot meg még azon kívül sok rabot.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#409 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 15. 11:05

GOTY kiadás érkezhet!

#410 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 22:30

Egy kis segítség kellene...
Olyan gondom akadt, hogy le szeretném szedni Liveról a DLC-t de sem úgy. hogy belépek a játékba és onnan próbálom leszedni, sem a gépre telepített kliens segítségével. Kért valami hotfix frissítést, föltettem a decemberit, most fölkerült rá az SP3, illetve ennek a hotfixnek a januári frissítése és így sem engedi.
Valami ötlet?

#411 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 11. 22:18

Hello!

Na szóval ma raktam föl a játékot és Errort írt:"SecuLauncher: failed to start application.[9000]" Mi lehet a gáz? most Win XP van fönt és kb 1 hete Win 7 alatt még ment.

ui.: a játék nem eredeti, de azért lécci kíméljetek meg a "vedd meg" válaszoktól

#412 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 02. 11. 22:34

Idézet

Hello!

Na szóval ma raktam föl a játékot és Errort írt:"SecuLauncher: failed to start application.[9000]" Mi lehet a gáz? most Win XP van fönt és kb 1 hete Win 7 alatt még ment.

ui.: a játék nem eredeti, de azért lécci kíméljetek meg a "vedd meg" válaszoktól

Tessék , de máskor inkább másik fórumon kérdezősködj.
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#413 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 11. 22:40

Idézet

Idézet

Hello!

Tessék , de máskor inkább másik fórumon kérdezősködj.
Pont az elöbb találtam meg én is de azért köszi. Ígérem mostantól jó fiú leszek és nem írok ide ilyeneketKép

#414 Felhasználó inaktív   jacksperrow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 15:27

Helló! Kép
Elakadtam a játékban még az eleje fele, pontosabban 16%-nál, amikor valami könyvet kell megkeresni, de nem találom sehol.
Valaki leírná hogy merre keressem? Előre is kössz.:Đ

#415 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 16:21

Idézet

Helló! Kép
Elakadtam a játékban még az eleje fele, pontosabban 16%-nál, amikor valami könyvet kell megkeresni, de nem találom sehol.
Valaki leírná hogy merre keressem? Előre is kössz.:Đ
Könyvtárban vagy? ha igen akkor keresd az ujjlenyomatokat.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#416 Felhasználó inaktív   I 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 10:47

Sziasztok!

Valaki megtudná mondani nekem, hogy hogyan kell "repülni" Batmannel? Még csak ott járok, mikor Joker elárasztotta mérgesgázzal valami zuhanyzót. A végigjátszásokból láttam, hogyan kéne, de ha folyamatosan nyomom a sapce-t, akkor elkezd a csapkodni a kezével, mint valami madár.Kép Előre is köszi a választ.

Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD

#417 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 10:55

Idézet

Sziasztok!

Valaki megtudná mondani nekem, hogy hogyan kell "repülni" Batmannel? Még csak ott járok, mikor Joker elárasztotta mérgesgázzal valami zuhanyzót. A végigjátszásokból láttam, hogyan kéne, de ha folyamatosan nyomom a sapce-t, akkor elkezd a csapkodni a kezével, mint valami madár.Kép Előre is köszi a választ.
fuss neki a perem szélének ahol állsz és akkor nyomd meg a space-t...nekem mentKép

#418 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 11:02

De csak valahonnan leugorva tudsz elkezdeni repülni am ez inkább csak siklás.

#419 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 11:29

Melyik árruházból tudnám beszerezni?
Szülinapomra kértem, és ezt jó lenne megtudni... előre is köszi!Kép
Kép

#420 Felhasználó inaktív   I 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 11:36

Köszi a válaszokat, nem sikerült siklani, helyette valahogy egy nagyott ugrott.Kép De az a lényeg, hogy sikerült.

Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.