HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Shift - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Shift

#361 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 27. 18:02

A játékban van kétszemélyes mód? Úgy értem egy TV-n osztott képernyőn lehessen versenyezni.

#362 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 18:03

Idézet

A játékban van kétszemélyes mód? Úgy értem egy TV-n osztott képernyőn lehessen versenyezni.
Nincs,sajnos.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#363 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 18:17

Most jövök rá, hogy ezek az ívek semmit sem érnek, max annyit, h tudd h mostmár késő fékezni
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#364 Felhasználó inaktív   Gabesz0311 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 20:06

Idézet

Most jövök rá, hogy ezek az ívek semmit sem érnek, max annyit, h tudd h mostmár késő fékezni
Ez ííígy van
gabesz0311 

#365 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 20:54

Srácok, a Works Restricted Competition verseny típusra milyen autót kell vennem hogy indulni tudjak rajta? (4. szinten van ez a verseny típus) Kép
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#366 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 20:55

Idézet

ha rajta maradsz az íven kanyarnál akkor ki lesz pipálva és lesznek olyan csillagok pl hogy 'Master all corners'
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#367 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 20:58

Idézet

Srácok, a Works Restricted Competition verseny típusra milyen autót kell vennem hogy indulni tudjak rajta? (4. szinten van ez a verseny típus) Kép
Work autót :Đ amikor vásárolsz egy kis 'w' betű van azoknál a márkáknál amik worelhetőek, szóval kiválasztod amelyik tetszik aztán felhúzol mindent maxra és ha nyomsz egy backspacet akkor 350k-ért megy a Work az autón és kész is indulhatsz :-D

#368 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 21:05

Idézet

Idézet

Work autót :Đ amikor vásárolsz egy kis 'w' betű van azoknál a márkáknál amik worelhetőek, szóval kiválasztod amelyik tetszik aztán felhúzol mindent maxra és ha nyomsz egy backspacet akkor 350k-ért megy a Work az autón és kész is indulhatsz :-D
Köszönöm szépen! Ez nekem új! Kép És azért a 350 000 $-ért miféle tuningot kap a kocsi? :)
                                 - Stephen King -

#369 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 21:07

Idézet

Idézet

Idézet

Köszönöm szépen! Ez nekem új! Kép És azért a 350 000 $-ért miféle tuningot kap a kocsi? :)
faszát, nézz meg pl egy Corvette-et :)

#370 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 21:10

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

faszát, nézz meg pl egy Corvette-et :)
Oks, ez izgalmasan hangzik! Kép
                                 - Stephen King -

#371 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 27. 21:32

Multkor írtam,hogy első pillantásra nem jött be a játék.Na adtam még 1 esélyt : nem bántam meg.Nagyon jó kis játék lett ez,mindennel ki vagyok békülve KIVÉVE : a vizuális tuning ritka fos lett.Lenne pár kérdésem : a felniket lehet színezni ? a gyártó matricákat ( 5zigen,brembo stb..) lehet színezni ? Tükrözni sem lehet ... kár ezekért.Elég jól haladok,meghívásos versenyből kaptam most egy Bugatti Veyronosat,ami piszoknehéz a számomra,egy kicsit fel is hergelt a délután,szal inkább abbahagytam.Jó kis játék lett ez,leköt majd egy ideig :Đ

#372 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 27. 21:36

Idézet

Multkor írtam,hogy első pillantásra nem jött be a játék.Na adtam még 1 esélyt : nem bántam meg.Nagyon jó kis játék lett ez,mindennel ki vagyok békülve KIVÉVE : a vizuális tuning ritka fos lett.Lenne pár kérdésem : a felniket lehet színezni ? a gyártó matricákat ( 5zigen,brembo stb..) lehet színezni ? Tükrözni sem lehet ... kár ezekért.Elég jól haladok,meghívásos versenyből kaptam most egy Bugatti Veyronosat,ami piszoknehéz a számomra,egy kicsit fel is hergelt a délután,szal inkább abbahagytam.Jó kis játék lett ez,leköt majd egy ideig :Đ
MIndent lehet amit leírtál:)
Amikor ottvagy, hogy színezel akkor ki lehet választani, hogy most éppen mit szinezzen...6-os 7-es...8-as 9-es...:-D Számokat kell nyomogatni:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#373 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 21:55

Idézet

Idézet

MIndent lehet amit leírtál:)
Amikor ottvagy, hogy színezel akkor ki lehet választani, hogy most éppen mit szinezzen...6-os 7-es...8-as 9-es...:-D Számokat kell nyomogatni:)
Nekem ott a színkeréknél a felniket nem adja ki csak : Mind,Első-Hátsó lökös,Csomagtartó,Tükrök.És a Gyártó matricákat nemtudom hogy kell színezni,és az alapméreténél csak kisebbíteni tudom,nagyobbítani nem Kép

szerk:most olvastam,hogy hivatalos fórumon is ezeket hiányolják.Ezekszerint mégsem lehet.

#374 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 28. 11:28

tegnap végre meg könyebbültem: uninstalláltam az ea szimulátorját! ! ! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/035.gif

#375 Felhasználó inaktív   Tilla25 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 12:37

Idézet

Idézet

Itt a kutya elásva. Nekem már az is szimulátoros, ami jól adja vissza a kocsi úttal való kölcsönhatását. Ha nincs benne gumikopás? Lesz.rom.... Persze belátom hogy egy "sima de valószerű vezethetőség" még nem szimulátor.
De pl ilyen a dirt2. Számít benne sokminden, de pl gumikopás nem :Đ Mégis valld be te is: b.szott élvezetes stuff lett.
Ettől már lehet bonyolultabb, azálta szimulátorosabb egy Forza, amiben elég sok állítási lehetőség van, számol sokféle baromságot (többek között gumikopást is) no ez már szimulátor a javából... mégis, nem tökéletes.
Az igazán tökéletes az a szimulátor, ami minden telemetria mellett a testednek is átadja azt amit látsz. Érzed a kanyarokat, a fékerőt, a gázadást.... de erre kinek van lehetősége, pénze?

nem tudom miért hiszitek azt, hogy csak a szimekért rajongok és mindent ahhoz hasonlítok. ez tévhit. sokan elszálltak itt a szimes jelzővel, de higyjétek el ez max csak parasztvakítás, s engem k-ra hidegen hagy, ki-mivel játszik, az a lényeg, hogy kikapcsoljon nem? viszont ha valaki szimnek titulál egy eccerű autós játékot, azon fent akad a szemem. mentem komoly szimmel és ma is megyek hetente legalább 1 versenyt + a felkészülés 1-2 hét (1 versenyre), és lehet, hogy kiesel az első kanyarban. nem, nincs újrakezdés, ahogyan a valóságban sem. ha szimmel játszol egy komolyabb ligában, ott meg vannak a valós szabályok, és a nézőpontod is 360 fokos fordulatot vesz az adott -nevezzük- szimulátortól. nincsenek ballépések, benézések, elb@szások, ha a mögötted jövő gyorsabb, el fog menni melletted és el kell engedned. nem-nem adod fel -azt csak a lányok szokták- hanem nyomod tovább, mert létezik olyan, hogy csapatverseny és a társadat szívatod, ha feladod, még akkor is ha éppen az 5. körben előztek meg és még hátravan 62. másfél órán keresztül (+ edzések, kvalifikáció, warmup, mindezt este 9-es kezdéssel) maximálisan koncentrálnod kell, mert annyira összeszokott a társaság, hogy tizedek döntenek, úgy, mint a valóságban. ha benézel egy kanyart és a gumifallal próbálsz zöld ágra vergődni, nincs reset és hasonló ostobaságok. ott maradsz amíg a verseny véget nem ér. jobb esetben csak egy egyszerűen rádszólnak a bokszból, hogy: left tájör íz pánkcsör. oszt mi van? belassulsz, de a boxig elmész, nem kezded újra. utána elszidod a jó Istent, hogy az a k...va motec az ideális kerékdőlést és guminyomást mutatta, hogy a csába lehet deffektem? majd rájössz bákker, hogy az edzés délelött volt, a verseny pedig délután 2-kor, és reggel 21 fok volt az aszfalt hőmérséklet, délutánra pedig elérte a 24-et. elmormogsz a bajuszod alatt egy miatyánkot, amiért az imént elszidtad, majd 20 s-et állva a boxban, -amíg kicserélik a gumidat- beállítod a fékerőeloszlást, mert verseny közben az aktuális üzemi hőmérsékletről (600-900 fok) lehűlt 200-ra. (hozzáteszem, porcelánbetétes) miután ezzel végeztél nyomod kifelé, de a boxutcai limitet be kell ám tartani mert büntetést osztogatnak érte. hiába látod, hogy megy el melletted mindenki, nem nyomhatod, akkor sem ha a 14. helyre jössz vissza egy be nem tervezett kiállással. ez van. nyomod tovább.

folyt köv. mennem kell. :-D

És ez melyik autós szim. játék?

#376 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 28. 13:22

Idézet

GTR, GTR2, Race06, Race07, STCC, GTR Evo, GT Legends, rFactor, de a lényege a hálózati játék, bérelt serveren. :Đ (persze eredeti mindegyik, ezeket érdemes beszerezni, aki egy kicsit is hajlik a szimek felé. mérnökök előnyben, hallod james?Kép )

#377 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 28. 13:59

Idézet

Idézet

GTR, GTR2, Race06, Race07, STCC, GTR Evo, GT Legends, rFactor, de a lényege a hálózati játék, bérelt serveren. :Đ (persze eredeti mindegyik, ezeket érdemes beszerezni, aki egy kicsit is hajlik a szimek felé. mérnökök előnyben, hallod james?Kép )
Hallom ám :-D De tudod hogy én ennyire nem rajongok a félórás kocsibeállításokért... Nekem annyi pont elég, mint a dirt-ben van. Na jó....az nem sok tényleg :) Attól lehetne egy hangyaf.sznyival komplikáltabb is....de olyant, mint a Forza3.... :) Na ott én már nem fogok annyit pöcsölni a beállításokkal az tuti! Pedig van hogy ki lehet tenni a képre a komplett (lehet nem komplett, de elég sokrétű) telemetriát....sz.rt sem értek belőle :)
Ami izgat a Forzában az pl a drift megtanulása! Mert ott nem úgy van, mint a SHIFT-ben, hogy annak külön fizikája van...nem! Itt bizony a kocsi beállításokkal variálva, és a vezetési stílusod hozzáállásával tudsz megtanulni drfitelni. Elsőre még az is nehéz volt hogy kitegyen a kocsi seggét, no az már megy....de mindig túlkormányzom. Ez lesz majd házifeladat norb: megkeresni a megfelelő beállításokat nekem! :)

És itt OFF vége...most látom hogy ez a SHIFT topik :)

Kép
Kép
Kép

#378 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 01. 08:24

No akkor ha minden igaz, na lesz LIVE-on demo.
Ez a jó hír (már kíváncsi vagyok rá nagyon)
A rossz hír az,hogy csak este tudom kipróbálni.... hosszú lesz a munkanap :Đ
(úgyhogy ma NEM jó nekem norb! mire hazavergődöm, megfürdök, vacsi...lesz vagy 8 óra...és fáradt is leszek. Úgyhogy F3 tesztet el kell tolni)

Kép
Kép
Kép

#379 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 01. 08:47

Idézet

(úgyhogy ma NEM jó nekem norb! mire hazavergődöm, megfürdök, vacsi...lesz vagy 8 óra...és fáradt is leszek. Úgyhogy F3 tesztet el kell tolni)
Kép

#380 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 14:49

Idézet

Remélem Store-on is fent lesz már ma de sajnos csak holnap fogom kipróbálni. Este foci és utána nem lesz kedvem máshoz csak az ágyhoz!

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.