HWSW Informatikai Kerekasztal: Forza Motorsport 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forza Motorsport 3

#241 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 01. 28. 14:47

Idézet

csináltam egy GK-s design-t a forzába. daját alkotás, nem lopott. remélem tetszeni fog :Đ

Szép kis daját aloktás!
Viccet félretéve tényleg jó! Igaz mire kiszenvedted a logot, már megújult :-D
Ha meglesz a játék, én le fogom tőled tölteni!!!!

Kép
Kép
Kép

#242 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 28. 15:18

Idézet

Idézet

csináltam egy GK-s design-t a forzába. daját alkotás, nem lopott. remélem tetszeni fog :Đ

Szép kis daját aloktás!
Viccet félretéve tényleg jó! Igaz mire kiszenvedted a logot, már megújult :-D
Ha meglesz a játék, én le fogom tőled tölteni!!!!
Szerintem is klassz, de a 4-es képen látsszodó írások nem kellenének bele. (szerintem)

#243 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 01. 28. 16:36

Idézet

GK1
GK2
GK3
GK4
GK5

a sz.r képminőségért elnézést kérek, csak a végére találtam meg a jó beállítást.
ha esetleg vkit érdekel a kirakatomban megtalálja.

Állat lett ez a Jaaaaaaaaag

#244 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 01. 28. 16:40

Idézet

GK1
GK2
GK3
GK4
GK5

a sz.r képminőségért elnézést kérek, csak a végére találtam meg a jó beállítást.
ha esetleg vkit érdekel a kirakatomban megtalálja.
pöpec!
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#245 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 17:42

örülök, h tetszik :Đ persze még javítok rajta, h jobb legyen, de most dolgozok egy Rammstein-es, ill egy Arsenalos design-on isKép

szerk.: ill ti is segíthettek, h még mit tegyek bele a GK-s autóba.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#246 Felhasználó inaktív   Quentaro 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 31. 10:38

Találtam egy tök fain videót: Kép

#247 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 02. 14:46

ez wtf?

#248 Felhasználó inaktív   Dahaka18 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 06. 12:01

Sziasztok ! Lenne Egy olyan kérdésem Hogy..: Megvan a forza 3, bónusz kiegészítővel mindennel eggyütt..És a A vinyóra csak a kettes lemezt telepíti fel , az eggyesnél megáll 3%-nál, de a dvd-nek nemlehet baja, mert hibátanul fut róla a játék..( csak nem szoktam dvd-ről játszani, mert így kímélem a boxot..inkáb felmásolom aztán úgy jobb..)Másnak feltelepül az eggyes dvd-is ? Azt csak Dashboard-ból lehet telpíteni nem? mert én onnan telepítettem.. A kettest azt ugye a játékban telepíti fel.. Szerintetek mi lehet a baj? Másnak felrakta az 1-es dvd-t is? A vinyóm 20gb-os, de hát bőven felfér rá, mert van rejt elég hely... Előre is köszi a válaszokat ! :Đ

#249 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 06. 12:04

Idézet

Sziasztok ! Lenne Egy olyan kérdésem Hogy..: Megvan a forza 3, bónusz kiegészítővel mindennel eggyütt..És a A vinyóra csak a kettes lemezt telepíti fel , az eggyesnél megáll 3%-nál, de a dvd-nek nemlehet baja, mert hibátanul fut róla a játék..( csak nem szoktam dvd-ről játszani, mert így kímélem a boxot..inkáb felmásolom aztán úgy jobb..) Másnak feltelepül az eggyes dvd-is ? Azt csak Dashboard-ból lehet telpíteni nem? mert én onnan telepítettem.. A kettest azt ugye a játékban telepíti fel.. Szerintetek mi lehet a baj? Másnak felrakta az 1-es dvd-t is? A vinyóm 20gb-os, de hát bőven felfér rá, mert van rejt elég hely... Előre is köszi a válaszokat ! :Đ
sztem nem fér fel a HDD-re az 1es lemez. a 20 GB-os vinyón kb 14 gb szabad hely van, mert a dashboardnak is kell hely. a két lemez sztem simán elfoglal 13 gb-ot, nekem csak az 1es lemez van meg és az 6,8 gbot foglal...szal valszeg nincs elég hely a vinyón...
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#250 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 06. 12:06

Idézet

ez wtf?

Én még ilyennel nem találkoztam....de az kétségtelen h ez a video nagyon frusztrál!

#251 Felhasználó inaktív   ei94 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 06. 12:16

Idézet

Idézet

ez wtf?

Én még ilyennel nem találkoztam....de az kétségtelen h ez a video nagyon frusztrál!

Bakker,ilyen bugos sz@rt mint ez... KépKép
Free userbars

#252 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 06. 12:26

Idézet

Idézet

Sziasztok ! Lenne Egy olyan kérdésem Hogy..: Megvan a forza 3, bónusz kiegészítővel mindennel eggyütt..És a A vinyóra csak a kettes lemezt telepíti fel , az eggyesnél megáll 3%-nál, de a dvd-nek nemlehet baja, mert hibátanul fut róla a játék..( csak nem szoktam dvd-ről játszani, mert így kímélem a boxot..inkáb felmásolom aztán úgy jobb..) Másnak feltelepül az eggyes dvd-is ? Azt csak Dashboard-ból lehet telpíteni nem? mert én onnan telepítettem.. A kettest azt ugye a játékban telepíti fel.. Szerintetek mi lehet a baj? Másnak felrakta az 1-es dvd-t is? A vinyóm 20gb-os, de hát bőven felfér rá, mert van rejt elég hely... Előre is köszi a válaszokat ! :Đ
sztem nem fér fel a HDD-re az 1es lemez. a 20 GB-os vinyón kb 14 gb szabad hely van, mert a dashboardnak is kell hely. a két lemez sztem simán elfoglal 13 gb-ot, nekem csak az 1es lemez van meg és az 6,8 gbot foglal...szal valszeg nincs elég hely a vinyón...
Hát én csak a bónusz lemezt tettem fel. Az meg össz-vissz 1.9 gb foglalKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#253 Felhasználó inaktív   Dahaka18 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 06. 12:39

Idézet

Idézet

Idézet

De megprobáltam úgyis, hogy nemtelepítem fel a kettes dvd-t, hanem csak simán az elsőt, és akkoris megáll 3%-nál pedig bőőőőőőven van hely... Amúgy felfér rá, mert máskor is 2 játék szokott rajt lenni..2 teljes játék ráfér a 20 gigás vinyóra..Meg a 2-es dvd csak 2 gigát foglal..Szóval ez nemlehet a baj

#254 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 06. 13:06

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

De megprobáltam úgyis, hogy nemtelepítem fel a kettes dvd-t, hanem csak simán az elsőt, és akkoris megáll 3%-nál pedig bőőőőőőven van hely... Amúgy felfér rá, mert máskor is 2 játék szokott rajt lenni..2 teljes játék ráfér a 20 gigás vinyóra..Meg a 2-es dvd csak 2 gigát foglal..Szóval ez nemlehet a baj
akkor passz :-D kérdezz rá itt

aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#255 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 15:57

Ezt az chit, h lehet megszerezni?
Connoisseur Own (at least) one car from every manufacturer 50 Kép

#256 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 17:39

Idézet

A játékkal nem játszottam, így csak lefordítani tudom neked, hátha nyelvi akadályokba ütköztél:
"Bitokolj, legalább egy kocsit mindeggyik gyártótól."

#257 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 18:25

Idézet

Idézet

A játékkal nem játszottam, így csak lefordítani tudom neked, hátha nyelvi akadályokba ütköztél:
"Bitokolj, legalább egy kocsit mindeggyik gyártótól."
Igen én is így fordítottam, neg is vettem minden gyártótl egyett legalább. De lehet valamit élnéztem, megnézem még 1x.
Azért köszi:)

#258 Felhasználó inaktív   Ákibácsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 17:11

Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem, hogy USB-re feltelepített Forza 3 DVD 2-t miért nem érzékeli játék közben, ergo nem lett több kocsi, nem lett több pálya. Csak a DVD 2 van feltelepítve az 1-es DVD nem.<-ez lehet a gond? Előre is köszi a válaszokat.

#259 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 20. 20:42

Valaki eltudná magyarázni hog ymi értelme van multin a macska egér játéknak?Kép 1szerűen nem értem,mikor elkezdődik a futam,macska megy macskának egér egérnek szval mindenki mindenkinek neki így meg nemtom mi a lényege...

#260 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 11. 15:20

Mikor lesz már olyan, hogy a VB-n nem az első E kat. kocsimmal kell versenyezzek...? Kép
Kép

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.