Need for Speed: Shift
Elküldve: 2009. 09. 27. 18:02
A játékban van kétszemélyes mód? Úgy értem egy TV-n osztott képernyőn lehessen versenyezni.
Elküldve: 2009. 09. 27. 18:03
Idézet
A játékban van kétszemélyes mód? Úgy értem egy TV-n osztott képernyőn lehessen versenyezni.
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 27. 18:17
Most jövök rá, hogy ezek az ívek semmit sem érnek, max annyit, h tudd h mostmár késő fékezni
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"
Elküldve: 2009. 09. 27. 20:06
Idézet
Most jövök rá, hogy ezek az ívek semmit sem érnek, max annyit, h tudd h mostmár késő fékezni
Elküldve: 2009. 09. 27. 20:54
Srácok, a Works Restricted Competition verseny típusra milyen autót kell vennem hogy indulni tudjak rajta? (4. szinten van ez a verseny típus)

Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
- Stephen King -
- Stephen King -
Elküldve: 2009. 09. 27. 20:55
Idézet
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2009. 09. 27. 20:58
Idézet
Srácok, a Works Restricted Competition verseny típusra milyen autót kell vennem hogy indulni tudjak rajta? (4. szinten van ez a verseny típus) 

Elküldve: 2009. 09. 27. 21:05
Idézet
Idézet

- Stephen King -
- Stephen King -
Elküldve: 2009. 09. 27. 21:07
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 09. 27. 21:10
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

- Stephen King -
- Stephen King -
Elküldve: 2009. 09. 27. 21:32
Multkor írtam,hogy első pillantásra nem jött be a játék.Na adtam még 1 esélyt : nem bántam meg.Nagyon jó kis játék lett ez,mindennel ki vagyok békülve KIVÉVE : a vizuális tuning ritka fos lett.Lenne pár kérdésem : a felniket lehet színezni ? a gyártó matricákat ( 5zigen,brembo stb..) lehet színezni ? Tükrözni sem lehet ... kár ezekért.Elég jól haladok,meghívásos versenyből kaptam most egy Bugatti Veyronosat,ami piszoknehéz a számomra,egy kicsit fel is hergelt a délután,szal inkább abbahagytam.Jó kis játék lett ez,leköt majd egy ideig

Elküldve: 2009. 09. 27. 21:36
Idézet
Multkor írtam,hogy első pillantásra nem jött be a játék.Na adtam még 1 esélyt : nem bántam meg.Nagyon jó kis játék lett ez,mindennel ki vagyok békülve KIVÉVE : a vizuális tuning ritka fos lett.Lenne pár kérdésem : a felniket lehet színezni ? a gyártó matricákat ( 5zigen,brembo stb..) lehet színezni ? Tükrözni sem lehet ... kár ezekért.Elég jól haladok,meghívásos versenyből kaptam most egy Bugatti Veyronosat,ami piszoknehéz a számomra,egy kicsit fel is hergelt a délután,szal inkább abbahagytam.Jó kis játék lett ez,leköt majd egy ideig 

Amikor ottvagy, hogy színezel akkor ki lehet választani, hogy most éppen mit szinezzen...6-os 7-es...8-as 9-es...

RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Elküldve: 2009. 09. 27. 21:55
Idézet
Idézet

Amikor ottvagy, hogy színezel akkor ki lehet választani, hogy most éppen mit szinezzen...6-os 7-es...8-as 9-es...

szerk:most olvastam,hogy hivatalos fórumon is ezeket hiányolják.Ezekszerint mégsem lehet.
#374 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 28. 11:28
tegnap végre meg könyebbültem: uninstalláltam az ea szimulátorját! ! ! 

https://forum.hwsw.h...default/035.gif

Elküldve: 2009. 09. 28. 12:37
Idézet
Idézet
Itt a kutya elásva. Nekem már az is szimulátoros, ami jól adja vissza a kocsi úttal való kölcsönhatását. Ha nincs benne gumikopás? Lesz.rom.... Persze belátom hogy egy "sima de valószerű vezethetőség" még nem szimulátor.
De pl ilyen a dirt2. Számít benne sokminden, de pl gumikopás nem
Mégis valld be te is: b.szott élvezetes stuff lett.

Ettől már lehet bonyolultabb, azálta szimulátorosabb egy Forza, amiben elég sok állítási lehetőség van, számol sokféle baromságot (többek között gumikopást is) no ez már szimulátor a javából... mégis, nem tökéletes.
Az igazán tökéletes az a szimulátor, ami minden telemetria mellett a testednek is átadja azt amit látsz. Érzed a kanyarokat, a fékerőt, a gázadást.... de erre kinek van lehetősége, pénze?
nem tudom miért hiszitek azt, hogy csak a szimekért rajongok és mindent ahhoz hasonlítok. ez tévhit. sokan elszálltak itt a szimes jelzővel, de higyjétek el ez max csak parasztvakítás, s engem k-ra hidegen hagy, ki-mivel játszik, az a lényeg, hogy kikapcsoljon nem? viszont ha valaki szimnek titulál egy eccerű autós játékot, azon fent akad a szemem. mentem komoly szimmel és ma is megyek hetente legalább 1 versenyt + a felkészülés 1-2 hét (1 versenyre), és lehet, hogy kiesel az első kanyarban. nem, nincs újrakezdés, ahogyan a valóságban sem. ha szimmel játszol egy komolyabb ligában, ott meg vannak a valós szabályok, és a nézőpontod is 360 fokos fordulatot vesz az adott -nevezzük- szimulátortól. nincsenek ballépések, benézések, elb@szások, ha a mögötted jövő gyorsabb, el fog menni melletted és el kell engedned. nem-nem adod fel -azt csak a lányok szokták- hanem nyomod tovább, mert létezik olyan, hogy csapatverseny és a társadat szívatod, ha feladod, még akkor is ha éppen az 5. körben előztek meg és még hátravan 62. másfél órán keresztül (+ edzések, kvalifikáció, warmup, mindezt este 9-es kezdéssel) maximálisan koncentrálnod kell, mert annyira összeszokott a társaság, hogy tizedek döntenek, úgy, mint a valóságban. ha benézel egy kanyart és a gumifallal próbálsz zöld ágra vergődni, nincs reset és hasonló ostobaságok. ott maradsz amíg a verseny véget nem ér. jobb esetben csak egy egyszerűen rádszólnak a bokszból, hogy: left tájör íz pánkcsör. oszt mi van? belassulsz, de a boxig elmész, nem kezded újra. utána elszidod a jó Istent, hogy az a k...va motec az ideális kerékdőlést és guminyomást mutatta, hogy a csába lehet deffektem? majd rájössz bákker, hogy az edzés délelött volt, a verseny pedig délután 2-kor, és reggel 21 fok volt az aszfalt hőmérséklet, délutánra pedig elérte a 24-et. elmormogsz a bajuszod alatt egy miatyánkot, amiért az imént elszidtad, majd 20 s-et állva a boxban, -amíg kicserélik a gumidat- beállítod a fékerőeloszlást, mert verseny közben az aktuális üzemi hőmérsékletről (600-900 fok) lehűlt 200-ra. (hozzáteszem, porcelánbetétes) miután ezzel végeztél nyomod kifelé, de a boxutcai limitet be kell ám tartani mert büntetést osztogatnak érte. hiába látod, hogy megy el melletted mindenki, nem nyomhatod, akkor sem ha a 14. helyre jössz vissza egy be nem tervezett kiállással. ez van. nyomod tovább.
folyt köv. mennem kell.
#376 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 28. 13:22
Idézet
És ez melyik autós szim. játék?

Elküldve: 2009. 09. 28. 13:59
Idézet
Idézet
És ez melyik autós szim. játék?

Ami izgat a Forzában az pl a drift megtanulása! Mert ott nem úgy van, mint a SHIFT-ben, hogy annak külön fizikája van...nem! Itt bizony a kocsi beállításokkal variálva, és a vezetési stílusod hozzáállásával tudsz megtanulni drfitelni. Elsőre még az is nehéz volt hogy kitegyen a kocsi seggét, no az már megy....de mindig túlkormányzom. Ez lesz majd házifeladat norb: megkeresni a megfelelő beállításokat nekem! 

És itt OFF vége...most látom hogy ez a SHIFT topik 

Elküldve: 2009. 10. 01. 08:24
No akkor ha minden igaz, na lesz LIVE-on demo.
Ez a jó hír (már kíváncsi vagyok rá nagyon)
A rossz hír az,hogy csak este tudom kipróbálni.... hosszú lesz a munkanap 

(úgyhogy ma NEM jó nekem norb! mire hazavergődöm, megfürdök, vacsi...lesz vagy 8 óra...és fáradt is leszek. Úgyhogy F3 tesztet el kell tolni)
#379 Guest__*
Elküldve: 2009. 10. 01. 08:47
Idézet

(úgyhogy ma NEM jó nekem norb! mire hazavergődöm, megfürdök, vacsi...lesz vagy 8 óra...és fáradt is leszek. Úgyhogy F3 tesztet el kell tolni)
Elküldve: 2009. 10. 01. 14:49
Idézet