HWSW Informatikai Kerekasztal: Prototype - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Prototype

#81 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 08. 13:51

Idézet

Találtam egy végigjátszást.Csak tegyetek úgy mintha nem létezne az a barom aki kommentálja a dolgokat.

Innen kezdenek beindulni a dolgok, spoilert nem néztem meg, de biztos van a videóban.
Ezek a walkthroug-ok már jó ideje elérhetőek, én direkt nem nézem meg őket, legalábbis addig amíg meg nem lesz a játék... te megnézted mind? Eléggé illúzióromboló :Đ
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#82 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 13:54

Idézet

Hali!

Holnap reggel nyitásra mehete átvenni a stuffot, szóval ha minden igaz, és semmi és senki sem jön közbe este fele irok róla egy kis beszámólot, hogy ti is mihamarább biztosra menjetek.Már alig várom!

Melyik boltban?
(ha gondolod pü-ben is írhatod a választ)

#83 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:01

Idézet

Idézet

Találtam egy végigjátszást.Csak tegyetek úgy mintha nem létezne az a barom aki kommentálja a dolgokat.

Innen kezdenek beindulni a dolgok, spoilert nem néztem meg, de biztos van a videóban.
Ezek a walkthroug-ok már jó ideje elérhetőek, én direkt nem nézem meg őket, legalábbis addig amíg meg nem lesz a játék... te megnézted mind? Eléggé illúzióromboló :Đ
Nem, csak ezt a részt néztem meg,(spoilereket áttekertem) és inkább a csávó beszédstílusa illúzióromboló.:)Mondom berakom hátha valakit érdekel.Hát....nemtom.Így a játékmenetet elnézve pár dolog nem jön be.De majd átolvasok pár tesztet aztán majd mérlegelem hogy ez megér e 12.000Ft-ot.

#84 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:17

[quote] [quote]tegnap játszottam vele, nagyon jó lett, teljesíti az elvárásokat, akinek tetszettek a videok, annak tetszeni fog a játék is.[/quote] Jah láttam fent van torrenten is. Amúgy az átalakulósdi nem lett bonyolult?[/quote] nem bonyolult, egyszerre csak 2 emberré tudsz átalakulni: Alex eredeti külsejévé és az utolsó emberré, akin használtad a "consume" képességet. a karod átalakulása fegyverekké meg egyáltalán nem bonyolult, olyan mint mikor más játékban fegyvert váltasz

[font=" Tahoma; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]Valaki mondhatna valami konkrétabbat is a játékról.Minden oldalon csak azt lehet olvasni hogy vagy jó, vagy rossz, de sosem mondanak semmi mást.Miért rossz, miért jó?Történet milyen benyomást kelt, irányítás bonyolult e, grafika hogyan produkál, milyen a mesterséges intelligencia, milyen maga a város amiben szabadon mászkálhatsz....[/font][/quote]

Történet nem valami nagy szám, elég erőltetett szerintem, csak ürügyet adnak, hogy gyilkolászhass (bár még az elején tartok, lehet később beindul). irányítás viszont nagyon egyszerű, minden kézreesik, természetes. grafikánál mostanában sok szebbet láttunk, de szerintem kiszolgálja a játékot. az emberek mesterséges intelligenciája néha kicsit nevetséges (felfutsz a falra, és azt mondja rá a civil: "láttam valami furcsát. á, biztos semmi"), de amikor akció van akkor természetesen viselkednek (pánikolnak, elszaladnak, katonák erősítést hívnak, akik elől alakváltással lehet lelépni). nagyon jó ötlet a consume (amikor egy embert "beszippant"), ezzel lehet gyógyulni, meg felvenni az áldozat a külsejét, és ellopni a fontosabb emberek emlékeit (pl. úgy tanulsz meg tankot vezetni, hogy consume-olsz egy tank vezetőt). maga a város nagyon jól meg van írva, leginkább a Spiderman: Web of Shadows-hoz hasonlít (mindkettő new york persze), csak jobban elérték az apokalipszis-hangulatot, itt igazi tömeg van, a szörnyektől pánikolnak a civilek, tele van a város katonákkal, akik küzdenek a szörnyekkel és Alexet keresik. legfontosabb talán az, hogy sikerült elérniük a készítőknek, hogy tényleg átérezzük Alex erejét.

#85 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 21:09

holnap jelenikmeg juni 9-én KépKép

#86 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 21:32

Idézet

már nagyon ideje Kép
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#87 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 21:56

Idézet

Idézet

már nagyon ideje Kép
már nyitásra megyek a stuffért, nem hiszem hogy megtudnám várni h házhpz hozzák

#88 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 09:23

Na megvann végre!

most játszottam vele egy pár percet-jobban mondva az elsö pályát vittem végig, olyan a vége fele lehetett, mert amikor megcsináltam, kiirta hogy 18 nappal korábban, szóval, amit láttam belöle az tetszetös volt.az urányitás nagyon egyszerü, eléggé kézreálló.a graff nem egy nagydurr, mint manapság megszokhattuk de iugy sem szar, és itt hangsulyozóm az élményen van a lényeg._Apokaliptikus hangulat uralkodik a városban, és nagyon át lehet érezni Alex erejét.

Megy a gyilkolás ezerrel, eddig 9 pontos a gamma, de mjad ha tovább viszem irok még, ugy érzem hogy abszólut megérte!

#89 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 09. 10:59

Idézet

Na megvann végre!

most játszottam vele egy pár percet-jobban mondva az elsö pályát vittem végig, olyan a vége fele lehetett, mert amikor megcsináltam, kiirta hogy 18 nappal korábban, szóval, amit láttam belöle az tetszetös volt.az urányitás nagyon egyszerü, eléggé kézreálló.a graff nem egy nagydurr, mint manapság megszokhattuk de iugy sem szar, és itt hangsulyozóm az élményen van a lényeg._Apokaliptikus hangulat uralkodik a városban, és nagyon át lehet érezni Alex erejét.

Megy a gyilkolás ezerrel, eddig 9 pontos a gamma, de mjad ha tovább viszem irok még, ugy érzem hogy abszólut megérte!

Egyetértek, a Prototype szerintem olyan játék lesz, amit majd a hangulata visz el a hátán. A grafika nem túl szép, az irányítás persze le van egyszerűsítve, de például a közelharci rendszer a Wolverine-hez képest nagyon gyenge és igazából a sztori (legalábbis az elején) sem túl nagy szám. A hangulat, a játékélmény viszont mindent visz, az hogy ott vagy a nyolcmilliós New Yorkban, a tömeg ordítva menekül, az autósok egymás hegyén hátán, közben a katonaság megpróbál rendet tenni. Ráadásul nagyon tetszik, hogy sok lehetőség van benne. Egyébként nekem is egy Pókember-játék ugrott be róla, pontosabban az Ultimate Spider-Man (asszem 2005-ös), ahol szintén el tudtam tölteni tízperceket azzal, hogy rohangáltam, ugráltam a városban - ez itt is működik, ráadásul ott lehetett irányítani Venomot, aki ugyanilyen nagyokat tudott ugrani és rombolni. Röviden fasza játék ez, úgy tűnik, bár nagyon féltem, hogy elrontják.

#90 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:03

Idézet

Na megvann végre!

te mosr xbox360 játszol vagy Pc- én ???

#91 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:59

Idézet

Idézet

Na megvann végre!

te mosr xbox360 játszol vagy Pc- én ???
boxon, bocs hogy késön irtam csak kutyáznom kellet.

#92 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:34

Egy PC-s vásárló kommentje;

i am running a rather powerful system so it isnt the best indicator for everyone but i havent seen anyone else post their system performance

System:
Vista Ultimate SP2
Core 2 Quad Q9550 2.83Gh (overclocked to 3.2Gh)
4Gb RAM
Nvidia Geforce GTX 285

Settings:
Resolution - 1980x1020
AA - 4x
Vsync - On
Shadow detail - High
Graphic Detail - High

i have played through the first mission only so far and for some reason my FRAPS wasnt working with it, it was however perfectly smooth gameplay through the whole mission, i was not able to notice any drop in framerate

controls needed some configuring to suit how i like to play, i am using keyboard and mouse, but that was easily done
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#93 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:40

Idézet

Egy PC-s vásárló kommentje;
Hát ez tényleg nem jó hasonlítási példa, nagyon jó a gép, nem csodálom hogy semmi baja a játékkal.Kíváncsi leszek hogy produkál kisebb konfigokon.

#94 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:58

Kivancsi leszek hogy telleg kell alaja egy 2X2.6-os proci!

#95 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 09. 17:33

Kép
Haver vett magának egy ilyetKép 6000 Ft-ért

#96 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 09. 17:40

Idézet

Hehh, hol árulnak ilyet? :Đ Csak ilyen van?

#97 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 17:50

Idézet

Kép

Van olyan is, ahol nem úgy néz ki, mint aki éppen a gatyába akar csinálni?:Đ

#98 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:03

Idézet

Kép

be kéne perelni aki ilyet forgalmaz Kép de a fanoknak jó

#99 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:16

Idézet

Kivancsi leszek hogy telleg kell alaja egy 2X2.6-os proci!
na erre én is mert nekem csak egy 2X2.4-es van

#100 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:35

Holnap megyek megvenni:P

gameplayek alapján nekem bejön a játék szóval szerintem jó lesz ^^

(-(-.(-.-).-)-)

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +