Need for Speed: Shift
#222 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 18. 07:42
Idézet
Lehet azért jókat csapatni benne!

Elküldve: 2009. 09. 18. 08:20
Idézet
Idézet

Aki ezt felvette..tök jól megy..én mégtöbbet vagyok füvön
de hogy csinálja? vagy ez a Zonda hatása?
Én megvettem az Evo-t...de az is egy ratyi (
kézifék a trükk?
Playstation 3 60 GB
PSN ID : juhaszroli
Elküldve: 2009. 09. 18. 08:29
Idézet
Idézet
Idézet

S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 18. 08:30
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2009. 09. 18. 08:50
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
#227 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 18. 10:17
készítők logikáját nem értve...aki kormánnyal nyomja és szenved, az essen neki a tuningnak. (válaszd ki az irányítás beállításoknál a kormányod típusát, 1-26-ig)
setup: főként a kormányzárási szöget állítsátok, én-25-re állítottam, a kerékdőlés elől 3,6 fok, hátul 2,4 fok, fékerőeloszlás 58-42, a rugókat közepes értékre, a guminyomást közepes értékre, a szárnyat a legmeredekebbre, a hasmagasságot közepesre (ne használd minimumon, mert leér a fenéklemez hepe-hupás úton és csúszni fog féktávon), a csillapítókat pedig ízlés szerint, ahogyan a váltót, diffi zárat stb.-it. csillapaítóknál, ha azt akarod, hogy ne vágjon ki a kerékvető a fűre, akkor kicsit puhábbat használj berugózásnál, (hatására megnő a féktáv) ha annyira agresszívan nem használod a kerékvetőket, akkor keményíts a gyors berugózáson illetve kirugózáson, így lerövidítheted kicsit a féktávot. persze minden pályára más-más beállítás kell, spaban pl nyújts meg a váltó áttételeket, zárd keményen a diffit, csökkentsd a leszorítóerőt, és mindenekfelett figyelj a féktávra.
kb. ezekkel "normálisabban" irányítható, de még mindig árkád és agysejt romboló.
szerk: ez egy 4×4-es mitsubishi beállítása (nekem, de még ez is hemzseg a paranormális dolgoktól), "elvileg" minden autó másképp viselkedik.
Elküldve: 2009. 09. 18. 14:04
Sikerült kezelésbe venni minden kocsit!!!
Belső nézettel a legjobb ))
Audi S3....csudajó....első futamon BMW M3-al 3. helyen végeztem...és annyi hogy belső nézeten volt
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2009. 09. 18. 15:19
Na megjelent pc-re a demó.Live-ra is jöhetne már...
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 18. 15:40
2-től játszom..és nem unom....van egy fulltuningos M3 E96-on...valami elképesztő, amit az tud

Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2009. 09. 18. 16:55
Ma adtam egy második esélyt a cuccnak. A laggolást végre sikerült megoldanom, egyszerüen leszedtem a codek packot és az alaplapi NV-s drivereket ( csak ethernet maradt a többi alap Vistás). Most 2xAA-val folyamatosan fut. Irányítást is sikerült belőnöm, lehet túl érzékeny volt. Most kevésbé csúszik az autó, sokkal vezethetőbb. Skyline R-34-et egész jól tudom már terelgetni. Csak driftelni kellene megtanulni mert ez így nagyon kaki. Most a játék összeségében 7,8/10 nálam.
98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.
Elküldve: 2009. 09. 18. 16:59
Idézet
Ma adtam egy második esélyt a cuccnak. A laggolást végre sikerült megoldanom, egyszerüen leszedtem a codek packot és az alaplapi NV-s drivereket ( csak ethernet maradt a többi alap Vistás). Most 2xAA-val folyamatosan fut. Irányítást is sikerült belőnöm, lehet túl érzékeny volt. Most kevésbé csúszik az autó, sokkal vezethetőbb. Skyline R-34-et egész jól tudom már terelgetni. Csak driftelni kellene megtanulni mert ez így nagyon kaki. Most a játék összeségében 7,8/10 nálam.
Hol állítottad be?
A tuning résznél?
Mert ott nekem még egy csomó lakat alatt van
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2009. 09. 18. 17:53
Idézet
Idézet
Hol állítottad be?
A tuning résznél?
Neeem. A gamepadom beállítására gondoltam. Túl érzékeny volt a kormányzás. Tuning menüben csak leszorítóerőt növeltem meg minden kocsimnál. Részletesebben még nem merültem bele.
98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.
Elküldve: 2009. 09. 18. 18:23
nos kipróbáltam a demót(amit mától elérhető). nos ez egy sz*r. te úristen
ez milyen má' kanyarodni se lehet...és ne hogy bemesélje nekem valaki hogy egy 320-as BMW-vel csak driftelve lehet bevenni a kanyart! pedig kikapcsóltam minden segítőt! ha vissza jöttem gyúrásból megpróbálom jobban beállítani de nem hiszem hogy sok(k) hatása lesz...

#235 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 18. 19:54
Idézet
Idézet
Hol állítottad be?
A tuning résznél?
Neeem. A gamepadom beállítására gondoltam. Túl érzékeny volt a kormányzás. Tuning menüben csak leszorítóerőt növeltem meg minden kocsimnál. Részletesebben még nem merültem bele.
#236 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 18. 19:57
Idézet

Elküldve: 2009. 09. 18. 20:35
Idézet
driftnél kapcsold ki a stabilitást, a kipörgésgátlót és úgy próbálkozz. ajánlatos a fékpedál érzékenységet a lábad méretére állítani
illetve nagyon óvatosan nyomogatni...csak éppen hogy...lehelet finoman. (még így is veszélyes nagyon, de már voltam első versenyeken
)

Elküldve: 2009. 09. 18. 20:38
Kérdés: Mennyire gépigényes?
Mármint, általánosságban mi kell a max-hoz?
Sajnos a Vinyóim nincsenek itt szal a teljeset nem tom felrakni, de a Demó az elvileg nagyon neccesen, de elfér...Nemsoká lejön...

RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Elküldve: 2009. 09. 18. 20:58
Idézet
Sajnos a Vinyóim nincsenek itt szal a teljeset nem tom felrakni, de a Demó az elvileg nagyon neccesen, de elfér...Nemsoká lejön...

Elküldve: 2009. 09. 18. 21:00
Idézet

- Pentium 4 3.2 GHz (3.4 GHz Vista esetén)
- 1GB RAM (2GB Vista esetén)
- 256MB grafikus kártya RAM Pixel Shader 3 támogatással (PCI-Ex)
- 10GB szabad lemezterület
- Windows XP SP3 vagy Vista SP1
- 8x DVD meghajtó
- Intel Core 2 Duo 2.5 GHz vagy AMD 64 X2 2 GHz
- 2GB RAM (3GB Vista esetén)
- 512MB grafikus kártya Pixel Shader 3 támogatással (PCI-Ex)
- 10GB szabad lemezterület
- Windows XP SP3 vagy Vista SP1
- 8x DVD meghajtó
Nem lesz vele problémád
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!