HWSW Informatikai Kerekasztal: DiRT 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DiRT 2

#201 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 09. 21:02

Idézet

Idézet

Nekem csalódás a játék mivel tradicionális rali alig van benne miközben megtömték bohócságokkal (pl gate crasher) na meg amit a navigátor mond az is szinte használhatatlan. Ennek a játéknak lassan alig van köze a ralihoz amit szegény Colin Mcrae is üzött. Ez máe egy el Amerikanizálodott valami. Remélem még egyszer az életben lessz noramális WRC re hajazó játék vagy Richard Burns Rally 2
Beállításoknál lehet választani hogy a navigátor egyszerű vagy szakszavakat használjon. Sztem attól függetlenül, hogy nem egy sima rally nagyon élvezhető játék rég nem játszottam ilyen jó autós játékkal, belső nézet nagyon jól sikerült, egyedül ezek a gagyi "rock" zenék amik benne vannak nem tetszenek
Ho lehet beálitani hogy az a hülye navigátor pi.... leány ne azt a sok ökörséget mondja_ végigmásztam az optionsbe az összes alpontot mégsem találtam semmit..... easy right medium left.. az anyád.. ráadásul ha savagen tolod s nagyon fontos hogy hajszálpontos legyen a navigátor akkir rá kell jönnöd hogy egyik kanyar helyett a másikad mondja s akkor bumm neki valaminek s csak úgy repülnek ki a billentyűk szegény A4 tech-ből. vaaaaaaa.. ez casual kölyköknek készült... BOCS a szookincsért felhúzott ez a dirt 2.

#202 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 09. 21:36

Idézet

grafika szép 8/10, hangok nagyon jók 9/10, élmény jó 8/10, irányíthatóság tűrhető 7/10.
... a dirt 2 megérdemel egy 4/10-et, többet nem.
Ez igen! :Đ matekból hanyas voltál szomcsög? :-D
Kép
Kép
Kép

#203 Felhasználó inaktív   CoDer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 09. 21:39

Idézet

Idézet

grafika szép 8/10, hangok nagyon jók 9/10, élmény jó 8/10, irányíthatóság tűrhető 7/10.
én olyan 7 v. 8/10-re tenném. am jó vagy matekból norb XD

"Stop that bloody truck!!" Cpt. Price

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

#204 Felhasználó inaktív   fezozi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 14. 12:33

sziasztok

nekem az van a dirt 2-vel hogy lenyomom az első versenyt és utána amikor vissza megy a szervízbe megáll a játék semmit nem lehet vele kazdeni.

Miért van ez? segítsetek légyszi

#205 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 14. 13:38

Idézet

Idézet

4-5-ös. :) a játék ilyen: "grafika szép 8/10, hangok nagyon jók 9/10, élmény jó 8/10, irányíthatóság tűrhető 7/10".
az egész, mivel a colin 1hez képest a grafon kívül nincsen változás, 4/10.
nem kell összeadni és átlagolni a részadatokat. sőőőőőőőőőőt. most, hogy zúztam vele rendesen, ismét változott a véleményem, mint minden lagymatag játékkal kapcsolatban, ami csillog.
jelenlegi:
grafika 3/10, hangok nem rosszak 2.5/10, élmény katasztrofális 1.5/10, irányíthatóság árkád 2.99/10.
a colin mcrae 1-hez képest:
grafika szebb 7/10, hangok jók 7/10, élmény ugyan az 3/10, irányíthatóság rosszabb -2/10.
a dirt 1-hez képest:
grafika szebb 8/10, hangok jobbak 7/10, élmény rosszabb 1/10, irányíthatóság jobb 5/10.
Richard Burns Rally-hoz képest:
grafika gyönyörű 10/10, hangok szarabbak 0/10, élmény nincs -500000000/10, irányíthatóság nincs -90000000000000/10.
NFS Shift-hez képest:
grafika besza-behu, kisül a szemem 10/10, hangok állatok 10/10, élmény nem bírom abba hagyni 10/10, irányíthatóság kiaszott precíz 10/10. Kép

#206 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 14. 13:46

elveszejtettem veled kapcsolatban a fonalat....
Máshogy mondom: Még te szóltad meg Ca$h-t a pontozása miatt?
:Đ
EMBER ! Te asse tod mit adj rá! :-D
Apám.... csak ennyit még:
Kép

Kép
Kép
Kép

#207 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 14. 14:10

Idézet

elveszejtettem veled kapcsolatban a fonalat....
dehogy nem tudom, oda van írva. én írtam. :) minden gamma ami megjelenik szép, de üres. (tisztelet a kivételnek) sokan felizgulnak ettől, de bennem max. az adrenalin megy fel, hogy: na, megint kiadtak egy szart...és ez beza nagyon nagy szar. idén 1 játék jelent meg, ami viszi a prímet és minden tekintetben odab@sz a csiri-viri hájpnak, az pedig az ARMAII. Kép
látom egyébként még neked sem tiszta a Ca$h-es féle történet. :) kérdés volt, nem be- vagy leszólás, de szerencsére mi már Ca$h-el megittuk a pertut, Úhogy kár a gőzért.Kép történt valami izgis a fórumon, amitől a nevemet még évszázadok múltán is emlegetni fogják...Apámm....:)

Kép

#208 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 14. 14:50

Idézet

Idézet

veszejtettem veled kapcsolatban a fonalat....
dehogy nem tudom, oda van írva. én írtam. :) minden gamma ami megjelenik szép, de üres. (tisztelet a kivételnek) sokan felizgulnak ettől, de bennem max. az adrenalin megy fel, hogy: na, megint kiadtak egy szart...és ez beza nagyon nagy szar. idén 1 játék jelent meg, ami viszi a prímet és minden tekintetben odab@sz a csiri-viri hájpnak, az pedig az ARMAII. Kép
látom egyébként még neked sem tiszta a Ca$h-es féle történet. :) kérdés volt, nem be- vagy leszólás, de szerencsére mi már Ca$h-el megittuk a pertut, Úhogy kár a gőzért.Kép történt valami izgis a fórumon, amitől a nevemet még évszázadok múltán is emlegetni fogják...Apámm....:)
Te sem vetted le a lényeget! Ki az a facepalmos akit linkeltem te???
:) MEGALOL :)

Kép
Kép
Kép

#209 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 14. 14:53

Idézet

Idézet

Idézet

az az elmebeteg kollegád.Kép ha még megvan az a dimbulós videója, amikor éppen nem bal lábbal kelt fel, belinkelhetnéd...:)

#210 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 14. 14:56

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

az az elmebeteg kollegád.Kép ha még megvan az a dimbulós videója, amikor éppen nem bal lábbal kelt fel, belinkelhetnéd...:)
Kikérem az ő nevében is, nem elmebeteg. Vagyis nem jobban mint te, adott pillanataidban :D
És igen, ez a kép abból a videóból van mentve! :D Itt éppen ott tart hogy: "Nemigaz...ez már nem lehet igaz...hjajjjj esztnem hiszem eeee...huhhh"
De OFF end! Videót nem linkelem, mert azért az kib.szás lenne vele! De a fotóalbumba mindjárt nyomok még egy képet!

Kép
Kép
Kép

#211 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 14. 15:08

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

:Đ MEGALOL :-D
Kikérem az ő nevében is, nem elmebeteg. Vagyis nem jobban mint te, adott pillanataidban :)
És igen, ez a kép abból a videóból van mentve! :) Itt éppen ott tart hogy: "Nemigaz...ez már nem lehet igaz...hjajjjj esztnem hiszem eeee...huhhh"
De OFF end! Videót nem linkelem, mert azért az kib.szás lenne vele! De a fotóalbumba mindjárt nyomok még egy képet!
nem ragozom tovább ezt a történetet. komolyan rákötöm magam egy vérnyomás mérőre, az értéket pedig mindenki láthatja a GK főoldalon. :) amikor nyugis vagyok a pulzusom 60/perc, amikor ti szerintetek adott pillanat van, akkor 60,5/perc. :) a fórum az fórum, mindenki benéz mindent. Kép

JANIBÁÁÁ POWWWÁÁÁÁÁÁ!!!Kép

#212 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 14. 15:09

Idézet

JANIBÁÁÁ POWWWÁÁÁÁÁÁ!!!Kép
BIZONY! Én Jani Fan vagyok! :Đ
Kép
Kép
Kép

#213 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 21:30

újralett húzva a gép, dirt2 mentést meghagytam. csakhogy hiába rakom vissza, nemtudja betölteni, én a gwl-ra tippelek, hogy ő lehet a bűnös ezvégett. valakinek valami ötlet erre?
szerk: elcsesztem, nemmentettem el a wlive mappát, így gatt, kezdhetem előről. gratula magamnak:)

#214 Felhasználó inaktív   zero_one 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 13:03

Üdv! Van valakinek tapasztalat, hogy a Steam-ről pattintott játékot hogyan lehet újra telepíteni? Vagy átmozgatni másik gépre/partícióra? Esetleg hogyan lehet a WinLive-ot kierülni, mert iszonyat szétsz_patott, és most nem tudok menteni a gémmel, 93 szor nézem végig a rohadt bevezető videót, és kezdem újra az összes pályát. Az első acc-om nem volt támogatott régiós. OK, csináltam USA címmel, ott meg kiírta, hogy a product key már regisztrálva van. De HOVÁ, ha az elsőt nem fogadta el? Most meg a teljesen legális (brrrr!!!) vásárolt játékommal semmit sem tudok kezdeni. Hogy utálom a Steam-et és a W.Live-ot!

Ha valaki tud, hálás lennék segítségért!

Üdv: Z.

#215 Felhasználó inaktív   KRONNAS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 13:48

Idézet

Üdv! Van valakinek tapasztalat, hogy a Steam-ről pattintott játékot hogyan lehet újra telepíteni? Vagy átmozgatni másik gépre/partícióra? Esetleg hogyan lehet a WinLive-ot kierülni, mert iszonyat szétsz_patott, és most nem tudok menteni a gémmel, 93 szor nézem végig a rohadt bevezető videót, és kezdem újra az összes pályát. Az első acc-om nem volt támogatott régiós. OK, csináltam USA címmel, ott meg kiírta, hogy a product key már regisztrálva van. De HOVÁ, ha az elsőt nem fogadta el? Most meg a teljesen legális (brrrr!!!) vásárolt játékommal semmit sem tudok kezdeni. Hogy utálom a Steam-et és a W.Live-ot!

Üdv! A produkt key-t mindenképpen beütötted,mert mikor elindul a game,azonnal kéri.Akár megy a multi,akár nem!
Töröld azt az accodat amelyikre regezted a DiRT 2-őt.
Ezek után már az úly acc-on is tudod használni a DiRT 2-es produkt key-t.
Ott van a szívás,ha már a régi accodon,sok az achievment,meg ha az ismerősökből is van egy pár.

#216 Felhasználó inaktív   KRONNAS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 13:57

Nézzetek be a blgoomba!
Írtam néhány sort a DiRT 2-ről!

http://tinyurl.com/yfw589m

#217 Felhasználó inaktív   zero_one 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 17:31

Idézet

Idézet

Üdv! A produkt key-t mindenképpen beütötted,mert mikor elindul a game,azonnal kéri.Akár megy a multi,akár nem!
Ott van a szívás,ha már a régi accodon,sok az achievment,meg ha az ismerősökből is van egy pár.

Helló! Köszi a választ, honnan töröljem az accountot, a gépről? Ott hol találom? Köszi előre is!

Z.

#218 Felhasználó inaktív   KRONNAS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 17:57

Idézet

Idézet

Idézet

Helló! Köszi a választ, honnan töröljem az accountot, a gépről? Ott hol találom? Köszi előre is!

Z.

Pontosan nem tudom,mivel én még nem töröltem accot!
De mindenképpen be kell lépni http://www.xbox.com ra,de a rossz accoddal,és a prfolnál gondolom lesz valami amivel törölni lehet majd!

#219 Felhasználó inaktív   velo0516 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 17:54

Üdv . Ps3-on ki tud segíteni trófeaszerzésben Dirt 2-ben? Már csak 2 hiányzik a platinához.

#220 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 20:19

Az első DIRT 2-es videóm is megszületett.

Ez az első szülemény a Sony Vegas 9 segítségével, így még szoknom kell. A felső kép kissé laposabb lett. >_>

Fantasztikus egy játék. Viszont billentyűzettel egy rémálom kezelni. Nehéz ráérezni. Elő kell túrnom a kormányomat, amit tavaly vettem, aztán meglátjuk hogyan is megy.

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.