Idézet
Idézet

GT5 csak jövőre jön vagy kitudja mikor, szal vedd meg nyugodtan ha érdekel

Elküldve: 2009. 09. 26. 21:13
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 27. 05:40
Idézet
Emlékszel a pályánkra norb? Idődre? Segítek: 1:49:53
Sikerült javítnom rajta: 1:48:71 (vagy73...)
Azért nemtom pontosan a végét, mert ez a Q DirtNet NEM MENTETTE az időmet ! ! ! Nemtom kell e neki idő...vagy mi a szösz...mindenesetre legjobb időnek még mindig a tiedet adja be.
MIJÉÉÉÉRTTTT?????????
Pedig nem léptem ki mentés előtt a játékból... de a győzelem felett érzett örömöm bánatba, az EZAZ felkiáltásom "A JÓ Q ANY.D" felkiáltásba váltott.....
Elküldve: 2009. 09. 27. 07:40
Idézet
Azért nemtom pontosan a végét, mert ez a Q DirtNet NEM MENTETTE az időmet ! ! ! Nemtom kell e neki idő...vagy mi a szösz...mindenesetre legjobb időnek még mindig a tiedet adja be.
MIJÉÉÉÉRTTTT?????????
Pedig nem léptem ki mentés előtt a játékból... de a győzelem felett érzett örömöm bánatba, az EZAZ felkiáltásom "A JÓ Q ANY.D" felkiáltásba váltott.....
Elküldve: 2009. 09. 27. 07:49
Idézet
Idézet
MIJÉÉÉÉRTTTT?????????
Elküldve: 2009. 09. 27. 19:54
No ma estée ennyi....két menetet nyomtam L.A.-ban.
Azt nem értem hogy ezek a rövid stadionmenetek miért jók? Mondjuk a való életben megvan az oka: többek közt így lehet emberközelibbé tenni a rallyt...így lehet megszerettetni a tömeggel (főként amcsiban) látványos, belátható műpályák, robbanások, miegymás.
De itt a játékban ezek nagyon nehezek. Hirtelenfordulós szűk pályák amiken tumultus van. Ezeket jóesetben csak CASUAL-on tudom megcsinálni, SERIOUS-on nem. Pedig a sima rallykat hébehóba még a legnehezebben is tudom abszolválni
Szükséges rossznak tartom a sportág miatt a stadion versenyeket..de elég lenne ha csak 1/5-e lenne a játéknak. 2/5 lehetne a körökre osztott de nagyobb pályák... s így a játék több mint fele 3/5-e lehetne sima rally. Ekkor a kecske is jóllakna, meg a játék is jobb lenne....
de ez van, ezt kell szeretni...s én szeretem így is
Elküldve: 2009. 09. 28. 08:20
Idézet
Idézet
Idézet
MIJÉÉÉÉRTTTT?????????
tévedsz. 1:48 valamennyit mentem. 1:49-et a evo VII-es micuval mentem, de a pöcsköszörű subaruból kinyomtam a lelket.
szerk: vagy 1:47:9xx-et mentem?
Elküldve: 2009. 09. 28. 08:22
Idézet
Idézet
MIJÉÉÉÉRTTTT?????????
Elküldve: 2009. 09. 28. 08:25
stop.
nem, lehet, hogy a visszatekert idők után...
stop.
büntetést osztogat a játék?
stop.
amit a szakasz időhöz ír hozzá?
stop.
utólag?
stop.
Elküldve: 2009. 09. 28. 08:38
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
MIJÉÉÉÉRTTTT?????????
tévedsz. 1:48 valamennyit mentem. 1:49-et a evo VII-es micuval mentem, de a pöcsköszörű subaruból kinyomtam a lelket.
Elküldve: 2009. 09. 28. 08:48
Idézet
Idézet
Idézet
ahaaaaaaa...akkor megvan az átka a tekergetésnek. (pedig a vége felé már nem is használtam, s az 1:48 biztos, de ezek szerint nem ez a mérvadó...)
este? dirt 2 re, forza teszt? lécci-lécci...
Elküldve: 2009. 09. 28. 11:17
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
ahaaaaaaa...akkor megvan az átka a tekergetésnek. (pedig a vége felé már nem is használtam, s az 1:48 biztos, de ezek szerint nem ez a mérvadó...)
este? dirt 2 re, forza teszt? lécci-lécci...
Elküldve: 2009. 09. 28. 11:32
Idézet
reszketek...
akkor csütörtökre számolok veled, addig is lehet, hogy edzek kicsit a richard burns rally-val.
Elküldve: 2009. 09. 28. 11:39
Idézet
Idézet
reszketek...
akkor csütörtökre számolok veled, addig is lehet, hogy edzek kicsit a richard burns rally-val.
Elküldve: 2009. 10. 01. 08:34
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 01. 08:45
ja és elfeledkeztem a nagy norb féle dirt2 tesztről! nos. tessék:
nem rossz!
Elküldve: 2009. 10. 01. 08:49
Idézet
nem rossz!
Elküldve: 2009. 10. 01. 08:59
Idézet
Idézet
nem rossz!
majd együtt a forzával.
FORZA FORZA 3 ! ! !
Elküldve: 2009. 10. 01. 09:08
Elküldve: 2009. 10. 02. 04:28
norb: tegnap éjjel (szigorúan munka után!) fáradtan ugyan, de dirtöztem kicsit. Kipróbáltam a multit is, de folyton kilöktek...4-ből 4x utolsó lettem
Viszont a köridődön kicsit több mint 3 másodpercet hoztam, úgy hogy a visszafordítók még most sem lettek tökéletesek. Ugyanazzal akocsival mentem, szellemautóként megnézheted majd. Fel van adva a lecke!