Mass Effect 2
Elküldve: 2010. 02. 17. 16:28
Biztos egy uj kari lesz,hajon még van is egy szoba ahova nem lehet menni Samarával szemben,Thane mellet,ha az lesz ami a képen volt akkor egy piros ruhás geth lesz.
Ha valakinek meglesz a DLC majd létszíves írjon rám vagy itt a forumon.
Ha valakinek meglesz a DLC majd létszíves írjon rám vagy itt a forumon.
Elküldve: 2010. 02. 17. 21:00
Azt irták nem fizetős,ezt is a cerebeus hálozaton vagy hol le lehet majd szedni,de nekem máshonnan kéne aki hasonlóan szerzi és meglesz neki majd létszi szoljon.
Elküldve: 2010. 02. 17. 21:24
Idézet
Azt irták nem fizetős,ezt is a cerebeus hálozaton vagy hol le lehet majd szedni,de nekem máshonnan kéne aki hasonlóan szerzi és meglesz neki majd létszi szoljon.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2010. 02. 17. 22:18
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 18. 07:41
Idézet
Idézet
Idézet
Elvileg ha a geth loyal akkor nem kellett volna meghalnia! (gondolom nem volt az)
Zaeed pedig DLC karakter.
Tegnap elkezdtem megint, importáltam az előző karakterem. Most majd ha lesz vite és nem tudok paragon választ adni akkor Mirandát küldöm el mert úgy láttam pár videóban hogy ő íkkor sem fog meghalni. Persze feladatot nem szabad rábízni!
Elküldve: 2010. 02. 18. 08:13
Jacobot én se szívleltem elején,de mostmár sörözésről beszélgetünk.
Elküldve: 2010. 02. 18. 09:16
Azt hiszem értem a Mass Effect 1-ben lévő viziót.
Szerintem azt mutatja be hogyan válnak a protheanok collectoroká (módosították őket genetikailag, de ismreve a reaperkeket gondolom nanotechnikával tették ezt), megmutatja a mostani lakhelyüket (galaxis közepe) valamint figyelmezetnek a reaperekre. Szerencsétlen fajnak gondolom a jeladók (beacon) felépítése volt az utolsó önálló cselekedete.
Elküldve: 2010. 02. 18. 12:25
Na utánanéztem nem uj karakter hanem egy repülőszerűségünk lesz,meg még sok ujdonség küldi,akit érdekel nézze meg www.bioware.hu Nem is gondoltam ,hogy van magyar oldala csak most kiváncsiságból megnéztem,Dragon Ageről is vannak fent hírek.Áh Bioware a legjobb.
Elküldve: 2010. 02. 18. 17:55
Hali!! Olyan gondom akadt h felraktam a játékot és amikor new game-t akarok kezdeni akk nem tölt be.....mozdul kettőt és utána csak szól a zene 20 perc után se tölt be....Most lehet h a gépem rossz v a játék a szar?? Vagy regizni kell a cerberus network-re?? Légyszi segítsetek mert sokat vártam h játszhassak vele....
Elküldve: 2010. 02. 18. 18:23
Idézet
Hali!! Olyan gondom akadt h felraktam a játékot és amikor new game-t akarok kezdeni akk nem tölt be.....mozdul kettőt és utána csak szól a zene 20 perc után se tölt be....Most lehet h a gépem rossz v a játék a szar?? Vagy regizni kell a cerberus network-re?? Légyszi segítsetek mert sokat vártam h játszhassak vele....
Eredeti?
Ha igen, akkor érdemes regisztrálni a cerberusra. Ha nem eredeti akkor remélem nem kell modnaom mi a baj.

Elküldve: 2010. 02. 18. 18:23
Nekem is volt ilyen,egyszer és miután ujratelepiteték nekem megoldodott,de lehet neked máshogy kell megoldást keresni.
Elküldve: 2010. 02. 19. 17:29
Idézet
Idézet
Eredeti?
Ha igen, akkor érdemes regisztrálni a cerberusra. Ha nem eredeti akkor remélem nem kell modnaom mi a baj.
Elküldve: 2010. 02. 19. 21:20
Legion csak akkor lesz csapattag ha elindítom abban a szobában? A suicide mission után még megtudom csinálni a loyal küldijét? Azért kérdezem mert ha megcsinálom a loyal küldit akkor összefog veszni Talival és akkor egyikük nem lesz loyal!
Elküldve: 2010. 02. 19. 21:23
Idézet
Legion csak akkor lesz csapattag ha elindítom abban a szobában? A suicide mission után még megtudom csinálni a loyal küldijét? Azért kérdezem mert ha megcsinálom a loyal küldit akkor összefog veszni Talival és akkor egyikük nem lesz loyal!
Elküldve: 2010. 02. 19. 21:31
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 19. 22:49
Egy játék során meg lehet f****olni Talit meg Mirandát egyszerre? Mert Mirandát sikerült már, sőt Talinál is eljutottam odáig, hogy már majdnem belement csak a Miranda akadályozta (gondolom féltékeny volt), de az a gond. hogy már leszálltam a begyűjtők bázisán

Elküldve: 2010. 02. 19. 23:00
Idézet
Egy játék során meg lehet f****olni Talit meg Mirandát egyszerre? Mert Mirandát sikerült már, sőt Talinál is eljutottam odáig, hogy már majdnem belement csak a Miranda akadályozta (gondolom féltékeny volt), de az a gond. hogy már leszálltam a begyűjtők bázisán
Elküldve: 2010. 02. 19. 23:37
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 19. 23:38
Edit: Legion loyal küldije az uccsó, szóval akkor amit oda is leírtam, hogy ne nagyon mixeld a kettőt próbálj maradni az egyiknél
Elküldve: 2010. 02. 20. 03:00
Idézet
"There's room at the top they're telling you still

Súgó
A téma zárva.