HWSW Informatikai Kerekasztal: Madden NFL 08 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Madden NFL 08

#41 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 15. 21:27

Idézet

öhm...köszi a linket de én nekem nincs rá ennyi pénzem:D:$ am én benne lennék a bajnokságban...csak ugye ps2n nyomnám és valszeg kalózváltozatban...
Akkor vhogy szerezd be PC-re.Máshogy sztem nem menne...
Remélem megoldod vhogy ^^
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#42 Felhasználó inaktív   yoki 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 15. 21:30

újjabb problémaKép a gép nekem csak a net miatt van...nem hiszem hogy futna rajta...:Đ

#43 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 21:32

Idézet

újjabb problémaKép a gép nekem csak a net miatt van...nem hiszem hogy futna rajta...:Đ
Ment kettő privi is.

#44 Felhasználó inaktív   yoki 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 15. 21:41

Nem futna a játék....:Đ
am én azért is vettem ps2-t mert azt nem kell felújjítani csak megszerezni a játékot betenni és nyomni...a gépet meg legalább 2 havonta újjítani kell ha minden új gamet el akarok indítani...

#45 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 22:27

Idézet

a gépet meg legalább 2 havonta újítani kell ha minden új gamet el akarok indítani...
Már bocs,de ez nagyon nem így van:)Az enyém már 2 éves,ugyan egy Crysis nem fut rajta maxon,de a többség igen.Csak okosan kell összerakni...Ez az egész egy tévhit,h 2 havonta kell új cucc belr.De most ebbe nem megyek bele,mert OFF és nem is szeretnék vitázni.

De ha a gépeden nem menne,akkor sajnálom.
A többiek,akik akarnak nyomulni,meg aktivizálják magukatKép

#46 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 17:17

Idézet

Idézet

a gépet meg legalább 2 havonta újítani kell ha minden új gamet el akarok indítani...
Már bocs,de ez nagyon nem így van:)Az enyém már 2 éves,ugyan egy Crysis nem fut rajta maxon,de a többség igen.Csak okosan kell összerakni...Ez az egész egy tévhit,h 2 havonta kell új cucc belr.De most ebbe nem megyek bele,mert OFF és nem is szeretnék vitázni.

De ha a gépeden nem menne,akkor sajnálom.
A többiek,akik akarnak nyomulni,meg aktivizálják magukatKép
nekem a hét nagy része jó szóval úgy kéne egyeztetni hogy mindenkinek jó legyen(nekem kalóz van nemtudom gond-e)

nem akarok nagyzolni csak nekem tátva maradt a szám ettől a stat-tól(4x4 preces negyed, 70-14)
itt és itt

I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!

#47 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 20:02

Idézet

nekem a hét nagy része jó szóval úgy kéne egyeztetni hogy mindenkinek jó legyen(nekem kalóz van nemtudom gond-e)

nem akarok nagyzolni csak nekem tátva maradt a szám ettől a stat-tól(4x4 preces negyed, 70-14)
itt és itt
A linkek nem jók.És igen,megoldható a kalóz verzióval is...
Privit megkaptad?peterpal,droverflow,seci,zero0.Elsősorban titeket kérdezlek!!!K2 visszaigazolta,h benne van.

#48 Felhasználó inaktív   DrOv3rfl0w 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 04:04

Idézet

Idézet

itt és itt
Privit megkaptad?peterpal,droverflow,seci,zero0.Elsősorban titeket kérdezlek!!!K2 visszaigazolta,h benne van.
Szép a stat. Milyen fokozaton tolod? Sajnos egyébként a PC verzióban még All-Pro fokozaton is könnyen megvan a hosszú passz Kép Ezért a CPU elleni játék hamar unalmassá válik. De ezért van benne multi részKép

#49 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 15:27

Idézet

Idézet

Idézet

itt és itt
Szép a stat. Milyen fokozaton tolod? Sajnos egyébként a PC verzióban még All-Pro fokozaton is könnyen megvan a hosszú passz Kép Ezért a CPU elleni játék hamar unalmassá válik. De ezért van benne multi részKép
all-pro-n jáccok,de valóban csak kell egy gyors WR és kész a 70-100 yardos TD.de multiba sem sokkal nehezebb,mármint én játszottam jópár emberrel akiknél ugyanúgy bejöttek a hosszú passzok(bár lehet ha valaki rud bánni a CB,FS ekkel akkor lehet nem jönnének be)

a bajnoksággal kapcsolatban nekem a péntek,szombat az mindíg tuti a hétköznapok meg változnak nem tudom mikor lesznek edzéseim.

#50 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 23:07

Kép
(picture made by:drip)

Jó estét,jó szurkolást!
És igen,megrendezésre kerül az első GK Bowl.Nem kis szervezési és egyeztetetési munka után,végre valahára....itt van!Jövő héttől veszi majd kezdetét a bajnokság.A lebonyolítása viszonylag egyszerű lesz.Kettő darab 4 fős csoport lesz(A;B),a csoporton belül mindenki játszik mindenkivel oda-vissza vágós alapon.Ez 6 meccset jelent majd fejenként a csoportban.A csoport meccsek után a csoport elsők játszanak a csoport másodikokkal a döntőbe jutásért.Ott pedig hatalmas csata után(remélem),eldől majd,hogy ki nyeri az első GK bajnokságot!

A csoportok:
- A csoport : Urahara,K2,Tomturbo,Wolf
- B csoport: Peterpal,Zero0,Droverflow,Drip

(Kérek mindenkit,h majd vegye fel a csoportellenfeleit msn-en a gyorsabb megbeszélés érdekében.Persze ha még nincsenek fent)

Fontos tudnivalók:
- Mindenki az alap beállítás szerinti 4x5 perces meccseket játsszon.
- A host-oló(erről később) játékos el tudja menteni a meccset,ha vmi probléma/disconnected,egyéb ok/ miatt nem tudják befejezni a meccset.
- Mindenki update-elje a játékot! Rakjuk be a lemezt(vagy mountoljuk az iso fájlt).Ekkor bejön a telepítő ablak az asztalon.Alul középen van az update gomb.Erre kattints és az 1.0-ás játékodból lesz 4.0-ás.
- Mindenki töltse le ezt a Roster-t.Majd másolja a C:Documents and Settings-DokumentumokMadden NFL 08Rosters mappába.Ez az idei igazolásokat és értékeket varázsolja a játékba.Játékon belül a főmenüben tölthetjük be.Alul Menu->File->és a roster típusú fájlt töltsük be.
- Megszakított meccsek folytatása:ezeket a mentéseket is ugyanott kell betölteni,mint a roster-t.
- Host:Play Online->Network Game->Host Internet.A másik játékosnak meg értelemszerűen az utolsó lépés a Join Internet.Ide viszont be kell írnia a Host-oló játékos IP címét.
- A megfelelő FPS szám elérése érdekében erősen ajánlott minden grafikai beállítást medium-ra venni és 800x600-ra a felbontást.Máskülönben élvezhetetlenül akadozni fog a játék.
- A pontozás a szabványos NFL rendszerben zajlik.Tehát győzelem-vereség-döntetlen (csoportmeccsek után pl. 4-2-0).
-És végül a legfontosabb.Mindenki válasszon magának egy fix csapatot!!!Ezzel a csapattal játszik majd végig,a bajnokság során.Az én választottam a Green Bay Packers.Drip csapata a Cleveland Browns.

Nagyjából ennyi lenne,amit így elsőre tudni kell.A meccs eredményeket majd írjátok a fórumba.Kép nem kell a végeredményről,de aki nem akar utólag bonyodalmat,az a biztonság kedvéért csináljon képet.
A meccsekkel mindenki haladjon,játssza le őket.Ne várakoztassunk meg másokat.
Remélem jól sikerül ez a kis bajnokság és felkelti még pár ember érdeklődését.Így,ha lesz következő,akkor mégnagyobb létszámmal rendezhessük meg !
Eredményes és élvezetes játékot kívánok mindenkinek!

Ha vmi nem egészen tiszta vagy nem vagy benne biztos,akkor nyugodtan kérdezzKép

#51 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 15:46

Idézet

a bajnoksággal kapcsolatban nekem a péntek,szombat az mindíg tuti a hétköznapok meg változnak nem tudom mikor lesznek edzéseim.
Veled egy csoportba vagyok! Kérlek vegyél velé MSN-re vagy xfire-re. Vagy itt is megbeszélhetjük, ha holnpaután szombaton ráérsz, lezavarhatjuk a meccsünket... (Droverflowot is kérem lépjen kapcsolatba velem Kép)

Szerk.: Én a Dolphinsszal leszek! (stipistopi).

#52 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 29. 16:00

Idézet

Kép
(picture made by:drip)

Király lett a kép:D
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#53 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 29. 16:05

---Szóval... Nálam mindenki fenn van már, aki a csapatomban van, K2, téged viszont arra kérnélek, hogy méltóztass majd visszajelezni. Köszönöm.---

"Samba, Samba, Olé, Olé!"... Én a Cardinalst szeretném magamnak, mert ott van Fitzgerald, akinek az arca lazán teríti be a pályát... LOL.

#54 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 16:11

Idézet

Ez drip érdemeKépKép

De megkérek mindenkit,h akinek tud,szóljon...nem mindig van a főoldalon a topik.

#55 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 20:31

Idézet

Idézet

Ez drip érdemeKépKép

De megkérek mindenkit,h akinek tud,szóljon...nem mindig van a főoldalon a topik.
Rendben, drip-pel lebeszéltem és holnap lezajlik az első meccs! peterpal Doplhins - drip Browns Kép.

Roster tökéletesen működik...

#56 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 21:52

Idézet

Rendben, drip-pel lebeszéltem és holnap lezajlik az első meccs! peterpal Doplhins - drip Browns Kép.

Roster tökéletesen működik...
Helyes.Valahol el kell kezdeni:)

De megkérek mindenkit,h Válasszon csapatot!!!! K2,Tomturbo,zero0,Droverflow.És ha a héten/hétvégén még nem is,de jövő héten kezdje el mindenki lejátszani a meccseit.Kép

#57 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 22:19

Eagles...szoval nekem a holnap(péntek)a jó meg talán szombat késő délután de vasárnap senki se számítson (rám és valőszínőleg egymásra sem)mert ugya SupaBowl.

xfire-m:cr00t - sajnos én nem tudok felvenni senkit mert mindíg ugyan azt a srácot veszi fel úgyhogy megkérem azt aki velem(ellenem jáccik) aqz vegyen fel.

PS:milyen nehézségi szinten játszunk?kérdezem itt a főszervezőt mert nem mind1 h láma vagy all-madden en.

#58 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 22:26

Idézet

Eagles...szoval nekem a holnap(péntek)a jó meg talán szombat késő délután de vasárnap senki se számítson (rám és valőszínőleg egymásra sem)mert ugya SupaBowl.

xfire-m:cr00t - sajnos én nem tudok felvenni senkit mert mindíg ugyan azt a srácot veszi fel úgyhogy megkérem azt aki velem(ellenem jáccik) aqz vegyen fel.

PS:milyen nehézségi szinten játszunk?kérdezem itt a főszervezőt mert nem mind1 h láma vagy all-madden en.
A meccseket a csoportellenfeleiddel beszéld meg.De sztem a leggyszerűbb msn-en.
Vasárnap este lesz a SB.Az előtte lévő egész nap szabad =).

Én All-Pro-n játszok....De akkor meccs előtt egyeztessetek.És ha nincs mindkettőtöknek szupergyors internete,akkor a graf.-ot vegyétek vissza mediumra...mindennél :Đ

#59 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 23:10

A csoport: B csoport:
-Urahara (Cardinals) -Peterpal(Dolphins)
-K2 (Jaguars) -Zero0 (Eagles)
-Tomturbo (Titans) -Droverflow (Patriots)
-Wolf (Packers) -Drip (Browns)

Urahara - K2 Peterpal - Zero0
K2 - Urahara Zero0 - Peterpal
Tomturbo - Wolf Droverflow - Drip
Wolf - Tomturbo Drip - Droverflow
Urahara - Tom Peterpal - Droverfl.
Tom - Urahara Droverfl. - Peterpal 75-7
K2 - Wolf Drip - Zero0
Wolf - K2 Zero0 - Drip
Urahara - Wolf Peterpal - Drip 7-31
Wolf - Urahara 37-7 Drip - Peterpal 63-7
Tom - K2 75-56 Zero0 - Droverflow
K2 - Tom 38-21 Droverflow - Zero0

Ezek lennének a meccsek.Majd a beérkező eredményeket beleszerkesztem és a tabellát is ide rakom majd vhova...

#60 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 13:02

Holnap köv meccs én vs. droverflow. Táblázat szuper lett!!!!

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.