HWSW Informatikai Kerekasztal: Mass Effect 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mass Effect 2

#321 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 17. 16:28

Biztos egy uj kari lesz,hajon még van is egy szoba ahova nem lehet menni Samarával szemben,Thane mellet,ha az lesz ami a képen volt akkor egy piros ruhás geth lesz.
Ha valakinek meglesz a DLC majd létszíves írjon rám vagy itt a forumon.

#322 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 21:00

Azt irták nem fizetős,ezt is a cerebeus hálozaton vagy hol le lehet majd szedni,de nekem máshonnan kéne aki hasonlóan szerzi és meglesz neki majd létszi szoljon.

#323 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 21:24

Idézet

Azt irták nem fizetős,ezt is a cerebeus hálozaton vagy hol le lehet majd szedni,de nekem máshonnan kéne aki hasonlóan szerzi és meglesz neki majd létszi szoljon.
legálisan csakis a Cerberusról lehet leszedni, a warez meg nem támogatott az oldalon!
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#324 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 22:18

Idézet

Idézet

legálisan csakis a Cerberusról lehet leszedni, a warez meg nem támogatott az oldalon!
Milyen jó ,hogy van aki ezt be is tartja,de tudomásul vettem,azthittem az adott témánál erről is lehet beszélni.

#325 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 07:41

Idézet

Idézet

Idézet

Sokan?:Đ Ketten.:-D
Elvileg ha a geth loyal akkor nem kellett volna meghalnia! (gondolom nem volt az)
Zaeed pedig DLC karakter.

Tegnap elkezdtem megint, importáltam az előző karakterem. Most majd ha lesz vite és nem tudok paragon választ adni akkor Mirandát küldöm el mert úgy láttam pár videóban hogy ő íkkor sem fog meghalni. Persze feladatot nem szabad rábízni!
De bizony loyal volt Legion is. Lehet valami fejlesztés hiányzott. Nem tudom. Miranda nem volt lojális, mégis őt küldtem csapatvezetésre. egyszer se halt meg senki se. MIndegy. A geth meghalt, az a legkisebb veszteség. Bár így utólag belegondolva a Jacobot utáltam a játék elejétől a végig. Ráadásul Jacob sokmindent nem zavarhat be a következő részbe, míg a geth barátsága még lehet jól jött volna a kövi részben.

#326 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 08:13

Jacobot én se szívleltem elején,de mostmár sörözésről beszélgetünk.

#327 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 09:16

Azt hiszem értem a Mass Effect 1-ben lévő viziót.

Szerintem azt mutatja be hogyan válnak a protheanok collectoroká (módosították őket genetikailag, de ismreve a reaperkeket gondolom nanotechnikával tették ezt), megmutatja a mostani lakhelyüket (galaxis közepe) valamint figyelmezetnek a reaperekre. Szerencsétlen fajnak gondolom a jeladók (beacon) felépítése volt az utolsó önálló cselekedete.

#328 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 12:25

Na utánanéztem nem uj karakter hanem egy repülőszerűségünk lesz,meg még sok ujdonség küldi,akit érdekel nézze meg www.bioware.hu Nem is gondoltam ,hogy van magyar oldala csak most kiváncsiságból megnéztem,Dragon Ageről is vannak fent hírek.Áh Bioware a legjobb.

#329 Felhasználó inaktív   remus322 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 18. 17:55

Hali!! Olyan gondom akadt h felraktam a játékot és amikor new game-t akarok kezdeni akk nem tölt be.....mozdul kettőt és utána csak szól a zene 20 perc után se tölt be....Most lehet h a gépem rossz v a játék a szar?? Vagy regizni kell a cerberus network-re?? Légyszi segítsetek mert sokat vártam h játszhassak vele....

#330 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 18:23

Idézet

Hali!! Olyan gondom akadt h felraktam a játékot és amikor new game-t akarok kezdeni akk nem tölt be.....mozdul kettőt és utána csak szól a zene 20 perc után se tölt be....Most lehet h a gépem rossz v a játék a szar?? Vagy regizni kell a cerberus network-re?? Légyszi segítsetek mert sokat vártam h játszhassak vele....

Eredeti?

Ha igen, akkor érdemes regisztrálni a cerberusra. Ha nem eredeti akkor remélem nem kell modnaom mi a baj. Kép

#331 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 18:23

Nekem is volt ilyen,egyszer és miután ujratelepiteték nekem megoldodott,de lehet neked máshogy kell megoldást keresni.

#332 Felhasználó inaktív   remus322 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 17:29

Idézet

Idézet

Eredeti?

Ha igen, akkor érdemes regisztrálni a cerberusra. Ha nem eredeti akkor remélem nem kell modnaom mi a baj. Kép

Nem eredeti hanem letöltöttem.....:Đ Azért kösz:D

#333 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 21:20

Legion csak akkor lesz csapattag ha elindítom abban a szobában? A suicide mission után még megtudom csinálni a loyal küldijét? Azért kérdezem mert ha megcsinálom a loyal küldit akkor összefog veszni Talival és akkor egyikük nem lesz loyal!

#334 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 21:23

Idézet

Legion csak akkor lesz csapattag ha elindítom abban a szobában? A suicide mission után még megtudom csinálni a loyal küldijét? Azért kérdezem mert ha megcsinálom a loyal küldit akkor összefog veszni Talival és akkor egyikük nem lesz loyal!
Ha elég magas a Paragon/Renegade pontszámod, akkor az egyik lehetséges válasszal mindketten meghátrálnak és hűségesek maradnak.

#335 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 21:31

Idézet

Idézet

Ha elég magas a Paragon/Renegade pontszámod, akkor az egyik lehetséges válasszal mindketten meghátrálnak és hűségesek maradnak.
Más fórumokon írták hogy 80%-os paragon sem elég neki, nekem pedig a fele sincs még meg!Kép

#336 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 22:49

Egy játék során meg lehet f****olni Talit meg Mirandát egyszerre? Mert Mirandát sikerült már, sőt Talinál is eljutottam odáig, hogy már majdnem belement csak a Miranda akadályozta (gondolom féltékeny volt), de az a gond. hogy már leszálltam a begyűjtők bázisánKép

#337 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 23:00

Idézet

Egy játék során meg lehet f****olni Talit meg Mirandát egyszerre? Mert Mirandát sikerült már, sőt Talinál is eljutottam odáig, hogy már majdnem belement csak a Miranda akadályozta (gondolom féltékeny volt), de az a gond. hogy már leszálltam a begyűjtők bázisánKép
Jacket meg utána Talit igen,de Mirandát nem tudom,még Kellyvel is lehet hogy lehetne,nem tudom mert addig jutotam vele hogy vacsora,de most odalett az egész legénység,csak csapatagok ,de szerencsére abbol mostmár mind.Am nekem akkor nem tudok igazságot tenni mikor Jack meg Miranda közt kell sose engedi akkor a jó választást,de mindegy megmaradt minden kari.

#338 Felhasználó inaktív   tejeskv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 23:37

Idézet

Idézet

Idézet

Más fórumokon írták hogy 80%-os paragon sem elég neki, nekem pedig a fele sincs még meg!Kép
Hagyd Legion loyal küldijét utoljára és addigra már kell lenni annyi pontodnak, hogy választhasd vagy paragon vagy renegade. Am nem eldönteni, hogy melyik is akarsz lenni így az elején, mert ha nagyon mixeled a paragon/renegade-ot akkor persze, hogy nem lesz 80% egyik sem

#339 Felhasználó inaktív   tejeskv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 23:38

Edit: Legion loyal küldije az uccsó, szóval akkor amit oda is leírtam, hogy ne nagyon mixeld a kettőt próbálj maradni az egyiknél

#340 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 03:00

Idézet

a 2 egyszerre nem megy, Tali nem sík hülye, amúgy se szép dolog szétb*szni találomra mindenkit KépKép
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »