HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma1 (2010) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma1 (2010)

#701 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 12. 20:29

Idézet

Ez sztm. csak Bullshit
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#702 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 13. 07:45

hétvégén monaco! :Đ

#703 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 13. 11:07

monaco 1. szabadedzés

#704 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 13:36

Idézet

Hát ez hülyeség én kizártnak tartom hogy a ferrari meg a mercédes csak ezért szövetkezzen..De amúgy lehet benne valami,hiszen elég fura hogy a redbullnak ilyen előnye legyen,mikor a ferrari meg a mclaren mindent kitesz azért hogy behozza őket...És ők nem 1 évig voltak a 19-20.helyen mint a honda tavaj igenis meccseltek...

#705 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 14:05

Idézet

Idézet

Hát ez hülyeség én kizártnak tartom hogy a ferrari meg a mercédes csak ezért szövetkezzen..De amúgy lehet benne valami,hiszen elég fura hogy a redbullnak ilyen előnye legyen,mikor a ferrari meg a mclaren mindent kitesz azért hogy behozza őket...És ők nem 1 évig voltak a 19-20.helyen mint a honda tavaj igenis meccseltek...
na most akkor kizárt, vagy lehet benne valami?Képén annyiból eltudom képzelni, hogy piszkálja a csőrüket, hogy mitől ennyivel gyorsabb a Red Bull.de azt kizártnak tartom, hogy szövetkezzem pont a Ferrari és a Mercedes.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#706 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 15:14

Idézet

na most akkor kizárt, vagy lehet benne valami?Képén annyiból eltudom képzelni, hogy piszkálja a csőrüket, hogy mitől ennyivel gyorsabb a Red Bull.de azt kizártnak tartom, hogy szövetkezzem pont a Ferrari és a Mercedes.
Az kizárt hogy a ferrari a mercédes és a mclaren szövetkezzen,de abba van valami hogy a redbull nem tisztességes módon szerezte az előnyt.Kép

#707 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 15:23

Idézet

Idézet

Az kizárt hogy a ferrari a mercédes és a mclaren szövetkezzen,de abba van valami hogy a redbull nem tisztességes módon szerezte az előnyt.Kép
pppfff ember elolvastad a cikket?szerintem te se gondoltad komolyan.még ha csekély igazság alapja is lenne annak amit mondasz, mivan a FIA által végzett ellenőrzésekkel?gondolom az is le lett zsírozva, hogy ne szóljanak senkinek.
ha végig olvastad volna a cíkket, tudnád, hogy a kipufogórendszerre gyanakszanak, de ez is csak feltételezés.el kell fogadni, hogy Newey úr ilyen autót tervezett.
Kép

#708 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 15:30

Idézet

pppfff ember elolvastad a cikket?szerintem te se gondoltad komolyan.még ha csekély igazság alapja is lenne annak amit mondasz, mivan a FIA által végzett ellenőrzésekkel?gondolom az is le lett zsírozva, hogy ne szóljanak senkinek.
ha végig olvastad volna a cíkket, tudnád, hogy a kipufogórendszerre gyanakszanak, de ez is csak feltételezés.el kell fogadni, hogy Newey úr ilyen autót tervezett.
Képzeld végig olvastam és nemkell 1ből pfffúújolni.....Szval törődj bele hogy te se tudod az igazat redbullfan szval van rá esély hogy a redbull tisztességtelen még ha nemis a kipufogónál kell keresni az okot.

#709 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 15:37

Idézet

Idézet

Képzeld végig olvastam és nemkell 1ből pfffúújolni.....Szval törődj bele hogy te se tudod az igazat redbullfan szval van rá esély hogy a redbull tisztességtelen még ha nemis a kipufogónál kell keresni az okot.
oké bocs. de szerintem ez kb annyira lehet tiszteségtelen, mint a Brawn tavalyi dupladiffuzorja.szerintem egyszerűen az a helyzet, hogy nem tudják elfogadni, hogy enyire jók a Red Bull-ok, és ilyenkor jön a biztos csalnak duma.
Kép

#710 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 15:38

Idézet

oké bocs. de szerintem ez kb annyira lehet tiszteségtelen, mint a Brawn tavalyi dupladiffuzorja.szerintem egyszerűen az a helyzet, hogy nem tudják elfogadni, hogy enyire jók a Red Bull-ok, és ilyenkor jön a biztos csalnak duma.
Hát igazad legyen...Én már nagyon szeretném Vettel autóján az 1es számot látni,de ha az nemjön össze akkor Alonso autóján is jó lesz Kép.

#711 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 15:45

Idézet

Idézet

Hát igazad legyen...Én már nagyon szeretném Vettel autóján az 1es számot látni,de ha az nemjön össze akkor Alonso autóján is jó lesz Kép.
inkább legyen Vettel autójánKép,avval én is egyetértenékKép
Kép

#712 Felhasználó inaktív   ei94 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 16:28

Hm, Alonso vezet eddig,remélem így is marad.
Free userbars

#713 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 16:39

Idézet

Ám még csak 5 mecs telt el hajól tom,ugyhogy még van legaább vagy 13 mecs(pálya)
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#714 Felhasználó inaktív   ei94 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 16:44

Idézet

Idézet

Ám még csak  5 mecs telt el hajól tom,ugyhogy még van legaább vagy 13 mecs(pálya)  
Én a versenyhétvégére gondoltam XD,de inkább az egész év ha már itt tartunk! :Đ
Free userbars

#715 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 13. 17:00

tavaly a brawn-nak volt hatalmas előnye, idén a red bull tervezett egy olyan autót ami majdnem tökéletes. a kipufogórendszere, a felfüggesztése, aerodinamikája a red bullnak fent van a FIA honlapján, simán megnézheti bárki, nincs titok. ráadásul a szezon kezdete előtt szabályosnak találták az autót, így inkább a többi csapat nézett be valamit a tervezéskor, csak ezt nehezebb elhinni. :Đ mint mondtam, idén nekik állt össze az autó. Horner+Newey+Vettel = min. 1 vb cím véleményem szerint. :-D

#716 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 17:02

Idézet

tavaly a brawn-nak volt hatalmas előnye, idén a red bull tervezett egy olyan autót ami majdnem tökéletes. a kipufogórendszere, a felfüggesztése, aerodinamikája a red bullnak fent van a FIA honlapján, simán megnézheti bárki, nincs titok. ráadásul a szezon kezdete előtt szabályosnak találták az autót, így inkább a többi csapat nézett be valamit a tervezéskor, csak ezt nehezebb elhinni. :Đ mint mondtam, idén nekik állt össze az autó. Horner+Newey+Vettel = min. 1 vb cím véleményem szerint. :-D
így-így ahogy mondod.de szerintem két vb címmel is megbarátkoznánk.Kép
Kép

#717 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 17:30

Idézet

Idézet

Idézet

Az 1 dolog,hogy mindig a Redbull nyeri az időmérőt,de hogy valaki világbajnok legyen,annak kel még a futamgyőzelem is.Szóval hiába gyors a Redbull,de mégis Button vezeti a VB pontlistát Kép

#718 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 15. 13:24

Amit adott Alonsonak a sors Barcelonában,azt most Moncaoban elvedte Kép.Semmi esélyt nem látok,hogy Alonso nyerjen.

#719 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 15. 14:07

Áhh komolyan néha már annyira idegesít gyula,irritáló...Kép

#720 Felhasználó inaktív   CoDer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 15. 14:38

remélem holnap Palik lesz a másik kommentátor! ha megint a Czolner-Wéber párost kell hallgatnom esküszöm, hogy falra mászok!!

"Stop that bloody truck!!" Cpt. Price

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37