Idézet
Forza Motorsport 3
Elküldve: 2010. 01. 28. 14:47
csináltam egy GK-s design-t a forzába. daját alkotás, nem lopott. remélem tetszeni fog 
Viccet félretéve tényleg jó! Igaz mire kiszenvedted a logot, már megújult 
Ha meglesz a játék, én le fogom tőled tölteni!!!!
Elküldve: 2010. 01. 28. 15:18
Idézet
Idézet
csináltam egy GK-s design-t a forzába. daját alkotás, nem lopott. remélem tetszeni fog 
Viccet félretéve tényleg jó! Igaz mire kiszenvedted a logot, már megújult 
Ha meglesz a játék, én le fogom tőled tölteni!!!!
Elküldve: 2010. 01. 28. 16:40
Idézet
pöpec!
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
Elküldve: 2010. 01. 28. 17:42
örülök, h tetszik
persze még javítok rajta, h jobb legyen, de most dolgozok egy Rammstein-es, ill egy Arsenalos design-on is
szerk.: ill ti is segíthettek, h még mit tegyek bele a GK-s autóba.
szerk.: ill ti is segíthettek, h még mit tegyek bele a GK-s autóba.
aka bzsp
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
Elküldve: 2010. 02. 06. 12:01
Sziasztok ! Lenne Egy olyan kérdésem Hogy..: Megvan a forza 3, bónusz kiegészítővel mindennel eggyütt..És a A vinyóra csak a kettes lemezt telepíti fel , az eggyesnél megáll 3%-nál, de a dvd-nek nemlehet baja, mert hibátanul fut róla a játék..( csak nem szoktam dvd-ről játszani, mert így kímélem a boxot..inkáb felmásolom aztán úgy jobb..)Másnak feltelepül az eggyes dvd-is ? Azt csak Dashboard-ból lehet telpíteni nem? mert én onnan telepítettem.. A kettest azt ugye a játékban telepíti fel.. Szerintetek mi lehet a baj? Másnak felrakta az 1-es dvd-t is? A vinyóm 20gb-os, de hát bőven felfér rá, mert van rejt elég hely... Előre is köszi a válaszokat !
Elküldve: 2010. 02. 06. 12:04
Idézet
Sziasztok ! Lenne Egy olyan kérdésem Hogy..: Megvan a forza 3, bónusz kiegészítővel mindennel eggyütt..És a A vinyóra csak a kettes lemezt telepíti fel , az eggyesnél megáll 3%-nál, de a dvd-nek nemlehet baja, mert hibátanul fut róla a játék..( csak nem szoktam dvd-ről játszani, mert így kímélem a boxot..inkáb felmásolom aztán úgy jobb..) Másnak feltelepül az eggyes dvd-is ? Azt csak Dashboard-ból lehet telpíteni nem? mert én onnan telepítettem.. A kettest azt ugye a játékban telepíti fel.. Szerintetek mi lehet a baj? Másnak felrakta az 1-es dvd-t is? A vinyóm 20gb-os, de hát bőven felfér rá, mert van rejt elég hely... Előre is köszi a válaszokat ! 
aka bzsp
Elküldve: 2010. 02. 06. 12:26
Idézet
Idézet
Sziasztok ! Lenne Egy olyan kérdésem Hogy..: Megvan a forza 3, bónusz kiegészítővel mindennel eggyütt..És a A vinyóra csak a kettes lemezt telepíti fel , az eggyesnél megáll 3%-nál, de a dvd-nek nemlehet baja, mert hibátanul fut róla a játék..( csak nem szoktam dvd-ről játszani, mert így kímélem a boxot..inkáb felmásolom aztán úgy jobb..) Másnak feltelepül az eggyes dvd-is ? Azt csak Dashboard-ból lehet telpíteni nem? mert én onnan telepítettem.. A kettest azt ugye a játékban telepíti fel.. Szerintetek mi lehet a baj? Másnak felrakta az 1-es dvd-t is? A vinyóm 20gb-os, de hát bőven felfér rá, mert van rejt elég hely... Előre is köszi a válaszokat ! 
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"
Elküldve: 2010. 02. 06. 12:39
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 06. 13:06
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
aka bzsp
Elküldve: 2010. 04. 02. 15:57
Ezt az chit, h lehet megszerezni?
| Connoisseur | Own (at least) one car from every manufacturer | 50 ![]() |
Elküldve: 2010. 04. 02. 17:39
Idézet
"Bitokolj, legalább egy kocsit mindeggyik gyártótól."
Elküldve: 2010. 04. 02. 18:25
Idézet
Idézet
"Bitokolj, legalább egy kocsit mindeggyik gyártótól."
Azért köszi:)
Elküldve: 2010. 04. 12. 17:11
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem, hogy USB-re feltelepített Forza 3 DVD 2-t miért nem érzékeli játék közben, ergo nem lett több kocsi, nem lett több pálya. Csak a DVD 2 van feltelepítve az 1-es DVD nem.<-ez lehet a gond? Előre is köszi a válaszokat.
Elküldve: 2010. 05. 20. 20:42
Valaki eltudná magyarázni hog ymi értelme van multin a macska egér játéknak?
1szerűen nem értem,mikor elkezdődik a futam,macska megy macskának egér egérnek szval mindenki mindenkinek neki így meg nemtom mi a lényege...
Elküldve: 2010. 07. 11. 15:20
Mikor lesz már olyan, hogy a VB-n nem az első E kat. kocsimmal kell versenyezzek...?

Súgó
A téma zárva.