HWSW Informatikai Kerekasztal: DiRT 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DiRT 2

#101 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 21. 16:16

Idézet

Ezt én nem értem. Mi a baj azzal, hogy csúszkál a rally autó a murván????
Aszfalton nem csúszik 1/5 annyira sem. Szerintem pedig egy nagyon technikásan vezethető szimulátor uténzat lett. Nem szimulátor, mert nincs kidolgozva részletesen a beállítások sokasága, nincs nagy hatással az autóra a lökő elvesztése pl....de a vezetési modelljével szerintm semmi baj. Kézifékkel és gázfröccsökkel úgy lehet driftelni a kanyarokat, mint a legnagyobbak. Eddig 2 órám van a játékban, ebből 34 perc a vezetés :Đ Minden menetemet eddig visszanéztem. GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ

Igen ez természetes, hogy csúszik a murván de vmikor olyan furcsán csúszik. Olyankor olyan minha jégen gáz és fék nélkül mennék.Kép

#102 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 21. 16:22

Idézet

Idézet

Aszfalton nem csúszik 1/5 annyira sem. Szerintem pedig egy nagyon technikásan vezethető szimulátor uténzat lett. Nem szimulátor, mert nincs kidolgozva részletesen a beállítások sokasága, nincs nagy hatással az autóra a lökő elvesztése pl....de a vezetési modelljével szerintm semmi baj. Kézifékkel és gázfröccsökkel úgy lehet driftelni a kanyarokat, mint a legnagyobbak. Eddig 2 órám van a játékban, ebből 34 perc a vezetés :Đ Minden menetemet eddig visszanéztem. GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ

Igen ez természetes, hogy csúszik a murván de vmikor olyan furcsán csúszik. Olyankor olyan minha jégen gáz és fék nélkül mennék.Kép
Ez hülyeség! Maximum annak rossz az irányítás aki az arcade szarokhoz van szokva.

#103 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 21. 16:29

Idézet

Idézet

Idézet

Ez hülyeség! Maximum annak rossz az irányítás aki az arcade szarokhoz van szokva.
Hát én ezt meg nemmondanám szimulátornak. És nemnagyon szoktam Arcade autós gamekkel nyomni. Legutobb a GT5P-vel jáccottam.

#104 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 22. 04:37

Idézet

Idézet

Idézet

Hát én ezt meg nemmondanám szimulátornak. És nemnagyon szoktam Arcade autós gamekkel nyomni. Legutobb a GT5P-vel jáccottam.
Természetesen nem nevezhető szimulátornak, ezt én is írtam korábban, mintahogy azt is, hogy azért nem, mert nincsenek meg benne azok a finomhangolások amit egy szimulátor megkívánna. Viszont vezetésélményileg, vezetéstechnikailag nagyon ottvan a szeren. Valszeg hamarosan a GK legnagyobb simfanja, norb is megírja véleményét. Tegnap több mint 3 órán át játszottunk vele, s úgy vettem ki szavaiból, úgy láttam az átszellemültségéből, hogy őt magával ragadta a játék! Ő majd elmondja bővebben, én meg majd csatolok videókat, képeket.
Majd meglátjátok hogy vezetett ő (s természetesen én is hasonlóképp Kép), s akkor mondjátok, hogy szar az irányítás. Majd meglátjátok...
Kép
Kép
Kép

#105 Felhasználó inaktív   boldi89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 09:12

Én is nyomtam vele tegnap egy kicsit 1 órát kb Kép de csap 3futam fért be mert az összes visszajátszást megnéztem és nagyon ott van a szeren én még ilyen szép grafikát nem láttam minden részletben kidolgozva hangulatos menüt szerintem jó pár órát belefogok még nyomniKép

#106 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 10:08

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Természetesen nem nevezhető szimulátornak, ezt én is írtam korábban, mintahogy azt is, hogy azért nem, mert nincsenek meg benne azok a finomhangolások amit egy szimulátor megkívánna. Viszont vezetésélményileg, vezetéstechnikailag nagyon ottvan a szeren. Valszeg hamarosan a GK legnagyobb simfanja, norb is megírja véleményét. Tegnap több mint 3 órán át játszottunk vele, s úgy vettem ki szavaiból, úgy láttam az átszellemültségéből, hogy őt magával ragadta a játék! Ő majd elmondja bővebben, én meg majd csatolok videókat, képeket.
Majd meglátjátok hogy vezetett ő (s természetesen én is hasonlóképp Kép), s akkor mondjátok, hogy szar az irányítás. Majd meglátjátok...
Tegnap nyomtam vele még 1 kicsit(demó van meg csak sajna) és ha már ismertem a pályát nagyon faxa a gém!!! Az a baj, hogy csak 1 nehézségi szint van és az túl könnyü. A demóban 2 fajta verseny van. Van a jep-es meg amikor gyorsabb kocsival mész és akk az időt nézik. Nah én a gyorsabb kocsikkal mentem és a pálya megismerése után nagyon jól belelehet élni magad. Természetesen 1. lettem és 3 autót leelőztem amik előttem mentek. Jah és azt vettem észre, hogy a kocsik kidolgozása vmikor elég érdekes. Pl. amikor mutatja az ellenfeleid akkor a lámpák írtó csúnyák. Olyan mintha feste lenne(lehet abban az autókatágóriában tényleg festve van) de akkor is. Amugy teljesen jó. Tudjátok mondtam, hogy hamis a csúszás. Nos észrevettem, hogy van olyan kameranézet ami teljesen követi a kocsi hátulját és az zavar be. Én belső nézetbe nyomom ami sokkal nehezebb mint a többi(föleg amikor felfröccsen a szélvédőre a víz) és ezért is kellett jobban megismerni a pályát mert akkor nemlátod be olyan jól mint külső nézetben. Elég értelmetlenül írtam le azért bocs.:Đ

#107 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 22. 10:14

Idézet

Idézet

aszfaltos csúszka :-D

rossz gumiválasztás következményei ! :)

veszprémi csúszka :)

sejtem mire gondolsz, hogy csúszik, de olyan videot nem találtam egyelőre. (murvás keresztbe csúsztatás)

#108 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 10:25

Idézet

Idézet

Idézet

aszfaltos csúszka :Đ

rossz gumiválasztás következményei ! :-D

veszprémi csúszka :)

sejtem mire gondolsz, hogy csúszik, de olyan videot nem találtam egyelőre. (murvás keresztbe csúsztatás)

Értem! Közvetlen alattad megváltozott a véleményem. Sajnos nemtudok videót mutatni mert YouTubon nemtaláltam igazán rávalót.:)

#109 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 22. 12:19

norb, fejtsd ki a véleményedet a játékról BŐVEBBEN!
Most futok tovább de este majd linkelek videót meg képeket is.... vagyishogy inkább most!
De te meg számolj be élmányeidről!!!!
Szóval a cockpit így nézett ki tegnap este: (sajnos az adatrögzítés cska telóval készült, de azért élvezhető)
Kép
Kép

Igenbizony, jó közelről, kb 1,5m-ről néztük a 42"-os TV-t. Egész fasza volt így :Đ
És akkor egy videó is. Ezt a kört norb nyomta belső nézetből, manuális váltással, és a Subaru alapbeállításait is kicsit módosítva. Ezek után mondjátok hogy szar a vezetési élménye, meg hogy nem valószerű. BESZARÁS amit művelni lehet, csak rá kell érezni.
http://www.youtube.c...h?v=kHrVdNaNyk8

Kép
Kép
Kép

#110 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 12:37

Idézet

Igenbizony, jó közelről, kb 1,5m-ről néztük a 42"-os TV-t. Egész fasza volt így :Đ
És akkor egy videó is. Ezt a kört norb nyomta belső nézetből, manuális váltással, és a Subaru alapbeállításait is kicsit módosítva. Ezek után mondjátok hogy szar a vezetési élménye, meg hogy nem valószerű. BESZARÁS amit művelni lehet, csak rá kell érezni.
http://www.youtube.c...h?v=kHrVdNaNyk8

Széép!Kép
Megnéztem a gombás videódat is. Csak azért mert én az előbb azt pucoltam.Kép

#111 Felhasználó inaktív   boldi89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 13:56

Igaz James csak rá kell érezni mert aki belejön az nem akkarja abba hagyni.Ja és az én favoritom "Willy in the pool"Kép

#112 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 15:25

Idézet

Na ezek után senki ne merje azt mondani hogy nem jó az irányítás. Am szép volt!Kép

#113 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 22. 15:30

Idézet

Idézet

Na ezek után senki ne merje azt mondani hogy nem jó az irányítás. Am szép volt!Kép
egy őstehetség a pilóta! :Đ

#114 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 15:34

Idézet

Idézet

Idézet

egy őstehetség a pilóta! :Đ
És még szerény isKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#115 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 23. 07:01

[font=" arial; line-height: normal; white-space: pre-wrap" class="Apple-style-span"]A buggys részek (némelyik) nehezen mennek még casual fokozaton is. A pályák szűkek, kanyarban könnyen kiperdül, az ellenfelek kilökdösnek.... ma reggel fél óra alatt sem tudtam 2. helyezetnél jobb lenni az egyik BAJA-i pályán.[/font]

Viszont norb! Tegnap karrier módban beadta azt a pályát, amivel tegnap előtt szenvedtünk. Mindenféle finomhangolás nélkül elsőre 1:51-et mentem. Úgyhogy majd ha kivittem a játékot, még visszatérek erre a pályára, mert a HARD fokozaton a te 1:49-es időddel szemben 1:44 -et megy az AI.
A célom az 1:45 lesz ! ! ! Csak majd be kell szereznem a tuning Subarut :Đ

Kép
Kép
Kép

#116 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 23. 07:08

Idézet

A buggys részek (némelyik) nehezen mennek még casual fokozaton is. A pályák szűkek, kanyarban könnyen kiperdül, az ellenfelek kilökdösnek.... ma reggel fél óra alatt sem tudtam 2. helyezetnél jobb lenni az egyik BAJA-i pályán.

Viszont norb! Tegnap karrier módban beadta azt a pályát, amivel tegnap előtt szenvedtünk. Mindenféle finomhangolás nélkül elsőre 1:51-et mentem. Úgyhogy majd ha kivittem a játékot, még visszatérek erre a pályára, mert a HARD fokozaton a te 1:49-es időddel szemben 1:44 -et megy az AI.

az 1:44-es idő biztos, hogy a nagyobb teljesítményű autó miatt lehetséges. próbáltuk, láttuk mindketten, hogy kinyomtad/tam a lelkét az autónak, nem mentem neki semminek, nem csúsztam ki...stb. csináld a karriert, oszt egy erősebb autóval kíváncsi leszek milyen időt megyek. :-D 1:35? :):):)

a norb féle teszt/jellemzés jönni fog, de tegnap annyira nem értem rá, hogy hosszabban írjak, ma pedig...iroda költöztetés lesz, úgyhogy előreláthatólag sem tudom meg mondani mikor lesz ma netem. holnap! :)

#117 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 23. 07:22

Idézet

Idézet

A buggys részek (némelyik) nehezen mennek még casual fokozaton is. A pályák szűkek, kanyarban könnyen kiperdül, az ellenfelek kilökdösnek.... ma reggel fél óra alatt sem tudtam 2. helyezetnél jobb lenni az egyik BAJA-i pályán.

az 1:44-es idő biztos, hogy a nagyobb teljesítményű autó miatt lehetséges. próbáltuk, láttuk mindketten, hogy kinyomtad/tam a lelkét az autónak, nem mentem neki semminek, nem csúsztam ki...stb. csináld a karriert, oszt egy erősebb autóval kíváncsi leszek milyen időt megyek. :-D 1:35? :):):)

a norb féle teszt/jellemzés jönni fog, de tegnap annyira nem értem rá, hogy hosszabban írjak, ma pedig...iroda költöztetés lesz, úgyhogy előreláthatólag sem tudom meg mondani mikor lesz ma netem. holnap! :)

1:35??? MUHAHAHAHAAAA :)
De állok elébe! :) Holnapi beszámolóra meg én is kíváncsi vagyok, mert helyszínen sokat nem is beszéltünk róla, csak teszteltünk :)

Kép
Kép
Kép

#118 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 23. 09:21

Mennyire ajánljátok ezt Ps3-ra? :Đ

Vegyem meg..?

Vagy várjam meg GT5-öt?

Tudom más kategória a 2...de akkor is... :-D Vagy esetleg mindkettő? :)

Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#119 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 26. 20:09

Emlékszel a pályánkra norb? Idődre? Segítek: 1:49:53
Sikerült javítnom rajta: 1:48:71 (vagy73...)
Azért nemtom pontosan a végét, mert ez a Q DirtNet NEM MENTETTE az időmet ! ! ! Nemtom kell e neki idő...vagy mi a szösz...mindenesetre legjobb időnek még mindig a tiedet adja be.
MIJÉÉÉÉRTTTT?????????
Pedig nem léptem ki mentés előtt a játékból... de a győzelem felett érzett örömöm bánatba, az EZAZ felkiáltásom "A JÓ Q ANY.D" felkiáltásba váltott.....

Kép
Kép
Kép

#120 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 20:15

Idézet

Mennyire ajánljátok ezt Ps3-ra? :Đ

Vegyem meg..?

Vagy várjam meg GT5-öt?

Tudom más kategória a 2...de akkor is... :-D Vagy esetleg mindkettő? :)

szerintem dirt 2 jobban megéri Kép
PSN: NikonKristof

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »