HWSW Informatikai Kerekasztal: Forza Motorsport 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forza Motorsport 3

#101 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 25. 21:48

Most néztem gameplayt róla.Ebben is van olyan Racing line (az a folyamatos vonal) mint a NFS:Shift-ben.És ahogy elnéztem itt is autó fékez (alap beállításokkal).Ez eddig is volt csak én nem tudok róla vagy ez valami új?

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#102 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 25. 21:49

Idézet

Most néztem gameplayt róla.Ebben is van olyan Racing line (az a folyamatos vonal) mint a NFS:Shift-ben.És ahogy elnéztem itt is autó fékez (alap beállításokkal).Ez eddig is volt csak én nem tudok róla vagy ez valami új?
ez volt eddig is

#103 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 21:49

Idézet

Idézet

ez volt eddig is
Akkor csak nekem új.Forza 1-2-vel nem játszottam,GT-vel se,szóval valszeg ezért :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#104 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 25. 22:54

Idézet

Ma mielőtt dörtöztem volna mentem 2 kört a Minivel, 2 kört a Porsche-val. Minivel a top lista 8%-ban végeztem, Porschéval a 11%-ban, de úgy hogy blokkolásgátló, és kipörgésgátló nélkül ! ! !

Aztán nem is küzdöttem tovább, mert hívott a kosz, a por, a sár...úgyhogy inkább dirtöztem.

De ma már abszolúte nem zavar a steril grafikája a játéknak :Đ Meg fogom én ezt szeretni szerintem :-D

Én két századot javítottam a köridőmön az Audio R8-al, de nem elég, mert azóta lecsúsztam a top 3%-ba :) de egyelőre nem tudom hol tudnék még faragni, lehet csak kormánnyal menne tovább innentől?

#105 Felhasználó inaktív   jovo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 23:13

hali a forza 3 ban mekkora a max hd felbontás 720p vagy 1080i vagy 1080p elöre kösziKép

#106 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 26. 11:38

Idézet

Idézet

Ma mielőtt dörtöztem volna mentem 2 kört a Minivel, 2 kört a Porsche-val. Minivel a top lista 8%-ban végeztem, Porschéval a 11%-ban, de úgy hogy blokkolásgátló, és kipörgésgátló nélkül ! ! !

Aztán nem is küzdöttem tovább, mert hívott a kosz, a por, a sár...úgyhogy inkább dirtöztem.

De ma már abszolúte nem zavar a steril grafikája a játéknak :Đ Meg fogom én ezt szeretni szerintem :-D

Én két századot javítottam a köridőmön az Audio R8-al, de nem elég, mert azóta lecsúsztam a top 3%-ba :) de egyelőre nem tudom hol tudnék még faragni, lehet csak kormánnyal menne tovább innentől?
Te egy állat lehetsz! :) De kipróbálom az Audit is majd. Azt is nulla rásegítéssel. Meg persze azokkal is :) Kíváncsi vagyok a különbésgekre :)
Kép
Kép
Kép

#107 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 09. 26. 11:52

Idézet

Idézet

Én két századot javítottam a köridőmön az Audio R8-al, de nem elég, mert azóta lecsúsztam a top 3%-ba :Đ de egyelőre nem tudom hol tudnék még faragni, lehet csak kormánnyal menne tovább innentől?
Te egy állat lehetsz! :-D De kipróbálom az Audit is majd. Azt is nulla rásegítéssel. Meg persze azokkal is :) Kíváncsi vagyok a különbésgekre :)
Kipróbáltam automata fékkel, de csak rosszabb lett, körülbelül 2 másodperccel :)

Egyébként az Audit nagyon könnyű vezetni, szerintem te elsőre megdöntöd az én időmet :)

#108 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 12:31

Próbáljátok ki a manuális váltást. Néhány kanyarnál egy jól időzített visszaváltással lehet lefaragni az időből. Kép

#109 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 10:24

Audi: 1.08.065 2% Ez eddig a legjobb eredményem!

#110 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 27. 10:26

Idézet

Nekem is hasonló volt tegnap, de nem azt mentette. Közben kiderítettem hogy a legtisztább kört menti.... Szóval biztos sokat vágtam le...

Te milyen beállításokkal mész?

Én: Belső nézet, kormánnyal, NEHÉZ beállításokkal de a váltást manuálra teszem.
Mondjuk prászor mentem már "0" segítséggel is (nunku ABS, ASR, TPS, ESP, RPG, FPS meg minden)

Kép
Kép
Kép

#111 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 10:32

Idézet

Idézet

Nekem is hasonló volt tegnap, de nem azt mentette. Közben kiderítettem hogy a legtisztább kört menti.... Szóval biztos sokat vágtam le...

Te milyen beállításokkal mész?

Én: Belső nézet, kormánnyal, NEHÉZ beállításokkal de a váltást manuálra teszem.
Mondjuk prászor mentem már "0" segítséggel is (nunku ABS, ASR, TPS, ESP, RPG, FPS meg minden)

Belsőnézet, kontrollerrel..(még), nulla fékezésrásegítés, de a többi az onon van!

#112 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 10:54

Én mindíg nulla rásegítéssel megyek. Lehet, hogy ezért nem nyerek soha?Kép
Legjobb időm is 1:20. De így a legjobb menni. A Porshe alig akar az úton maradni. Nem szeretem a hátsókerekest.

#113 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 27. 12:28

Kövi honapban készülök a game megvásárlására ami már csak 1, 2 hét:Đ Na mind 1 a véleményeteket szeretném kérni, pozitiv, negativ, megéri-e megvenni, van olyan jó mint pl. a Grid vagy Dirt (nekem ezek a jatekok naon be jöttek ezért hozzájuk viszonyitomKép) elöre is köszönöm...

#114 Felhasználó inaktív   jovo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 13:40

Hali mindenkinek a forza 3 mekorra felbontáson lehet játszani? 720p 1080i 1080p válaszotokat elöre is köszönöm

#115 Felhasználó inaktív   jovo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 15:07

Idézet

Hali mindenkinek a forza 3 mekorra felbontáson lehet játszani? 720p 1080i 1080p válaszotokat elöre is köszönöm
senki se tudja mekora felbontás a maximum a forza 3 nál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

#116 Felhasználó inaktív   tDr1v3r 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 27. 16:24

Idézet

Idézet

senki se tudja mekora felbontás a maximum a forza 3 nál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
senki se, úgy néz ki... várni nem tudsz? nem ételkiszolgáló, hogy rögtön válaszoljanak...
(a kétmillió felkiáltójel miatt meg max. néhányan hülyének néznek Téged.)
Xbox Live Gamertag: tDr1v3rHUN - twitter: @ben22eyes - deviantART: ben22eyes Ne csodálkozz, ha az írásmódod miatt nem veszlek komolyan... Kép

#117 Felhasználó inaktív   jovo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 17:34

Idézet

Idézet

Idézet

senki se, úgy néz ki... várni nem tudsz? nem ételkiszolgáló, hogy rögtön válaszoljanak...
jolvan ha lenyugotál akor menyél el és szegyél még hangyát KépKépKépKép

#118 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 17:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

jolvan ha lenyugotál akor menyél el és szegyél még hangyát KépKépKépKép
Te meg addig tanulj helyesen írni...

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#119 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 28. 14:03

Tessék baszki, így kell 58-as időt menni porséval! Beszarás ! ! !
Kép
Kép
Kép

#120 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 15:00

Idézet

Tessék baszki, így kell 58-as időt menni porséval! Beszarás ! ! !
Elmebeteg!!!

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.