Idézet
Innen kezdenek beindulni a dolgok, spoilert nem néztem meg, de biztos van a videóban.

Elküldve: 2009. 06. 08. 13:51
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 13:54
Idézet
Hali!
Holnap reggel nyitásra mehete átvenni a stuffot, szóval ha minden igaz, és semmi és senki sem jön közbe este fele irok róla egy kis beszámólot, hogy ti is mihamarább biztosra menjetek.Már alig várom!
Elküldve: 2009. 06. 08. 14:01
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 08. 14:17
[font=" Tahoma; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]Valaki mondhatna valami konkrétabbat is a játékról.Minden oldalon csak azt lehet olvasni hogy vagy jó, vagy rossz, de sosem mondanak semmi mást.Miért rossz, miért jó?Történet milyen benyomást kelt, irányítás bonyolult e, grafika hogyan produkál, milyen a mesterséges intelligencia, milyen maga a város amiben szabadon mászkálhatsz....[/font][/quote]
Történet nem valami nagy szám, elég erőltetett szerintem, csak ürügyet adnak, hogy gyilkolászhass (bár még az elején tartok, lehet később beindul). irányítás viszont nagyon egyszerű, minden kézreesik, természetes. grafikánál mostanában sok szebbet láttunk, de szerintem kiszolgálja a játékot. az emberek mesterséges intelligenciája néha kicsit nevetséges (felfutsz a falra, és azt mondja rá a civil: "láttam valami furcsát. á, biztos semmi"), de amikor akció van akkor természetesen viselkednek (pánikolnak, elszaladnak, katonák erősítést hívnak, akik elől alakváltással lehet lelépni). nagyon jó ötlet a consume (amikor egy embert "beszippant"), ezzel lehet gyógyulni, meg felvenni az áldozat a külsejét, és ellopni a fontosabb emberek emlékeit (pl. úgy tanulsz meg tankot vezetni, hogy consume-olsz egy tank vezetőt). maga a város nagyon jól meg van írva, leginkább a Spiderman: Web of Shadows-hoz hasonlít (mindkettő new york persze), csak jobban elérték az apokalipszis-hangulatot, itt igazi tömeg van, a szörnyektől pánikolnak a civilek, tele van a város katonákkal, akik küzdenek a szörnyekkel és Alexet keresik. legfontosabb talán az, hogy sikerült elérniük a készítőknek, hogy tényleg átérezzük Alex erejét.
Elküldve: 2009. 06. 08. 21:32
Idézet
holnap jelenikmeg juni 9-én
Elküldve: 2009. 06. 08. 21:56
Idézet
Idézet
holnap jelenikmeg juni 9-én
Elküldve: 2009. 06. 09. 09:23
Na megvann végre!
most játszottam vele egy pár percet-jobban mondva az elsö pályát vittem végig, olyan a vége fele lehetett, mert amikor megcsináltam, kiirta hogy 18 nappal korábban, szóval, amit láttam belöle az tetszetös volt.az urányitás nagyon egyszerü, eléggé kézreálló.a graff nem egy nagydurr, mint manapság megszokhattuk de iugy sem szar, és itt hangsulyozóm az élményen van a lényeg._Apokaliptikus hangulat uralkodik a városban, és nagyon át lehet érezni Alex erejét.
Megy a gyilkolás ezerrel, eddig 9 pontos a gamma, de mjad ha tovább viszem irok még, ugy érzem hogy abszólut megérte!
Elküldve: 2009. 06. 09. 10:59
Idézet
Na megvann végre!
most játszottam vele egy pár percet-jobban mondva az elsö pályát vittem végig, olyan a vége fele lehetett, mert amikor megcsináltam, kiirta hogy 18 nappal korábban, szóval, amit láttam belöle az tetszetös volt.az urányitás nagyon egyszerü, eléggé kézreálló.a graff nem egy nagydurr, mint manapság megszokhattuk de iugy sem szar, és itt hangsulyozóm az élményen van a lényeg._Apokaliptikus hangulat uralkodik a városban, és nagyon át lehet érezni Alex erejét.
Megy a gyilkolás ezerrel, eddig 9 pontos a gamma, de mjad ha tovább viszem irok még, ugy érzem hogy abszólut megérte!
Elküldve: 2009. 06. 09. 11:03
Idézet
Na megvann végre!
Elküldve: 2009. 06. 09. 11:59
Idézet
Idézet
Na megvann végre!
Elküldve: 2009. 06. 09. 16:34
Elküldve: 2009. 06. 09. 16:40
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 09. 17:40
Idézet
Haver vett magának egy ilyet 6000 Ft-ért
Elküldve: 2009. 06. 09. 17:50
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 09. 18:03
Idézet