HWSW Informatikai Kerekasztal: KINECT vs. MOVE - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KINECT vs. MOVE

#61 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 03. 18. 13:27

A topik 9 hónapja él :Đ és pont most korai?
Egyáltalán nem....
miért ne lehetne beszélgetni még fejlesztés alatt álló, de már bejelentett hardverekről? És most már még a megjelenés sincs messze.... már csak fejelszteni kell rájuk, aztán pikkpakk piacra velük :-D

Kép
Kép
Kép

#62 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 18. 13:30

Idézet

Egyáltalán nem....
miért ne lehetne beszélgetni még fejlesztés alatt álló, de már bejelentett hardverekről? És most már még a megjelenés sincs messze.... már csak fejelszteni kell rájuk, aztán pikkpakk piacra velük :-D

9 hónapja:O én még egyszer sem láttam itt elől:D na nem baj ez csak a véleményem hogy még össze se csaptak igazán és csak akkor látjuk meg ha kint lesznek és véleményeket kapunk a néptől vagy épp a saját véleményünkre tudunk már építeni.. szóval érted:D
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#63 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 18. 13:32

Idézet

Idézet

Egyáltalán nem....

9 hónapja:O én még egyszer sem láttam itt elől:D na nem baj ez csak a véleményem hogy még össze se csaptak igazán és csak akkor látjuk meg ha kint lesznek és véleményeket kapunk a néptől vagy épp a saját véleményünkre tudunk már építeni.. szóval érted:D
értem én :) de mi csak fantáziálgatunk itt addig :)
Kép
Kép
Kép

#64 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 13:38

a MOVE nevet már 9 hónapja lehetett tudni? :0 vagy átlehet írni a topic nevét..ON: Szvsz a Natal lessz majd a nyerő :Đ de ezt megjelenés előtt nehéz megmondani..
Kép

#65 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 13:40

Idézet

a MOVE nevet már 9 hónapja lehetett tudni? :0 vagy átlehet írni a topic nevét..ON: Szvsz a Natal lessz majd a nyerő :-D de ezt megjelenés előtt nehéz megmondani..
Ha egy picit visszaolvasnál, láthatnád, hogy ez a topic nem rég lett átnevezve :Đ
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#66 Felhasználó inaktív   udvand 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 18. 14:00

Szerintetek a Natalhoz kell-e majd instalálni vmit?Mert akkor kéne egy HDD.Szerintem 1értelmű hogya NATAL fog győzni.Miért?Nagyobb evolúció,jobb,kreatívabb játékok jönnek majd rá.Olcsóbb lesz és a Casual és Hardcore játékosok is meg lesznek elégedve (szerintem).

#67 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 07. 11:19

Így NATAL-ozik majd egy kis család :Đ
Kép
Kép
Kép

#68 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 11:33

Idézet

Így NATAL-ozik majd egy kis család :Đ

http://www.youtube.c...h?v=hT1BHz7Ck1o

De ez a legjobb:

#69 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 13:15

Idézet

xDDDD Jók a vidik
Enjoy your life . . .

#70 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 04:48

Most sikerült végignéznem az E3-as Kinect showt.
Szégyen és gyalázat, ohgy előre meg volt koreografálva.....
Nem egyszer látszik, hogy véletlenül előbb mozdul a karakter, mint az irányító....

Kép
Kép
Kép

#71 Felhasználó inaktív   Elcijas 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 21. 07:47

A kinect kezdetben nagyon tetszett, de ahogy halad az idő egyre inkább az ellenkezőjértől győzött meg. És az ahogy az E3-mon átvágták az embereket,Kép hááát nem tudom beruházok e rá.Kép

Akárhogy is, az fog nyerni a két masina közül aki olcsóbban adja...

The Devils Never Cry!

#72 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 07:51

Játszott valaki a "You're int he Movie" játékkal?
Na az abban tapasztalható kamera gyengeségeket vagyok kíváncsi hogy oldották meg. Jóóó ez más kamera, más szoftver...de akkoris. A bemutatókon mindig mindenki üres, fehér falú szobában teszteli...de ez életszerűtlen. Nekem pl sötétzöld fal előtt világos kanapé van. Abban üléve fogok pl piros pólóban, napbarnított kézzel este játszani.
HOPPÁÁÁÁ MI????
Kapcsoljam fel a villanyt? Mennyire lesz pontos egy 400Luxos szobában, mikor nappal 30.000Lux is van bent....??????
Egyik nagy gyengéje számomra pont ez ennek a stuffnak....hogy legtöbb esetben nappal nem kerülök gép elé...
Most nehogy azt mondjátok, hogy a videókban is világítás mellett játszottak....egy stúdióvilágítás 2-3000Lux-át ne mérjük már a szobai hangulatvilágításhoz....
Biztos érzékenyebb a kamerája mint a LIVE VISION....mert az egy hulladék este, még lámpánál is!

Kép
Kép
Kép

#73 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 08:05

Idézet

A kinect kezdetben nagyon tetszett, de ahogy halad az idő egyre inkább az ellenkezőjértől győzött meg. És az ahogy az E3-mon átvágták az embereket,Kép hááát nem tudom beruházok e rá.Kép

Akárhogy is, az fog nyerni a két masina közül aki olcsóbban adja...
Kb egy árban lesz a kettő szerintem. A Move hiába tünik olcsóbbnak, igazán ha mindent megveszel akkor árban ugyanott leszel.

Szerintem egy évet várni kell a megvásárlással. Addigra talán már HC címek is lesznek. A félév kivárás viszont a minimum. Addigra már rendesen megfogják mondani az összes problémáját a cuccnak.

A move biztos hibátlan lesz, elvégre a wii rendesen kitaposta azt az ösvényt. A kinetic viszont nagyon bizonytalan, ahogy james is írta. Viszont a lehetőség is több benne és míg a másik kettő csak játékoknál használható, addig a kinetic másra is.

#74 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 09:27

Idézet

Játszott valaki a "You're int he Movie" játékkal?
Na az abban tapasztalható kamera gyengeségeket vagyok kíváncsi hogy oldották meg. Jóóó ez más kamera, más szoftver...de akkoris. A bemutatókon mindig mindenki üres, fehér falú szobában teszteli...de ez életszerűtlen. Nekem pl sötétzöld fal előtt világos kanapé van. Abban üléve fogok pl piros pólóban, napbarnított kézzel este játszani.
HOPPÁÁÁÁ MI????
Kapcsoljam fel a villanyt? Mennyire lesz pontos egy 400Luxos szobában, mikor nappal 30.000Lux is van bent....??????
Egyik nagy gyengéje számomra pont ez ennek a stuffnak....hogy legtöbb esetben nappal nem kerülök gép elé...
Most nehogy azt mondjátok, hogy a videókban is világítás mellett játszottak....egy stúdióvilágítás 2-3000Lux-át ne mérjük már a szobai hangulatvilágításhoz....
Biztos érzékenyebb a kamerája mint a LIVE VISION....mert az egy hulladék este, még lámpánál is!
http://tv.gamestar.h...nect-jatekmenet

#75 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 09:30

Idézet

Rengeteg a pontatlanság itt is....de ezek árkád játékok, szarni rá.
Viszont HC játékoknál ilyen nem lehet!

Kép
Kép
Kép

#76 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 14:48

szerintem mindkettő nagy bukta lesz. a kinect azért mert csak ilyen családi játékok lesznek rá, a move pedig... csak egy wiimote utánzat

most miért nem jók a sima controllerek? valaki benéz az ablakon, azt hiszi hogy hülye vagyok

én biztos nem fogok venni move-ot a ps-emhez

#77 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 14:49

amúgy jól hallottam h a kinect nem érzékeli a niggereket?

#78 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 08. 14:53

Idézet

Mekkora bunkesz vagy :Đ
Amúgy igen, volt olyan még az első sajtóbemutatókon, hogy sötétebbeket nem érzékelte annyira pontosan.
Nem arról volt szó akkor sem, hogy a nigge...izé, hogy a fekák láthatatlanok lennének a natalnak...csak voltak pontatlanságok. De az már Q rég volt, azon biztos javítottak, mert azóta kismillió sajtós rendezmény volt, senki nem panaszkodott.

Kép
Kép
Kép

#79 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 14:54

Azért olyan rémesen pontatlan a Kinect mert kihagyták belőle a procit. Én igy bojkottálom a Kinectet,inkább lett volna egy 10-essel drágább minthogy szart osztogassanak pénzért. De ahogy a Microsoft szokta mindig ad majd patcheket és ugy lesz majd vele játszható.
Peace Kép
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#80 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 14:54

Idézet

Idézet

Mekkora bunkesz vagy :Đ
Amúgy igen, volt olyan még az első sajtóbemutatókon, hogy sötétebbeket nem érzékelte annyira pontosan.
Nem arról volt szó akkor sem, hogy a nigge...izé, hogy a fekák láthatatlanok lennének a natalnak...csak voltak pontatlanságok. De az már Q rég volt, azon biztos javítottak, mert azóta kismillió sajtós rendezmény volt, senki nem panaszkodott.
jólvan, nekem is csak úgy mesélte a haverom... xd

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.