HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma1 (2010) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma1 (2010)

#201 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 19. 19:23

Idézet

Nem 7 lesz hanem több mivel lehet h mennek páran(szinte mindenkiKép)de jönnek újak.PL:Lotus.
Az tulzás hogy mindenki.kb 15 en jelentkeztek,abból 9 eljutott a meghalgatásig.Ezekből ki lehet emelni a USF1-et,a Manor Grand Prix-et.A Lola és a N. Technology is vissza vonta nevezést és a Prodrive is arra hajlik...
Ezek sajna majd mind a Cosworth motort használják Kép.

#202 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 14:24

Button a 8 helynél mintha sírt volna amikor a csapathoz szólt h szar a kocsi.KépDe már megkapta a csörgőkéjét és feltornázta magát a 6 helyre.

#203 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 21. 14:30

Teljesen kiábrándultam a Forma1-ből. Remélem jövőre tényleg kiszálla 8 élcsapat, mint ahogy pár napja mondták, alapítanak egy új sorozatot, ahol nem fognak ilyen költségvetési limiteket bevezetni. Bernie bekaphatja.Kép

#204 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 14:40

Ahoz Bernie nek szinte semmi köze Kép.A RedBull-osok valamit naon eltaláltak...A Renault,bmw és a mclaren hát az fűnyíró a javából Kép.A ferka is fejlődik de nem elég gyorsan.

#205 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 15:12

itt még nagy váktozások lesznek
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#206 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 16:05

http://sportgeza.hu/...akad_a_forma-1/
http://sportgeza.hu/...patokat_az_fia/

#207 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 29. 15:35

Az idei egyetlen szponzora a Bawn GP csapatnak, a Virgin nem támogatja jövőre a világbajnoki címre törő csapatot.

Richard Branson a Virgin tulajdonosa és Ross Brawn a Brawn GP vezető-tulajdonosa hosszas tárgyalás után úgy döntöttek, jövőre szétválnak útjaik. Valószínűsíthetően azért, mert az idén szerzett 6 futam győzelem és a magabiztos versenyzés hatására felmentek a reklámfelületek árai a Brawn autókon és ezt a Virgin már nem tudja, nem akarja kifizetni.

Brawn elmondta, hogy több nagy céggel is tárgyalnak a szponzorációról, de eddig egyikük sem tudta hosszú távra elkötelezni magát.
"Lehetőségünk van arra, hogy egy olyan szponzor számára biztosítsunk kedvező lehetőséget, aki három-, vagy akár öt évig marad. Tárgyalunk a lehetséges partnerekkel, de amíg nincs aláírva a papír, addig semmi sincs eldöntve. A jó szereplésnek köszönhetően viszont kedvező a helyzetünk." - mondta a csapatvezető.

Eközben megszellőztették a hírt, miszerint Richard Branson tárgyalásokat folytat az egyik új induló csapattal, a Manor F1 Team-el. Sőt azt is tudni lehet, hogy már az előszerződést is aláírták és a csapat nevében szerepelhet a Virgin név is.

forrás: PSC

#208 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 15:56

Idézet

Az idei egyetlen szponzora a Bawn GP csapatnak, a Virgin nem támogatja jövőre a világbajnoki címre törő csapatot.

Richard Branson a Virgin tulajdonosa és Ross Brawn a Brawn GP vezető-tulajdonosa hosszas tárgyalás után úgy döntöttek, jövőre szétválnak útjaik. Valószínűsíthetően azért, mert az idén szerzett 6 futam győzelem és a magabiztos versenyzés hatására felmentek a reklámfelületek árai a Brawn autókon és ezt a Virgin már nem tudja, nem akarja kifizetni.

Brawn elmondta, hogy több nagy céggel is tárgyalnak a szponzorációról, de eddig egyikük sem tudta hosszú távra elkötelezni magát.
"Lehetőségünk van arra, hogy egy olyan szponzor számára biztosítsunk kedvező lehetőséget, aki három-, vagy akár öt évig marad. Tárgyalunk a lehetséges partnerekkel, de amíg nincs aláírva a papír, addig semmi sincs eldöntve. A jó szereplésnek köszönhetően viszont kedvező a helyzetünk." - mondta a csapatvezető.

Eközben megszellőztették a hírt, miszerint Richard Branson tárgyalásokat folytat az egyik új induló csapattal, a Manor F1 Team-el. Sőt azt is tudni lehet, hogy már az előszerződést is aláírták és a csapat nevében szerepelhet a Virgin név is.
(A forrást illik oda írni!Kép)

#209 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 17:01

Idézet

Idézet

(A forrást illik oda írni!Kép)
A HELL is akart vagyis tárgyalt velük mint szponzor.

#210 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 20:45

Renault nem indulhat a következő futamon
Nagy szemétség lenne ha nem hagynák hogy Alonso induljon a hazai versenyén, ráadásul az emberek 70% miatta menne el!

#211 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 20:49

Idézet

Nagy szemétség lenne ha nem hagynák hogy Alonso induljon a hazai versenyén, ráadásul az emberek 70% miatta menne el!
Biztos, h elindul. Nem szeretnének ők elesni ennyi pénztől.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#212 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 21:03

Idézet

Ez a cikk sztem úgy baromság,ahogy van....

"...kiderült, hogy a spanyol pilóta arra gyanakodott, hogy defektje van, ám a Renault-nál erre nem reagáltak, ezzel komolyan veszélyeztették a többi pilótát is.Alonso rosszul rögzített jobb első kereke a 13. körben lerepült, ám szerencsére nem talált el senkit."

Kiállt legelőször,rosszul rakták fel neki az a fékhűtő cuccost vagymit...és miután kiment,ugyanabban a körben repült le az,és a kerék is,nem?Szval akkor hogy is hívhatták vna ki korábban?
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#213 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 26. 21:07

Azt mondják h lehet massa már ebben az évben nem is indulhat a F1-enKép. Akkor kimegy a helyére ? az a tesztpilóta?

#214 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 21:07

Idézet

"...kiderült, hogy a spanyol pilóta arra gyanakodott, hogy defektje van, ám a Renault-nál erre nem reagáltak, ezzel komolyan veszélyeztették a többi pilótát is.Alonso rosszul rögzített jobb első kereke a 13. körben lerepült, ám szerencsére nem talált el senkit."

Kiállt legelőször,rosszul rakták fel neki az a fékhűtő cuccost vagymit...és miután kiment,ugyanabban a körben repült le az,és a kerék is,nem?Szval akkor hogy is hívhatták vna ki korábban?
sztem arra gondoltak hogy le kellett volna állitani az autót a pálya szélére...alonos versenye akkor már úgyis elúszott

#215 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 21:12

Idézet

sztem arra gondoltak hogy le kellett volna állitani az autót a pálya szélére...alonos versenye akkor már úgyis elúszott
Szerintem meg amíg tud gurulni,addig inkább a box-ba jöjjön be még1x,mint hogy megálljon vhol a pályán,ahol semmit se tudnak kezdeni a problémával...legalábbis sztem Briatore is így gondolkodott.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#216 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 21:15

Idézet

Idézet

Azért büntetik, hogy már eleve kiengedték így. Már ahogy jött ki boxból látszott hogy lötyög a hűtő darab. És mire visszajött volna még a kerék is leesett ezért gondolom plusz büntetés jár.

#217 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 26. 21:36

Idézet

Idézet

Szerintem meg amíg tud gurulni,addig inkább a box-ba jöjjön be még1x,mint hogy megálljon vhol a pályán,ahol semmit se tudnak kezdeni a problémával...legalábbis sztem Briatore is így gondolkodott.
Csapatrádión akármikor szólhattak volna neki,de mivel alonso szólt vissza briatore-nak,ezért könnyen azt lehet hinni hogy el akarták hallgatni.

#218 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 27. 16:33

Az orvosok ma azt mondták h Massa egyikszeme megsérült csak nem tudják milyen mértékben.Itt

#219 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 27. 16:55

Alonso ülhet Massa Ferrarijába?

Azt mondák hogy Massa lehet nem is versenyezhet már az idénés, mivel a Renault nem tud autót biztosítani Fernandonak ezért szerződést szeg tehát szabad az út a Ferrarihoz. De Massát nagyon sajnálom.Kép

#220 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 18:54

Visszatér a német legenda: Schumi lesz Massa helyettese Valenciában!

Szerintem Schumi nagyon jól fog menni és még így is elveri Kimi-t.Kép

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.