Idézet
Mass Effect 2
Elküldve: 2010. 03. 01. 19:11
A mostaniban elvileg lesz egy jó pár küldetés,de majd kiderül.
Elküldve: 2010. 03. 02. 20:03
Idézet
Idézet
A járműn elvileg lesz egy jól írányítható rakétarendszer.
Elküldve: 2010. 03. 02. 21:12
Idézet
Idézet
Idézet
A járműn elvileg lesz egy jól írányítható rakétarendszer.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2010. 03. 06. 16:50
A legutóbbi GameTrailers TV műsorában mozgásban láthattuk a Hammerhead-et! http://www.gametrail...ep=86&ch=4&sd=0
A pályák nekem egy kicsit túl laposnak tűnnek, de VAS nagyon jól néz ki.
Elküldve: 2010. 03. 09. 16:52
Idézet
A legutóbbi GameTrailers TV műsorában mozgásban láthattuk a Hammerhead-et! http://www.gametrail...ep=86&ch=4&sd=0
A pályák nekem egy kicsit túl laposnak tűnnek, de VAS nagyon jól néz ki.
Elküldve: 2010. 03. 10. 00:57
2 perc Hammerhead Gameplay | - hmm, hát nekem semennyire nem tetszik, semmi taktika, lebegünk össze-vissza a tankunkkal és lövünk bármire ami mozog, mint valami zs kategóriás arcade puffogtatás
(SZVSZ
)
Elküldve: 2010. 03. 10. 01:47
Idézet
Ez uj cucc?Ezt bárki felteheti?
Elküldve: 2010. 03. 10. 09:11
Idézet
Idézet
Ez uj cucc?Ezt bárki felteheti?
Elküldve: 2010. 03. 10. 14:21
Én még kb sztem felénél járok az első résznek,de eddig nekem a 2 mindenképen jobb,de az első is fasza.
Elküldve: 2010. 03. 10. 15:27
Idézet
Lenne egy kérdésem ez jobb mint az első része?
Elküldve: 2010. 03. 10. 15:49
Idézet
Grafikában? Igen, sokkal szebb, kidolgozottabb, a pályák jobbak. Nincs belassulás.
Játéklményben? A harc élvezetesebb, jól ki van egyensúlyozva.
Mikromenedzsment sokkal korlátozotabb.
A párbészédek kitűnőek, a hangok is.
Érdekesebbek a mellékküldik és a fő küldetések is akciódusabbak.
A story is nagyon jó. Engem megvettek kilóra. Most pörgetem másodszorra és nem unom. Az elő részével nem voltam így.
Elküldve: 2010. 03. 10. 16:01
Idézet
Idézet
Grafikában? Igen, sokkal szebb, kidolgozottabb, a pályák jobbak. Nincs belassulás.
Játéklményben? A harc élvezetesebb, jól ki van egyensúlyozva.
Mikromenedzsment sokkal korlátozotabb.
A párbészédek kitűnőek, a hangok is.
Érdekesebbek a mellékküldik és a fő küldetések is akciódusabbak.
A story is nagyon jó. Engem megvettek kilóra. Most pörgetem másodszorra és nem unom. Az elő részével nem voltam így.
Elküldve: 2010. 03. 10. 17:16
Újra befejeztem!
Most mindenki túlélte mivel rájöttem hogy Miranda semmiképpen sem hal meg így Jacknek adtam igazat a vitába. Legion és Tali vitájánál már szerencsére volt elég paragonom hogy kibékítsem őket, végűl kb. 85-90% lehetett. A legénységet is megmentettem és most felrobbantottam a hajót. Már csak 1 acsi van hogy vigyem végig a legdurvább fokozaton de egy darabig nem kezdem újra!
Elküldve: 2010. 03. 13. 08:43
Jó kis hír:
A Bioware az utóbbi időkben erőteljesen ráfeküdt a DLC-k tömeggyártására ami nem is csoda hiszen az utóbbi 2 időben olyan prodoktumokat is letettek az asztalra amelyekhez gyakorlatilag végtelen számú plusz tartalmat lehetne generálni.
A februárban befutott Mass Effect 2-höz is napvilágot látott már néhány,amelyek elsősorban új fegyvereket,páncélokat illetve Zaeedet biztosították a játékosok számára.Mindez ingyen volt az alapjáték birtokloi számára,ám a fejlesztők már korábban megjegyezték ,hogy nem lesz ez mindig így.Egészen tegnap estig kellet várni az első fizetős DLC bejelentésére amely a Kasumi's Stolen Memory nevet kapta.Ebben ismét egy taggal bővülhet a kicsi ám elszánt csapatunk(nyílván a címszereplő Kasumival aki főállásban tolvaj ráadásul a női nem oszlopos tagja).A Citadellában léphetünk vele kapcsolatba és az ellopot emlékeit kell visszaszereznünk egy körülbelül 1,5 órás misszió keretein belül.Külön pozitivúm ,hogy a küldetést akár a főszál befejezése után is végre tudjuk hajtani.Emellet egy új fegyver a Locust SMG,egy új achievment,valamint egy új képesség a villanógránátok dobálása üti a markunkat.PC és Xbox 360 jön,az árat még nem döntötték el.
A Bioware az utóbbi időkben erőteljesen ráfeküdt a DLC-k tömeggyártására ami nem is csoda hiszen az utóbbi 2 időben olyan prodoktumokat is letettek az asztalra amelyekhez gyakorlatilag végtelen számú plusz tartalmat lehetne generálni.
A februárban befutott Mass Effect 2-höz is napvilágot látott már néhány,amelyek elsősorban új fegyvereket,páncélokat illetve Zaeedet biztosították a játékosok számára.Mindez ingyen volt az alapjáték birtokloi számára,ám a fejlesztők már korábban megjegyezték ,hogy nem lesz ez mindig így.Egészen tegnap estig kellet várni az első fizetős DLC bejelentésére amely a Kasumi's Stolen Memory nevet kapta.Ebben ismét egy taggal bővülhet a kicsi ám elszánt csapatunk(nyílván a címszereplő Kasumival aki főállásban tolvaj ráadásul a női nem oszlopos tagja).A Citadellában léphetünk vele kapcsolatba és az ellopot emlékeit kell visszaszereznünk egy körülbelül 1,5 órás misszió keretein belül.Külön pozitivúm ,hogy a küldetést akár a főszál befejezése után is végre tudjuk hajtani.Emellet egy új fegyver a Locust SMG,egy új achievment,valamint egy új képesség a villanógránátok dobálása üti a markunkat.PC és Xbox 360 jön,az árat még nem döntötték el.
Elküldve: 2010. 03. 13. 08:49
Idézet
Jó kis hír:
OMGWTFDLCBBQ
OMGWTFDLCBBQ

Súgó
A téma zárva.