HWSW Informatikai Kerekasztal: DiRT 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DiRT 2

#121 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 26. 21:13

Idézet

Idézet

szerintem dirt 2 jobban megéri Kép
LOL hát ezen befostam....
GT5 csak jövőre jön vagy kitudja mikor, szal vedd meg nyugodtan ha érdekelKép

#122 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 27. 05:40

Idézet

Emlékszel a pályánkra norb? Idődre? Segítek: 1:49:53
Sikerült javítnom rajta: 1:48:71 (vagy73...)
Azért nemtom pontosan a végét, mert ez a Q DirtNet NEM MENTETTE az időmet ! ! ! Nemtom kell e neki idő...vagy mi a szösz...mindenesetre legjobb időnek még mindig a tiedet adja be.
MIJÉÉÉÉRTTTT?????????
Pedig nem léptem ki mentés előtt a játékból... de a győzelem felett érzett örömöm bánatba, az EZAZ felkiáltásom "A JÓ Q ANY.D" felkiáltásba váltott.....

Mellesleg tudod mennyi a világrekord a pályán? 1:34: valamennyi ! ! ! De hogy hogy a pélóba.....
Kép
Kép
Kép

#123 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 27. 07:40

Idézet

Azért nemtom pontosan a végét, mert ez a Q DirtNet NEM MENTETTE az időmet ! ! ! Nemtom kell e neki idő...vagy mi a szösz...mindenesetre legjobb időnek még mindig a tiedet adja be.
MIJÉÉÉÉRTTTT?????????
Pedig nem léptem ki mentés előtt a játékból... de a győzelem felett érzett örömöm bánatba, az EZAZ felkiáltásom "A JÓ Q ANY.D" felkiáltásba váltott.....

ez gyönyörű volt!!!

#124 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 27. 07:49

Idézet

Idézet

MIJÉÉÉÉRTTTT?????????

ez gyönyörű volt!!!
Át fogod ezt érezni te is, ne aggódj! :Đ
Kép
Kép
Kép

#125 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 27. 19:54

No ma estée ennyi....két menetet nyomtam L.A.-ban.

Azt nem értem hogy ezek a rövid stadionmenetek miért jók? Mondjuk a való életben megvan az oka: többek közt így lehet emberközelibbé tenni a rallyt...így lehet megszerettetni a tömeggel (főként amcsiban) látványos, belátható műpályák, robbanások, miegymás.

De itt a játékban ezek nagyon nehezek. Hirtelenfordulós szűk pályák amiken tumultus van. Ezeket jóesetben csak CASUAL-on tudom megcsinálni, SERIOUS-on nem. Pedig a sima rallykat hébehóba még a legnehezebben is tudom abszolválni :Đ

Szükséges rossznak tartom a sportág miatt a stadion versenyeket..de elég lenne ha csak 1/5-e lenne a játéknak. 2/5 lehetne a körökre osztott de nagyobb pályák... s így a játék több mint fele 3/5-e lehetne sima rally. Ekkor a kecske is jóllakna, meg a játék is jobb lenne....

de ez van, ezt kell szeretni...s én szeretem így is :-D

Kép
Kép
Kép

#126 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 28. 08:20

Idézet

Idézet

Idézet

MIJÉÉÉÉRTTTT?????????

ez gyönyörű volt!!!

tévedsz. 1:48 valamennyit mentem. 1:49-et a evo VII-es micuval mentem, de a pöcsköszörű subaruból kinyomtam a lelket. :-D

szerk: vagy 1:47:9xx-et mentem? :)

#127 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 28. 08:22

Idézet

Idézet

MIJÉÉÉÉRTTTT?????????

Mellesleg tudod mennyi a világrekord a pályán? 1:34: valamennyi ! ! ! De hogy hogy a pélóba.....
meg lesz ez, a megfelelő autóval. :Đ

#128 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 28. 08:25

stop.

nem, lehet, hogy a visszatekert idők után...

stop.

büntetést osztogat a játék?

stop.

amit a szakasz időhöz ír hozzá?

stop.

utólag?

stop.

#129 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 28. 08:38

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

MIJÉÉÉÉRTTTT?????????

ez gyönyörű volt!!!

tévedsz. 1:48 valamennyit mentem. 1:49-et a evo VII-es micuval mentem, de a pöcsköszörű subaruból kinyomtam a lelket. :-D

szerk: vagy 1:47:9xx-et mentem? :)

1:49:54 Ez a rögzített rekord. Másra nem is emléxem. Amiben visszatekersz, azt az időt nem menti. nincs bünti, csak egyszerűen nem rögzíti (legalábbis más oldalon ezt mondták, s hajlok rá hogy így van)
Szóval... ja és ez a Subaruval volt.

Kép
Kép
Kép

#130 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 28. 08:48

Idézet

Idézet

Idézet

tévedsz. 1:48 valamennyit mentem. 1:49-et a evo VII-es micuval mentem, de a pöcsköszörű subaruból kinyomtam a lelket. :Đ

szerk: vagy 1:47:9xx-et mentem? :-D

1:49:54 Ez a rögzített rekord. Másra nem is emléxem. Amiben visszatekersz, azt az időt nem menti. nincs bünti, csak egyszerűen nem rögzíti (legalábbis más oldalon ezt mondták, s hajlok rá hogy így van)

ahaaaaaaa...akkor megvan az átka a tekergetésnek. :) (pedig a vége felé már nem is használtam, s az 1:48 biztos, de ezek szerint nem ez a mérvadó...)

este? dirt 2 re, forza teszt? :) lécci-lécci...:)

#131 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 28. 11:17

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

tévedsz. 1:48 valamennyit mentem. 1:49-et a evo VII-es micuval mentem, de a pöcsköszörű subaruból kinyomtam a lelket. :Đ

szerk: vagy 1:47:9xx-et mentem? :-D

ahaaaaaaa...akkor megvan az átka a tekergetésnek. :) (pedig a vége felé már nem is használtam, s az 1:48 biztos, de ezek szerint nem ez a mérvadó...)

este? dirt 2 re, forza teszt? :) lécci-lécci...:)

Max a 7 2. felében. 1:48-ra meg nem is emléxem, de végtére is tökmind1, mert csak a "tiszta" menetek számítanak. De többet most nem is próbálgatom megdönteni, inkább haladok a főküldivel, hogy minél több pályán, s minél több autóval tudjunk majd csapatni. Úgyhogy most még jó ideig a te 49-es időd lesz a mérvadó. De nem sokáig! Mivel kb 5x-i próbálkozásra én is elértem :)
Úgyhogy reszkess!!! :)

Kép
Kép
Kép

#132 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 28. 11:32

Idézet

Max a 7 2. felében. 1:48-ra meg nem is emléxem, de végtére is tökmind1, mert csak a "tiszta" menetek számítanak. De többet most nem is próbálgatom megdönteni, inkább haladok a főküldivel, hogy minél több pályán, s minél több autóval tudjunk majd csapatni. Úgyhogy most még jó ideig a te 49-es időd lesz a mérvadó. De nem sokáig! Mivel kb 5x-i próbálkozásra én is elértem :Đ
Úgyhogy reszkess!!! :-D

reszketek...Kép

akkor csütörtökre számolok veled, addig is lehet, hogy edzek kicsit a richard burns rally-val.Kép

#133 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 28. 11:39

Idézet

Idézet

Max a 7 2. felében. 1:48-ra meg nem is emléxem, de végtére is tökmind1, mert csak a "tiszta" menetek számítanak. De többet most nem is próbálgatom megdönteni, inkább haladok a főküldivel, hogy minél több pályán, s minél több autóval tudjunk majd csapatni. Úgyhogy most még jó ideig a te 49-es időd lesz a mérvadó. De nem sokáig! Mivel kb 5x-i próbálkozásra én is elértem :Đ
Úgyhogy reszkess!!! :-D

reszketek...Kép

akkor csütörtökre számolok veled, addig is lehet, hogy edzek kicsit a richard burns rally-val.Kép

:) Ok, de nem ígérek semmi biztosat. Majd még pontosítunk!
Kép
Kép
Kép

#134 Felhasználó inaktív   pettung 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 01. 07:58

szevasztok...pc-re mikor adják ki a Dirt 2-t ???????????

#135 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 01. 08:34

Idézet

szevasztok...pc-re mikor adják ki a Dirt 2-t ???????????
úgy tudom december 1.
Kép
Kép
Kép

#136 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 01. 08:45

ja és elfeledkeztem a nagy norb féle dirt2 tesztről! :Đ nos. tessék:

nem rossz! Kép

#137 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 01. 08:49

Idézet

nem rossz! Kép

Hát ez nagyon tömör lett :-D
Kép
Kép
Kép

#138 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 01. 08:59

Idézet

Idézet

nem rossz! Kép

Hát ez nagyon tömör lett :-D

majd együtt a forzával. :)

FORZA FORZA 3 ! ! ! Kép

#139 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 01. 09:08

Ja és még annyit, hogy állítottam a kormányzáson!
3 tényező állítható, gyárilag így van belőve:
- Környezetre való érzékenység: 50%
- Erővisszacsatolás: 100%
- kormányzási erő: 50%
Namármost én ezeket megváltoztattam: 70-100-70-re. De lehet hogy még módosítom majd (legalábbis kipróbálom) 60-100-80-on.
Minél magasabb értékre állítom a környezeti hatásokat, annél nehezebb vezetni. Minden kavics dob a keréken, megnehezítve a kocsi úton tartását. A kormány ereje viszont jó ha feljebb van rakva, mert akkor nem pille könnyű a kormányzás, hanem alapból erővel kell forgani. Mintha gyengébb lenne a szervó. Viszont ezáltal sokkal élethűbbnek tűnik a vezetés.

Kép
Kép
Kép

#140 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 02. 04:28

norb: tegnap éjjel (szigorúan munka után!) fáradtan ugyan, de dirtöztem kicsit. Kipróbáltam a multit is, de folyton kilöktek...4-ből 4x utolsó lettem :-D

Viszont a köridődön kicsit több mint 3 másodpercet hoztam, úgy hogy a visszafordítók még most sem lettek tökéletesek. Ugyanazzal akocsival mentem, szellemautóként megnézheted majd. Fel van adva a lecke! :Đ

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9