HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma1 (2010) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma1 (2010)

#881 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 25. 17:53

Idézet

Idézet

Lesz itt bünti kérem szépen..
Nem is ártana...rohadt csalosok
Kaptak is pénzbüntetést,de a pilótákat nem bűntedték.

#882 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 18:44

Én már csak vállat vontam. Minek felháborodni? Ez náluk már hagyomány.

#883 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 18:51

Első körben 100.000 dollár büntetést kaptak... Jelenésük lesz az FIA előtt is.

#884 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 19:02

Idézet

Első körben 100.000 dollár büntetést kaptak... Jelenésük lesz az FIA előtt is.
Én is msot olvastam.Akit érdekel.Klikk

#885 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 25. 19:46

Most mit kell itt csalózni? MIntha Schumacher, vagy más pilóták nem csináltak volna ilyet! Tudom, hogy savanyú a szőlő néhány "ellendrukkernek", de akkor sem kéne csalózni! Persze ha Hamikával vagy Schumacherrel történik, akkor nem lenne probléma....
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#886 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 19:56

Idézet

Persze ha Hamikával vagy Schumacherrel történik, akkor nem lenne probléma....
Hát azért ezt nem mondanám,mert Sumi mikor megelőzte Alonsot,megbüntették,innen is látszik,hogy a Ferrarit nem, nagyon büntetik.Hamilton meg Alonso csak kis kedvenc az FIA-nal....
De szerintem nem veszekedjen össze mindenki,mindenkinek megvan a saját vélemény,úgy se fogadja,vagy tetszik a más véleménye.Szerintem hagyjuk abba.Kép

#887 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 20:00

Idézet

Idézet

Hát azért ezt nem mondanám,mert Sumi mikor megelőzte Alonsot,megbüntették,innen is látszik,hogy a Ferrarit nem, nagyon büntetik.Hamilton meg Alonso csak kis kedvenc az FIA-nal....
De szerintem nem veszekedjen össze mindenki,mindenkinek megvan a saját vélemény,úgy se fogadja,vagy tetszik a más véleménye.Szerintem hagyjuk abba.Kép
Hát igenis a ferrárit k*rvára büntetik....pl Alonsót mikor szarul előzte meg Kubikát,most a ferrárit mikor a hülye is tudta hogy valahogy Alonso lesz felipe előtt,csak szarul jött ki mivel a ferkánál szarul hazudnak,aztán nézzük a mclaren esetet mikor hamilton a safetycar előtt elment a döntést 6-7 körrel később meghozták kapott 1 áthajtásost azt visszajött ugyan oda...enyhén szólva úgy látszik hogy az FIA vagy a ferrári ellen van amit nem csodálnék,vagy a másik hogy eléggé mclaren fanok az FIA emberei...de tényleg hadjuk Kép.

#888 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 25. 20:03

Idézet

Idézet

Igen, mert Schumacher előzése szabálytalan volt! Ott már nem lehetett volna előzni, ő megtette, és meg is büntették!
Visca el Barça!

#889 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 20:05

Idézet

Idézet

Idézet

Hát igenis a ferrárit k*rvára büntetik....pl Alonsót mikor szarul előzte meg Kubikát,most a ferrárit mikor a hülye is tudta hogy valahogy Alonso lesz felipe előtt,csak szarul jött ki mivel a ferkánál szarul hazudnak,aztán nézzük a mclaren esetet mikor hamilton a safetycar előtt elment a döntést 6-7 körrel később meghozták kapott 1 áthajtásost azt visszajött ugyan oda...enyhén szólva úgy látszik hogy az FIA vagy a ferrári ellen van amit nem csodálnék,vagy a másik hogy eléggé mclaren fanok az FIA emberei...de tényleg hadjuk Kép.
Hát jó persze hogy büntetik a Ferrarit,nem kéne kivételezni.Az meg hogy Hamilton megelőzte a Safty Cart...Az se volt sportszerű,de nagy előnyre tett szert,és így elején tudott maradni.Nah akkor END Kép

Inkább beszéljünk másról,jövő héten MAGYAR nagydíj ! KépKépKép.Ott csak remélni tudom,hogy nem esik le semmi Barrichelloról Kép
Ja és GO SUMI GO ROSBERG !!!!Kép

#890 Felhasználó inaktív   botond92 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 25. 20:06

fekáknak áll a világ, csóri fehérek meg hagy szenvedjenek ennyit erről :Đ

#891 Felhasználó inaktív   ei94 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 20:51

Szerintem nem kell ennél nagyobb büntetés.Gondoljátok át.Pilótákat büntetni nem lenne jogos a helyezések elvételével,mert Massa nem tehet erről semmit,és Alonsot meg megint csak nem látom bűnösnek.Akkor már inkább a csapat,de őket meg hogyan lehet megbüntetni?Kizárás túl sok,mást nemigen lehet tenni.Talán h módosítani a végeredményt Massa-Alonso 1-2-re,de nem tudhatjuk hogy pár kör múlva nem előzte volna-e meg Alonso Felipét,végül is a verseny 2. felében gyorsabb volt.Kép
Free userbars

#892 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 20:59

Idézet

Szerintem nem kell ennél nagyobb büntetés.Gondoljátok át.Pilótákat büntetni nem lenne jogos a helyezések elvételével,mert Massa nem tehet erről semmit,és Alonsot meg megint csak nem látom bűnösnek.Akkor már inkább a csapat,de őket meg hogyan lehet megbüntetni?Kizárás túl sok,mást nemigen lehet tenni.Talán h módosítani a végeredményt Massa-Alonso 1-2-re,de nem tudhatjuk hogy pár kör múlva nem előzte volna-e meg Alonso Felipét,végül is a verseny 2. felében gyorsabb volt.Kép
Hát max annyit tudnának,hogy kizárják őket a konstruktorből,és elveszik a pontokat,mint a McLarennél pár éve,asszem 2007-benKép.De ez nem vol olyan súlyos...

#893 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 25. 21:04

Idézet

Hát max annyit tudnának,hogy kizárják őket a konstruktorből,és elveszik a pontokat,mint a McLarennél pár éve,asszem 2007-benKép.De ez nem vol olyan súlyos...
Hát nem is! Mivel az egy kémbotrány volt, ahol titkos adatokat szolgáltattak ki szánt szándékkal a Ferráriról, itt meg egy szaros előzés történt! Vagy szerinted egyenrangú a két esemény? Kép
Visca el Barça!

#894 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 21:08

Idézet

Idézet

Hát nem is! Mivel az egy kémbotrány volt, ahol titkos adatokat szolgáltattak ki szánt szándékkal a Ferráriról, itt meg egy szaros előzés történt! Vagy szerinted egyenrangú a két esemény? Kép
Nem,a kémbotrány nagyobb.Lehet hogy rosszul írtam,de én úgy gondoltam,hogy az előzés nem volt olyan súlyos,mint az a kémbotrány.De ha a Ferrarit kizárnák,(ami 100000000% hogy nem lesz)akkor se hinném hogy megnyernék,de sok van még hátra,ki tudja Kép

#895 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 21:09

Idézet

Hát jó persze hogy büntetik a Ferrarit,nem kéne kivételezni.Az meg hogy Hamilton megelőzte a Safty Cart...Az se volt sportszerű,de nagy előnyre tett szert,és így elején tudott maradni.Nah akkor END Kép

Inkább beszéljünk másról,jövő héten MAGYAR nagydíj ! KépKépKép.Ott csak remélni tudom,hogy nem esik le semmi Barrichelloról Kép
Ja és GO SUMI GO ROSBERG !!!!Kép
A Magyar nagydíjon a renault tól várom a legtöbb előzést:)HAJRÁ KUBIKA!!!!!!Kép

#896 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 25. 21:10

Idézet

Nem,a kémbotrány nagyobb.Lehet hogy rosszul írtam,de én úgy gondoltam,hogy az előzés nem volt olyan súlyos,mint az a kémbotrány.De ha a Ferrarit kizárnák,(ami 100000000% hogy nem lesz)akkor se hinném hogy megnyernék,de sok van még hátra,ki tudja Kép
Akkor félreértettem, bocsesz! Kép Csak annyira idegesít a sok fikázó ellenszurkoló az NSO-n, hogy kihozzák belőlem a Vér Pistát! Nincs harag! :Đ
Visca el Barça!

#897 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 25. 21:12

Idézet

Idézet

Akkor félreértettem, bocsesz! Kép Csak annyira idegesít a sok fikázó ellenszurkoló az NSO-n, hogy kihozzák belőlem a Vér Pistát! Nincs harag! :Đ
Amúgy engem nem nagyon érdekel,ezt ha úgy megcsináljál,mint 2007-ben(mikor RAIKKONEN bajnok lett^^Kép)Akkor itt se lett volna semmi különös.Csak ugye túl látványos volt KépÉs semmi baj,van ilyen :-D

#898 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 25. 21:14

Idézet

Idézet

Amúgy engem nem nagyon érdekel,ezt ha úgy megcsináljál,mint 2007-ben(mikor RAIKKONEN bajnok lett^^Kép)Akkor itt se lett volna semmi különös.Csak ugye túl látványos volt KépÉs semmi baj,van ilyen :-D
Nem volt csapatutasítás, csak a Ferrárinál olyan balfasz módon csinálták meg, hogy az valami hihetetlen....
Visca el Barça!

#899 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:13

Alonso egy jellemtelen figura

#900 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:40

Nem értem ezt az egész hisztit! Massában nagyot csalódtam mert neki önként és dalolva át kellett volna adnia a helyét. Alap dolog hogy a csapattársát kell segítenie a vb-n és nem a többi istállót, ha neki ez egy győzelembe kerűl akkor úgy. Ha jól emlékszem nem hisztizet 2 éve Kínában mikor Kimi engedte el őt hogy versenyben maradjon Hamiltonnal a vb-n!
A szabályt pedig el kell végre törölni ! ! !

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.