HWSW Informatikai Kerekasztal: Mass Effect 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mass Effect 2

#241 Felhasználó inaktív   weektour 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 08. 12:13

Hy all!
Tegnap meglett VÉGRE Collectors E. csakhogy mielőtt nagysebesen pirítottam volna a gépre barátnőm
arra kért hogy UGYANMÁR játszam neki végig az 1. részt mert ,h akkor nem fogja érteni a 2. Kép
Mit ne mondjak a falat kapartam. Na lényeg a lényeg tud vki 1linket ahol összefogalva az 1. story videója fent van? Kép
+ráadásként 2extra kérdés:
1.van előnye annak h az ME1 mentéseit átviszem a 2-be?
2.ugye a gamma nem támogatja a DX10-11-et? (ezért nem szívesen pakolnék Win7-et fel!)

THX a válaszokat!

#242 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 08. 12:36

Idézet

Hy all!
Tegnap meglett VÉGRE Collectors E. csakhogy mielőtt nagysebesen pirítottam volna a gépre barátnőm
arra kért hogy UGYANMÁR játszam neki végig az 1. részt mert ,h akkor nem fogja érteni a 2. Kép
Mit ne mondjak a falat kapartam. Na lényeg a lényeg tud vki 1linket ahol összefogalva az 1. story videója fent van? Kép
+ráadásként 2extra kérdés:
1.van előnye annak h az ME1 mentéseit átviszem a 2-be?
2.ugye a gamma nem támogatja a DX10-11-et? (ezért nem szívesen pakolnék Win7-et fel!)

THX a válaszokat!

1: van, továbviszed a Paragon/Renegad pontokat, a pénz és a nyersanyagok egy részét, és az ME1-es karakter szintje szerint + Xp kezdéshez. 2: nem

Because war...war never changes.

#243 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 17:56

Köszi drat nem hallt meg senki,elsőnek bár megijedtem mert Garrus bekapott egy lövést de nem halt bele,na innen folytatom a játékot majd,gyere 3(addig még szerintetek fognak kidobni DLC-t).
Ja drat egyszer írtam ,hogy egyik szobábasn nincs nekem senki,te meg írtad Zaredet vagy ,hogyí is hívják de az a gépházban van ahol a szeméttároló is van.Én a legénységiközpontra gondoltam,Samara szobájával van szemben Thane és és férfi mosdó közt.Sztem vagy a 3 vagy egy dlc lesz majd ott kari.

#244 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 18:34

Idézet

Köszi Batri & drat, nem hallt meg senki,elsőnek bár megijedtem mert Garrus bekapott egy lövést de nem halt bele,na innen folytatom a játékot majd,gyere 3(addig még szerintetek fognak kidobni DLC-t).
Ja drat egyszer írtam ,hogy egyik szobábasn nincs nekem senki,te meg írtad Zaredet vagy ,hogyí is hívják de az a gépházban van ahol a szeméttároló is van.Én a legénységiközpontra gondoltam,Samara szobájával van szemben Thane és és férfi mosdó közt.Sztem vagy a 3 vagy egy dlc lesz majd ott kari.
Bármi megtörténhet :Đ
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#245 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 18:46

Idézet

Idézet

én ma csináltam meg másodjára és nem halt meg senki:
SPOILER!
technikus: Legion
másik osztag vezére: Garrus
a túlélők kísérője: Morden Solus
Biotikus pajzs: Samara
a maradék csapat vezetője: ismét Garrus
és végig Tali és Thane jött velem.
nálam
technikus: Legion
másik osztag: Garrus
túlélő kisérő: Baka
Biotikus: Samara
maradék csapat: Garrus
és velem pedig Jack és Solus jött
(mindenki lojális volt)
Kösz Batri, Drat! Ezt én is használni fogom majd!:Đ
Ti milyen classal nyomtátok?

#246 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 18:50

Idézet

Soldier

#247 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 19:01

Idézet

Hy all!

miközbe bekapsz egy szendót a csaj lesse meg ezt, te meg toljad a 2-t! Ez parancs :Đ
(és a nő meg ne tudja hogy van egy harmincakárhány részes videópakk az 1-ről :-D

#248 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 19:21

Ha mindenki azt mondja,hogy ilyen fasza ez a gém akkor szerintem (még idén):Đ be kéne szerezni.Kép

#249 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 19:26

Idézet

Idézet

Soldier
szintén^^ most tolom másodszorra egy biotikussal, viszont a gépkarabély hiányzikKép

#250 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 19:52

Idézet

Idézet

Idézet

Soldier
szintén^^ most tolom másodszorra egy biotikussal, viszont a gépkarabély hiányzikKép
Én Vanguarddal tolom!:-D

#251 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 19:59

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Soldier
Jó kis karakter , az én kedvencem a katona+krogan, biotikusal kiegészitve lehetöleg justicar de ha még nincs meg akkor Miranda is nagyon jó .A tetkós csaj valahogy nem igazán jött be .

#252 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 20:32

Cucc végigvive, holnap nekiállok megint. Csak egy dolgot nem értek. Aki nem vitte végig NE OLVASSA: Amikor megszerezzük a kaszás IFF-et és beszereljük, Shepard, Miranda és Mordin elmegy a siklóval. Utána jönnek a Begyűjtők és mindenkit elvisznek a hajóról, kivéve Jokert. A többi hét csapattársam egy kocsmába piált? Vagy ők is velem voltak csak nem mutatták?

Mordinnal mennyit beszélgettek? Az utolsó küldetés után (ha túléli), érdemes.
spoiler: énekel, ha ügyes vagy Kép
Legion táncolni szokott :Đ

#253 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 20:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Soldier
szerintem az agyonvágja a jól felépített fedezékrendszert, mert kirontassz mint a félőrült :)

Idézet

Cucc végigvive, holnap nekiállok megint. Csak egy dolgot nem értek. Aki nem vitte végig NE OLVASSA: Amikor megszerezzük a kaszás IFF-et és beszereljük, Shepard, Miranda és Mordin elmegy a siklóval. Utána jönnek a Begyűjtők és mindenkit elvisznek a hajóról, kivéve Jokert. A többi hét csapattársam egy kocsmába piált? Vagy ők is velem voltak csak nem mutatták?
nekem úgy jött le, hogy mindenki bepaszírozta magát abba a kis siklóba :)

Idézet

Jó kis karakter , az én kedvencem a katona+krogan, biotikusal kiegészitve lehetöleg justicar de ha még nincs meg akkor Miranda is nagyon jó .A tetkós csaj valahogy nem igazán jött be .
nekem úgy tűnt, hogy a biotikus társak szinte semmit nem érnek, pl Samara, de Miranda vagy Jacob rendben van mert másban is jók, da ha nagy ritkán használják a bio erejüket akkor se pusztul bele senki (csak ha már kevés HP-ja van az illetőnek)

#254 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 20:53

Idézet

nekem úgy jött le, hogy mindenki bepaszírozta magát abba a kis siklóba :Đ
Grunt ráül TaliraKép
Nekem mindenki túlélte. Ha ezt a mentést továbbvisszük a háromba, komoly következmények lesznek.
A záró képsoroktól majdnem beszartam.

#255 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 20:58

Idézet

Idézet

nekem úgy jött le, hogy mindenki bepaszírozta magát abba a kis siklóba :Đ
Grunt ráül TaliraKép
Nekem mindenki túlélte. Ha ezt a mentést továbbvisszük a háromba, komoly következmények lesznek.
A záró képsoroktól majdnem beszartam.
Spoiler!
a sok hajótól? szerintem az 1 vége vagányabb, ahogy Shepard sarkon fordul meg Anderson mondja a beszédét (már akinél) és utána jön egy faja zene a credits alatt, itt meg egy rémunalmas számot nyomtak be SZVSZ : )

#256 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 08. 21:05

Idézet

Mordinnal mennyit beszélgettek? Az utolsó küldetés után (ha túléli), érdemes.
spoiler: énekel, ha ügyes vagy Kép
Legion táncolni szokott :Đ
Bakker nemá' hogy ilyen szar a magyar fordítás. Kaszás? LOL! Az oké hogy azt jelenti, na de mégis... inkább hagyták volna meg.

#257 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 21:16

Idézet

Idézet

Cucc végigvive, holnap nekiállok megint. Csak egy dolgot nem értek. Aki nem vitte végig NE OLVASSA: Amikor megszerezzük a kaszás IFF-et és beszereljük
Bakker nemá' hogy ilyen szar a magyar fordítás. Kaszás? LOL! Az oké hogy azt jelenti, na de mégis... inkább hagyták volna meg.
és kit zavar ha sz4r (bár kétlem hogy az lenne) de én akkor is angol felirattal mentem volna ha maga az Úr csinálta volna a fordítást :Đ
Amúgy az hogy Kaszás ugyanolyan hülyén hangzik neked mint egy angol anyanyelvűnek az, hogy Reaper SZVSZ , bár nekem a kaszás is rendben vanKép

#258 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 21:16

Idézet

Na igen. Van némi probléma a fordítással... de legalább van, úgyhogy én nem fikázom :Đ

#259 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 22:03

Nekem végig tetsztett a fordítása,remélem hamar kidobnak valami DLC-t.Mennék már tovább,jobban tetszett nekem ugy befejezni ,hogy elpusztitottam azt az izét.Egyébként ,könnyű megcsinálni majd hogy a ME3 átvinni ezt a történetszállat?

#260 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 01:24

na végigmentem 2x-ra is :-D. és most be bírtam szervezni 2 szeretkezést is ... :). Tali-t és Jack-et. Sajna a felénél elrontottam Mirandával, amikor összekaptak Jack-kel, mert Jack pártját fogtam, (nem jelent meg se a kék se a piros kimagyarázhatóság). de mind1 mert a végén meghalt Miranda ... :Đ. Egyébként a végén mi alapján halnak meg az emberek, mármint a leges legvégén, amiután felrobbantottuk a *SPOILER: Kaszás-Ember-t ;D? Mert amikor 1x mentem végig, a végén azt választotam, hogy felrobabntom a bázist, és akkor a végén nem halt meg senki (tali és Légió volt velem akkor, de útközben elrontottam, mert az 1. feladathoz Mordint választottam Tali vagy Légió helyett a feladatra, ők be bírják csukni a kaput, majd szintén az 1.-ben az eltereléshet Thane-t választottam, aki kapott egyet a hasába, és meghalt, 2.-ban Garus-t választottam, ő is kapott golyót, de túlélte. Na min1 a végén most Samarát és Mirandát vittem magammal, Samara túlélte Miranda meg ... nem.

Egyébként most nézegetek videókat youtube-on a befejezésekről, és mit mondjak, jól jártam hogy csak Miranda halt meg :). Egyébként a "szomorú befejezés" (mindenki meghal, kivéve Joker :)), sokkal szebb ha azt nézzük. Mármint irodalmikusan szebb, egy tragédia, a legnagyobb hősok mindig meghalnak a jó sztorikban, de tragikomédia is lehet, mert Joker lesz a megváltó? :)
Kép

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.