na végigmentem 2x-ra is

. és most be bírtam szervezni 2 szeretkezést is ...

. Tali-t és Jack-et. Sajna a felénél elrontottam Mirandával, amikor összekaptak Jack-kel, mert Jack pártját fogtam, (nem jelent meg se a kék se a piros kimagyarázhatóság). de mind1 mert a végén meghalt Miranda ...

. Egyébként a végén mi alapján halnak meg az emberek, mármint a leges legvégén, amiután felrobbantottuk a *SPOILER: Kaszás-Ember-t ;D? Mert amikor 1x mentem végig, a végén azt választotam, hogy felrobabntom a bázist, és akkor a végén nem halt meg senki (tali és Légió volt velem akkor, de útközben elrontottam, mert az 1. feladathoz Mordint választottam Tali vagy Légió helyett a feladatra, ők be bírják csukni a kaput, majd szintén az 1.-ben az eltereléshet Thane-t választottam, aki kapott egyet a hasába, és meghalt, 2.-ban Garus-t választottam, ő is kapott golyót, de túlélte. Na min1 a végén most Samarát és Mirandát vittem magammal, Samara túlélte Miranda meg ... nem.
Egyébként most nézegetek videókat youtube-on a befejezésekről, és mit mondjak, jól jártam hogy csak Miranda halt meg

. Egyébként a "szomorú befejezés" (mindenki meghal, kivéve Joker

), sokkal szebb ha azt nézzük. Mármint irodalmikusan szebb, egy tragédia, a legnagyobb hősok mindig meghalnak a jó sztorikban, de tragikomédia is lehet, mert Joker lesz a megváltó?