6:50-től eszméletlen
Crysis 2
Elküldve: 2010. 03. 27. 08:18
Az EA lengyel Twittere szerint április 9-én jön az első Crysis 2 trailer:
http://twitter.com/e...tus/11084134748
Elküldve: 2010. 04. 06. 20:10
Idézet
The invasion begins in Times Square TONIGHT @ 10:00, 10:20 & 10:40 -- Get an early first look at Crysis 2! www.SOSNewYork.comEzek szerint ma este
Elküldve: 2010. 04. 06. 20:33
Idézet
Idézet
Nemsokára kezdődik az invázió.
Elküldve: 2010. 04. 06. 20:40
Idézet
Idézet
Idézet
Nemsokára kezdődik az invázió.
Elküldve: 2010. 04. 06. 20:43
Idézet
Idézet
Ahogy Slik mondta. Képre kattint, és ott a link.
Elküldve: 2010. 04. 09. 16:32
Idézet
Hát ja lehet hogy kissé szomrú de ez a trailer fenomenális !!! Ennél jobb trailer-t nem nagyon láttam még..
Elküldve: 2010. 04. 09. 22:05
Ne haragudjatok, de ez a trailer kula. Gyönge a zene, inkább vonttott, gyermeteg, mintsem átélt szomorú. A főhős áll ott egyhelyben végig, mint egy merev fa**, miközben emberek halnak...ammeg nézeget valami képet...
Na mindegy is...ezt már a GoW első movie trailere is verte simán. Én bevallom őszintén többre számítottam a teasertől. Nem mutatásban, hanem érzésben. Nekem nem jött át
Na mindegy is...ezt már a GoW első movie trailere is verte simán. Én bevallom őszintén többre számítottam a teasertől. Nem mutatásban, hanem érzésben. Nekem nem jött át
Elküldve: 2010. 04. 09. 22:08
Idézet
Ne haragudjatok, de ez a trailer kula. Gyönge a zene, inkább vonttott, gyermeteg, mintsem átélt szomorú. A főhős áll ott egyhelyben végig, mint egy merev fa**, miközben emberek halnak...ammeg nézeget valami képet...
Elküldve: 2010. 04. 09. 22:12
Idézet
Ez az előzetes ahhoz képest sirály. Még szinte nekem is tetszik, bár más is a TimeShift előzetesére hajazó videó és igen, no meg ott nem csak áll a főhős. Én is vártam, hogy a végén csinál valamit, nem azon ügyködik, hogy bad-assül álljon - aminek az ellentetje jött be: vicces a hátsója és úgy áll, mint aki...
Az idegenek meg... Bayformers és Mátrix polipok keveréke, még a hangjaik is. De tuti gonoszak, mert vörös a szemük. A dal pedig, ha jól sejtem a "New York, New York".
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő
Elküldve: 2010. 04. 09. 22:14
Idézet
Idézet
Ez az előzetes ahhoz képest sirály. Még szinte nekem is tetszik, bár más is a TimeShift előzetesére hajazó videó és igen, no meg ott nem csak áll a főhős. Én is vártam, hogy a végén csinál valamit, nem azon ügyködik, hogy bad-assül álljon - aminek az ellentetje jött be: vicces a hátsója és úgy áll, mint aki...
Az idegenek meg... Bayformers és Mátrix polipok keveréke, még a hangjaik is. De tuti gonoszak, mert vörös a szemük. A dal pedig, ha jól sejtem a "New York, New York".
Elküldve: 2010. 04. 09. 22:16
Nem ez direkt nem mozdul.
Ez olyan mintha megszületett volna a Terminator, A megváltó, K2, Chuck Noris és nézi ahogyan ütik egymás a kis szarok, majd odacsap kettőt-hármat és az egész lehull mint valami légy-raj
. Csak ez a része valamiért kimaradt a videóból, de szerintem ígyis nagyszerű
Elküldve: 2010. 04. 09. 22:18
Idézet
Nem ez direkt nem mozdul.
Ez olyan mintha megszületett volna a Terminator, A megváltó, K2, Chuck Noris és nézi ahogyan ütik egymás a kis szarok, majd odacsap kettőt-hármat és az egész lehull mint valami légy-raj
. Csak ez a része valamiért kimaradt a videóból, de szerintem ígyis nagyszerű 
Szerk.:A hangok nekem kicsit Bad Company 2-sek

Súgó
A téma zárva.