HWSW Informatikai Kerekasztal: Mass Effect 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mass Effect 2

#301 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 14. 10:32

Idézet

Idézet

Ha importálom az előző karakterem akkor megmaradnak a paragon és renegade pontok?
Azthiszem nem. Kép
Mik maradnak meg?

#302 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 14. 10:46

Idézet

Idézet

Idézet

Ha importálom az előző karakterem akkor megmaradnak a paragon és renegade pontok?
Azthiszem nem. Kép
Mik maradnak meg?
A szint, képességek, fegyverek.

#303 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 10:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Azthiszem nem. Kép
Mik maradnak meg?
Ezek mellékesek, a legfontosabb a döntések, hiszen az számít!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#304 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 10:53

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Azthiszem nem. Kép
Mik maradnak meg?
Nem az 1ből importálom hanem már a 2ből! (Igaz amit most importálok már ahoz importáltam az 1es karakterem, kicsit bonyolult:))

#305 Felhasználó inaktív   tejeskv 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 14. 11:10

Idézet

semmi nem marad meg, csak a sztori, minden másért bónuszokkal indulsz :Đ

#306 Felhasználó inaktív   tejeskv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 11:13

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Azthiszem nem. Kép
Mik maradnak meg?
Nem az 1ből importálom hanem már a 2ből! (Igaz amit most importálok már ahoz importáltam az 1es karakterem, kicsit bonyolult:))
"A szint, képességek, fegyverek."

#307 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 08:00

Idézet

indexen van kritika róla. onnan idézek:
[font=" arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 20px" class="Apple-style-span"]"a Mass Effect 2-nek ugyanis az első részhez hasonlóan legalább 35-40 órába telik a végére érni, különösen akkor, ha az ember minden kis mellékküldetést teljesíteni akar."[/font]

Napi mondjuk két órát játszok (valamikor többet, valamikor semmit se), akkor húsz nap múlva fogom kitolni a játékot. Ha mondjuk három órát játszanék akkor két hét múlva leszek meg. Ejha!

Ezt 29-én írtam. Tegnap vittem végig, szóval két hetembe került a játék (hamarabb is sikerült volna, de lebetegedtem). A játék szerint 35 órát játszottam vele.

Az elsőnek azért jobb volt a története, itt sajnos túl kevés volt főszál. Na nem mintha a csapattárs küldetések unalmasak lettek volna.

Jöhet a 3. rész.

Ui: Miranda meg elmehet a fenébe! Az összes többi tag lojális volt hozzám, de ez a csaj egy kis hiszti miatt besértődött.

#308 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 08:11

Idézet

No végeztem a játékkal! Hát mint monjak? Minden tekintetben felűlmúlta az első részt, és ezzel nem az első rész érdemeit akarom kissebbíteni! 25-26 óra alatt végeztem vele. Végül Zaeed és Jack is meghalt viszont jól választottam mikor Talit küldtem technikusnak. Valóban igaz hogy minden döntés hatással van a végkifejletre. SPOILER Zaeed nem volt loyal mert a küldetésénél, mikor robbant a gyár akkor megmentettem egy csávót így pedig elszökött akit üldöztünk és emiatt a végén Zaeed meghalt. SPOILER end
Most újra kezdem, soldierre gondoltam de esetleg vmi másik classt ajánlhatnátok! (most vanguarddal voltam):Đ

SPOILER: ilyen sokan meghaltak nálad? Ha jól döntesz akkor senki se hal meg. Nálam csak egy ember halt meg. Technikusnak a Geth-et választottam (Talit nem akartam, mivel féltettem, hogy meg fog halni és hát őt fektettem meg a játékban). A Geth meg is halt. De őt annyira nem sajnáltam, mivel úgyis közös tudatuk volt a többiekkel. Újrajátszásnál majd akkor Talit választom. Arra emlékszem, hogy a binokusok közül (amikor burokba kell menni) Samarat választottam.

Bakker! Most láttam, hogy ha nőként játszol akkor a férfi csapattársakra lehet nyomulni. Tényleg mindenre gondoltak.

Zaeed az DLC karakter gondolom, mert nálam nem volt ilyen.

#309 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 08:15

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem nem fekszik ott!Kép

Lightning: Cahs ezeket mondta hogy mindneki életben maradjon: "Ahhoz, hogy mindenkit megmentsél szükség van minden hajó és páncél fejelsztésre, minden embereddel loyalnak kell lenni, Legiont kell technikusnak küldeni, Garrus legyen mindig a másik csapat vezetõje, a Mercet visszaküldeni a legénységgel, Samar csinálja a bionikus mezõt vagy a lánya, sztori függõ és én a Professzort és Gruntot vettem magam mellé... nálam ez mûködött. Elsõre sajnos Tali meghalt, mert nem Garrus volt a vezetõ, de másodikra már minden zsírul ment."
Te is ezt csináltad? Nálam az a gáz hogy nincs legion és nem loyal mindenki!Kép
Ja és ki az a Merc?Kép
nem, nem igy csináltam..múltkor már leirtam, de akkor még1szer:
technikus: Legion
másik csapat vezető: Garrus
a legénységet visszavezeti: Baka
biotikus: Samara
magammal mindig Jack-et és a professzort vittem és mindenki lojális volt
és gőzöm sincs ki az a Merc^^

Nálam:

Tech: Legion (meghalt)
másik csapat: Miranada (pedig nem is lojális)
legénység vissza: Thane
Biotikus: Samara
Magammal általában én is Jacket és a profot vittem.

Csak Legion halt meg. Ha Tali-t választom valószínűleg ő túlélte volna.

#310 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 09:05

Na most örülök, hogy sok fejlesztést csináltam. A youtube szerint ha nem csinálom meg pl a pajzsfejlesztés akkor Talinak annyi lett volna az omega 4-re való belépéskor. Na meg ahogy elnézem a videókat elég sokan meghalnak ha nem fejlesszük a hajót, sőt van olyan befejezés, hogy Jokeren kivül mindenki meghal (még Shepard is). Bakker, elég durva lett volna ha nálam is ilyen befejezés jött volna elő.

Viszont azt is látom, hogy Legion sokaknál életben marad technikusként. Lehet akkor a másikcsapat vezetője az ami számít igazából? Vagy szintén valami fejlesztés?

Ha jól láttam és ha nem robbantjuk fel az állomást (én felrobbantottam egyébként) akkor jön egy halom collector hajó az állomás felé. Gondolom visszafoglalják.

Ha jól értem (angolul toltam) akkor collectorok elsőnek megpróbáltak egy saját Reapert gyártani még anno, de nem jött össze nekik, a reaperek meg rabszolgává tették őket?

#311 Felhasználó inaktív   IceColdKillah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 12:00

Idézet

Na most örülök, hogy sok fejlesztést csináltam. A youtube szerint ha nem csinálom meg pl a pajzsfejlesztés akkor Talinak annyi lett volna az omega 4-re való belépéskor. Na meg ahogy elnézem a videókat elég sokan meghalnak ha nem fejlesszük a hajót, sőt van olyan befejezés, hogy Jokeren kivül mindenki meghal (még Shepard is). Bakker, elég durva lett volna ha nálam is ilyen befejezés jött volna elő.

Viszont azt is látom, hogy Legion sokaknál életben marad technikusként. Lehet akkor a másikcsapat vezetője az ami számít igazából? Vagy szintén valami fejlesztés?

Ha jól láttam és ha nem robbantjuk fel az állomást (én felrobbantottam egyébként) akkor jön egy halom collector hajó az állomás felé. Gondolom visszafoglalják.

Ha jól értem (angolul toltam) akkor collectorok elsőnek megpróbáltak egy saját Reapert gyártani még anno, de nem jött össze nekik, a reaperek meg rabszolgává tették őket?

Sok megoldás van a végső küldi teljesítéséhez. Ha a "Nem marad hátra senki" eredményt akarod megcsinálni akkor 1 lehetőség van:
- A Kaszás IFF küldi ELÖTT csinálj meg minden mellék küldit + az összes hajó fejlesztést! A Jack és Miranda közti viszály orvosolásához 100% azaz full példakép/renegát pont kell!!!! Az IFF megszerzése után még 1 küldire van idő ezt Légió küldijére érdemes felhasználni! Ha mindenki lojális akkor vágj bele!
- Az ideális csapat kiosztás:
Első spec. Légió/Tali a második csapatot mind a 2 alkalommal vezesse Garrus!
Biotikus spec. Samara/Jack (én eddig csak Samarát használtam)
A legénységet kisérje el Mordin.
Az ajtót ne tartsa senki hanem indulj tovább -> a 2 csapattagod kivételével mindenki hátra marad, majd a Joker kimenti őket!
Remélem sokaknak segítettem!
Ice Cold Killah
<I'm slayin' demons with cold blood.>

#312 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 12:16

Idézet

Idézet

Sok megoldás van a végső küldi teljesítéséhez. Ha a "Nem marad hátra senki" eredményt akarod megcsinálni akkor 1 lehetőség van:
- A Kaszás IFF küldi ELÖTT csinálj meg minden mellék küldit + az összes hajó fejlesztést! A Jack és Miranda közti viszály orvosolásához 100% azaz full példakép/renegát pont kell!!!!
Ajaj. A Jack, Mirandás veszekedés nem lesz egyszerű. A többi meg van. Első nekifutásra lehet egyáltalán példakép/renegátot elérni?

#313 Felhasználó inaktív   tejeskv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 16:23

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem nem fekszik ott!Kép

Lightning: Cahs ezeket mondta hogy mindneki életben maradjon: "Ahhoz, hogy mindenkit megmentsél szükség van minden hajó és páncél fejelsztésre, minden embereddel loyalnak kell lenni, Legiont kell technikusnak küldeni, Garrus legyen mindig a másik csapat vezetõje, a Mercet visszaküldeni a legénységgel, Samar csinálja a bionikus mezõt vagy a lánya, sztori függõ és én a Professzort és Gruntot vettem magam mellé... nálam ez mûködött. Elsõre sajnos Tali meghalt, mert nem Garrus volt a vezetõ, de másodikra már minden zsírul ment."
Te is ezt csináltad? Nálam az a gáz hogy nincs legion és nem loyal mindenki!Kép
Ja és ki az a Merc?Kép
nem, nem igy csináltam..múltkor már leirtam, de akkor még1szer:
technikus: Legion
másik csapat vezető: Garrus
a legénységet visszavezeti: Baka
biotikus: Samara
magammal mindig Jack-et és a professzort vittem és mindenki lojális volt
és gőzöm sincs ki az a Merc^^

Nálam:

Tech: Legion (meghalt)
másik csapat: Miranada (pedig nem is lojális)
legénység vissza: Thane
Biotikus: Samara
Magammal általában én is Jacket és a profot vittem.

Csak Legion halt meg. Ha Tali-t választom valószínűleg ő túlélte volna.

hehe nálam ez volt:
tech: Legion (nemh alt meg)
másik csapat: Garrus
legénységgel Jacob ment vissza
Megint másik csapat: Garrus
biotikus meg Jack
magammal meg mindig Mirandát és Mordint vittem
Nem halt meg senki :-D:Đ

#314 Felhasználó inaktív   tejeskv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 16:29

Idézet

Idézet

- A Kaszás IFF küldi ELÖTT csinálj meg minden mellék küldit + az összes hajó fejlesztést! A Jack és Miranda közti viszály orvosolásához 100% azaz full példakép/renegát pont kell!!!! Az IFF megszerzése után még 1 küldire van idő ezt Légió küldijére érdemes felhasználni! Ha mindenki lojális akkor vágj bele!
- Az ideális csapat kiosztás:
Első spec. Légió/Tali a második csapatot mind a 2 alkalommal vezesse Garrus!
Biotikus spec. Samara/Jack (én eddig csak Samarát használtam)
A legénységet kisérje el Mordin.
Az ajtót ne tartsa senki hanem indulj tovább -> a 2 csapattagod kivételével mindenki hátra marad, majd a Joker kimenti őket!
Remélem sokaknak segítettem!
Hát ez, hogy 100% kell példakép/renegátból ez nem egészen igaz :Đ nekem pl nem volt fullos egyik sem mégis tudtam használni a példaképet a veszekedésnél. A többit hogy eltaláltam basszus :-D

#315 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 17:55

Idézet

Idézet

No végeztem a játékkal! Hát mint monjak? Minden tekintetben felűlmúlta az első részt, és ezzel nem az első rész érdemeit akarom kissebbíteni! 25-26 óra alatt végeztem vele. Végül Zaeed és Jack is meghalt viszont jól választottam mikor Talit küldtem technikusnak. Valóban igaz hogy minden döntés hatással van a végkifejletre. SPOILER Zaeed nem volt loyal mert a küldetésénél, mikor robbant a gyár akkor megmentettem egy csávót így pedig elszökött akit üldöztünk és emiatt a végén Zaeed meghalt. SPOILER end
Most újra kezdem, soldierre gondoltam de esetleg vmi másik classt ajánlhatnátok! (most vanguarddal voltam):Đ

SPOILER: ilyen sokan meghaltak nálad? Ha jól döntesz akkor senki se hal meg. Nálam csak egy ember halt meg. Technikusnak a Geth-et választottam (Talit nem akartam, mivel féltettem, hogy meg fog halni és hát őt fektettem meg a játékban). A Geth meg is halt. De őt annyira nem sajnáltam, mivel úgyis közös tudatuk volt a többiekkel. Újrajátszásnál majd akkor Talit választom. Arra emlékszem, hogy a binokusok közül (amikor burokba kell menni) Samarat választottam.

Bakker! Most láttam, hogy ha nőként játszol akkor a férfi csapattársakra lehet nyomulni. Tényleg mindenre gondoltak.

Zaeed az DLC karakter gondolom, mert nálam nem volt ilyen.

Sokan?:-D Ketten.:)
Elvileg ha a geth loyal akkor nem kellett volna meghalnia! (gondolom nem volt az)
Zaeed pedig DLC karakter.

Tegnap elkezdtem megint, importáltam az előző karakterem. Most majd ha lesz vite és nem tudok paragon választ adni akkor Mirandát küldöm el mert úgy láttam pár videóban hogy ő íkkor sem fog meghalni. Persze feladatot nem szabad rábízni!

#316 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 21:28

A karaktereknek a fegyverét tudjuk változtatni ami rendelkezésre áll,valaki nem tudja ruhát lehet?

#317 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 15:35

Hamarosan kijön egy új Márciusi DLC:

Röviden,egy másik csapat is dolgozik a Biowarének akinek csak az a feladata ,hogy DLC gyártson.
Ami most kijön majd alábbiakból áll:
-1 új tank
-Hammerheaded
-új küldetések
-in-game nyalánkságok(ez nem tom mi lenne)pl van írva:Cerberus Asault Armor,új fegyverek mint a M22 Eviscreator Shotgunt
Aki tudja mikor jön ki ,illetve ha kijön megköszöném ha majd szólna.

#318 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 15:51

Idézet

Röviden,egy másik csapat is dolgozik a Biowarének akinek csak az a feladata ,hogy DLC gyártson.
-1 új tank
-Hammerheaded
-új küldetések
-in-game nyalánkságok(ez nem tom mi lenne)pl van írva:Cerberus Asault Armor,új fegyverek mint a M22 Eviscreator Shotgunt
Fizetős lesz?

#319 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 15:55

Idézet

-1 új tank
-Hammerheaded
-új küldetések
A tank az magas életerővel rendelkező ember vagy TANK?Kép
PSN: NikonKristof

#320 Felhasználó inaktív   tejeskv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 15:55

Idézet

Idézet

-1 új tank
-Hammerheaded
-új küldetések
Fizetős lesz?
Előbb utóbb úgyis letudod majd tölteni Kép

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »