HWSW Informatikai Kerekasztal: Forza Motorsport 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forza Motorsport 3

#181 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 10. 09. 12:01

Forma-1-en nőttem fel én is, úgyhogy alapvető dolgokat tudok azért, tehát pl, hogy a guminyomás hogy viszonyul a tapadáshoz és a kopáshoz, a szárnyak hogy viszonyulnak a leszorítóerőhöz és a sebességhez, és hasonló egyszerűségek, de pl. a diffit már nem igazán vágom, hogy kellene beállítani, illetve, hogy melyik beállításnak milyen hatása van a kocsira. Ugyanúgy az első/hátsó sway bar (ez mi egyáltalán magyarul? :Đ ) beállítása is kérdéses, pedig tippre annak is nagy köze van a kanyarodáshoz / kanyarsebességhez. A játék leírja, hogy az állításával hogy lehet szabályozni az alulkormányzottságot / túlkormányzottságot és a kanyarstabilitást, csak ugye megint az a kérdés, hogy ez az összes beállítás együttesen hogy hat egymásra és a kocsira :-D

Egyébként relatíve egyszerű próbálgatni, mert be lehet menni tesztvezetésre, és menet közben is lehet állítani a tulajdonságokat.

A telemetriáról hogy adjak fényképet? Mármint, kanyarban egy adott pillanatról, vagy hogy? :) És melyik részéről, mert egyszerre csak egy dolgot lehet nézni, gumik, felfüggesztések mittomén nagyon sok minden. Vagy egy adott pillanatról fotózzam le mindegyiket? Kép

#182 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 10. 09. 18:10

Idézet

A telemetriáról hogy adjak fényképet? Mármint, kanyarban egy adott pillanatról, vagy hogy? :Đ És melyik részéről, mert egyszerre csak egy dolgot lehet nézni, gumik, felfüggesztések mittomén nagyon sok minden. Vagy egy adott pillanatról fotózzam le mindegyiket? Kép

az adott pályán teljesített leggyorsabb körödről, hisz, ehhez képest akarunk gyorsulni, nem? :-D elsőre dobj egy hasmagasságot, de hogy ezt hogyan, azt ne tőlem kérdezd, mert nem tudom konzolon ez hogyan működik...:)

a diffi setup hány részre van bonta? mit enged ott állítani? (általában ez a 4 van: előfeszítés, zár, gyorsulás, lassulás)

#183 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 09. 18:43

a diffiről még annyit, hogy a zár szabályozza a hajtott tengelyeken lévő kerekek sebességét. egy kanyarban a külső íven forduló kerék, mindig hoszabb utat tesz meg, mint a belső, magyarul többet forog, gyorsabban. ha ugyan ezt a kanyart egy olyan zárral próbálod venni, ahol azonos a forgási sebesség, az vagy lassabb lesz, vagy csúnyán elúszik az autó hátulja. minden diffi setup függ a kanyar ívétől, a tempótól és az út minőségétől. ha a bal kerék egyenletes úton halad, de a jobb egyenetlen felületen, akkor az kipöröghet és megfordulhatsz. a diffivel ezt is tudod szabályozni. (ezek azért erősen függnek a futómű beállításoktól, sőt ez a legkényesebb terület, amit nagyon nehéz tökéletes közeli állapotba hozni) az előfeszítés szabályozza a zár intenzitását, amely vonatkozik a gyorsításra, lassításra. gázadás reakció idejére, illetve a motorfék, tengelyre gyakorolt erőátvitelére. ha hirtelen elveszed a gázról a lábad, elúszhat a fara az autónak -mert sok a motorfék-, ha hirtelen padlóra nyomod kigyorsításkor akkor is. ha féktávon 6.-ból vissza kell csapni a váltót 1-esbe, akkor is túlpöröghet a tengely. túl is fog, mivel olyan rövid a féktáv, hogy nincs idő megvárni és figyelni, a gyár által előírt ideális RPM-et.:Đ (ezt azért apró gázfröccsökkel stabilizálni lehet. kuplungosok előnyben! :-D) ezt tudod szabályozni az előfeszítéssel.

#184 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 09. 19:54

Kép

#185 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 11. 13:16

már volt? jó kis szimulátor....
nekem fura mert a 2 nagyon egyben volt nem találkoztam bakikkal.

#186 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 11. 15:14

Idézet

Az én bakimat nem láttad? Már elég régen linkeltem... de várj, megkeresem...
Üzenet dátuma: 2009.09.24. 20:50
És a végére egy kis bug. Telefonnal rögzítettem. Épp megcsúsztam egy kanyar bevezetőjében, elkezdtem kilinccsel előre menni (itt jegyzem meg, hogy egész jól driftelhető) mikor is oldalról megkínált a mögöttem jövő, erre falat fogtam, és tetőre tettem a verdát. Nemhogy tetőre tettem, egyenesen megforgattam párszor, majd belefúrodtam a földbe, ahonnan nem is volt többé kiút /forum/images/smiles/029.gif A kocsi orra a földbe gyökerezett /forum/images/smiles/029.gif

Kép
Kép
Kép

#187 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 11. 15:17

Idézet

Idézet

És a végére egy kis bug. Telefonnal rögzítettem. Épp megcsúsztam egy kanyar bevezetőjében, elkezdtem kilinccsel előre menni (itt jegyzem meg, hogy egész jól driftelhető) mikor is oldalról megkínált a mögöttem jövő, erre falat fogtam, és tetőre tettem a verdát. Nemhogy tetőre tettem, egyenesen megforgattam párszor, majd belefúrodtam a földbe, ahonnan nem is volt többé kiút /forum/images/smiles/029.gif A kocsi orra a földbe gyökerezett /forum/images/smiles/029.gif

hát komoly, picit összecsapottnak tűnik

#188 Felhasználó inaktív   BTi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 11. 18:06

igaz varhatjuk a magyar Forza 3 at ? :Đ , a 2 es volt magyarul es a DEMO is magyar volt, akkor cask lesz full is =D

#189 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 11. 18:24

Idézet

Idézet

Idézet

tegyük hozzá ez csak a demo volt :Đ
Kép
Kép
Kép

#190 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 18:47

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

tegyük hozzá ez csak a demo volt :Đ
de akkor is dúrva h egy ilyen játéknál ez előfordul....
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#191 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 10. 11. 19:05

Úristen borzalmas! Soha többet nem Forzázok! James te se vedd meg légyszi, különben utálni foglak életed végéig!

#192 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 19:09

Idézet

Úristen borzalmas! Soha többet nem Forzázok! James te se vedd meg légyszi, különben utálni foglak életed végéig!
moloj te feltörted Ingen profilját?KépKépKépKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#193 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 11. 19:10

Idézet

Idézet

moloj te feltörted Ingen profilját?KépKépKépKép
áá most lebuktam???!!!!

#194 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 19:14

OFF: mololy te bárki profilját feltudod tőrni ? ... Kép....akk megkellene add az MSN ID-d Kép Kép
Kép

#195 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 12. 10:36

[color= #000000; font-family: Arial, sans-serif; font-size: 18px; line-height: normal; font-weight: bold" class="Apple-style-span]

Forza 3 Exclusive TV Spot[/color]

http://www.youtube.c...h?v=zFu__26B6DM
Kép
Kép
Kép

#196 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 16. 14:57

2 napja felkerült a torrent oldalakra a játék Kép Kép
14gb
Jah és az a legdurvább hogy infoként a gk-extra cikket adták meg Kép

#197 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 16. 15:04

Idézet

2 napja felkerült a torrent oldalakra a játék Kép Kép
14gb
Jah és az a legdurvább hogy infoként a gk-extra cikket adták meg Kép
szégyen, honnan szedik?
látszik hogy a gk a legjobbKép

#198 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 16. 16:07

Idézet

Idézet

szégyen, honnan szedik?
látszik hogy a gk a legjobbKép
Külföldi oldalakon rengeteg helyen, magyar oldalkon: Ncore,Teracod(fúúúj),Majomparádé.
Ezek közül 2 is a gamekapcsot adta meg info alapnak. Kép

#199 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 17. 15:06

Ez mekkora LOL

http://www.gamesrada...008165737914044

Kép
Kép
Kép

#200 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 17:03

az Aston Martin DBS-t hogyan lehet unlockolni? feltelepítettem a 2. dvd-t is, de van néhány kocsi ami zárolva van.

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.