HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma1 (2010) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma1 (2010)

#121 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 27. 12:06

Idézet

Mire gondolsz?
Én attól tartok hogy ugyanaz lesz mint Schumi idejében!Kép
Attól azért ne félj, nincs itt akkora különbség a csapatok között, a Brawn gyors, és erős, de a Red Bull, a Toyota, és talán már a Merci is kezd fölzárkózni izgalmas évad lesz szerintem!
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#122 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 27. 12:11

Idézet

Idézet

Mire gondolsz?
Attól azért ne félj, nincs itt akkora különbség a csapatok között, a Brawn gyors, és erős, de a Red Bull, a Toyota, és talán már a Merci is kezd fölzárkózni izgalmas évad lesz szerintem!
A Brawn-nak egy kocsija van a szezonra, ráadásul a Mercedes motorja van benne, szóval ismerik a rendszert. A Red Bull-ban Renault motor van, valamint a Ferrarinak is nemsokára érkezik meg az új fejlesztése.
Messze nincs még vége.

#123 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 27. 13:06

Idézet

Idézet

Idézet

Mire gondolsz?
A Brawn-nak egy kocsija van a szezonra, ráadásul a Mercedes motorja van benne, szóval ismerik a rendszert. A Red Bull-ban Renault motor van, valamint a Ferrarinak is nemsokára érkezik meg az új fejlesztése.
Messze nincs még vége.
En szurkolok a ferrarinak.Eddig is a kedvenc csapatom volt!Es jo lenne ha sikerulne nekik feljonni.Mert ennel sokkal tobb van abban a Ferrariban!
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#124 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 08:01

Már most vannak infók a jövő évben bevezetésre kerülő szabályokról! Az egyik hogy csökkentik az éves költségvetést, és mindenkinek ugyanannyi jut, a másik pedig a tankolás betiltása verseny közben! Erről itt egy link is!
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#125 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 05. 04. 10:01

Idézet

Már most vannak infók a jövő évben bevezetésre kerülő szabályokról! Az egyik hogy csökkentik az éves költségvetést, és mindenkinek ugyanannyi jut, a másik pedig a tankolás betiltása verseny közben! Erről itt egy link is!

Érdekes, mert a múlt héten emelték meg a költségeket. Kituggya mi jár Börni bá' fejébe soxor...:Đ

Viszont ez egy ökörség. Nekem már az idei szezonnal kapcsolatban is vegyesek az érzéseim, de ha még több ilyen szabályt hoznak...Érdekes, hogy egy Le Mans-i futamon, arra is van idő, hogy pilótát cseréljenek...

Barcelona-i nagydíjra kíváncsi vagyok, mert a Ferrarit nagyon nyomják, hogy ilyen, meg olyan jó lett. (átépítették a verdát)Még azt is elhintették, hogy a Brawn autókat is meg fogják előzni. Úgy legyen! :-D

FORZA FERRARI!!!

#126 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 04. 10:16

Idézet

Idézet

Érdekes, mert a múlt héten emelték meg a költségeket. Kituggya mi jár Börni bá' fejébe soxor...:Đ

MEgkérdezzem?
Kép
Kép
Kép

#127 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 04. 10:27

Idézet

Idézet

Idézet

MEgkérdezzem?
Jáú lenne! :-D

#128 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 07. 07:15

A Sportpályában van, de, hogy került ide, nem tudom. Oszt még át is lett nevezve...ÁÁÁÁÁÁÁÁ!

A lényeg, hogy a magyar energiaital gyártó (HELL), hivatalosan is a Williams szponzora lett! Kíváncsi vagyok, hogy a hétvégén látható lesz-e az autóikon! :Đ

#129 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 07:57

Idézet

A Sportpályában van, de, hogy került ide, nem tudom. Oszt még át is lett nevezve...ÁÁÁÁÁÁÁÁ!

A lényeg, hogy a magyar energiaital gyártó (HELL), hivatalosan is a Williams szponzora lett! Kíváncsi vagyok, hogy a hétvégén látható lesz-e az autóikon! :Đ
Ezeknek az energiaitalgyártóknak honnan a fenéből van ennyi pénzük?! Mondjuk van egy tippem: egy 70 forintos terméket 500 ftért adnak.
Azért örülök, hogy újból van egy kis magyar érdekeltség az f-1ben.

#130 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 07. 08:12

Idézet

Én neveztem át. De a dolog úgy történt hogy többen megkerestek, hogy volt 3db f'-es topik. Ezek közül a leghasználtabbat választottam ki, a többit, közmegegyezéssel töröltem. Az, hogy egy autósporttal foglalkozó topik a Sportpálya fórumban van, az szerintem rendben van, hiz ez se nem tuning, se nem szimulátor, ugye? :Đ Szóval jegyezd meg hogy itt van. A neve pedig azért lett ez (szintén nem az én ötletem, hanem közmegyegyezésre) mivel idényekre visszabontva később könnyebb lesz majd esetlegesen visszakeresni infókat. Így jövőre lesz majd Forma1 (2010) topik. Vili? Remélem érthető, és te is egyet értesz a többiekkel, akik ezt javasolták. Én jó ötletnek találtam, hát megcsináltam.
Kép
Kép
Kép

#131 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 07. 08:27

Idézet

Idézet

Én neveztem át. De a dolog úgy történt hogy többen megkerestek, hogy volt 3db f'-es topik. Ezek közül a leghasználtabbat választottam ki, a többit, közmegegyezéssel töröltem. Az, hogy egy autósporttal foglalkozó topik a Sportpálya fórumban van, az szerintem rendben van, hiz ez se nem tuning, se nem szimulátor, ugye? :Đ Szóval jegyezd meg hogy itt van. A neve pedig azért lett ez (szintén nem az én ötletem, hanem közmegyegyezésre) mivel idényekre visszabontva később könnyebb lesz majd esetlegesen visszakeresni infókat. Így jövőre lesz majd Forma1 (2010) topik. Vili? Remélem érthető, és te is egyet értesz a többiekkel, akik ezt javasolták. Én jó ötletnek találtam, hát megcsináltam.
Én ne érteném?! :-D Elsőként javasoltam az F1-es topikok összeolvasztását és az éves megkülönböztetést! :) A Sportpálya logikus, de idáig az összes F1-es topik a Társalgóban volt. Ez kb. annyira logikus, mint a Sportpálya. Fersténsztdú?:)

#132 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 07. 08:49

Idézet

Idézet

Idézet

Én ne érteném?! :-D Elsőként javasoltam az F1-es topikok összeolvasztását és az éves megkülönböztetést! :) A Sportpálya logikus, de idáig az összes F1-es topik a Társalgóban volt. Ez kb. annyira logikus, mint a Sportpálya. Fersténsztdú?:)
Hát igen. Sok topikra ráférne még a megfelelő helyére tevés. Ám ha szerinted a Sportpálya nem megfelelő, mond hol lenne jobb helye?????
Kép
Kép
Kép

#133 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 07. 09:25

Idézet

Idézet

Én ne érteném?! :Đ Elsőként javasoltam az F1-es topikok összeolvasztását és az éves megkülönböztetést! :-D A Sportpálya logikus, de idáig az összes F1-es topik a Társalgóban volt. Ez kb. annyira logikus, mint a Sportpálya. Fersténsztdú?:)
Hát igen. Sok topikra ráférne még a megfelelő helyére tevés. Ám ha szerinted a Sportpálya nem megfelelő, mond hol lenne jobb helye?????

Há' nekem bazira mindegy. :) Csak találjam meg. :) A legjobb az lenne, ha a főoldalra kiraknátok egy k...va nagy flesses bannerba, hogy ne kelljen keresgélnem!!! :) De aztán a felirat se maradjon ám le: SIM POWÁÁÁÁÁÁ!!!

#134 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 09:38

Idézet

Idézet

Idézet

Há' nekem bazira mindegy. :Đ Csak találjam meg. :-D A legjobb az lenne, ha a főoldalra kiraknátok egy k...va nagy flesses bannerba, hogy ne kelljen keresgélnem!!! :) De aztán a felirat se maradjon ám le: SIM POWÁÁÁÁÁÁ!!!
A legjobb mondjuk az lenne ha végre valahára működne a fórum keresője. Mondjuk az nem Jamestől függ.

#135 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 07. 10:22

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Há' nekem bazira mindegy. :Đ Csak találjam meg. :-D A legjobb az lenne, ha a főoldalra kiraknátok egy k...va nagy flesses bannerba, hogy ne kelljen keresgélnem!!! :) De aztán a felirat se maradjon ám le: SIM POWÁÁÁÁÁÁ!!!
A legjobb mondjuk az lenne ha végre valahára működne a fórum keresője. Mondjuk az nem Jamestől függ.
A legjobb az lenne, ha valaki rendet rakna a topikok között. Találtam olyat is, amihez 2005-ben szóltak hozzá utoljára, illetve rengeteg értelmetlen totíik is van. Ha valaki nekiesne fele ennyi topik létezne...:)

#136 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 07. 10:28

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A legjobb az lenne, ha valaki rendet rakna a topikok között. Találtam olyat is, amihez 2005-ben szóltak hozzá utoljára, illetve rengeteg értelmetlen totíik is van. Ha valaki nekiesne fele ennyi topik létezne...:)
Én megcsinálnám....nem először merült ez már fel. De aztán a régi fórumozók és a szerkesztők azt mondták (és be is láttam) hogy bármikor felelevenedhet a topik. Ki milyen jogon döntené el, hogy felesleges e vagy nem?
Kép
Kép
Kép

#137 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 07. 10:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Én megcsinálnám....nem először merült ez már fel. De aztán a régi fórumozók és a szerkesztők azt mondták (és be is láttam) hogy bármikor felelevenedhet a topik. Ki milyen jogon döntené el, hogy felesleges e vagy nem?
Akkor maradhat az ideiglenes törlés, archívumot neki! :) Ha nincs a szeme előtt, nem is vesz róla tudomást. Szal ez nem igaz. :)

#138 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 09. 07:12

A megváltást hirdeti a Brawn

#139 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 09. 08:22

Jövő hétvégén Szegeden Red Bull F1 bemutató ! Valaki esetleg meglátogatja a rendezvényt? Én 99% hogy ott leszek, ha innen a GK-ról lesz valaki még szóljon, összefuthatnánk!

#140 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 09. 09:01

Idézet

Jövő hétvégén Szegeden Red Bull F1 bemutató ! Valaki esetleg meglátogatja a rendezvényt? Én 99% hogy ott leszek, ha innen a GK-ról lesz valaki még szóljon, összefuthatnánk!
Guppi koma szegedi. Ha jól emlékszek, azt mondta ô ott lesz.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9