HWSW Informatikai Kerekasztal: Pro Evolution Soccer 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pro Evolution Soccer 2010

#61 Felhasználó inaktív   soda 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 18. 16:03

Na én is idetévedtem, már ideje volt mivel nagyon illúzióromboló, hogy a 09-es topikot végigkövettem ezt meg le se sz***m, de mostantól nem így lesz. A demo egész egyszerűen fantasztikus:-grafika 10/10
-hangulat 10/10
-irányitás 10/9(még kicsit szokni kell)
-összegezve: 10/9.9Kép
A fifát Pc-n tuti alázza, de konzolon nem hiszem.
Peace^^

#62 Felhasználó inaktív   ati15 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 16:17

Hat ez a pes ez most marha szuper lett. Bar professionalon vertem 3-1 -re Barcaval Liverpoolt (abbol mondjuk 2 gol luck volt :Đ). De tenlyeg a halo mozgasa , a jatekosok mozgasa, a grafika (hat az mintha ha eloben latnam) csucs. Nagyon veri a fifat a demo alapjan (fifat is lehuztam , de szar- sok az ugyanolyan gol , foleg ez nem tetszik) . Szal en nekem 10/10 .

#63 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 18. 17:37

Végre lejött. Megyek is kipróbálni! Aztán megmondom melyik lesz idén a nyerő, a FIFA vagy a PES!Kép

#64 Felhasználó inaktív   Qbász 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 18:21

1024x768-nál nagyobb felbontást nem lehet valahogy előcsalogatni 4:3 arányban?

#65 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 18:30

Nos.....
A menü nagyon jópofa lett, a zenék se rosszak. Mikor elkezdtem a meccset valamiért olyan "gagyi" érzetem lett, nem tudom megmondani hogy miért. A grafika egész jó bár a FIFA szerintem szebb. A játékmenet végül is jó bár a beadásoknál ha éppen hogy csak hozzányúlok a gombhoz már középre csavarja. A játékosok mozgása nagyon reális, a labdaátvételek olyanok mint a valóságban. A védők néha kicsit buták (összerohannak, volt mikor az egyik csapattársam nekem rohant mikor vittem a labdát). A kapusok nem egyszer bevédték a labdát. Na de hogy ne tűnjön úgy hogy lehúzom, a hangok eszméletlen jók. A kapufa hangja üt, a szurkolók ahogy énekelnek, olyan érzése van az embernek mintha ott lenne a mecsen.
Így 3 mecs után nálam a FIFA10 jobban tetszik de ez még változhat. Most egy darabig a PES-t fogom nyúzni aztán meglátjuk mi lesz.
Azt leszögezem hogy a PS3-as verzióról beszélek, azt nem tudom hogy a többi platformon hogy muzsikál a fifával szemben.

#66 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 18:46

Idézet

Nos.....
A menü nagyon jópofa lett, a zenék se rosszak. Mikor elkezdtem a meccset valamiért olyan "gagyi" érzetem lett, nem tudom megmondani hogy miért. A grafika egész jó bár a FIFA szerintem szebb. A játékmenet végül is jó bár a beadásoknál ha éppen hogy csak hozzányúlok a gombhoz már középre csavarja. A játékosok mozgása nagyon reális, a labdaátvételek olyanok mint a valóságban. A védők néha kicsit buták (összerohannak, volt mikor az egyik csapattársam nekem rohant mikor vittem a labdát). A kapusok nem egyszer bevédték a labdát. Na de hogy ne tűnjön úgy hogy lehúzom, a hangok eszméletlen jók. A kapufa hangja üt, a szurkolók ahogy énekelnek, olyan érzése van az embernek mintha ott lenne a mecsen.
Így 3 mecs után nálam a FIFA10 jobban tetszik de ez még változhat. Most egy darabig a PES-t fogom nyúzni aztán meglátjuk mi lesz.
Azt leszögezem hogy a PS3-as verzióról beszélek, azt nem tudom hogy a többi platformon hogy muzsikál a fifával szemben.
A PES minden platformon ugyan olyan. Én még csak 1 óra mulva fogom kiprobálni, de a PC-s fifánál 100% h jobb lesz. A konzolosnál viszont nemtoom mert a FIFA 10 xboxon nagyon kemény lett.

#67 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 18:52

Idézet

Idézet

Nos.....
A PES minden platformon ugyan olyan. Én még csak 1 óra mulva fogom kiprobálni, de a PC-s fifánál 100% h jobb lesz. A konzolosnál viszont nemtoom mert a FIFA 10 xboxon nagyon kemény lett.
Én a PS3 FIFA 10-et hasonlítottam a PS3 PES 2010-hez.

#68 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 18:54

Idézet

Szerintem nincs különbség a FIFA és a PES között Boxon és PS3-on.
Szerintem...
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#69 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 19:03

Idézet

Idézet

Szerintem...
Igen sok különbség nincs. Én is inkább a FIFA mellett szavazok konzolon. De PCn inkább a PES ott a FIFA valami borzalmas...

#70 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 19:21

Idézet

Idézet

Szerintem...
Igen, ez így van. De mondom adok a PES-nek még esélyt, a hétvége nagyrészében őt fogom nyúzni!

#71 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 20:25

Én épp most jáccok vele és szerintem nagyon király. Grafika nagyon jó lett. A mozgások sokkal jobbak lettem mint a '09-ben. De nehezebb! És Professional-ban nyomom 09-ben és ott általában nyerek. Itt Regularban a 63 percben még nem rugtam gólt.
És Xabi Alonso miért van a 'Poolban? Ha Ibra már a Barca-ban van akkor Alonsot is kivehették volna.

Szerk.: Nah most 4-5 meccs után már észrevettem pár bugot. Pl. hogy a kapus a lövés után 3-4 másodperc mulva vetödik, amikor a labda már rég a hálóban van. Az elöbb olyan volt hogy Ballack szabadotrugott és miután belerugott a labdába az magától visszapattant a lövés után fél másodpercel. De sztem(remélem) ezek ki lesznek javítva a teljes játékra. Amit az elöbb írtam a nehézségröl az hülyeség csak bele kell jönni:D (Most regularon 4-0 ra vezetek Spanyolokkal a Németek ellen a 41 percben) A menü szerencsére nagyon megváltozott mert a '09-ben bün ronda volt. Elég kevés zene van a demoban de azok elég jók. Mezek is sokkal jobbak lettek és a gyürödés is jól néz ki. Az arcok szépen ki vannak dolgozva, de a (konzolos) Fifa 10-nek kicsit szebb. A mozgások nagyon élethüek lettek. A hangok eszméletlen jók lettek. Viszont a papírközönséget lecserélhetnéjük valami másra...
Grafika: 9/10
Hangok: 10/10
Játékélmény: 9/10
Ha a bugokat kijavítják akkor a Pes 10 sztem qrva jó lesz:D

#72 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 19. 10:33

Idézet

1024x768-nál nagyobb felbontást nem lehet valahogy előcsalogatni 4:3 arányban?
Parancsolj.

Idézet

Maxxer üzenete: A játkmenübe szoló zenékről nincs egy tracklista? mert pár zene tetszik csak nemtudom mennyi van benne:D
Kép
Kiírja betöltéskor.

#73 Felhasználó inaktív   dkulcsar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 20. 10:56

Nem tudnátok nekem segíteni mert nem tudom hol lehet letölteni a pes 2010-et xbox360-ra az internetről?-(mert nekem nincs xboxlive)előre is köszi

#74 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 20. 10:59

Idézet

Nem tudnátok nekem segíteni mert nem tudom hol lehet letölteni a pes 2010-et xbox360-ra az internetről?-(mert nekem nincs xboxlive)előre is köszi

Érdeklődj bergkamp-nál.Neki is ez volt a problémája,de ha jól tudom,akkor megoldotta.

#75 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 20. 11:06

Idézet

itt nézz körül fönn van: http://digiex.net/xbox-360-content/

#76 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 20. 11:27

igen én is innen szedtem le azóta is ezt nyúzom :Đ
nagyon tetszik. a grafika nagyon szép lett a stadion hangulata nagyon király! főleg a szűrők tetszenek nekem, melyeknek köszönhető, hogy a fények nagyon jól néznek ki.
a lövések az irányítás is nagyon fekszik nekem, pl legurításból olyan lövéseket nyomhatunk hogy azt hiszi már az ember hogy kiszakítja a hálót a lövés vagy ha a kapus véd akkor a kezét leszakítja:D

nehezebb is lett a játék... ami nekem hiányzik, hogy nincs előnyszabály vagyis én nem találkoztam még vele. vagy pl utólag is kioszhatná a bíró a lapokat...
ami még feltünt hogy a cseréknek sincs videója csak írással jelzi a gép, hogyha csere volt:)

összeségében azt kell mondjam hogy nagyon hangulatos lett és a teljes verziót már nagyon várom..bár addig is el leszek sztem:) pl remélmem ha ML-t viszek és BL meccs jön, akkor este kell játszani és a kijelző is BL-es lesz...ezt írgérték remélem betartják majd:)

#77 Felhasználó inaktív   fczolika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 23. 09:40

Idézet

igen én is innen szedtem le azóta is ezt nyúzom :Đ
nagyon tetszik. a grafika nagyon szép lett a stadion hangulata nagyon király! főleg a szűrők tetszenek nekem, melyeknek köszönhető, hogy a fények nagyon jól néznek ki.
a lövések az irányítás is nagyon fekszik nekem, pl legurításból olyan lövéseket nyomhatunk hogy azt hiszi már az ember hogy kiszakítja a hálót a lövés vagy ha a kapus véd akkor a kezét leszakítja:D

nehezebb is lett a játék... ami nekem hiányzik, hogy  nincs előnyszabály vagyis én nem találkoztam még vele. vagy pl utólag is kioszhatná a bíró a lapokat...
ami még feltünt hogy a cseréknek sincs videója csak írással jelzi a gép, hogyha csere volt:)

összeségében azt kell mondjam hogy nagyon hangulatos lett és a teljes verziót már nagyon várom..bár addig is el leszek sztem:) pl remélmem ha ML-t viszek és BL meccs jön, akkor este kell játszani és a kijelző is BL-es lesz...ezt írgérték remélem betartják majd:)

Na,végre nekem is sikerült meglesni a két game-t.Én xbox 360-on tegnap kipróbáltam mindkét játékot,Fifát és Pes-t is,és azt kell mondanom,hogy grafikailag,kinézetre a PES sokkal jobb a Fifánál.Tavaly csak FIFÁZTAM xbox-on,tehát van összehasonlítási alapom,hogy melyik játék fejlődött jobban konzolon.Talán csak játékmenetben van némi javulás a Fifában,de a grafika szinte maradt 09-es....A PES kinézete 20-30 %-ot javult Xbox-on,tehát nem értem miért írják sokan,hogy konzolon jobb a Fifa?Tavaly tényleg szebb volt jobb volt,mivel énis eladtam a PES 09-et olyan kaki volt(pedig még csak a PES létezett előtte számomra)de idén már nem az.Egyedül a futásokkal,kameraállással,játékmenettel és a hangokkal van bajom,de az se vészes,bár ez az oldalsó kameraállás az agyamra megy.Nem olyan mint a TV közvetítésben....a FIFÁ-ban azt remekül megtudták csinálni,itt meg nem.Remélem addig még valamit csinálnak vele.

#78 Felhasználó inaktív   fczolika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 09:13

Mióta kipróbáltam az xbox 360 PES 10 demót,napról napra jobban tetszik a hibái ellenére.Néhány hibát leírok,ami nagyon nem tetszik,nem is értem,hogy ezeket miért nem csinálják meg normálisan.

1.Kamera beállítások hiánya.Ez édeskevés,nem tudom úgy játszani a meccseket ahogy igazán szeretném.A Fifában ez tökéletesen megoldották.
2.Szurkolói hangok.Na,ezek is gyengék,az,hogy egész meccsen végig hallom,hogy Espana,meg Italy az kevés.Sokkal életszerűbb hangulat kellene,úgy mint a konkurenciában,viszont az tetszik,hogy idém már fütyülnek a nézők,ha támad az ellenfél!
3.Bedobásnál ,meg ha kimegy a labda az alapvonalnál egyből sípol a bíró...Minek?Az igaz meccseken csak szabálytalanságoknál fúj a spori!Hihetetlen,hogy ezt nem vették még ki belőle.
4.Az időmérő órát se úgy mutatja a gép mint ahogyan kellene.A focimeccseken nincs másodperc alapú számlázás....
5.A cseréket csak néha mutatják,pedig az feldobná a játékot,ha minden cserét mutatnának!
6.Az edzőt se látom......,de meccs közben a tomboló drukkerek látványa is jót tenne a game-nek.
7.A labda is nagyon hangos,pedig ha nézem a TV-közvetítésket csak nagyritkán hallom,itt se kéne,mert ez nem reális.A kapufa is úgy kong,minek?Minden héten meccsre járok,ott mégse hallom ezt a fémes csattanást....
8.A 11-eseket nagyon rosszak,miért oldalról kell végignéznem?Inkább hagyták úgy ahogy tavaly volt....a Fifában ez sokkal jobb.

Nagyjából ennyi,de a sok hiba ellenére idén a PES 10-et veszem meg,mert még ígyis sokkal jobb benyomást tett rám mint a FIFA 10.

#79 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 11:46

Idézet

1.Kamera beállítások hiánya.Ez édeskevés,nem tudom úgy játszani a meccseket ahogy igazán szeretném.A Fifában ez tökéletesen megoldották.
A teljesben egyértelműen több lesz.A 09-ben sem ez a 3 van csak.

Idézet

4.Az időmérő órát se úgy mutatja a gép mint ahogyan kellene.A focimeccseken nincs másodperc alapú számlázás....
Ezt nem egészen értem...
Amúgy te vmelyik telefon társaságtól vagy?Kép

Idézet

8.A 11-eseket nagyon rosszak,miért oldalról kell végignéznem?Inkább hagyták úgy ahogy tavaly volt....a Fifában ez sokkal jobb.
Oldalról??Ez nekem új.PC-n normális kameranézet van.

#80 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 12:28

Idézet

Idézet

Ezt nem egészen értem...
Amúgy te vmelyik telefon társaságtól vagy?Kép
Képezt én sem értem teljesen. mért, h kéne mutassa?
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4