Forma1 (2010)
#341 Guest__*
Elküldve: 2009. 10. 03. 09:37
tekintettel arra, hogy -valószínű- sokan nem nézték meg reggel, így az eredményekről majd 4 óra után konzultáljunk, de egy ilyen időmérő után milyen lesz majd a futam?
jó lesz! ! !
Elküldve: 2009. 10. 03. 10:23
Idézet
tekintettel arra, hogy -valószínű- sokan nem nézték meg reggel, így az eredményekről majd 4 óra után konzultáljunk, de egy ilyen időmérő után milyen lesz majd a futam?
jó lesz! ! !
Elküldve: 2009. 10. 03. 13:30
Formula-1: öt pilótát is hátrasoroltak, köztük Buttont
Adrian Sutilt, Rubens Barrichellót, Jenson Buttont, Sébastian Buemit és Fernando Alonsót is hátrasorolták az időmérőn elért eredményhez képest, mert nem lassítottak a sárga zászló felemelése idején.
nemzetisport.hu
Adrian Sutilt, Rubens Barrichellót, Jenson Buttont, Sébastian Buemit és Fernando Alonsót is hátrasorolták az időmérőn elért eredményhez képest, mert nem lassítottak a sárga zászló felemelése idején.
nemzetisport.hu
Elküldve: 2009. 10. 03. 13:59
Idézet
Formula-1: öt pilótát is hátrasoroltak, köztük Buttont
.... Fernando Alonsót is hátrasorolták az időmérőn elért eredményhez képest, mert nem lassítottak a sárga zászló felemelése idején.
nemzetisport.hu
.... Fernando Alonsót is hátrasorolták az időmérőn elért eredményhez képest, mert nem lassítottak a sárga zászló felemelése idején.
nemzetisport.hu
#345 Guest__*
Elküldve: 2009. 10. 04. 07:37
Ez a palik elég közeli kapcsolatban állhat a kukázással, mert sokszor emlitette a futam során.
Elküldve: 2009. 10. 04. 08:19
Személy szerint,elég vegyes érzelmeket táplálok palik iránt.az tény, hogy konyít a forma-1hez,inkább a személyísége az ami nem tetszik.nekem a kedvenc beszólása az a "csak örökölni lehet tőle a lasztit"...................?????????????
#347 Guest__*
Elküldve: 2009. 10. 04. 11:05
én forma 1-et szigorúan csak lenémítva nézek, mert pusztán a két "szakértő" hangjától eldurran a fejem! ![]()
bezzeg angliában Eddie Jordan + David Coulthard közvetít, nálunk meg egy palik + gyula páros...![]()
Elküldve: 2009. 10. 04. 11:07
Jöjjön Baumgartner norb?
Amugy gyulát én bírom de a hülye palik állandóan belefojtja a szót. Pedig gyula sokkal okosabbakat mond.
Elküldve: 2009. 10. 04. 11:14
Idézet
én forma 1-et szigorúan csak lenémítva nézek, mert pusztán a két "szakértő" hangjától eldurran a fejem! ![]()
bezzeg angliában Eddie Jordan + David Coulthard közvetít, nálunk meg egy palik + gyula páros...![]()
Am régen volt a Palikkal egy idősebb csávó. Na annak az volt a mániája hogy "úúhh, kifogyott a benzin"! Na attól készvoltam....
Elküldve: 2009. 10. 04. 12:15
Idézet
Idézet
Am régen volt a Palikkal egy idősebb csávó. Na annak az volt a mániája hogy "úúhh, kifogyott a benzin"! Na attól készvoltam....
Gunner For Life
Victoria Concordia Crescit
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Victoria Concordia Crescit KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
#351 Guest__*
Elküldve: 2009. 10. 04. 12:16
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 04. 12:25
igen az a palik.attól én is agyvérzés közeli állapotba kerülök
.igazából nem tudom,lenne-e jó közvetítő páros magyarországon.talán a Wéber Gabi és valaki mellé,mondjuk ez saját vélemény,nem kell megkövezni érte.
Elküldve: 2009. 10. 08. 14:50
Idézet
Jöjjön Baumgartner norb?
Amugy gyulát én bírom de a hülye palik állandóan belefojtja a szót. Pedig gyula sokkal okosabbakat mond.
am amíg volt német rtlünk én csak ott néztem a forma 1et. csak az volt a baj h mindig schuminak drukkoltak...
de ugye németek a németekért. legalább ők észrevettek sok mindent, nem úgy minta se lát se hall palik.
bár tényleg olyan szar h már nézni kell

Elküldve: 2009. 10. 08. 15:18
Idézet
igen és az is biztos, hogy Raikönnen, nem megy a Toyotához, legalábbis azt nyilatkozta, hogy kis csapat szóba sem jöhet, csak versenyképes autóba ül bele.
Elküldve: 2009. 10. 08. 15:47
Idézet
Idézet
igen és az is biztos, hogy Raikönnen, nem megy a Toyotához, legalábbis azt nyilatkozta, hogy kis csapat szóba sem jöhet, csak versenyképes autóba ül bele.
Ferrarinál van a legtöbb pénz de olyan rosszul rakták össze az autót hogy szinte nem is nyertek futamot.
Ez a véleményem.
Elküldve: 2009. 10. 08. 15:54
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 09. 16:04
Idézet
Idézet
kis csapat, de hogy versenyképes lenne, azt erősen vitatnám.
Elküldve: 2009. 10. 09. 17:05
Idézet
Idézet
Idézet
kis csapat, de hogy versenyképes lenne, azt erősen vitatnám.
Evil is powerfull, but courage is solid.
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
PSN ID: napPALI91

Súgó
A téma zárva.