HWSW Informatikai Kerekasztal: Prototype - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Prototype

#61 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 05. 29. 18:07

Idézet

Idézet

Idézet

Gyerekek, a hírben az áll hogy a minimum követelmény egy 2.6GHz-es Core 2 Duo processzor.Attól függ a dolog hogy milyen lesz a játék.Ha egy sz*r port lesz mint a GTAIV,(és valjuk be nagy az esélye) akkor bezony nagy sansz van rá hogy a processzorra hárul minden teher.(a konzoloknál ugye a processzor az erősebb, ezért azt terhelik a legjobban)És ha........
na látod ez szerintem a min. követelemény és nem hinném, hogy elszúrnák úgy mint a GTA IV-et kaptak elég időt, hogy jól megcsinálják és azért az Activison ott van jelen (tudom, hogy kiadó) és nem szoktak rossz játékokat kiadni, a Radical srácok szerintem értenek hozzá szóval csak pozitívan mindenhez Dcrysis02Kép
Bocs hogy nem tudok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, de túl sokszor vágtak már át a palánkon ilyesmiben.Kép
A GTAIV PC-s verziója fél évvel a konzolos változatok után jött ki, és mégis elszúrták.Pedig idáig a RockStar sem szúrt el annyira sok mindent.De ahogy mondják, mindent el kell kezdeni valamikor, az elszúrás sem kivétel ezalól.
maradjunk annyiba, hogy majd június 9. amikor megjelenik majd akkor mindenre fény derül

#62 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 29. 18:08

Idézet

Idézet

Idézet

Gyerekek, a hírben az áll hogy a minimum követelmény egy 2.6GHz-es Core 2 Duo processzor.Attól függ a dolog hogy milyen lesz a játék.Ha egy sz*r port lesz mint a GTAIV,(és valjuk be nagy az esélye) akkor bezony nagy sansz van rá hogy a processzorra hárul minden teher.(a konzoloknál ugye a processzor az erősebb, ezért azt terhelik a legjobban)És ha........
na látod ez szerintem a min. követelemény és nem hinném, hogy elszúrnák úgy mint a GTA IV-et kaptak elég időt, hogy jól megcsinálják és azért az Activison ott van jelen (tudom, hogy kiadó) és nem szoktak rossz játékokat kiadni, a Radical srácok szerintem értenek hozzá szóval csak pozitívan mindenhez Dcrysis02Kép
Bocs hogy nem tudok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, de túl sokszor vágtak már át a palánkon ilyesmiben.Kép
A GTAIV PC-s verziója fél évvel a konzolos változatok után jött ki, és mégis elszúrták.Pedig idáig a RockStar sem szúrt el annyira sok mindent.De ahogy mondják, mindent el kell kezdeni valamikor, az elszúrás sem kivétel ezalól.
a billentyűmből vetted ki a szótKép
nagyon remélem hogy nem rontják el mert már nagyon várom ezt a játékot

#63 Felhasználó inaktív   CHEATER0011 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 29. 18:17

Én már nagyon várom. Xbox ra fogom megvenni de biztos nem Magyarországon. Ami itt van az nevetséges. 20 ezer forintot kérnek el egy játékért.Inkább megveszem Ebay-en. Nekem megér 2 hetet várni rá. Ezzel csak kb 10 ezer forintot spórolok.

Ez mostmár örökké jó lesz egy darabig!!

#64 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:35

én Pc-re fogok meg venni mert mert szenzácios leszKép

#65 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 30. 20:58

Idézet

nyugi már csak kb. 1 hét van vissza és tolhatodKép

#66 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 20:59

Idézet

Idézet

Állítólag ez is jó értékeléseket kapott igaz a Prot állítjaKép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#67 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 21:01

Idézet

Remélem is, hogy veszed!:Đ

#68 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 30. 21:02

Idézet

Idézet

Idézet

Állítólag ez is jó értékeléseket kapott igaz a Prot állítjaKép
jaja, én is láttam 9/10Kép

#69 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 15:03

Na ln beraktam már megrendelésbe, és kb jövö csütörtökön meglesz, legalábbis merem remélni.

Amugy szenzációs, haver már mondogatja, söt kölcsön akarta adni boxra, de nem vitt rá a lélek.majd jövöhét, d annyit mondott, hogy könnyen kedven játékká válhat.rem igy lesz!!!!

üdv majd jövök jövöhéten egy beszámoloval!

#70 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 15:05

Idézet

Na ln beraktam már megrendelésbe, és kb jövö csütörtökön meglesz, legalábbis merem remélni.

Amugy szenzációs, haver már mondogatja, söt kölcsön akarta adni boxra, de nem vitt rá a lélek.majd jövöhét, d annyit mondott, hogy könnyen kedven játékká válhat.rem igy lesz!!!!

üdv majd jövök jövöhéten egy beszámoloval!

Nekem is a listámon van.:)Ha jó lesz a sztori, meg a gépigény is hamisnak bizonyul, akkor a polcon lesz a helye.Már várom az első teszteket.

#71 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 09:10

tegnap játszottam vele, nagyon jó lett, teljesíti az elvárásokat, akinek tetszettek a videok, annak tetszeni fog a játék is.

#72 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 09:27

Idézet

tegnap játszottam vele, nagyon jó lett, teljesíti az elvárásokat, akinek tetszettek a videok, annak tetszeni fog a játék is.
Jah láttam fent van torrenten is.KépKép Amúgy az átalakulósdi nem lett bonyolult?
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#73 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 12:25

Idézet

Valaki mondhatna valami konkrétabbat is a játékról.Minden oldalon csak azt lehet olvasni hogy vagy jó, vagy rossz, de sosem mondanak semmi mást.Miért rossz, miért jó?Történet milyen benyomást kelt, irányítás bonyolult e, grafika hogyan produkál, milyen a mesterséges intelligencia, milyen maga a város amiben szabadon mászkálhatsz....

#74 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 12:42

Idézet

Valaki mondhatna valami konkrétabbat is a játékról.Minden oldalon csak azt lehet olvasni hogy vagy jó, vagy rossz, de sosem mondanak semmi mást.Miért rossz, miért jó?Történet milyen benyomást kelt, irányítás bonyolult e, grafika hogyan produkál, milyen a mesterséges intelligencia, milyen maga a város amiben szabadon mászkálhatsz....

Sztem ne akarj tudni többet annál, mint amennyit eddig a média felvillantott... na figyelj, van aki ezt mondja; Az eleje egész jó, de nem ér fel egy InFamous-al... fél órával később ugyanez a tag ezt mondja; Sokkal jobb mint az inFamous... tehát embere válogatja, annyit mondok hogy ha a gépigény baráti lesz, nekem tetszeni fog (bátyám is kérdezgeti hogy mikor dobják már ki a Prototype-ot, hosszú idő óta ez az egyetlen játk (na meg a Wolverine) amivel játszani fog))
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#75 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 14:34

Én eddig egy hivatalos kritikát ismerek, az 90%-ot adott rá. Azért még megvárom mit mond a többi róla.

#76 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 14:45

Idézet

Én eddig egy hivatalos kritikát ismerek, az 90%-ot adott rá. Azért még megvárom mit mond a többi róla.
Én is, 9 pont egy Angliai Playstation magazintól.De mivel semmi scanneket nem láttam, meg egy embertől hallottam, nem vettem biztosra hogy igaz.Ott írták állítólag hogy remek a története.
Viszont valaki azt mondta hogy lakat van a médián amíg a játék meg nem jelenik, ugyhogy lehet csak 9-e után jönnek a tesztek.

#77 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 11:45

Hali!

Holnap reggel nyitásra mehete átvenni a stuffot, szóval ha minden igaz, és semmi és senki sem jön közbe este fele irok róla egy kis beszámólot, hogy ti is mihamarább biztosra menjetek.Már alig várom!

#78 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 12:01

Idézet

Idézet

Én is, 9 pont egy Angliai Playstation magazintól.De mivel semmi scanneket nem láttam, meg egy embertől hallottam, nem vettem biztosra hogy igaz.Ott írták állítólag hogy remek a története.
Viszont valaki azt mondta hogy lakat van a médián amíg a játék meg nem jelenik, ugyhogy lehet csak 9-e után jönnek a tesztek.
Tuti. Ilyenkor azért már tozodni szoktunk a kritikákban. Fura. A tiltást csak akkor érteném meg ha szar a játék és nem szeretnének vevőt veszíteni.

#79 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 12:04

Idézet

Idézet

Tuti. Ilyenkor azért már tozodni szoktunk a kritikákban. Fura. A tiltást csak akkor érteném meg ha szar a játék és nem szeretnének vevőt veszíteni.
Én is pont ezt gondolom.Xbox meg PS fórumokon olvasgattam pár véleményt, de mint említettem senki sem mondott semmi konkrétat.
Egyedül az volt a legtöbb panasz, hogy rossz a grafika, a textúrák rondák.(bár sokan azt mondták sandbox játékként nem is annyira lényeges ez)Meg majd meglátom a PC-s verziót, abban általában jobb minőségűek a textúrák.Majd meglássuk.

#80 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 13:47

Találtam egy végigjátszást.Csak tegyetek úgy mintha nem létezne az a barom aki kommentálja a dolgokat.

Innen kezdenek beindulni a dolgok, spoilert nem néztem meg, de biztos van a videóban.

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.